Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
elírtam 15..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Jaja...amikor beleültem autókiállításon...huhh...a sofõrorientált kabin magasiskolája...JUJ...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
jaja, csak mondom, hogy hirtelen ennyi jutott eszembe!
De nekem hiába beszélsz mercikrõl meg béemérõl, nem tetszenek, nem áll formailag közel hozzám egyikse, meg ez a "nekemnémetverdámvanmertcsakazajó" emberek kiakasztanak(tisztelet a kivételeknek), meghallják, hogy én a japcsi locsikat bírom, és rögtön: az szar, nemjó, stb, stb,... szánalmas, mert neki eggyesgolfja van, akkor mindenkinek kell hogy teccen a kocsija!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Az is jó, de nekem akkor is MX-5.
Keresve sem találnál annál jobb speedstert!
Szerintem a legjobb verda ebben a kategóriában!
MR2-t viszont itthon nem lehet kapni!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
mx5 az nem japcsi?

nomeg slk.. ami a legszebb a felsoroltak kozul...
z4 ami szinten szep....

nah mindegy
CSOCSO
aaaaah... mx tul kicsi. jellegtelen.. es csunya is elolrol...

akkor mar mr2

MikX
Porsche boxter

MikX
Tigra Twintop,
Speedster,
MX-5,
206CC,
hirtelen ennyi ugrott be a kisebbek közül, persze van ugye egykét nagyobb kocsinak is CC-je, de az nem roadster ugye, bár a 206 os sem igen (az mégcsak autósem igazán 😄D)

CSOCSO
europanak milyen roadsterei vannak mostansag?
bazz.. gusztustalan hogy mennyire nem informalodok idekint az eu bol...
MikX
Akkormár MX-5, ez a véleményem...

MikX
Hát én mint már mondtam a mucle conceptek közül a Challanger az bejön, meg az a Camaro amit belinkeltem, de a másik... nemtommér, de nem jön át az igazi mucle feeling, hanem olyan semleges x-sportautó látszatát kelti bennem...

CSOCSO
mondjuk ez se randa...

ez mondjuk egy kicsit MR2 es lett
CSOCSO
igen.. ez maga az opel speedster felvarrt valtozata.. nyilvanosan is... szal ezt nem loptak.. hanem atvettek.. de nem csak ezt.. a saturn csinal mast is az opeltol.. mint pl az ASTRA...
csak kisse viccesnek tartom hogy ezt igy hirtelen kihoztak a sok buta amcsi nepnek... ettol fuggetlenul ez baromira tetszik!!!! es nekem se igazan jonnek be az amcsi designok.... mondjuk az uj muscle car conceptek nagyon is.. soot jobban mint barmelyik eddigi amcsi design
MikX
Tiszta Opel/Vauxhall speedster design...
Sztem undorító...
Nekem megmondom igazán egy új amcsi kocsi se jön be, mindegyik ezzel a szögletes designal jön elõ, de ha jól állna, akkor azt mondanám, hogy ok, de...
Szal szerintem a muscle car korszak után egy hányás lett az amcsi autógyártás mind minõségben, mind designban...

CSOCSO
eddig nem volt olyan saturn amire ne mondtam volna azt hogy hanyadek.... de ma mar mutattak a tv ben a Saturn Sky reklamjat... O az:

gallery re katt...

mit mondhatnek?? bar az alap auto se volt anno ronda. de ez kifejezetten megfogott.. megha kepeken nem is adja vissza de a reklamban majdnem leesett az allan.. pontiac solstice?? ugyan mar!!!!!!!!! EZ AZ EGYIK LEGESLEGSZEBB ROADSTER!!!!!!

kitalaljatok melyik autobol csinaltak?😄 nem nehez.. es egy kisse nevetsegesnek tartom hogy majdnem 10 eves autot hoznak ki a piacra kisse felujitott kontosben.. mindenesetre naon szep.. persze az amcsi nep nem ismeri az elodot.. ugyhogy most ezek itt azt hiszik kapnak valami uber junik rodszert😄
Nemcsak a csavarok elrejtését tudták megoldani a XX. században, hanem maga a csavarozás is "XX. századi technika", és szerencsére nem ragadtunk le ott. Egészen addig ameddig a bepattintás legalább annyira tartós, semmi nem szól a csavarozás mellett.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

GregSB
3as BMW hol 25 millás?

MikX
de minek a csavar mondd már meg?

Egy mostani kocsin már csak az igazi lokhárítót/ütközéselnyelõ zónát takaró elemet hívjuk lökhárítónak, a kinézeten kívül más szerepe elég csekély...

Kit--Kat
HOnnan tudjam, de elég hülyén néz ki legalábbis nekem, hogy 1 25millás kocsinak a maszkját pattintják, ha már ittartunk, nem kell látszódnia 1 csavarnak, de ezt már megtudták oldani a XX. százsaban is ha ennyire le lennétek ragadva.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
nemtom hogy mi a bajod velük...
mindenhol így csinálják már jó rég óta, és pont azért, hogy megkönnyítsék az én munkámat! Általában minden lökhárító csak patental van feltéve, de nem is kell erõsebb kötés, mivel pl egy ütközésnél úgysem játszik szerepet, hanem az ütközés elnyelõ zónák, stb.

