Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
Üdv újra!
Nézelõdtem kicsit hasznaltauto.hu-n és kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek a köv autókról:
Seat Ibiza
Fiat Punto
Daewoo Racer 1.5i KAT
Kösz mindenkinek elõre is!

don't give a fuck

MikX
Jaj, akkor még egyszerûbb, nem figyeltem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

desigo
majd írd le,hogy milyen lett!
Csacsi
Megnézte egyáltalán vkit, amit belinkeltem? Van egy bosch bov alapban a gépben, amire tökre ugyanazt kell rádugni, mint a lefújószelepre. Ha ennyit nem tudok megcsinálni, akkor meg is érdemlem.

De egy ilyen kis dolog miatt nem fogom elvinni vhová az autót, hogy 5000-ért csinálják meg.

Nem azért, mert nem tehetném meg, de ez szerintem lopás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

desigo
Nem nehéz berakni szvsz
több autón is láttam már rászerelve és az autó gazdája mindig ott magyarázta,hogy milyen egyszerû):
fifi
hát megmondom õszintén inkább megint kicserélem a váltót az exGolfomon automatáról manuálisra, de én egy ilyet nem mernék betenni magamnak otthon az biztos

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
Ok, rendben van...

Végülis nem, csak ha ért az ember hozzá, de mondjuk ha utánajár, és elmondja a szerelõnek, ha nincs tisztában vele, vagy ha nem bízik meg benne, hogy jól megcsinálja, akkor jó hogy ért hozzá...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
"Mégis mit lehet elrontani egy csõ szerelésen"
esküszöm úgy értettem, hogy a bov-ra mondod, hogy "csõ"

vissza az egész
de abban azért egyetérthetünk, hogy NEM otthon kéne nekiállni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
Érdekes...

hogy lett ez az üzenetem is ugyanaz?

MikX
Mit? te tisztában vagy mirõl beszélek?
Az intercooler és a turbó között kell szétvágni a csövet, és közé tenni egy T "elosztót", ja meg kell a turbóból egy Vákuumcsövet is rátenni a lefújóra.

fifi
hátöööö
én értelem szerûen szelepnek hívom, de biztosan én tudom rosszul hiszen te dolgozol autók között...

MikX
Mit? te tisztában vagy mirõl beszélek?
Az intercooler és a turbó között kell szétvágni a csövet, és közé tenni egy T "elosztót", ja meg kell a turbóból egy Vákuumcsövet is rátenni a lefújóra.

ngcsnet
régebben ez a kép volt az avatarom

fifi
igen?
akkor miért mondod, hogy "egy csõ"?
mit csinálsz te az autók között mester?

MikX
Erre van a leírás amit keres...
És igen, tisztában vagyok vele, mindennap autók között dolgozom, de lehet jobban tudod te! Mi is a szakmád?

DanielT
Menjél is, de ha már ott vagy, hozzál nekem egy egy blóoff szelepet, rászerelem én is a verdára. Igaz, hogy turbó maximum csak rágó volt a kesztyûtartóban, de egy rohadt csövet csak rá tudok én is szerelni valahova nem? 😄DDD
fifi
ja most látom csak:
"egy csõ szerelésen"
ugye te tökéletesen tisztában vagy vele, hogyan is néz ki egy ilyen, és mit csinál... tökéletesen tudod hogyan kell beállítani, és persze azt is vágod ehez a beállításhoz milyen turbónyomás dukál, és ezt a turbónyomást is beállítod hozzá...

mert akkor itt gond egy szál se, én meg elmegyek a sunyiba...

fifi
oké tudod mit?

HAJRÁ!

MikX
Hát, szerintem ha értenél hozzá, akkor nem ezt írtad volna...
Mégis mit lehet elrontani egy csõ szerelésen? Nincs semmi elektronika, vagy egyéb más mechanikus dolog...

MikX
Áhh, ez állat! Megyek is átalakíttatni, most!!

Csacsi
Na....emlékeztem, hogy nem olyan nehéz ez, fõleg, hogy a gyári bov helyére bemegy.
Itt van az oldal, és baloldalt a pop off szelepre kattintva leírja, hogy kell beszerelni.

