Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De nekem hiába beszélsz mercikrõl meg béemérõl, nem tetszenek, nem áll formailag közel hozzám egyikse, meg ez a "nekemnémetverdámvanmertcsakazajó" emberek kiakasztanak(tisztelet a kivételeknek), meghallják, hogy én a japcsi locsikat bírom, és rögtön: az szar, nemjó, stb, stb,... szánalmas, mert neki eggyesgolfja van, akkor mindenkinek kell hogy teccen a kocsija!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Keresve sem találnál annál jobb speedstert!
Szerintem a legjobb verda ebben a kategóriában!
MR2-t viszont itthon nem lehet kapni!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nomeg slk.. ami a legszebb a felsoroltak kozul...
z4 ami szinten szep....
nah mindegy
Speedster,
MX-5,
206CC,
hirtelen ennyi ugrott be a kisebbek közül, persze van ugye egykét nagyobb kocsinak is CC-je, de az nem roadster ugye, bár a 206 os sem igen (az mégcsak autósem igazán 😄D)
bazz.. gusztustalan hogy mennyire nem informalodok idekint az eu bol...
csak kisse viccesnek tartom hogy ezt igy hirtelen kihoztak a sok buta amcsi nepnek... ettol fuggetlenul ez baromira tetszik!!!! es nekem se igazan jonnek be az amcsi designok.... mondjuk az uj muscle car conceptek nagyon is.. soot jobban mint barmelyik eddigi amcsi design
Sztem undorító...
Nekem megmondom igazán egy új amcsi kocsi se jön be, mindegyik ezzel a szögletes designal jön elõ, de ha jól állna, akkor azt mondanám, hogy ok, de...
Szal szerintem a muscle car korszak után egy hányás lett az amcsi autógyártás mind minõségben, mind designban...
gallery re katt...
mit mondhatnek?? bar az alap auto se volt anno ronda. de ez kifejezetten megfogott.. megha kepeken nem is adja vissza de a reklamban majdnem leesett az allan.. pontiac solstice?? ugyan mar!!!!!!!!! EZ AZ EGYIK LEGESLEGSZEBB ROADSTER!!!!!!
kitalaljatok melyik autobol csinaltak?😄 nem nehez.. es egy kisse nevetsegesnek tartom hogy majdnem 10 eves autot hoznak ki a piacra kisse felujitott kontosben.. mindenesetre naon szep.. persze az amcsi nep nem ismeri az elodot.. ugyhogy most ezek itt azt hiszik kapnak valami uber junik rodszert😄
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Egy mostani kocsin már csak az igazi lokhárítót/ütközéselnyelõ zónát takaró elemet hívjuk lökhárítónak, a kinézeten kívül más szerepe elég csekély...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mindenhol így csinálják már jó rég óta, és pont azért, hogy megkönnyítsék az én munkámat!
precízen,pontosan összerakják a gépek
Persze nem lehet minden mûveletet gépekkel összerakatni mert túl költséges lenne.
Összességében tetszett de azért megnézném a munkásokat rejtett kamerával is.
Fõleg a négert meg a csajokat.
Kicsit szánalmas,hogy egyes alkatrészeket kézzel ütögetnek a helyére!
Jó lenne látni egy Honda össze szerelését is!
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Nem lesz sérülés sem a mûszerfalon sem a fejegységen.
Hidd el, olyan egyszerûen nincs, hogy nem lehetne, így vagy úgy, de lehet...
ezzel le tudod szedni
Egyébként jó videó.
Azért kellett neki, hogy a másik u.o. kocsijába átrakja az alvázat.
(lényeg: mostmár csak 1 ilyen kocsi van a világon)
#41807: Hát, ahhoz képest hogy "concept" egyre többet látni belõle az utakon 😉 Én csak pesten láttam vagy 3at az emlúlt héten.
1, 2 és 3
Az 1es a 2esnek a háromajtós változata, mindkettõnek olyan a belseje mint a #41801-ban, és elsõsorban az amcsi piacra tervezték õket ha jól tudom. A 3asnak van az a belseje, amit még elõször belinkeltünk, és az istennek nem akarod elhinni hogy lehet benne rádiót cserélni 😄 Ezt asszem inkább az Európai piacra szánták.
Vagy akkor MikXék is biztos fûrésszel szedték ki a gyárit a swiftjükbõl...
ez mar megint milyen civic???
amugy ez a velso jobban tetszik mint amit eredetileg belinkeltetek:
amugy meg ez a kocsi nekem akkor is tiszta ormotlan... eddig az autok ugy neztek ki mint egy regi coca colas uveg...szep formas.. ez meg ugy nez ki mint egy ket literes palack...... egybeauto...