desigo
sutyerákok
ez jó😊))))))))
DanielT
Jah, csak a karosszéria elemek egy hangyányit más szerepet töltenek be és más a méretük mint mondjuk egy visszapillantó-burkolatnak. Arról nem is beszélve, hogy nem mûanyagból vannak (legalábbis nagy részük). Semmi baj nincs ezzel a bepattintós módszerrel, tökéletesen mûködik, az én verdámon sem lötyög semmi, pedig azt is ezek a sutyerákok ütögették/tákolták össze 😊
desigo
a karosszéria elemeket sem ütögetik egymáshoz
precízen,pontosan összerakják a gépek

Persze nem lehet minden mûveletet gépekkel összerakatni mert túl költséges lenne.
DanielT
Ütögessék gépek? Vagy hogy rakják rá az alkatrészeket, amiknek be kell pattanniuk a helyükre?
desigo
Nem a kézzelen van a hangsúly hanem az ütögetésen😊
DanielT
Igen, szerintem is sokkal jobb lenne ha minimum lábbal, de inkább hónaljjal, vagy vesével ütögetnék helyre az alkatrészeket.
DanielT
Mit kellene csinálni? Szépen ragasztani, hogy a büdös életbe ne lehessen cserélni? Netán csavarozni, hogy mindenhol szép csavarfejek virítsanak?
desigo
Nah én is végignéztem
Összességében tetszett de azért megnézném a munkásokat rejtett kamerával is.
Fõleg a négert meg a csajokat.
Kicsit szánalmas,hogy egyes alkatrészeket kézzel ütögetnek a helyére!

Jó lenne látni egy Honda össze szerelését is!
Tibor
de a piramisépítésnél se használtak ragasztót meg ilyeneket és azok még mindig megvannak akkor ez mér nem lehetne jó?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

desigo
Egy-két autóbeszerelõ mûhely beszereli olyan profin a fejegységet,hogy szebb lesz mint bármelyik gyári és mindez az autó árának a töredéke!
Nem lesz sérülés sem a mûszerfalon sem a fejegységen.
MikX
Lényeg a lényeg, hogy ki lehet cserélni!
Hidd el, olyan egyszerûen nincs, hogy nem lehetne, így vagy úgy, de lehet...

Kit--Kat
Na már bömöst se fogok venni az tuti.😄 Viccen kívül ha a BMW-nél így csinálják akkor máshol is, de ijesztõ emnnyi mindent csak "bepattintanak":S

Tibor
de a film mellett lévõ letöltés is szükséges szerintem

DanielT
Sirály, kösz!
Tibor
google video letöltõ
ezzel le tudod szedni

DanielT
Nem ilyen googleban nézhetõ verzióját a BMW szerelõs videónak.
Tibor
mit?

DanielT
Valami normális letölthetõ linket dobjon már valaki, egyszerûen nem lelem sehol.
GregSB
Úúúútálom a német nyelvet. Nem volt türelmem 22percen keresztül halgatni a cvancigolást 😄

Egyébként jó videó.

DanielT
Legjobb videó amit valaha láttam 😊 Ezer köszönet! 😄
Magnumrolcsi
Láttam ma a discoveryn egy mûsort amiben egy férfi kb. 110Milliót Ft-ot adott egy régi kocsiért (jaguár) amit aztán szétszed.<#wow3>
Azért kellett neki, hogy a másik u.o. kocsijába átrakja az alvázat.

(lényeg: mostmár csak 1 ilyen kocsi van a világon)

Tibor

GregSB
Engem is érdekelne hogy hogyan lehet kicserélni. Nem hiszem, hogy nem lehet, ez elég rossz húzás lenne a Hondától.

#41807: Hát, ahhoz képest hogy "concept" egyre többet látni belõle az utakon 😉 Én csak pesten láttam vagy 3at az emlúlt héten.

CSOCSO
ugy ertettem hogy concept.....
CSOCSO
naluk latszik hogy van hol es mit kicserelni.. annal a hondanal meg nem.. vagy igen. a fel muszerfalat ki kellc serelni. haaaat nagy okossag.. azonkivul meg ki foglalkozik a szaros cedan civiccel??
CSOCSO
szvsz ez nem is letezo civic belso... a honda oldalan rohadtul nem igy nez ki a civic hanem ugy amit en linkeltem be. .es megnyugtatok igy is ugy is LOL amit muveltek a hondanal mert latszik az eredeti oldalon hogy ha ujat akarsz akkor az egesz muanyag reszt lek ell cserelni a dashbiardon..tiszta LOL
GregSB
Asszem 3 féle van.

1, 2 és 3

Az 1es a 2esnek a háromajtós változata, mindkettõnek olyan a belseje mint a #41801-ban, és elsõsorban az amcsi piacra tervezték õket ha jól tudom. A 3asnak van az a belseje, amit még elõször belinkeltünk, és az istennek nem akarod elhinni hogy lehet benne rádiót cserélni 😄 Ezt asszem inkább az Európai piacra szánták.

GregSB
Ez ennek a Civicnek a belseje, és nem néztem be semmit, lehet hogy kicsit feljebb csúszik a cserélhetõ muanyag kiterjedése (a légfúvókák fölé), de olyat tuti nem csinálnak hogy nem lehet kicserélni a rádiót.

Vagy akkor MikXék is biztos fûrésszel szedték ki a gyárit a swiftjükbõl...

CSOCSO
faszom hany fele civic van??
ez mar megint milyen civic???

amugy ez a velso jobban tetszik mint amit eredetileg belinkeltetek:

amugy meg ez a kocsi nekem akkor is tiszta ormotlan... eddig az autok ugy neztek ki mint egy regi coca colas uveg...szep formas.. ez meg ugy nez ki mint egy ket literes palack...... egybeauto...