Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na ennek kérném szépen a gyakorlati levezetését, hogy képzelted.
De olyan nagymúltú gyárak mint az Európaiak, remélem örökre megmaradnak. Nem is értem miért nem lépnek szerzõdésbe a koreai gyártók ellen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A súly barátom, a súly. 😊 Azért a BMW se No1 minden helyzetben 😊
Én is ezt írtam szakértõ barátom:
Kisebb motor? 136 köbcentivel. Mégis 10 LE vel erõsebb nem?
Hova lett az a 10 LE elõny? Ja, a fogyasztásban látom. Meg a gyorsulásban is.
Nem én kapálódzom barátom. Felesleges elmenni ebbe a személyeskedõs irányba, ettõl majd te leszel a nagyfiú? Nem hiszem.
Valamit csúnyán elnéztél, mert az Alfa motorja a kisebb, és erõsebb 10LEvel is.
Látod, hogy nekem van igazam, és most kapálódzol mindenféle hülyeségbe. Lehet gúnyolódni... lehet, hogy az az ivócimboráidnál hatásos, de nálam nem igazán...
Elhiszem, hogy szereted a BMWt, de a tényeket nem kéne szarbanézni. Elismerem, hogy a BMW a legjobb hátsókerekes autók egyike, ha nem a legjobb. Viszont el kell ismerned az Alfa eredményeit is, ami úgy látszik nem igazán sikerül neked.
Tudod mit? Az Alfa jobb mint a BMW. Az Alfa sokkal jobb mint a többi autó, sokkal jobbak a motorjai és szebbek plnáne sítlusosabbak is.
Ezennel befejezettnek tekintem a vitát.
Különben is mi a frászról beszélsz, amikor a két autó közt 160 kg van!!!! Arról nem is beszélve, hogy a BMW-ben nagyobb, ergo nyomatékosabb motor van!!!
Ezt csúnyán bebuktad már ne haragudj... Csodálkozol, hogy egy kisebb motorral szerelt nehezebb autó, szarabbúl gyorsul, és nehezebben áll, meg többet fogyaszt?? Ne haragudj ez LOL volt tõled.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
(amúgy valami ruszki csoda lehet...)
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin