Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haamtahk
Ferrari Design Competition 2005 finálé nyertesei

Millechili - Luis Agullo Spottorno

Fiorano - Rob Battams

Ascari - Manuele Amprimo

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

GregSB
Szerintem meg nagyon szép. Én örülnék ha ebbe az irányba vinnék az EVO designját. A mostani is szép, de már kezd kicsit ellaposodni.

geri15
jó randa

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Haamtahk
Az új EVO?

Haamtahk

Haamtahk

Kit--Kat
De csakis magyar rendszámmal!!!!!😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Haamtahk
Szerintem a mûszerfal semmi extra.

robotnyk
jók az illesztéseknél ezek a fekete izék, mintha szigetelõ szalaggal lennének a cuccok rátaknyolva
Haamtahk

CSOCSO
jajjj. de mennek egy kort a south beachen😄😄😄
Haamtahk
Konigseder Suzuki Swift

Kit--Kat
Ez de szép!!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Haamtahk
<#nevetes1><#nevetes1>

Haamtahk
Mazda 6 - Performance Series

CSOCSO
fuckkkkkkk
Haamtahk
Jó, hogy nem kommandós ruhában szerelik...

Haamtahk
Hm, és tanulni is lehet valami keveset...

CSOCSO
hat hja..
CSOCSO
"10 loero??? 30 kilonyit javit.. de ott 170 van majdnem..."
ezt en csak ugy mondtam...szal bocs, de nincs mit ujraszamolnom.
Kit--Kat
csak a hangja...😊

CSOCSO
ize.. hat nahja.. lehetne ezen tanakodni hogy ez szanalom meg cikimeg idiotasag megilyenek...
de!!!
egyaltalan nem lett ronda!!
bar mi halando embereknek az az nsx is maga lenne alom... de ha nekik f50 kellett.. akkor f50.. ez van...
es szerintem a legeslegjobb autot valasztottak ehez!! egy alig tapos nsx is ugy megy hogy eszre se venned a kulonbseget...
DanielT
Tehát kb 50 lóerõvel kell erõsebbnek lennie (210) nek, hogy ugyanazt tudja, mint a 150 lovas Bömcsi? 😊 Ezt sürgõsen számold újra 😊)
Kit--Kat
De most miért olyan biztos, hogy mindenki oylan mint te és nem tud bírni magával, de komolyan??? Most megint nem téged kritizûltalak, de erre hoztad ki. Én ilyen vagyok és kész, persze 1 kis vidék utacskán megcsapatnám mondjuka Punto Grande Abarthomat, mint a videóban, de tényleg nem érzek késztetést olyanokra nyílt utcán mint te. Bûn???

DanielT
Na, majd ha mégis, akkor jusson eszedbe amit mondtam.

"és biztos nem fogok brahizni az utcán" Hogy lehet ilyesmit kijelenteni? Elõre látod a hátralévõ életed? Ügyes.

Na, térjünk vissza ezekre a témákra 5 évvel a jogsid és a vezetési tapasztalat megszerzése után.
CSOCSO
3 ilyen auto all a haz elott.. mindegyiken 20 colos ubercsillogo kromfelni..... arra lennek kivancsi melyik rapper koltozott ide😄😄
CSOCSO
egyszer az egyik musorban valami olyasmit mondtak hogy 10% teljesitmeny javulashoz 30% nyi tobb loero kell..... 10 loero??? 30 kilonyit javit.. de ott 170 van majdnem...
Kit--Kat
Nem én általában az életminden terén a veszélyektõl próbálom távol tartani magam (az más kérdés, hogy nem mindíg sikerül😄). Nos hidd el ismerem magam, és biztos nem fogok brahizni az utcán pláne az hagyján, hogy anyagi kár, de abba nem gondoltál bele, hogy felelõtlenség mert mások életét is veszélyezteted?? A hülyülésre ott a parkoló meg gyorsan menni az autópálya....

CSOCSO
szep!!!!
DanielT
Perszepersze. Én is megérdemeltem. Mer' egy köcsög menõzõs fasz voltam. Véletlen sem arról volt szó, hogy bár úgy szerettem a kocsit, hogy elmondhatatlan, szerettem vele olyan dolgokat is megcsinálni ami kicsit kockázatosabb. Szerinted hogy lehet szerezni vezetõi tapasztalatot? Úgy, hogy tolod az autópályán 128-cal? Nem. Úgy, hogy próbálgatod hol vannak a saját és az autód határai, namost ezt úgy lehet megtudni, hogy látod meddig bírta/bírtad. Ennek általában súlyos összegek kifizetésével van vége.

