Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hát az a Camaro nekem túl vaskos. Nem tükrözi a régi Muscle kocsik stílusát. Túl masszívnak néz ki. Szerintem a Challanger sokkal jobban eltalálta ezt a retrostílust. Az a Camaro nem tûnik igazán ki a mai retros kocsik közül, de a Challanger, na az tényleg jó! Fõleg azzal a régi jellegû hûtõmaszkkal, meg iker-kereklámpákkal.

Nekem a Challanger sokkal jobban kéne.
CSOCSO
hat a camaro jobban nez ki..sooot az valami uberzsir!!!!
CSOCSO
LOL..PASZMEK..pont ezt nezem a detroiti auto show-n 😊 LOOOOOOOOOOL most akartam belinkelni
I.C.ram
Bár a felnit rögtön lecserélném.
I.C.ram
Ja megvan! Dodge Challanger volt az!

Nekem ez tetszik a legjobban a retro-muscle autók közül.
I.C.ram
Nem az sem... melyik lehetett az akkor... hmm utána nézek.
I.C.ram
Ja nem GTO, hanem a Dodge Charger.
I.C.ram
Ja jól néz ki nagyon! De az új Pontiac GTO is hasonlóan király!
GregSB
Chevy Camaro concept

Úgylátszik kezdenek rájönni az amcsik, hogy érdemes visszanyúlni a gyökerekhez (A Mustang példájából tanulva). Ez az autó baromi szép lesz ha hasonlítani fog a conceptre.

kbx
Azért a Riviera szebb!!
Ez az elsõkerekes megoldás télleg szentségtöré!!
V8, hátsó kerék, merev tengely Az a tuti😊)

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Kit--Kat
HAlál jó "kis" amcsi oldschool bálna😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Már a MAFIA-ban is van elsõkerekes kocsi és az a 30-as években játszódik, szóval nem volt ez annyira újdonság a 60-as években...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
"kicsit" alulkormányzott lehetett a lelkem 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Ja, jól emlékeztem: KATT
Olyasmi, mint a Buick Riviera.
hykao
Szerintem ez egy '66 körüli Oldsmobile Toronado, és igen, V8-as, elsõkerekes.
MikX
Nézd meg a váltót, és rájössz, hogy nem az!
Meg egy régi amcsi kocsi? Nemhinném hogy az lenne, de az elsõkerékhajtás nagyonis elképzelhetõ, van is egy amit ismerak, csak a neve nem ugrik be, asszem Caddilac Eldorado, vagy hasonló nagy cabrio!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
es mivan ha 4 kerek meghajtasos?
MikX
Extrának?
Miért?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Akkoriban extrának számított az elsõkerékhajtás.
Kit--Kat
<#confused>Igen most is jól elmagyaráztad mire gondoltál.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
A Renault Clio III a kurva drága nem a civic...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
a civic kurva drága?? 1,8 140 LE minden lényeges extrával meg azért a mûszerfalért több mint korrekt 4,5 milláért. a többi alsóközepes még drágább. egy focus 1,6 Ghia kerül kb. ennyibe, s enyhén feltûnésmentesebb 😄DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

MikX
Ok, csak nem néztem meg alaposan, de a lényegen nem változtat semmit!

fifi
pontosan látni hogy: 8
4 gyújtókábel egy oldalon

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kz
8

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

MikX
Hát ez már tényleg szánalmas 😄
V6 vagy V8 nem látni pontosan, elsõkerékhajtás... LOL

MikX
Inkább angolosan elegáns...

[Walaki]D`Lair
Jó randa...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sziasztok!

Ez egyszeruen szep 😊

robotnyk
ne terelj ilyen óvodás beszólásokkal, tudod jól mire gondoltam.
MikX
Nade az eleje, hátulja a lámpáival, pl, a A-B-C oszlop kétségtelenül Suprás, de inkább csak Coupés, és azon belül hasonlít rá!

