Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a dodgeomba is igy van. ehhez vagy dupla DIN es radiot veszel vagy atalakitot...
CSOCSO
nemtom mijez de ebben ki van cserelve...

CSOCSO
ezt elegge benezted.. amit te berajzoltal ahhoz ki kene vagni furesszel a fel muszerfalad!!! ha meglesed a nagyobbik kepet nem lehet kivenni azt a reszt..csak ha a fel muszerfalat veszed ki!!
GregSB

GregSB
Találtamegy képet, amin úgy látszik a civic belseje mint ezen a képen, mindjárt berakom.

GregSB
És ebben látsz kivehetõ részt?

MikXék mégis kicserélték benne a rádiót (#41756)

Csak egy halovány vonalt látni a jobboldalon, ami a civicnél már pont nem látható. Valszeg azt az egész mûanyag felületet le kell cserélni.

CSOCSO
hatulrol mustang koppintas csak mas a lampaja...
elolrol nem is lenne rossz de nekem elolrol is a mustang jut az eszembe... ez egy ilyen feligmeddig ujravarrt megoldas.. nekem nem tetszik.. viszont az eredeti concept az uberul bejon... azon latszik hogy dolgoztak a designerek.. ezt meg egy fanatikus osszerajzolta..hurra
desigo
Miért mi baj van vele?
Sportos,agresszív...
CSOCSO
szerintem meg nem
CSOCSO
ezt ertem... de ebben a civicben nincs ilyen kiveheto resz!!!! nem latod?
robotnyk
a többség még mindig ÚGY beszél róla, legfeljebb itt egál az állás
DJ Bee18
Most meg mi van?? Pár éve ááááá VW, majdnem mindenki elélvezett tõle, meg a Passatok presztizse, stb. stb. Most meg úgy beszél róla mindenki, mint egy Chevyrõl... pfff 😄DD Nem azt mondom, hogy király autók, felõlem lehet bármekkora presztizse, ha nincs motorja, felszereltsége, ezért nem vállalnék egy 316 BMW-t, vagy C200 CDI-t pl. 😊 A VW-k alpfelszereltsége normális mostmár (Jetta, Passat), de hogy alapból miért nem tudják beletenni az 1,6 FSI-t pl. a Passatba, mindjárt nem lenne olyan drága egy 1,9 TDI, mert a két motor között kb. 400000 Ft van, mig a Jetta Comfortline-nál a sima 1,6 4,5 millió, az 1,6 Fsi pedig 5,3 millió. Mi a túró ez a 800000 Ft felár??? A +13 Le?? Hát ezért olyan kurva drágák. Egy alap 1,6 Megane kereszbe lenyeli az alap Jettat, és ez számomra azt kevés presztizst is lerombolja...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DanielT
Na, ez mennyire nem hiányzik... Csak kiegészítésképp: 10 éves koromig falun éltem, aztán újabb kb 10 év egy vidéki közepes városkában. Nem voltam mindig Pösti bunkó.
fifi
igen a vidéki parasztok... de bezzeg te a nagyvárosi pénzes BMW-s dzsentri.
nyasgem

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

JGTC
Szerintem meg szebb is, jellegzetesebb is csak kár hogy az egész nem több mint egy grafika.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Hát ez nagyon ronda!
robotnyk
nagyon morci

nekem mindkettõ tetszik, mindkettõ másért
MikX
Rákérdeztem Automotive forums-on, kiváncsi vagyok mit mondanak rá!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

desigo
Szerintem is
MikX
Jahh, és a másiknál 1000x jobban néz ki sztem.

MikX
Hát én sem tom, csak rákerestem a gogliba, aztán ez is kijött 😄
Pedíg a másikról kerestem nagyobb méretû képet.
Azt írják, hogy Camaro Concept 2005, tehát nemtom...

GregSB
Ez most mi? Egy elvetett camaro concept? Mert ugyebár lejjebb már belinkeltem amit a detroiti autoshown kiállítottak nemrég, és az nem így néz ki.

desigo
brutál kis gép
MikX
Ezt láttátok már?

