101020
.
-
Rákerült pár autóra az OOM-500 rendszámtábla
Rejtélyes üzenete a halála előtt -
#96348 3 autója volt.
Mercedes-Benz S500L 320LE
BMW M5 E34 340LE
Mercedes-Benz S600L 7.0 AMG 496LE
needfordrive.com profilja -
Egyébként azt írják, hogy Gio Tevzadze jogsiját elvitték előtte és azért vezetett a barátja.
Fast and furious... Soviet-style Veszélyes: Tbilisi a város, hogy az amerikai nagykövetség arra figyelmeztetett látogatói tele van "vezetők, akik kevés figyelmet fordítanak a sebességkorlátozás, sáv fegyelem és rendszeresen beavatkozik a szembejövő forgalom" googlevel
Giorgi Tevzadze's Last Drift Video Before His Tragic Death and an Eerie YouTube Message -
#96346 Jó lenne tudni mekkora egy ilyen cuccnak a mérete :D -
#96345 -
Susarc #96344 nocsak.....
-
#96343 A férfiak meg a seggükbe dugják ezeket? De a nőnek is van olyan. tehát kettőt is hozhatott volna. -
#96342 -
Coral Springs #96341 London -ba kapta le valaki nem rég.
-
#96340 Ez egy jópofa autó, egyszer tapogattam élőben.. Kb akkora, mint egy cipősdoboz :DDD -
#96339 -
#96338 hát de ha megnézed, fél havi fizetésébe kerül egy olyan. feketepiacon eladja, jó fizetés-kiegészítés -
#96337 "A Daciától" itt fejeltem telibe a billentyűzetem -
Coral Springs #96336 Az egyetlen európai autógyár ami teljes egészében favorittá vált számomra. Ez az ember egyszerűen megjelent a semmiből, és évszázados múltra visszatekintő márkákat vágott kenterbe. Számos olyan újítást, technológiát hozott az autóiparba, hogy mindenki csak sasolja hogy mi van. Megy is a lobbi ellene rendesen, például az Agera R végsebességét a mai napig nem sikerült kitesztelni, mert az erre alkalmas pálya a VW tulajdonában van. A szakemberek 440-50 km/h közé saccolják a végsebességét, a motorja ráadásul több lóerőt ad le bio üzemanyaggal, mint hagyományossal, arról nem is beszélve hogy az egyetlen autó a kategóriában, ami megfelel az EU környezetvédelmi előírásainak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#96335 számomra ez a kretén vita is érdekes, megint rá kell jönnöm mennyi kretén b@lf@sszal vagyunk körülvéve a világban...
-
#96334 Hogy valami érdekes is legyen a topikban :)
-
#96333 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/06/26/befecskendezot_csempeszett_a_vaginajaban/ -
#96332 epic lancia
-
#96331 Én speciel arról, hogy szerintem nem volt ügyes a csóka. Az nem tudom hogy jön ehhez, hogy én nem vandálkodnék városban :D -
#96330 Ostoba troll alregeket nem lehetne kibaszni? -
#96329 Atyaúristen...
-
miki30246 #96328 én vállalkoznék erre, de csak este, pl kijelölünk egy szakaszt, hajnal kettőkor összejövünk, azt lemérjük ki teljesíti leggyorsabban az utcai szakaszt.
vagy forgalomban cikázunk kicsit, aztán beül mellém Walaki, hátulra meg mondjuk kemszi meg pedobear a két versenybíra, és ők döntenek az elismertség faktorról ki ment jobban, kinél tojtak be jobban.
aztán végigcserélgessük a volánt.