CSOCSO

nemtom melyik mr2 rol beszeltek..szerintem annyi hasonlosag van a ferrari es az mr2 kozott mint egy elefant es egy tehen kozott...
CSOCSO
neked is gratulalok!!!
Kit--Kat
ja bocs mert te annyira nagyon értessz hozzá meg minden, hogy mégsem tudod érthetõ érvekkel megmagyarázni Hááá<#nevetes2>

DanielT
Megnyugodtam 😄
robotnyk
amíg nincs 50 milliós autód, és nem sírsz a gagyi kapcsolók miatt, addig semmit.
így hogy nincs, én is együtt sírok veled. 😄
DanielT
Persze, hogy nem kell annak lennie 😊 Én például sznob köcsög vagyok, de nem vagyok vérgazdag 😄 Na mit szólsz? 😄
robotnyk
attól hogy valaki vérgazdag, még nem kell sznob köcsögnek lennie, komprende? 😄
robotnyk
mindegy, neked nem lehet úgysem megmagyarázni
Kit--Kat
Inkább féltékenyek, meg irigyek.

DanielT
Nem szorosan a témához, de:

Miért muszály vérgazdag sznob köcsögnek lennie aki megvesz egy ilyen kocsit? Lehet hogy rohadtul tehetséges, emiatt nagyon jól megfizetik és valóra váltja régi álmát amikor megvesz egy ilyen kocsit.

Nem ceretem ezt a hozzáállást 😞 Mindenki köcsög akinek több van? Nem. Õk a kevesek akik valamit tudnak amit a tömegek nem.

Emberek! Ne legyünk rosszindulatúak 😊
Kit--Kat
Na szerinted??? Akkor talán nem vették volna õket, csõdbe ment volna a gyár...
Ja és nem lenne ekkora kultuszat pl. a Testarossának..... NA ennyi... Ja és 1ként a 80as években hol volt a Tempra meg az Uno külvárosi lepattat tucatautó Moran?<#zavart2>

robotnyk
honnan tudod hogy nem zavar egy vérgazdag szonb köcsögöt, hogy kifizet 30-40-50 milliót egy kocsiért, és olyan kapcsolók vannak benne mint a külvárosi lepukkant tucatautókban?
Kit--Kat
Ez 1 óriásian nagy tévhit, hogy azért mert voltak fiat alkatrészek a Ferraikban azért szarok és igénytelenek voltak. A Testarossa, F-350 és társai a kor csúcssportkocsiai voltak ez tiszta hülyeség.
A hihetelen fenntartási költség meg még mindíg meg van, mint bármelyik 60milliós sportkocsinál<#idiota>
Szerintem ez a Fiat belsõ lerágott csont és amúgy is csak kötekedés mert az, hogy a levegõztetõ rács a Temprából került át rohattul nem fogta vissza a kocsi teljesítményét és at elfoglalt helye szerint a használóit sem zavar(ta)ja.

DanielT
Naja. A design divat változik, nem lehet mindig ugyanolyat csinálni. A belterük legendásan szar volt, gyagyi alkatrészek bõrrel bevonva, vagy úgy ahogy az olcsó Fiatokban, megbízhatatlanság, hihetetlen fenntartási költségek stb... Az F360/430 végre minden tekintetben igényes, használható, valódi sportkocsi.
[Walaki]D`Lair
Mi a fasz hagyományt vigyen magával?? Egy testa rossa ócskaságát? vagy az f40 szögletességét??? Az egy nagyon modern és gyönyörû autó, ami nem hagyományt visz, hanem hagyományt teremt...

Kit--Kat
Nekem az se tetszik már annyira úgy mint Ferrari amely vinné magán a hagyományait. Amúgy tényleg jól néz ki.

DanielT
Mondjuk az F430-ra nem mondanám, hogy gyengébben néz ki mint bármelyik elõdje, mert szerintem maga a csoda az a gép.
Kit--Kat
Háttt a Ferrarik 1re gyengébben néznek ki sajna, de a hátsó lámpái tetszenek mert azok 1 õsrégi Ferrariból vannak átvéve mint az köztudott amikor még ugye nem léteztek Suprák meg MR2õk.