101020
.
-
#96309 Emmost hülye kérdés lesz, de így elnézve a gépparkot... szóval csak bennem merült fel, hogy ez a Giorgi kicsit maffiózó volt? :D -
#96308 Egyik álma volt, hogy egy filmben kaszkadőrszerepet kapjon. Egyik interjúban (mert TV-kben is benne volt) egy vezetéstechnikai tréninget akart létrehozni az átlagos, kezdő vezetőknek. A felesége biztos ezt szerette benne, hogy ilyen nagy kockázatvállaló és vad bátor típus. Azzal biztosan nem számolt, hogy a saját kocsijában fog úgy meghalni, hogy nem ő vezeti és azzal sem, hogy a sajátjához hasonló vezetési stílus miatt ő lesz majd az áldozat. -
Susarc #96307 belenéztem a FB oldalra amit létrehoztak neki...hát borzasztóan felelőtlen volt az az ember! Ráadásul most házasodott nemrég....szegény csaj....megnevelhette volna,hogy versenypályán állatkodjon ne a forgalomban! kemény videók vannak azn oldalon...folyamatosan kísértette a sorsot! -
#96306 hát tényleg tiszta csoda hogy még élek... -
#96305 Hagyjad már, még egy 14 éves gyerek is különbül driftel mint ezek a beképzelt rozs-ro-mák félék!
-
Susarc #96304 tegnap egész nap ez volt a téma.....jöhetettek volna "megvédeni" ,mert csak én állítottam,hogy igencsak profin vezetett a srác! Rozsomák /a hírhedt tescóparkoló driftördöge/ meg társai szerint semmi extra nem volt a vezetésében....LOL -
#96303 Semmi kétség, profi volt a maga nemében.
-
Coral Springs #96302 Aki a tudását fitogtatja az vagy irigy, vagy tele van előítéletekkel. Az biztos hogy amit ez az ember leművelt a forgalomban azt nem lehet begyakorolni akár egy kanyart, vagy összejön a mutatvány, vagy balesetet a vége. Hogy egyszer nem okozott balesetet az nem véletlen, ennyi véletlen nincsen. -
Coral Springs #96301 A legalsó videóban egy feeling az a szerpentin. -
Coral Springs #96300 Ezt amilyen természetességgel leírtad, szerintem olyan természetességgel nyalnád föl az első útszéli fát, oszlopot, vagy épp a szembejövőt. -
#96299 Mi köze annak a jogsihoz, hogy ki hogy vezet? Szerinted ott ezt a vezetési stílust tanítják? -
#96298 "Az nem volt szép tőle,hogy a közúton csinálta a BULI-kat,de szerintem párját ritkító érzéke,és tehetsége volt a kölyöknek......azért csinálta a videóit,mert az volt az álma,hogy kaszkadőr lehet belőle...amikor simán felvételizni akart ki nevették,és elküldték,hogy ez nem így működik.......bla bla bla....Ő pedig megmutatta a videóival,hogy igen is rátermett lenne erre a feladatra.....legalább az vitte el amt szeretett .....Isten vele....meg a ló erők........."
"Több kommentet is láttam már és elég sokan állítják azt, hogy szombat este éjjel 3 körül a szállodába menet vesztette életét UTASKÉNT, de a saját autójában. Igazat adok annak, aki azt állítja, hogy az általa képviselt vezetési stílus nem a közutakra való, viszont a tudását maximálisan elismerem és bevallom tiszteltem is ezért."
"Nem ő vezetett! Kocsit és nőt sose adunk kölcsön!"
R.I.P Giorgi Tevzadze
-
#96297 :D -
#96296 OOM - 500
Tragikus halált halt a drift-legenda -
#96295 A BMW M5 E34 az nem Drift autó, hanem egy Sportautó. Nem kell leértékelni.
"miért nem épített egy driftgépet és indult versenyeken?"
Azért, mert nem a drift volt a fő lényege, igazán rájöhettél volna már.
Ez a videó inspirálta ezt a műfajt Paris 1976 (C'était un rendez-vous)
-
#96294 hogy fogja a kormányt, te jó isten... -
#96293 Szerény véleményem szerint Giorgi kivételes tehetség volt, és kegyetlenül érezte az autót, a gond az volt, hogy megfelelő inspirációt jelentett sok látens bojrészörnek, és a sors iróniája, hogy ez is ölte meg az ürgét. -
#96292 tiszta szégyen, pedig a világ legjobb sofőrjei civil forgalomban csapatják... -
#96291 érdekes módon profi versenyzők és lezárt úton mennek... -
#96290 hagyd,mind csírák vagyunk :) -
Stockbauer33 #96289 -
miki30246 #96288 hát ez hihetetlen :o
elmebeteg kínaiak.
beszálltam volna a BMW be és elhajtottam volna míg kergetik egymást. -
Susarc #96287 BMW vs MERCEDES_P
-
#96286 jah, vicces volt. pont megvan videón egy ilyen eset, mikor a bamba turista nem látta h jön föl a busz, és nagyon bement a kanyarba, persze a busz nem tudott elfordulni az meg ott állt és bámult, mire leesett neki h elbaszta :) -
miki30246 #96285 érdekes módon az alább linkelt videóba rally is volt, ők sem estek le, ha nem lenne biztonságos rallyt sem szervezhetnének. -
#96284 Itt semmilyen versenyzési lázad nem lesz mert egyet hibázol és repülsz le a kövek közé a szakadékba... -
miki30246 #96283 én mindent készpénzre veszek
am meg tuti nem örül aki beragad egy ilyen autóbusz mögé, szórhatja a szitkokat, mert bizony itt nincs hely előzni, és ha rátör valakire a versenyzési láz, könnyen végetvethet annak egy túrista busz. -
miki30246 #96282 nem célom a hitelessé válás, ezt honnan szedted?
amúgy egész szépen felmegy, de látszik ott azért van pénz normális buszra, itt még a kékesre se bírnak felmenni :D -
#96281 ezzel a mondatoddal nagyon hitelessé váltál.. :DD
-
miki30246 #96280 kötve hiszem hogy itt fel bír menni egy busz -
#96279 Sa Calobra
Amikor meg jönnek a buszok lehet vissza tolatni,hogy elférjenek...
-
#96278 pszt, már pont abbahagyta :D -
miki30246 #96277 mondjuk az is biztos hogy ilyen kanyarokban nem tudnám visszafogni magam és le lenne koptatva a gumi széle, meg füstölne az ívbelső kerék. -
miki30246 #96276 gyönyörű ez a táj.
lehet én is elnézek arra, mennyibe került a fiesta? -
#96275 Te...aztán te ki a franc vagy, hogy ekkora király vagy? Jogsid van-e már, öcsi? -
#96274 ...omg, láttam egyet londonban, aszittem a kőre szarok ott helyben, annyira kegyetlen ahogy kinéz. fájdalmas így látni -
#96273 Ezt rá lehetne írni az összes vitrinben álló ilyen kategóriás autóra. -
:P -
#96271 ja amúgy nem is meséltem, 1 hete voltam mallorcán és hát ott nem akármilyen szerpentinek vannak, szegény kis 1.25ös ecoboost fiesta szenvedett felfelé, de azt kell mondanom nagyon jó, a váltója fenomenális
ez csak 1 ilyen út a sok közül... ha egyszer bejön az élet veszek itt egy nyaralót meg valami lotust, és itt nyargalászok majd fel-alá :) -
#96270 ideje volt, hali