Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
De még nálunk is olcsóbb pl. egy 300C egy kategóriatársakhoz képest, mondjuk a minõsége nem is olyan 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
USAnak érdeke, hogy minél több autó legyen, minél nagyobb fogyasztással, mert az olajból szerzi bevételének jelentõs részét. Sõt a cégeket támogatják, hogy minél nagyobb autókat vegyenek.
I.C.ram
USAban a rohadt alacsony adók miatt ilyen olcsó, meg elég sok gyár van az USAban.
DJ Bee18
de ha nincs külföldi olcsó konkurencia, az itteni autógyártók nyugodtan adhatják drágábban, nem veszítenek vevõt. Lásd USA, az autók olcsóbbak, ezért a Volvok, és a Mazdák is olcsóbbak, különben nemvenné senki. Nálunk ez van fordítva sajnos

I.C.ram
Hol tanulsz egyébként? Szeretnél én is átigazolni a természettudományról 😊
I.C.ram
Ja és ugyanezt írtam én is a #42534-ben 😊
I.C.ram
Ezért mondtma ,hogy nem túlzottan kivitelezhetõ 😊
I.C.ram
Tudhatnád, hogy ilyen igenis létezik, úgy hívják piacvédelem 😊 Nem csak negatív hatásai vannak, hanem pozitív hatásai is, mivel megvédik a saját piacukat, így az eladásokat melkednek, és többet adózik az államnak 😊 Viszont ha külföldi autó jön be, akkor az õ nyereségébõl beszedett Áfát szépen elviszi, és nem Európában marad. Inkább fejlõdjön az EU mint a távolkelet 😊
DJ Bee18
ugyanis az ilyen szerzõdések elõbb utóbb ide vezetnének, hogy nagy gyártók maradnának

DJ Bee18
Jézusom, hát szabad verseny van, amirõl te beszélsz az monpólium hogy gondoltad ezt. Ha ilyen megtörténhetne, akkor az ilyen gyártók uralnák a piacot, és így az árakat is kényük szerint alakíthatnák, és ez nekünk, fogyasztóknak nagyon nem jó 😊

😊

Kit--Kat
Mi bajod a koreaiakkal?? Ügyesek, hogy ezt felépítették 50év alatt, megérdemlik és jogosak a helyeik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Pl nem mûködnek együtt a fejlesztésekben, és nem licenszelnek technológiák pl. mint a Mercedes. Bár tudom, szükségük van minden fillérre, és ez csak egy utópia, azaz kb megvalósíthatlan, de egyre jobban áramolnak be a keleti autók nyugatra.
DanielT
"Nem is értem miért nem lépnek szerzõdésbe a koreai gyártók ellen."

Na ennek kérném szépen a gyakorlati levezetését, hogy képzelted.
I.C.ram
Nekem mondjuk a kóreai márkák nem hiányoznak túlzottan :/

De olyan nagymúltú gyárak mint az Európaiak, remélem örökre megmaradnak. Nem is értem miért nem lépnek szerzõdésbe a koreai gyártók ellen.
Kit--Kat
Én nem szertem a Peugeotot meg a Renaultot kifejezetten, de semelyik gyárnak nem kívánom, hogy tönkre menyjen épp elég van már 1 tulajdonában.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
pedig sztem annyira nem gáz, nem kéne de azért annyira nem rossz, ahhoz képest, hogy Lada

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I.C.ram
Hajrá 😊 Mindenkinek érdeke, hogy minél több konszern legyen, egy hatalmas helyett... Minél több gyár van, annál nagyobb a verseny, azaz a fejlõdés is gyorsabb. 😊
Kit--Kat

I.C.ram
Egyébként ezt is a Togliatti gyárban gyártják.
Kit--Kat
azé mondtam...

I.C.ram
Szerintem meg kegyetlen ronda 😄 Látszik rajta, hogy keleti baltáva faragott formaterv 😊
Kit--Kat
szexyes

I.C.ram
Elvileg idén, 2006-ban már indul is Monzán 😊
I.C.ram
Egyébként itt az új BMW-Alfa FIA WTCC trónörökös 😄

I.C.ram
Gratulálok ezért a bebüffentésért. Te is osztod az észt a Ferrariról, meg az M5rõl, közben neked sincs, akkor meg mirõl beszélsz? Ilyen alapon, milyen jogon fikázod az Alfát, ha még Alfád sincs, megkockáztatom, nem is votl soha...
I.C.ram
Ne idegesítsél már fel? tudod mi az, hogy tehetlenség? akkor tudnéd kéne, hogy minél nagyobb a tömege valaminek, annál nehezebb flegyorsítani, lefékezni, mozgatni, ergo mozgásállapot változtatásra nehezebb kényszeríteni.
DJ Bee18
Az már 2 év 😊