MikX
ja, akkor is.

desigo
A fejegységre akkor is megmarad a gari ha pl egy autóvillamosságis lepecsételi a garanciajegyet.
desigo
falun sincs
GregSB
Köszi, asszem marad a szervíz, nem akarunk belekontárkodni a mûszerfalba...

DanielT
Én meg ha presztízst akarnék, nem olyan autót vennék aminek népautó a neve 😛 (tudom, már ezerszer mondtam, de ez a vesszõparipám) 😄

Falun egyébként lehet, hogy van presztizse, nemtom.
MikX
VW és a presztízs? hmm...

MikX
Mi mikor szervízbe vitük, ott adtak kb 3e Ft volt.
De sztem a fejegységre csak úgy van garancia, ha szervízben teteted be, tehát ott van általában.

GregSB
Pff, akkor szánalmas a VW. Nagyon jó autó az új 5ös Golf, igényesen van összeszerelve, kényelmes, tágas, stb. de indokolatlanul drága (a felszereltségéhez képest). Bár tudom mi az indok: presztízs. Köszi, de én a presztízs helyett inkább a jobb felszereltséget választanám.

robotnyk
az ilyet addig kéne verni amíg magától meg nem eszi a jogosítványát
JGTC
robogós aznap nem aludt <#hehe>
biztos valami helyi f@szagyerek volt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
szerintem csak márkaszervízben árulnak ilyet
de ha egy kicsit ügyesebb vagy akkor te is ki tudod cserélni
desigo
benne van
egyébként az opel vectrában is alap
GregSB
"Viszont a fejegység lejátszik mp3-at és wma-t is."

Ez benne van a Civic alapfelszereltségében is? Mert ha igen, akkor a VW monnyon le!

GregSB
Namost ez engem is érdekelne, hogy hogy lehet kicserélni. Haverom most kapott új céges autót (5ös Golf), amiben szintén így be van építve a mûszerfalba a rádió. Szép meg minden, de csak audio CD-t játszik le, és iszonyatosan rosszul szól.

Hol lehet ilyen "térkitöltõ" mûanyagot venni, és mennyire bonyolult a beszerelése? (illetve a régi kiszerelése) Próbálkozzunk meg vele mi vagy inkább a szervízre bízzuk? 😊

MikX
Szerintem le lehet simán ezt is...
Olyan nincs, hogy ne lehetne...

desigo
Szerencse,hogy a motorosnak nem lett baja.
desigo
Hát igen ezt nem nagyon lehet lecserélni.
Viszont a fejegység lejátszik mp3-at és wma-t is.
MikX
idióta...

Punker
remélem megdöglött, az ilyen megérdemelné.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MikX
pl kb így:
ez helyére vettünk egy mûanyagot, amiben van egy normál hely, meg egy cd tartó

MikX
Igen, a mûszerfalba is úgy van beépítve, hogy ki lehet venni, csak egy 2x akkora hely marad kb. és oda lehet venni azt a mûanyagot!

Lteebee
Ez igen!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
CSOCSO
nem hiszem hogy tokeletesen ertem.. azt tudom hogy vannak olyan beepitett radiok amik nem olyanok mint a normalis kenwood vagy akarmilyen fejegysegek.... azokra lehet vanni ilyen muanyag atalakitot es hurra.. de itt ennel be van epitve am uszerfalba a radio gombja... meg a cd-t befogado nyilas.. hurra.. es ezzel mit csinalsz... kivagod???
elhiszem hogy juropien emberek le se szarjak de itt amcsiba minden hulyegyerek vesz egy dvd-s fej egyseget meg minden...
MikX
A Mi kocsinkba is ilyen egész mûszerfalas megoldás volt, de képzeld el, hogy lehet venni bele egy mûanyagot amit beteszel a helyére, és voilá, meg is van+egy cd tartó is!