1 től 10 ig lehet pontozni mint az ötödik sebességben. -
miki30246 #96327 szerintem rossz embernek címezted... -
#96326 http://www.origo.hu/auto/20130626-a-tiz-legjobb-hasznaltauto-flortoleshez.html
ez a cikk egy baromság -
#96325 Kerékpárral lerendezhetjük, ott úgyis az ember fizikailag is sokat számít. -
#96324 Az meg olyan, mint a poker. Rohadt nagy szerencse kell, hogy ne fogjál ki 10 tanuló vezetőt, 30 kisnyugdíjast, 50 sminkelő nőt, 40 SMS-ező tinit, 5 ittas sofőrt, 100 király biciklist, 200 figyelmetlen gyalogost, stb... És lehet, hogy a legjobb sofőr az elsőn fog fennakadni. -
#96323 Á akkor csak a szókásos fórumhuszárkodás megy itten, értem :D -
#96322 Én meg nem pocsékolom rátok azt a drága benzint :DD -
Coral Springs #96321 Tán nem vagy biztos önmagadban ? Akkor miről is vitáztok itt két napja ? -
#96320 én meg már eleve félek elrúgni a kocsinak,mert mivan ha megcsúszik... :( -
#96319 Akkor én előre szólok, hogy vesztettem :D Ilyesmire nem vagyok hajlandó :) -
#96318 mert már a tescoparkolóban csapatás is le lett oltva,csak közúton, Giorgi-mód való összemérésnek lenne értelme,győztes pedig az,aki a végén élve kiszáll :D -
#96317 Nagyon kemény ez a faszméregetés ami a topicban folyik. Miért nem jöttök össze egy parolóban és döntitek el ott kinek van igaza? :D -
#96316 Ebben a videóban is komoly vezetési tudásról tesznek tanúbizonyságot ezek a drift istenek...főleg, mikor a szembejövő kamiont majd mögötte a másik kocsit is majdnem telibeveri... -
Susarc #96315 jaja azthiszi a mezei emberke,hogy dejóolcsón vettem...aztán majd rádöbben 1 hét után,hogy kezdheti eladni a gyatáját:P
a "megkímélt" szónak pedig semmi jelentősége:P:) -
#96314 Ezeknél a kocsiknál jókat röhögtem a leírásokon. Azt tükrözik, hogy ennyire meg annyira megkímélt az összes. LoL
Köztudott, hogy ezeket nem azért veszik, hogy babusgassák. Ritka az olyan, aki úgy használja, mint egy hétköznapi autót. Ezekhez az alkatrész drága, mert nagyrészt BMW MotorSport-os. A sima E34 alkatrészei közül csak egy része egyezik meg. Hiába néz ki első látásra ugyanúgy. -
#96313 Getaway in Stockholm 2002
Emlékeim szerint egy kék és fekete Subaru volt a videóban, amit én láttam, de már jó régen volt. Lehet az egy másik nevű video volt. Mert a Suprásra emlékszem és az később jött ki.
-
Susarc #96312 "2001-es már a faceliftes motorral, márka szervizben garanciában cserélve." hmm motorcserés ?:) -
Susarc #96311 csúnya dolog,de rövidebb-hosszabb időn belűl hasonlóan járt volna ha ő vezet akkor is......hiába vezet ő jól ha az egyik keresztezpdésben telibeveri egy platós Kraz:S:(( vagy egy seicento:( -
#96310 1992-es M5 E34 volt itthon se olyan drága már manapság. Jól lementek az árak a használtatópiacon. Ha 10 légzsákos E39-es M5-öse van akkor lehet túlélte volna (bár nem tudom, hogy mi volt a halál pontos oka). Ilyen kocsi manapság már alig drágább valamivel. A Mercedes az lehet, hogy a szüleié, az se ér sokat manapság.
Ha valaki akar lenni a magyar OOM-500 akkor nem kell sok minden hozzá. Kettőésfélért van egy 430 pacis autó amiben nyomatékosabb a motor és a súlya is nagyobb. Mondjuk 300km/h felett ment kilométeróra szerint Giorgi Tevzadze verdája.
Egyébként régen volt egy (asszem stockholmi) svéd videó amiben egy vagy kettő Subaru száguldott este a városban elég nagy sebességgel még a GhostRider korszak előtt.
Ez volt elvileg az utolsó videója, nem rég készülhetett (valahol jobb minőségben is fent van).