DJ Bee18
Hova lett az a 10 LE elõny? Ja, a fogyasztásban látom. Meg a gyorsulásban is.
A súly barátom, a súly. 😊 Azért a BMW se No1 minden helyzetben 😊

DanielT
Na tényleg befejeztem. Van itt 2 olasz-autó rajongó akinek még kocsija sincs, nekem ne osszák itt az észt.
DanielT
"Valamit csúnyán elnéztél, mert az Alfa motorja a kisebb, és erõsebb 10LEvel is."

Én is ezt írtam szakértõ barátom:
Kisebb motor? 136 köbcentivel. Mégis 10 LE vel erõsebb nem?

Hova lett az a 10 LE elõny? Ja, a fogyasztásban látom. Meg a gyorsulásban is.

Nem én kapálódzom barátom. Felesleges elmenni ebbe a személyeskedõs irányba, ettõl majd te leszel a nagyfiú? Nem hiszem.
Kit--Kat
1év mit számít? Ferrari is kikapott idén de elõtte 5évig õ nyert végig és így is elismerik.

Kit--Kat
aránytalan csúnya lett, remélem nem kerül gyártásba

I.C.ram
Nevetséges vagy.

Valamit csúnyán elnéztél, mert az Alfa motorja a kisebb, és erõsebb 10LEvel is.

Látod, hogy nekem van igazam, és most kapálódzol mindenféle hülyeségbe. Lehet gúnyolódni... lehet, hogy az az ivócimboráidnál hatásos, de nálam nem igazán...

Elhiszem, hogy szereted a BMWt, de a tényeket nem kéne szarbanézni. Elismerem, hogy a BMW a legjobb hátsókerekes autók egyike, ha nem a legjobb. Viszont el kell ismerned az Alfa eredményeit is, ami úgy látszik nem igazán sikerül neked.
Kit--Kat
Mibalyod van, díler?

DanielT
Persze. Mindenki láthatja az összehasonlítást, nem fogom tovább magyarázni. Kisebb motor? 136 köbcentivel. Mégis 10 LE vel erõsebb nem? Hát cuore sportívóó!! Azonos kategóriájú motor, azonos kategóriájú autó. Az összehasonlítás 100%-ig jogos. Miért nem nagyobb az Alfa motorja 136 köbcentivel? Mert így találták a legjobbnak a szakértõ tervezõk.

Tudod mit? Az Alfa jobb mint a BMW. Az Alfa sokkal jobb mint a többi autó, sokkal jobbak a motorjai és szebbek plnáne sítlusosabbak is.

Ezennel befejezettnek tekintem a vitát.
DJ Bee18
Ez most teljesen jogos.

I.C.ram
Olvastam egy összehasonlításban, meg videót is láttam a két autó gyorsulásáról.
I.C.ram
Le/köbcm arányról beszéltünk... Abban bizony jóóóóóvla jobb az alfa...

Különben is mi a frászról beszélsz, amikor a két autó közt 160 kg van!!!! Arról nem is beszélve, hogy a BMW-ben nagyobb, ergo nyomatékosabb motor van!!!

Ezt csúnyán bebuktad már ne haragudj... Csodálkozol, hogy egy kisebb motorral szerelt nehezebb autó, szarabbúl gyorsul, és nehezebben áll, meg többet fogyaszt?? Ne haragudj ez LOL volt tõled.
I.C.ram
Érdekes... pár éve még az elsõ 3 helyen csak Alfa volt. Az ideit (tavalyit) nem követtem.
I.C.ram
Van benne új Mini. Merci, Ferrari 😄
[Walaki]D`Lair
Nem kommersz megoldások orosz módra...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
ja errõl a szörnyûségrõl jutott eszembe

DJ Bee18
A Lancia Thesis formájától szinte minden teszten elájultak, pedig az elejeinkább giccses, mint szép, oldalról meg olyan amcsis, Lincolnra hajaz...

Haamtahk
Gondoltam én is, hogy ruszki de a kormány a jobb oldalon van...

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

hykao
Biztos Kit-Kat egyik kecses olasz megoldása... 😊)) 😛PPPPPPPPPPPPPP

(amúgy valami ruszki csoda lehet...)
Haamtahk
Mi a sz. ez?

Haamtahk

DJ Bee18
sztem egy MX5 jobb vétel, olcsóbb sokkal, nem olyan erõs, viszont könnyû