Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hat ha valami pluszt akarok az automba akkor az az elso hogy fejegyseg es jobb hangcucc... szal igen... fontos..
robotnyk
legfontosabb 😄DDD
CSOCSO
hova teszed a radiot ha veszel kulon fejegyseget? szvsz ez oltari ciki hogy nem oldjak meg hogy kuldon tudjal venni bele..
GregSB
Ezt a 0 ergonómiát így képen keresztül állapítottad meg? Gratulálok.

PyRex
Hmm most már nekem sem, pedig amikor belinkeltem, akkor még jók voltak... 😞((((

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

MikX

nem akarja látni, csak ha külön megnézem a képet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

PyRex
Apropó Knight Rider, szerintem még ma is gyönyörû:

Ja és ez NEM A FILMBELI AUTÓ, hanem egy replika. akinek tetszik (tetszett), azoknak ajánlom ezt az oldalt:

www.knightreplicas.com

MikX
ááá nem hiszem el...
asszem csak úgy berontok én is, mert felhívtam õket, azt mondták, hogy szólnak majd, ha mehetek...
Nem szóltak még...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

PyRex
A Camaro-nál van Knight Rider villogó is az elején??? 😊

desigo
Ma kipróbáltam az 1.8-as civicet.
Két dolog nem tetszett de ez sem vészes.Az egyik: a futómû egy kicsit keményre sikeredett és sajnos ezt a rossz utakon eléggé érezni.
A másik pedig az ülések keménysége.A korábbi Civicek számomra kényelmesebbnek tûnnek.
Az autó ezzel a motorral (1.8) elég nyomatékos lett.Nem kell pörgetni,hogy húzzon.Hatsebességes váltóval lehet kapni majd az összes modellt(az 1.4-est is!)
A mûszerfal nekem nagyon tetszett!Elõtte tanulmányoztam a képet alaposan ezért tudtam,hogy mit hol keressek.
Sajnos a most megrendelt modellek csak júniusra fognak ideérni a kereskedõ szerint.Egy-két bemutató autóhoz hozzá lehet jutni azért😊
MikX
Idétlen?
Minent mondanék rá csak ezt nem...
Szerintem nagyon állat, kényelmes is, meg egyszerûen ez a mûszerfal valami nagyon állat!
És igen, sportos!!

Joey_The_Man
Én már ültem benne nagyon teccik.. azt mondják nagyon jó lett az autó. szerintem is így van.. kicsit olyan "elhízott" alakja van, jó :-D

a fordulatszámmérõ meg fullra NFS -bõl valóó!! <#crazya>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Kit--Kat
szokásos...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
látványos, nekem úgy tûnik minden kézre esik
JGTC
Egy két gyár példát vehetne róla, a külsejére már ezt nem tudom mondani de abban is csak részek nem tetszenek.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Bátor dolog lefikázni az ergonómiáját úgy hogy nem ültél még benne és fogalmad sincs hogy mi milyen a vezetõülésbõl. Való igaz hogy elsõ ránézésre minimum szokatlan a mûszerfal/kapcsolók képe, de látványt ne keverjük az ergonómiával mert semmi közük egymáshoz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

desigo
kicsit ûrhajós de nekem tetszik
Kit--Kat
tiszta katymasz az egész 0 ergonómia<#duhos2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
sportos????? ez inkabb ugy nez ki mint a most indulo japan knight riderbol a KITT.......

(nincs ilyen film csak mondtam "valamit")
desigo
csak annyira mint egy 2006-os sportos hondához dukál
CSOCSO
eleg idetlen kinezete van😄
desigo
a sok régiség után egy kis újdonság
honda civic
geri15
nembaj ezek sem rosszak 😊)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

CSOCSO
itt is

de sajna nem talalom azt ahol keruletekre volt osztva es ugy lehetett nezegetni a kepeket es szoveg is volt a kepekhez
geri15
linkt!!!!!!!!!!!!!!!4444444😄😄😄:😄DD

Kit--Kat
hhh na linket+!!!

CSOCSO
van valami ilyen oldal.. valami budapesretro cimmel... igaz fekete feher kepek de bp rol kurvaregi kepek...
en pl tok meglepodtem hogy magyarorszagon egy ideig bal oldali kozelekedes volt!!!!
geri15
sajnos nincs 😞 pedig elnézegetnék ilyen képeket még egy ideig szívesen :o)

CSOCSO
van meg?
geri15

I.C.ram
MINDEN! ISMÉTLEM MINDEN szgk., tgk-ra vonatkozik a kötelezõ hólánc!
fifi
Autoklubnál kérdezd, de elvileg ha kérik, akkor mindenre kérik/nekünk is kértek anno a bedurvított L200-ra is/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shaman
Kérdésem lenne:

Ha egy pickuppal megyek Olaszországba,amin terep gumi,4 kerék meghajtás felezõ stbiek van,arra is kell hólánc? A határon kérik,vagy sem?
Ezt tudja valaki? vagy ezt honnét lehetne megkérdezni? Autoklub?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Magnumrolcsi
fifi
jaaahhaajj mi van itt már megint... omg

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
De mert neked nem tetszik, azért nem kell fikázni, van akinek tetszik...
Én sem fikázom a sok tizenötösfelnis1.6osdízeleseggyesgolfos emberkéket, pedíg nagyon szánalmas, hogy szarráspoilerezik...

I.C.ram
Hát ne is szóban, mert azt nem hallom, inkább írjál 😛
CSOCSO
<#taps><#taps><#taps>
inkabb nem reagalnek ra szoban....
I.C.ram
Ez azért van , mert messze a Supra a legdrágább, és a legböszmébb autó is ezek közül.
CSOCSO
a mi nem turbosunk elvolt 17-19 el...
[Walaki]D`Lair
ja, 25 litert fogyaszt 😄😄D:😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
nahja.. az r32 es nekem is jobban tetszik.. de egy mk3 ast mar meg lehet venni 1 millaert ertelmes allapotban.. jol megy .. jol nez ki.. inkabb olyat mint mondjuk valami 3 as golfot vagy valami.. igaz a benzin penz az mas kerdes😄
[Walaki]D`Lair
Inkább az R32-t venném, mert SOKKAL modernebb...viszont MK3-as suprában már ültem és istenkirály az is 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
elég uncsi bérmelyik 80as japcsi sportkocsival összetéveszthetõ

MikX
90' er cars:
Supra MK III:

Skyline R32:

Kb ezek,de ezek sem 80-as, hanem 90-es, de semmiképpen sem az MKIV...

MikX
hát jahh, még a '90 es évek elején is sokkal, sokkal kockább autók voltak, ugye (MK3 Supra 😄)

CSOCSO
LOOOOl.. mondja ezt egy 21 eves srac😄
lattal te mar autot a 80 as evekbol???
szerintem nezz utanna a googleban!!!
80 as evekben ez a design meg futurisztikus mizeria volt!
Szabi84
80-as évek kinézete van de nekem is tetszik!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MikX
Skyline után <#mf1><#mf1><#mf1>