Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VWket nagyon lopják. Mikor volt a Golf nevezetes évfordulója, akkor ismerõsömék vettek egy limitált szériás Golf IVet. Kb 1 hónapig volt meg, aztán ellopták. Most Pezsó 206 van helyette 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1 hónapra rá a rendõrség megtalálta, és visszakobozta a kocsit. Kis szervízelés után (mert ugye mûszerfalba belebarmoltak a tolvajok) visszakapták. Nem telt el 2 hét és megint, ugyanonnan ellopták. Ezután betelt a pohár, vettek egy új 2.0T S60-st, ami azóta is megvan nekik, semmi komolyabb baja nem volt az utóbbi 3 évben, számomra egy etalon kocsi.
Azért az elgondolkodtató, hogy már évek óta(már 2002 ben is, és ha jól emlékszem még tavaly is!) a Passat vezeti a lopási statisztikákat itthon. Én tuti nem vennék.
élõben tuti máshogy fest.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Most nehogy leállj ezen vitázni 😊, sztem abban igazam van, hogy a saját benyomás többet ér, 500 ítéletnél.
"Ott van 60 részletes írás az S40 -rõl" ez a lényeg.
A 2000 utáni Passat 51 ítélet, átlag: 6.7
kicsi, kényelmetlen (a passathoz képest), a belseje katasztrófális, állandó szerviz, annyi, hogy a +10 LE miatt hangyaszarnyit gyorsabb.
Egy szóval 5x inkább a Passat. Ez igaz a generációváltás utánra is.
Látom baromira nem sikerült felfogni az agyacskáddal, mit mondtam. Azt mondtam, hogy bizonyos környezetben tök felesleges a szerintem, mert eleve csak a saját véleményét mondhatja... Vannak dolgok mikor csak saját véleményt lehet nyilvánítani pl: szépség. Ha ezt nem birod felfogni hát sajnálom,. Ez van. Engem meg ne oktass ki a társasági életrõl, amíg ilyen kegyetlenül szarba nézel mindenkit, aki máshogyan vélekedik. Arról nem is beszélve, hogyha beírod az Sg keresõbe, hogy ronda, kb oldalanként 20at találsz, és az esetek 95%ban nem írta oda senki, hogy "szerintem", de persze ez téged nem zavart, csak az, mikor én írom be.
legalábbis amikhez eddig szerencsé/tlensége/m volt...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
A4-ekkel is szemezek, majd elválik... Lehet felidegesít vmi használtautó júzer és veszek egy új dízel Ignis-t 😄
mert nõ>váltó, kuplung
ez elég gyakran probléma...
Egyébként megdöbbentõ a különbség az elsõ kerék-indulás között <#wow2>#wow2>
Jégen elindulás szimuláció (saját felvétel):
Mercedes ML 400 CDI VS BMW X5 IS
Téleg most nézem 7es BMW nincs is összkerékhajtással <#fejvakaras>#fejvakaras>
amúgy tényleg el lett találva nagyon az az autó, de a mercihez képest belülrõl nagyon fapados. 😞
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
szerk: közben meglett a gyári, nem lõttem mellé 😊
város: 10,6 l/100 km vegyes: 7,6 l/100 km
városon kívül: 5,9 l/100 km Tesztátlag: 8,5 l/100 km
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most például egy 100%-ig elfogadott, minden nyelven létezõ kifejezést próbálsz értelmetlennek nyilvánítani és példának hozol egy teljesen hibás "letanítani" kifejezést. (google: letanítani:49 találat, tanítani: 263,000 találat, szerintem: 2.030.000 találat) úgy látszik mégis használja valaki. Persze teljesen értelmetlen, tudjuk.
szerk: Dögöljön meg a sok értetlen, nehéz felfogású bunkó, aki képtelen megérteni, hogy bármikor bármit mondhat, az úgyis csak a saját véleményét tükrözi. Szervezem a tüntetést a "szerintem" szó eltörlésére minden nyelvbõl, úgyis nagyon megutáltam az RTL reklámban.