Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan mint egy alap 3 as BMW az M3 al szemben kb.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a supra benne volt car $ driver magazinban... ahol a bugatti.. az enzo.. meg a tobbi nagyagyu is volt.. erted mire szeretnek kilyukadni?
azert mert a szpajsz girlsz benne volt a szpajsz girlsz szintu magazinban az semmit nem jelent... ha egy suprat odatesznek az egyik legnevesebb magazinba a dodge viper.. rx7.. 911 porsche es tobbi auto melle.. es kihozzak overall gyoztesnek... nah az mar valami...
plusz ha japan tuninggepekrol beszelunk akkor a supra egy alap fogalom...
egy orokzold.. ahogy mondjuk egy osregi challanger is az! azert mert te lenezed... kit erdekel?
A többiek pedig döntsék el mennyire állja meg ma a helyét ez a forma 😊
Egyébként te is azt írtad, hogy "azt varom hogy a suprabol is csinalnak valami uj autot... teljesen uj design..max egy kicsit hasonlitson a regi formara...lampakra..picit..."
Ez elég sokat elmond, de pont egy olyan részletet említettél (igaz, még ott is mondtad, hogy "picit") amibõl szerintem semmi nem fog megmaradni: az elsõ lámpa. A hátsõ lámpával már más a helyzet, az nagyon stílusos és jellegztes.
hulyesegeket ne irkaljunk mar!!!
egy regi kocka bomos divatjamult...
egy mk3 as supra divatjamult... de egy mk4 es supra.. a lampaival egyutt siman odallhatna akarmilyen mai bomike melle vagy legyen 35z vagy akarmi...
Meg mondjuk megállni 😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem akarlak megbántani, de annyira divatjamúlt, hogy hihetetlen.
mikor meglattam nagyon tetszett de nem ugy neztem ra mint skyline...
de annyira nem tetszett...
uj supra?
ahogya a celicanal is egyre ujabb es ujabb designal allnak elo a toyotaek...azt varom hogy a suprabol is csinalnak valami uj autot... teljesen uj design..max egy kicsit hasonlitson a regi formara...lampakra..picit...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jahh, új supra, hát nemtom, láttam egykét conceptet, de egyiksem jött be nagyon, de mostanában nagyon hallgatnak róla. Mivel te nagy supra fan vagy, te miet szeretnél? Retro-t, ami persze régi, mégis teljesen új köntösben, vagy legyen egy egészen más autó, csak mondjuk foltokban hasonlítson?
Én mondjuk a Skyline-t szeretem, de nekem az elsõ concept nagyon nem jött be, az új GT-R Proto-val meg barátkozom még, a hátulja jó, meg talán az eleje is elmegy, de oldalról szerintem nem is hasonlít a vonalvezetés, és idegen egy kicsit, de remélem változtatnak rajta!!
ez kb olyan mintha az egyik farkasjuhasz nem farkasjuhasz mert rovidebbek a labai..hat hurra😄 GTO egesz szep..de nem kene...
a camaro meg beszaras szep ivekkel es idomokkal rendelkezik... mindenesetre remelem tenyleg elkezdik feleleszteni ezeket a dogoket... csak a Supra is jonne maaaaar
Ez az új, meg valami félelmetesen új, és egyben ugyanaz!
Ezt a Camarot most látom elõször, de nem tetszik egyáltalán, hasonlít, de inkább a modern amcsi kocsikra, pl. az új Caaddilecek, amik undorítóak sztem!
minden esetre jól összelopkodták <#vigyor1>#vigyor1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
sztem olyan csúnya hogy nem igaz, de valamire még emlékeztet a felsoroltakon kívül épp ezen agyalok
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Belsõ: 4 villany + 1 belsõégésû motor = új Mitsubishi tanulmány 120 lóerõvel
(viták elkerülése végett: 3as bömös a kocsi oldalán hátrafelé magasodó iv miatt,swift a c-oszlop és a mini-jelleg miatt, civic pedik az egybefüggõ,nyujtott fényszórópanel miatt)
a camaro szerintem kisse (uj) corvettes es egy kicsit cadillac cuope-s...
nem futurisztikas.. semmi koze hozza...egyszeruen csak szep ivei vannak es sokkal komolyabb dizajnu...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"