Majd ha megveszed az Alfa GTV -det és csapatsz mint a kúóre szportívók nagy istene, de odakened a padkához, úgy, hogy kitörik mind a két kereke, (ezt nem kívánom) de azt, ha mégis, akkor röhögjenek rajtad, hogy milyen köcsög menõzõ amatõr vagy(az nem számít, hogy elõtte 1000000x sikeresen megcsináltad.) Elbasztad, menõzõ köcsög vagy.

Nagyon tapasztalatlan vagy még a témában, talán tartózkodnod kellene a végletes kijelentésektõl.
Kit--Kat
Én pusztán ezt az álmenõzésére mondodm, hogy megérdemli aki így jár, nem irígylem tõle.

Kit--Kat
Én is pont így gondolom!!!

DanielT
Rendben, a legjobbakkal is elõfordul 😊
MikX
Írtam, hogy "bocs, általánosítottam".
Egyébként én nem szoktam kárörvendeni, csak új kijött belõlem most ez, nem kellett volna általánosítanom azt, ami rögtön beugrott a kép láttán, szal lehet nem õ volt a hibás, az is lehet, hogy kiugrott elé valaki, és csak így nem ütötte el, pl.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Lehet, hogy már iszonyatosan ismerte, megcsinált vele mindent, de hopp! Egy trükk most nem sikerült. Kivel nem történik meg? Sajnos hajlamosak vagyunk utálni és a rosszat kívánni, kárörvendeni azokon, akiknek olyan dolgaik vannak amikre mi is nagyon vágyunk, de valamiért nem adatott meg. Ez nem helyes hozzáállás, el kell fogadni.

Saját példa: Rengeteget ökörködtem hóban, csúsztattam, derékszögû kanyarba oldalazva, meg minden ami ilyenkor kell, 200x sikerült. 1x nem, porrátörtem a kocsi elejét. Nem örültem neki, ez van. Ha valaki kísérti a sorsot, egyszer úgyis pórul jár.

Másik: volt egy elég feltûnõ kocsim, aminek szintén sikerült lerongyolni az elejét. Ez ugye hátulról, oldalról nem látszott. Nem egyszer volt olyan, hogy láttam az emberek rosszindulatú fikkantó tekintetét amíg mentek a kocsi mellett vagy felé, bezzeg, amikor látták, hogy le van zúzva! "Na, megérdemelte a köcsög" és volt nagy vigyorgás...
MikX
persze ez egyértelmû, csak az egy más kérdés, hogy ezt ésszel tenned feltételezem, a saját határaidon belül, és nem egy új, még teljesen ismeretlen autóval...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Igen. Aki ilyen kocsit vesz az vagánykodni akar. Ha lenne pénzem rá én is vennék és nem 30cal araszolnék, hanem ahol lehet megnézném/megmutatnám mit tud.
MikX
persze, bocs, általánosítottam, de azért van benne vmi, hogyha ilyen kocsid van, akkor késztetést érzel arra, hogy vagánykodj vele, én ezt az esetet mondtam el, ami gyakori, persze nem kizárólag ez lehet...

DanielT
Nem érdemli meg. Ha te megtehetnéd, hogy veszel és véletlen így jársz, akkor is ezt mondanád? Nem hiszem. Mindenki hibázhat.
MikX
Meg is érdemli!
Szerintem kicsit menõzni akart a srác...
Bírom az ilyent, megveszi a lambót-ferrarit 0 vezetõi tudással, és csodálkozik, LOL

Haamtahk

<#rinya><#rinya><#rinya>

MikX
Egy F-50 miért új?
De nem kicsit szánalmas ez...
Minek kell elrontani azt a jó nsx-et?

Haamtahk

I.C.ram
Azért ezt a duót igencsak bevállalnám 😊

DJ Bee18
Oké, hagyjuk 😊, ebbõl nem lesz flém. Valóban rosszabb miõségûek, de ezt mondtam is 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Viszont ezzel te is elárultad magad, mertha a Chrysler olcsó, akkor a többinek is annak kéne lennie a versenyképesség miatt 😊
I.C.ram
Naja, de ezek kicsit magasabb minõséget képviselnek mint a Chrysler 😊
DJ Bee18
Itt árultad el magad 😄D, Audit, BMW-t, Alfát se kell nagyon szálítani. Tehát azonos helyen is olcsóbbak 😊

I.C.ram
Chryslereket asszem itt gyártják Ausztriában, legalábbis a Voyager, Stratost sógoréknál gyártották azért olcsóbb, mert ugye nem kell szállítani nagyon.
DJ Bee18
egy kategóriatársakhoz

Szépet írtam most 😊))