Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
<#eljen> jol néz ki, olyan tipikus Saab-os 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Haamtahk

Haamtahk
Ford Transit

geri15
-.- az biztos zártkörû idõmérõ volt 😄D

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DanielT
LOÁL!! Jah! Ölik egymást a lelátón 😄DDDDDDDDDDDDDD
geri15
azért ez nem igaz. Ha kutya se kíváncsi ezekre akkor azokra a versenyekre se mennének el, pedig ott teltház van :o)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DanielT
2 rekord is volt, nem volt azért rossz, plusz a csapatok is szimpatikusak voltak 😊

(ebben a mondatban aztán akadt pár létige😄 )
[Walaki]D`Lair
1-et nyert, azt is cask akkor amikor a többiek nem indultak 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
jól tetted, bár aki csak a döntõt nézte az nem fogja megszeretni 😊
DanielT
Na a legtrendibb úgyis én vagyok, mert végignéztem a Superbowl döntõt 😛 (Az csak halkan teszem hozzá, hogy olyan beteg voltam, hogy aznap egy percet sem aludtam, szóval ennek is van benne része, de egyébként is néztem ha tehetem😊) )
robotnyk
nem hiszem hogy olyan trendi lenne, sajna a sport1 sem nagyon feszül meg az idei jogokért, de lelked rajta. sztem egyszerûen csak alternatíva
DanielT
Az F1 egy fosmány újabban (nekem legalábbis elvesztette minden varázsát... de azt kb 10 éve), a Nascar pedig sznob egzotikum, trendi szeretni, mert sokan(a tudatlan kis pöcsök ugye...) azt se tudják, hogy van ilyen és ez a beavatottaknak felemelõ, felsõbbrendû érzést ad 😊

Vigyázzatok, visszamegyek a gyerekkori traumáitokig.. 😛P
robotnyk
ezzel vitatkoznék, néhány éve még a 7-8dik volt a népszerûségi listán, szal az ezt nézik mert nincs más inkább az F1re áll
DanielT
*kasztni.
DanielT
Közvetítés(tehát szöveg) nélkül csak a versenyt bambulva maga lenne az öngyilkosság. 😊 USA-ban a verseny közben(helyszínen) a jónép elmegy szülni, a parkolóban grilleznek és szerveket ültetnek át stb... Ott sem ülik végig, csak akik nem akarnak lemaradni egy balesetrõl sem.

A Nascar egy roppant egyszerû dolog miatt népszerû, ugyanúgy mint a többi körverseny. Ez természetesen nem más mint az üzlet. A pálya nagyon nagy része belátható szinte bárhol is üljön az ember és gyorsan zúgnak el egymás után a kocsik, van mire bambulni. Rohadt jó lehetõség van a reklámok elhelyezésére és hihetetlenül könnyû a kamerákkal rajtalenni az eseményeken. Ha meg lehetne oldani ugyanezekkel a paraméterekkel, hogy ne csak körbe menjenek a kocsik, akkor az lenne a népszerûbb, de ez fizikailag lehetetlen, lásd F1. Kimész, szart se látsz.

Aki szereti az autókat, annak semmi nem unalmas aminek 4 kereke van 😊

szerk: népszerûség alatt azt értem, hogy ezt nyomatják a pénz miatt és mivel ez van ezt nézik. További populatitást azzal nyernek, hogy az autók kasztija hasonlít arra amit John Smith már aznap megvehet bármelyik Chevrolet kereskedésben és ez teccik a kis butusoknak 😊
CSOCSO
tegyuk hozza hogy nincs kedvenc csapatom semmilyen sportagban. nem nezek sportot nem nezek szappanoperat sem sorozatokat sem semmit... de nem vagyok a tv ellen..szal neha nekifexek oszt nezek ami van a 70 csatorna kozul.. igaz abbol 30 spanyol😄
robotnyk
ha csak úgy nézed, hogy ki áll hol, melyik körben tényleg nem, de ha van 2-3 kedvenc autód, akkor már igen
CSOCSO
😄
CSOCSO
ez nem tudalekos duma... picsaba mar.. amerikaban vagyok itt non stop meg a nascar nullshit.. nekem nem jon be.. ennyi..... valakinek a vizilabda unalmas.. valakinek akosar meg a foci.. ennyi... miert lenne ez bullshit duma??? nem birok vegignezni egy nascart mert szamomra unalmas.. ennyi...
fifi
node nem unalmas, azért ebben egyetértünk...???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Én szívesen nézem a Nascart, de nekem azt ne mondja valaki, hogy a verseny 90% -ig van tétje a baleseteken kívül, mert lelövöm magam. 😊 Másodpercenként változik a sorrend, kit érdekel, hogy a 145dik körben mi az állás...
fifi
"nem lenne unalmas mar lattam volna "
jaj hagyjál már ezzel a tudálékos dumáddal...