Szóval nem egy nagy dolog.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Egy nem én szerelném be, hanem egy autószerelõ, de mivel nem mindenhez ért, sõt leginkább a régebbi autókhoz, azért õ is konyít a dolgokhoz. Egy viszonylagos leírással biztos tudná, hogy mi a pálya, és nem barmolná el. De azért köszi a figyelmeztetést....majd megfontolom.

fifi
nemtom kiderült-e itteni pályafutásom alatt, hogy azért valami mekk-mester szinten, de azért konyítok a vasakhoz, a gyakorlati dolgokhoz... tehát bemutatni nem nekem kéne ezt a dolgot, hanem saját magatoknak, és akkor rögtön nyilvánvalóvá válna, hogy: OTTHON NEM SZERELÜNK ILYENEKET, mert nem feltétlenül lesz jó az eredmény...érthetõbben:99,5%, hogy el lesz barmolva valami a zéró hozzáértés miatt...
aztán meg megy a sírás, hogy sz@r a Seat.

desigo
A Carstyling.hu-n keresd meg a Hansot.
Õ rakott a golfjára lefújószelepet.
Szerintem õ tud neked segíteni.Rendes srác.
Csacsi
A lefujószelep megakadályozza, hogy a pillangószelep zárása után, tehát mikor felengeded a gázpedált,a felesleges levegõt a szabadba ereszti. A turbó lapátjai, így nem lassulnak le, hanem forgásban maradnak, és így hamarbb reagál a túrbó újabb gázadásnál, ez fõleg váltásoknál jön ki.

És persze a hangja sem utolsó 😄D

desigo
Azért,hogy legyen hangja amikor lefúj a turbó.
fifi
egyébként elárulnád, hogy minek bele?

fifi
azért hiszem, mert ha valakinek van esze, azt nem otthon fog nekiállni, és pláne nem ilye kétes eredetû "leírások" alapján...

12346
végre egy szép autó^^ koenig meg ilyenek..:S

Csacsi
Egy 1.8 20vt-s seat leonom van hozzá. Igen tudom, hogy mire való. Csak vhol régebben találtam egy korrekt leírást, ahol le van írva, hogy kell beszerelni, de most nem találom. Miért hiszi mindenki azt, hogy ide csak buta emberek járnak? De mind1...azért köszi a segítséget 😊

DanielT
Mivan? Tudod egyáltalán, hogy mire való?
[Walaki]D`Lair
És milyen autód van hozzá?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
szerintem inkább bízd autószerelõre...
mondjuk én eleve nem értem, hogy lefújószelepet szerelünk a verdába... minek? ha kell bele, az benne van gyárilag nem? meg ha valami mekkelés is az egész, sztem annak nem úgy kéne nekiállni, hogy hopp majd otthon összeszegeljük...

vagy tévedek?

desigo
desigo
desigo
Maserati MC 12

Csacsi
Mert van lefújószelepem, és be szeretnm tenni.

fifi
minek?

Csacsi
Sziasztok. Tudtok olyan oldalt mondani, ahol lefújószelep beszerelését találhatom meg? Ha lehet magyarul.

CSOCSO
inkabb jaguar😄 amugy hja.. astonra hasonlit
CSOCSO
ilyenben mar uuulteeem.. bebebiiiiiii
Haamtahk
Koenigsegg CCR 3,2/100, 388 km/h

Szar képek...

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Haamtahk
Az FJ Holden emlékére: Efijy

geri15
Ennek meg az orra mintha egy kicsit Aston Martin-os lenne, nem? Egyébként szép nagyon (Y)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
Mindenkinek egyéni ízlése van, én csak annyit mondtam, hogy nekem nem tetszik :o) Mondjuk inkább csak furcsa-szokatlan, de a mostani bejövõsebb.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Haamtahk
Arden Speedster AJ20

I.C.ram
Na mostmár tényleg el kell ismernetek, hogy azok a levegõfúvókák echte Alfások 😄

Bár õk a kijelzõk helyére is fúvokákat raktak, de a fedelük is telejsen ugyanolyan:

I.C.ram
Nekem is tetszik. Legalábbis az elõzõ Evokhoz képest sokkal jobb. Bár inkább nem mondom, hogy mire hasonlít az az elsõ lámpa 😄
Haamtahk
VW Scirocco

CSOCSO
szerintem meg uberzsir!