Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO

skyline copue😄
CSOCSO
nahja
CSOCSO
szvsz a supra idejebol ez volt a zegyik legjob es legszebb ilyen auto.. legalabbis a 300zx.. meg 3000gt meg a tobbi autok sem rondak.. megse azokat tuningoljak szanaszet meg teszik a magazinokban.. es azert mas dolog hogy a szpajsz gorlszt miert teszik a magazinokban meg az is hogy koztudott hogy a supra az egyik legjobb tuning alap
MikX
hát a G35-ös nem GT-R ha Skyline is a neve Japánban, tehát az nem az amirõl beszélünk...
Olyan mint egy alap 3 as BMW az M3 al szemben kb.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
<#eljen>
MikX
Szerintem szép, bár valamien szinten én is elfogult vagyok, de szép autó így alap formájában is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
<#kuss>
Kit--Kat
Csocso Kirohanások #3😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
spice girls benne volt a popcorn magazinban... nick jagger meg a time magazinban...
a supra benne volt car $ driver magazinban... ahol a bugatti.. az enzo.. meg a tobbi nagyagyu is volt.. erted mire szeretnek kilyukadni?

azert mert a szpajsz girlsz benne volt a szpajsz girlsz szintu magazinban az semmit nem jelent... ha egy suprat odatesznek az egyik legnevesebb magazinba a dodge viper.. rx7.. 911 porsche es tobbi auto melle.. es kihozzak overall gyoztesnek... nah az mar valami...

plusz ha japan tuninggepekrol beszelunk akkor a supra egy alap fogalom...
egy orokzold.. ahogy mondjuk egy osregi challanger is az! azert mert te lenezed... kit erdekel?
DanielT
Mivel nálad elfogultabb embert Supra témában nehéz találni, így megértem a felháborodásodat 😊

A többiek pedig döntsék el mennyire állja meg ma a helyét ez a forma 😊

Egyébként te is azt írtad, hogy "azt varom hogy a suprabol is csinalnak valami uj autot... teljesen uj design..max egy kicsit hasonlitson a regi formara...lampakra..picit..."

Ez elég sokat elmond, de pont egy olyan részletet említettél (igaz, még ott is mondtad, hogy "picit") amibõl szerintem semmi nem fog megmaradni: az elsõ lámpa. A hátsõ lámpával már más a helyzet, az nagyon stílusos és jellegztes.
I.C.ram
Hát figyelj. Spice Girls is benne volt minden búlvár magazinban, mégsem volt egy nagy szám 😛
CSOCSO
milyen jellegtelen.. az uj ferrari is feligmeddig ugy nez ki mint a supra😄
CSOCSO
vegulis igazad van... ezert van az hogy anno mikor megjelent meg az auto motor magazinok is a suprat istenitettek a dodge viperrel es az akkori porsche 911 el is szemben!!!! most is valszeg tok jellegtelen hiszen csak minden masodik honapban van egy supra a tuner magazinokban...

hulyesegeket ne irkaljunk mar!!!
I.C.ram
Hááát azért messze nem 😄 Supra a maga idejében is egy kifejezetten jellegtelen kocsi volt, most méginkább az lett 😊
CSOCSO
neked lehet nem tetszik de ez a divatjamult szoveg azert lol...
egy regi kocka bomos divatjamult...
egy mk3 as supra divatjamult... de egy mk4 es supra.. a lampaival egyutt siman odallhatna akarmilyen mai bomike melle vagy legyen 35z vagy akarmi...
CSOCSO
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
[Walaki]D`Lair
Ja, meg lehet vele kanyarodni is 😄

Meg mondjuk megállni 😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Elsõ lámpákra? Felejtsd el. Olyan bárgyú pofája kevés autónak van mint a nagy buszma lámpájú Suprának 😊

Nem akarlak megbántani, de annyira divatjamúlt, hogy hihetetlen.
CSOCSO
hat... elvileg az infiniti g35 az skyline "maradek" (utod ?)
mikor meglattam nagyon tetszett de nem ugy neztem ra mint skyline...
de annyira nem tetszett...

uj supra?
ahogya a celicanal is egyre ujabb es ujabb designal allnak elo a toyotaek...azt varom hogy a suprabol is csinalnak valami uj autot... teljesen uj design..max egy kicsit hasonlitson a regi formara...lampakra..picit...
Kit--Kat
Hát én alapbóûl eredeti Mustang Fastbacket vagy Chargert vennék, max azért érné meg a retrót megvenni mert jobb abiuztonsági felszerelése ami azért nyomós ok.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
Persze, persze, ez egyértelmû, csak leírtam ,hogy nálam az inkább bejön, nemtommér, de abszolút nem fogott meg így elsõre ez a Camaro... <#nemtudom>

Jahh, új supra, hát nemtom, láttam egykét conceptet, de egyiksem jött be nagyon, de mostanában nagyon hallgatnak róla. Mivel te nagy supra fan vagy, te miet szeretnél? Retro-t, ami persze régi, mégis teljesen új köntösben, vagy legyen egy egészen más autó, csak mondjuk foltokban hasonlítson?

Én mondjuk a Skyline-t szeretem, de nekem az elsõ concept nagyon nem jött be, az új GT-R Proto-val meg barátkozom még, a hátulja jó, meg talán az eleje is elmegy, de oldalról szerintem nem is hasonlít a vonalvezetés, és idegen egy kicsit, de remélem változtatnak rajta!!

