Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Tényleg be kéne fejezni...
#42840 óta megy a legutóbbi flém, ami persze régebbre nyúlik, csak volt egy kihagyás...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Ugyanolyan tök fölösleges baromság, mint le szócska a letanítaniban kb. Vannak dolgok, amiket nem kell túlmagyarázni, mert értelmes ember fefogja mirõl van szó.
DanielT
Befejeztem.
I.C.ram
Ez ugyanaz a szindróma, mikor mindenelött mondják, hogy szerintem. Nyilván nem a pistike véleményét mondja ilyen kérdésekben ,hogy szép, vagy sem. Ezt miért nem lehet felfogni?

Ha azt írom, hogy ronda, akkor szerinted kinek a véleményéd mondom?
DanielT
Aham. Azt nem értem mégis miért te maradsz a viták végén általában egyedül. Majd egyszer talán sikerül felfognom, de én ilyen buta gyerek vagyok.
I.C.ram
Vannak dolgok, amikben oda kell írni. De azt ideje lenne már megtanulni, hogy a szépség relatív, ergó csakis saját vélemény lehet. Ha ezt nem sikerül felfogni, hát így jártál.

De persze, te mindenelött mondod ugyebár...

Legyen neked igazad 😛
I.C.ram
Azaz érdekes, hogyha ezt más írta volna ugyanilyen formában, akkor szartatok volna bele 😄
DanielT
Jól van, vitatkozz csak tovább feleslegesen. Megy ez neked nagyon.
Akkor vajon mire vannak a fórumon kialakult rövidítések a témában? Magyar nyelvterületen "szvsz" szerény véleményem szerint, angol "imho" In my humble opinion.

De tudod mit? Megint neked van igazad.
GregSB
Azért lásd be van igazság abban amit mondanak.

Ezt írtad:

"Ezt láttam elõben 😄 Kurva ronda!"

Nem papolni akarok, de így is megfogalmazhattad volna:

"Ezt láttam élõben 😄 Nekem nem jön be / Szerintem ronda"

SZVSZ most 50 flame-üzenettel kevesebb lenne a topicban...

MikX
Nem, de baromság szvsz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Tudtommal a fórumon minden amit írsz a saját véleményed, kivéve, ha direkt odaírod, hogy pl "mindenki tudja, hogy...", "köztudottan" stb.

De ilyen dolgoknál, hogy ronda, nem ronda, eleve csak a saját vélemény jöhet szóba, de mindegy.
DanielT
Nem rád akartam utalni.

"Azt, hogy leírok valamit az nyilván azt jelenti, hogy a saját véleményem."

Ez nem igaz, direkt erre írtam.

"Attól, hogy én beírok valamit, pl a BMW egy rakás szar, nem ugyanaz, mintha odaírom, hogy szerintem egy rakás szar."

A BMW egy rakás szar <- ellentmondást nem ismerõ, tényként közölt kijelentés.
Szerintem a BMW egy rakás szar <- szuverén vélemény.

Arra való a nyelv, hogy használjuk fordulatait ezáltal pontosabban fejezzük ki magunkat.
I.C.ram
Miért mi legyen? 😄 [email protected]? 😄
I.C.ram
Ha ezzel rám akartál utalni, akkor elmondom, hogy soha nem írtam ilyet, hogy a bmw rakás szar.

2. Azt, hogy leírok valamit az nyilván azt jelenti, hogy a saját véleményem, csak ezt egyesek nem hajlandóak elfogadni, és ezért leugatják a másikat.
[Walaki]D`Lair
Nézd má' meg az email címet 😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Naja. Az emberek hajlamosan nem tulajdonítani elég jelentõséget egy rendkívül fontos szónak ez pedig a "szerintem". Márpedig a saját vélemény kinyilatkoztatására mindenkinek joga van, az pedig, hogy mennyire megalapozott az a megfogalmazóját minõsíti.

Attól, hogy én beírok valamit, pl a BMW egy rakás szar, nem ugyanaz, mintha odaírom, hogy szerintem egy rakás szar.

A végletes kijelentések úgyis csak vitát szülnek, hisz nem létezik, hogy mindenki azonosuljon vele.
MikX
Aham!
egy Z4, keverve az 1-essel! <#vigyor3>
De ahogy nézem a kémfotót, a hátsólámpa dettó, meg a vonalvezetés is, csak talán nem lesz ennyire szögletes, meg sztem a szomorú fényszórókra is rákér egy kis makeup!

