Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
(ebben a mondatban aztán akadt pár létige😄 )
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Vigyázzatok, visszamegyek a gyerekkori traumáitokig.. 😛P
A Nascar egy roppant egyszerû dolog miatt népszerû, ugyanúgy mint a többi körverseny. Ez természetesen nem más mint az üzlet. A pálya nagyon nagy része belátható szinte bárhol is üljön az ember és gyorsan zúgnak el egymás után a kocsik, van mire bambulni. Rohadt jó lehetõség van a reklámok elhelyezésére és hihetetlenül könnyû a kamerákkal rajtalenni az eseményeken. Ha meg lehetne oldani ugyanezekkel a paraméterekkel, hogy ne csak körbe menjenek a kocsik, akkor az lenne a népszerûbb, de ez fizikailag lehetetlen, lásd F1. Kimész, szart se látsz.
Aki szereti az autókat, annak semmi nem unalmas aminek 4 kereke van 😊
szerk: népszerûség alatt azt értem, hogy ezt nyomatják a pénz miatt és mivel ez van ezt nézik. További populatitást azzal nyernek, hogy az autók kasztija hasonlít arra amit John Smith már aznap megvehet bármelyik Chevrolet kereskedésben és ez teccik a kis butusoknak 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jaj hagyjál már ezzel a tudálékos dumáddal...
lol
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de erre te miert josz hogy nems zamit? es nezzuk meg su makert akinek szar autoval nem sikerult semi. hat ezaz.. az szamit hogy milyen az auto.. akkor mirol beszelsz?
láttál te már NASCAR versenyt, vagy csak úgy okoskodsz a levegõbe???
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Csak nálunk, meg keleten (ahol semmi hagyománya kultúrája nincs a veteránautózásnak)"
Jajj hagyjátok már abba, szeritem ez már kezd szánalmas lenni.
😄DDDD
Téged is felvelszlek a "kivégzendõk akik nem tudják, hogy minden amit leírnak a saját véleményüket tükrözi" listámra...
Na mindegy, nem tudok javítani.
Egyébkét komolyan nem értem, hogy a Japánokon kívül miért nem képesek mások megbízható elektronikát kifejleszteni? Még ha csak az olcóbb márkákról lenne szó, de nem, Mercedesek, BMW-k ugyanúg meghibásodnak mint Renault-ok meg Opelek.