lol

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
nem ertelek.. arrol beszeltel hogy mennyire szamit hogy az autok mennyire kulonbozoek. hat ezt mondom en is.. hogy ahogy mindenhol itt is az szamit hogy milyen az auto.. ha a tudast akarod nezni akkor nezz nascart.. mert azok mind ugyan azok...

de erre te miert josz hogy nems zamit? es nezzuk meg su makert akinek szar autoval nem sikerult semi. hat ezaz.. az szamit hogy milyen az auto.. akkor mirol beszelsz?
CSOCSO
mondhatni okoskodok.. ha nem lenne unalmas mar lattam volna legalabb egyet az elejetol a vegeig...
bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

robotnyk
hihetetlen, egy oldalon állunk 😛P
fifi
unalmas?
láttál te már NASCAR versenyt, vagy csak úgy okoskodsz a levegõbe???

I.C.ram
Forma 1ben? Szerintem alig számít. Nézd meg Schumachert, tavaly szar autója volt, rögtön alig tudott megnyerni díjakat, sõt nyert összesen 2 vagy 3-at talán. Hiába vagy jó pilóta, ha az autó nem enged kitörni, mégpedig a Forma1ben vannak a legnagyobb különbségek az autók közt. Emiatt is szigorítanak egyre több mérnöki szabályt.
robotnyk
dehogy unalmas ^^
CSOCSO
itt is szamit.. itt ugyanugy minden auto mas.. ha a tudas szamit nezzel nascar-t.... ott minden auto ugyan az.. jaaaa. hogy unalmas?😄😄
Haamtahk
<#taps><#taps><#taps>

DanielT
Az egyik elég száni 😄

Punker
lol mit találtam makett topic-ban:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Igen, de ideje lenne elkezdeni 😊 Szerencsére látok fejlõdést, mert egyre többet hoznak be nyugatról.
GregSB
Itt meg is válaszoltad a #42960-ben feltett kérdésedet.

"Csak nálunk, meg keleten (ahol semmi hagyománya kultúrája nincs a veteránautózásnak)"

I.C.ram
Számomra sokkal izgalmasabb, mint egy nyávogó forma 1 verseny, ahol jóval többet számít a technika, mint a tudás. Én ilyen versenyekre szívesen járnék. Ja és Skandináviában, és Angliában majdnem mindennaposak az ilyenek, de legalabbis havonta 1x biztos van ilyen rendezvény. Csak nálunk, meg keleten (ahol semmi hagyománya kultúrája nincs a veteránautózásnak) nem népszerû.
GregSB
Jajj hagyjátok már abba, ez már kezd szánalmas lenni.

Jajj hagyjátok már abba, szeritem ez már kezd szánalmas lenni.

😄DDDD

I.C.ram
Érdekes légszûrõmegoldás a Capri 2600RS motorterében 😛

DanielT
Na vajon miért? Mert a kutya sem kíváncsi ezekre. Világviszonylatban sem mindennapi versenyek ezek.
I.C.ram
Múltkor is leírtam, hogy kinezetrõl, vagy ami az egyéni ízléssel kapcoslatos, ott lelehet hagyni, mert tök fölösleges. Ezekszerint te vagy az, aki nem tanult a dologból 😛
I.C.ram
Magyarországon miért nem rendeznek ilyet? 😞(

Lotusok a háttérben:

GregSB
<#buck>

DanielT
Ne írd már oda, hogy "szerinted" nem tanultál a tegnapiakból? Jeletsd ki, hogy az zavar be. Kész. Nincs vita.

Téged is felvelszlek a "kivégzendõk akik nem tudják, hogy minden amit leírnak a saját véleményüket tükrözi" listámra...
I.C.ram
Ja én is arra gondolok, mert az Amazonos képlinben nincs szögleteszárójel 😞

Na mindegy, nem tudok javítani.
I.C.ram
Európai autókgyárak kétszer annyit költenek designra, és elfogy a pénz mikor az elektronikát kéne tökéletesíteni 😄 Egyébként valószínû azért, mert az eu fejlesztõk imádnak mindent túlbonyolítani.
GregSB
Szerintem a képek linkjében lévõ kapcsos zárójel zavar be.

GregSB
Naja, leginkább kissebb elektronikai gondok szoktak lenni velük, mint úgy általába véve az összes európai autóval.

Egyébkét komolyan nem értem, hogy a Japánokon kívül miért nem képesek mások megbízható elektronikát kifejleszteni? Még ha csak az olcóbb márkákról lenne szó, de nem, Mercedesek, BMW-k ugyanúg meghibásodnak mint Renault-ok meg Opelek.

I.C.ram
Hát ez érdekes... Mi lehet a baj?
I.C.ram
Imádom ezt az autót 😊

Sõt! Ezt a korszakot!

Lotus Cortina (Ford Cortina, Lotus motorral)

Az egyik legszebb (!!SZERINTEM!!) Ferrari 275 GTB

VW 1303 S Rally változat

Van még csomó ilyen kép, de lusta vagyok linkelni 😊