CSOCSO
ertem..mas futomu hangolas miatt nem ugyanaz😄
ez kb olyan mintha az egyik farkasjuhasz nem farkasjuhasz mert rovidebbek a labai..hat hurra😄 GTO egesz szep..de nem kene...
CSOCSO
ezzel nincs is baj.. mitsuk..hondak es nissanok kozt is ilyen kulonbsegek vannak... ahogy inkabb rx8 helyett 350z-t vennek ugy a challanger helyett is inkabb azt a camarot... viszont sokaknak meg a challanger es az rx8 tetszik... ez igy normalis😄 de mint mondtam..szamomra a camaro azert szebb mert latszik rajta hogy uj..hogy mostani..van dizajnja... a challanger meg egy ugyan az mint a regi... semmi kunszt..persze akinek a regi kocsik tetszenek azoknak ez is 10 pont..nekem es sokaknak a challanger semmi olyat nem nyujt hogy dejo lenne.. regi forma ..ij lampak es belso..hurra..
a camaro meg beszaras szep ivekkel es idomokkal rendelkezik... mindenesetre remelem tenyleg elkezdik feleleszteni ezeket a dogoket... csak a Supra is jonne maaaaar
MikX
Jaja, sztemis a Challanger jobb, ha van musclecar amit szeretek, akkor az a Challanger R/T HEMI!!
Ez az új, meg valami félelmetesen új, és egyben ugyanaz!
Ezt a Camarot most látom elõször, de nem tetszik egyáltalán, hasonlít, de inkább a modern amcsi kocsikra, pl. az új Caaddilecek, amik undorítóak sztem!

I.C.ram
Tök jellegtelen tucatamerikai-japcsi híbrid, kb a 90-es évek végérõl 😄 Dizájnban nagyon elmaradnak az amcsik néha 😊
JGTC
a kerékív a 350Z-ére

minden esetre jól összelopkodták <#vigyor1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Lt.Balu
vagy egy talicskára...többet nemtok😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Lt.Balu
sztem egy darab uborkára kb:ÐÐÐÐ

JGTC
az autó miatt
sztem olyan csúnya hogy nem igaz, de valamire még emlékeztet a felsoroltakon kívül épp ezen agyalok

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Lt.Balu
<#fejvakaras> = hozzászólás,vagy kocsi miatt?😊

JGTC
<#fejvakaras>

Lt.Balu
hja és 1 link itt

Lt.Balu
Külsõ: Swift + Civic + 3-as bömös
Belsõ: 4 villany + 1 belsõégésû motor = új Mitsubishi tanulmány 120 lóerõvel

(viták elkerülése végett: 3as bömös a kocsi oldalán hátrafelé magasodó iv miatt,swift a c-oszlop és a mini-jelleg miatt, civic pedik az egybefüggõ,nyujtott fényszórópanel miatt)

CSOCSO
van valami igazsag benne... marmint hogy jobban retro..azt nem mondanam hogy kevesbe illik bele..epp ezaz..hogy meglatom az uj challangert es szinte alig lehet eszrevenni hogy ez uj..es nem a regi..a camaro viszont ugy ossze van dobva hogy kinyomott szemekkel is latni hogy ez micsoda😄

a camaro szerintem kisse (uj) corvettes es egy kicsit cadillac cuope-s...
nem futurisztikas.. semmi koze hozza...egyszeruen csak szep ivei vannak es sokkal komolyabb dizajnu...
CSOCSO
nagyon allatul elkapott kep!!
robotnyk
jó ez a kép 😊
CSOCSO
igy van!
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Amúgy nem olyan átlagos az 😊

[Walaki]D`Lair
Nem ugyanaz mint a GTO...😊 Csak külsõleg, meg motorilag, amúgy más a futómû hangolás...szal inkább a Holden Monaro-val azonos...

I.C.ram
Monaro.... Na az atán végképp nem tetszik 😄 Tök átlagos forma, semmi extra, arról nem is beszélve, hogy tük ugyanaz, mint a GTO, csak más az embléma. 😊
I.C.ram
Nekem túlságosan beleolvad a mai amcsi autófelhozatalba. Challenger viszont teljesen más. Nekem jobban tetszik ez a sokkal letisztultabb retro forma, mint a retro mixelése a "futurikával" (By CSOCSO).
Kit--Kat
Én nekem mind2õ bejön de akkor már csinálják meg a Chargert is retrósba!

Punker
mindig szerettem ezt a járgányt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Az is zsír hidd el...De akkor már inkább Vauxhall Monaro VXR 😊

robotnyk
ááááá! vadállat...
DanielT
100-ból 100x választanám a Camarot, a Challengerrel szemben. Annyival jobban néz ki, hogy elmondhatatlan.
I.C.ram
Hát nem tom. Nekem az a Camaro akkor is túl robosztus.
CSOCSO
anno minden ilyen dog szinte ugyan az volt..max az eleje es hatulja kisse mas..de most ne allj neki kepeket linkelni hogy nem is... a lenyeg amit akarok mondani hogya camaroval eszmeletlenul eltalaltak a regi stilust es otvoztek a mostani futurisztikus dolgokkal... az uj challanger gyonyoru..de a camaro valami uber!!! egyszeruen gyonyoru! szerintem az amcsi embereknek ezen az uton kell haladni..feleleszteni az amcsi dogoket...es vegre lenne ellenfele a sok bominek, 350z meg sok nemet es japo "rizsraketanak"
I.C.ram
Sokkal több a hasonlóság A Challengernél:

Mint a Camaronál