101020
.
  • Prézli
    Emmost hülye kérdés lesz, de így elnézve a gépparkot... szóval csak bennem merült fel, hogy ez a Giorgi kicsit maffiózó volt? :D
  • pedobear
    Egyik álma volt, hogy egy filmben kaszkadőrszerepet kapjon. Egyik interjúban (mert TV-kben is benne volt) egy vezetéstechnikai tréninget akart létrehozni az átlagos, kezdő vezetőknek. A felesége biztos ezt szerette benne, hogy ilyen nagy kockázatvállaló és vad bátor típus. Azzal biztosan nem számolt, hogy a saját kocsijában fog úgy meghalni, hogy nem ő vezeti és azzal sem, hogy a sajátjához hasonló vezetési stílus miatt ő lesz majd az áldozat.
  • Susarc
    belenéztem a FB oldalra amit létrehoztak neki...hát borzasztóan felelőtlen volt az az ember! Ráadásul most házasodott nemrég....szegény csaj....megnevelhette volna,hogy versenypályán állatkodjon ne a forgalomban! kemény videók vannak azn oldalon...folyamatosan kísértette a sorsot!
  • kemszi2
    hát tényleg tiszta csoda hogy még élek...
  • pedobear
    Hagyjad már, még egy 14 éves gyerek is különbül driftel mint ezek a beképzelt rozs-ro-mák félék!

• Susarc
    tegnap egész nap ez volt a téma.....jöhetettek volna "megvédeni" ,mert csak én állítottam,hogy igencsak profin vezetett a srác! Rozsomák /a hírhedt tescóparkoló driftördöge/ meg társai szerint semmi extra nem volt a vezetésében....LOL
  • pedobear
    Semmi kétség, profi volt a maga nemében.

• Coral Springs
    Aki a tudását fitogtatja az vagy irigy, vagy tele van előítéletekkel. Az biztos hogy amit ez az ember leművelt a forgalomban azt nem lehet begyakorolni akár egy kanyart, vagy összejön a mutatvány, vagy balesetet a vége. Hogy egyszer nem okozott balesetet az nem véletlen, ennyi véletlen nincsen.
  • Coral Springs
    A legalsó videóban egy feeling az a szerpentin.
  • Coral Springs
    Ezt amilyen természetességgel leírtad, szerintem olyan természetességgel nyalnád föl az első útszéli fát, oszlopot, vagy épp a szembejövőt.
  • pedobear
    Mi köze annak a jogsihoz, hogy ki hogy vezet? Szerinted ott ezt a vezetési stílust tanítják?
  • pedobear
    "Az nem volt szép tőle,hogy a közúton csinálta a BULI-kat,de szerintem párját ritkító érzéke,és tehetsége volt a kölyöknek......azért csinálta a videóit,mert az volt az álma,hogy kaszkadőr lehet belőle...amikor simán felvételizni akart ki nevették,és elküldték,hogy ez nem így működik.......bla bla bla....Ő pedig megmutatta a videóival,hogy igen is rátermett lenne erre a feladatra.....legalább az vitte el amt szeretett .....Isten vele....meg a ló erők........."

"Több kommentet is láttam már és elég sokan állítják azt, hogy szombat este éjjel 3 körül a szállodába menet vesztette életét UTASKÉNT, de a saját autójában. Igazat adok annak, aki azt állítja, hogy az általa képviselt vezetési stílus nem a közutakra való, viszont a tudását maximálisan elismerem és bevallom tiszteltem is ezért."

"Nem ő vezetett! Kocsit és nőt sose adunk kölcsön!"

R.I.P Giorgi Tevzadze

• CSOCSO
    :D
  • pedobear
    OOM - 500

Tragikus halált halt a drift-legenda
  • pedobear
    A BMW M5 E34 az nem Drift autó, hanem egy Sportautó. Nem kell leértékelni.

"miért nem épített egy driftgépet és indult versenyeken?"

Azért, mert nem a drift volt a fő lényege, igazán rájöhettél volna már.

Ez a videó inspirálta ezt a műfajt Paris 1976 (C'était un rendez-vous)
  • RatBaG #96294
    hogy fogja a kormányt, te jó isten...
  • Prézli
    Szerény véleményem szerint Giorgi kivételes tehetség volt, és kegyetlenül érezte az autót, a gond az volt, hogy megfelelő inspirációt jelentett sok látens bojrészörnek, és a sors iróniája, hogy ez is ölte meg az ürgét.
  • Szabi #96292
    tiszta szégyen, pedig a világ legjobb sofőrjei civil forgalomban csapatják...
  • desigo
    érdekes módon profi versenyzők és lezárt úton mennek...
  • csm
    hagyd,mind csírák vagyunk :)
  • Stockbauer33 #96289
  • miki30246
    hát ez hihetetlen :o
    elmebeteg kínaiak.
    beszálltam volna a BMW be és elhajtottam volna míg kergetik egymást.
  • Susarc
    BMW vs MERCEDES_P

• cement
    jah, vicces volt. pont megvan videón egy ilyen eset, mikor a bamba turista nem látta h jön föl a busz, és nagyon bement a kanyarba, persze a busz nem tudott elfordulni az meg ott állt és bámult, mire leesett neki h elbaszta :)
  • miki30246
    érdekes módon az alább linkelt videóba rally is volt, ők sem estek le, ha nem lenne biztonságos rallyt sem szervezhetnének.
  • desigo
    Itt semmilyen versenyzési lázad nem lesz mert egyet hibázol és repülsz le a kövek közé a szakadékba...
  • miki30246
    én mindent készpénzre veszek
    am meg tuti nem örül aki beragad egy ilyen autóbusz mögé, szórhatja a szitkokat, mert bizony itt nincs hely előzni, és ha rátör valakire a versenyzési láz, könnyen végetvethet annak egy túrista busz.
  • miki30246
    nem célom a hitelessé válás, ezt honnan szedted?
    amúgy egész szépen felmegy, de látszik ott azért van pénz normális buszra, itt még a kékesre se bírnak felmenni :D
  • Szabi #96281
    ezzel a mondatoddal nagyon hitelessé váltál.. :DD

• miki30246
    kötve hiszem hogy itt fel bír menni egy busz
  • desigo
    Sa Calobra

Amikor meg jönnek a buszok lehet vissza tolatni,hogy elférjenek...

• cement
    pszt, már pont abbahagyta :D
  • miki30246
    mondjuk az is biztos hogy ilyen kanyarokban nem tudnám visszafogni magam és le lenne koptatva a gumi széle, meg füstölne az ívbelső kerék.
  • miki30246
    gyönyörű ez a táj.
    lehet én is elnézek arra, mennyibe került a fiesta?
  • R0zs0máK
    Te...aztán te ki a franc vagy, hogy ekkora király vagy? Jogsid van-e már, öcsi?
  • cement
    ...omg, láttam egyet londonban, aszittem a kőre szarok ott helyben, annyira kegyetlen ahogy kinéz. fájdalmas így látni
  • bardocz
    Ezt rá lehetne írni az összes vitrinben álló ilyen kategóriás autóra.
  • pajti

:P
  • cement
    ja amúgy nem is meséltem, 1 hete voltam mallorcán és hát ott nem akármilyen szerpentinek vannak, szegény kis 1.25ös ecoboost fiesta szenvedett felfelé, de azt kell mondanom nagyon jó, a váltója fenomenális

ez csak 1 ilyen út a sok közül... ha egyszer bejön az élet veszek itt egy nyaralót meg valami lotust, és itt nyargalászok majd fel-alá :)
  • Szabi #96270
    ideje volt, hali