MikX
Nem, csak a saját véleményemet mondtam, nem mondtam, hogy ezdeszar, pedíg nekem nem jön be, mást meg nem sértek meg így, ha tetszik neki...

I.C.ram
Már félsz te is, hogy letámadnak, mi? 😄
DanielT
Ez egy 5 éves koncept, nyilván nem ilyen lesz a végleges, de szerintem egy Z4 stílus nem lenne rossz neki 😊

I.C.ram
Lehet, hogy nem kamu 😊 Bácsikám Jaguarkereskedõ volt, aztán egyre szarabbul ment a Jaguarnak, most meg van egy cége Litvániában, és onnan hozza be a Hummereket, meg hasonló ritkaságokat. Simán eltudom képzelni, hogy ez a csóka tud szerezni ilyet 😊
MikX
Hátt, nemtudom...
Nem akarok itt leugatni semmit, nem is fogok, de nekem ez nemigen jön be...
Szerintem kicsit rosszfelé kanyrodtak a designerek, de ez szigorúan magánvélemény...

GregSB
Ultra-mega-brutál buzi -e vagy?

DanielT
Jah, ezzel a tanulmánnyal indult az új BMW design, most megvalósulni látszik.

BMW CS1

Többi kép
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
BMW 1 Convertible (Spy photos)

Nem sok látszik belõle, de jó tudni hogy lesz ilyen 😊
Ami kivehetõ, hogy a hátsó lámpája Z4-féle lesz.

GregSB

DanielT
"Jó akkor pontosítok. Ebben az árkategóriában az Alfa/Fiat igencsak jó dízeleket gyárt. Ne felejtsük el, hogy az 5-ös és a 159-es közt 3 millió forint különbség van majdnem."

Minden egyes szóval egyetértek, ezen nincs is mit vitázni.

szerk: Tudod mit? Én inkább kihagynám az árkategóriát is és mindentõl függetlenül kijelenteném, hogy az Alfa/Fiat igencsak jó dízeleket gyárt.
KapuBen
aki leszarozza a peugeot-t annak itt concept egy ami tök jól néz ki
Peugeot RC concept:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

I.C.ram
Ja és nemsokára lesz a családban egy 330 XD 😛
I.C.ram
Vezettem egy jó ideig egy Pezsót is, BMW még nem nagyon volt. Alfaból meg volt 2 156os. Persze egyiksem saját tulajdon. Az Alfa a családé volt.
I.C.ram
Akkor meg azt nem vetted számításba, hogy 200kg különbség volt a két autó közt, (vagy mittudomén már mennyi).

Jó akkor pontosítok. Ebben az árkategóriában az Alfa/Fiat igencsak jó dízeleket gyárt. Ne felejtsük el, hogy az 5-ös és a 159-es közt 3 millió forint különbség van majdnem.
DanielT
Te meg ne OFFolj! 😄DD
DanielT
"Vegyél Pezsót, meg BMW. Kb le se szarom."

Mindkettõn túl vagyok... ellenben hány Alfa Romeo Coure Sportivo Italian Designo Tuttifranko autót vásároltál ezzel a nagy fanatizmussal? 😊
GregSB
Audi Q7 by Nothelle

DanielT
"Múltkor nem a BMW votl a nehezebb...."

Na látod ezért kaptál most egy újabb összehasonlítást, mert múltkor a súly volt amivel indokoltad a vereséget. Hát itt a cáfolat.
I.C.ram
Igen, beismerem, hogy van bennem kicsi mindenbebelekötök is, de az nem ok arra, hogy baromságokat állítsunk a másikról.
DanielT
"olasz autó = szar."

Idézd be tõlem amikor ehhez akár csak hasonlót is beírtam. (nem történt ilyen, mert a sztereotípiákhoz felesleges ragaszkodni, az idõk változnak)

"Múltkor még a 3assal vetetted össze, és ott bizony köbcm/le arányban az Alfa nyert, sõt még kisebb motorja is erõsebb volt LEben mint a BMW nagyobb motorja."

Pontosan barátom. Szó szerint így volt. A tanulság viszont ott is az volt mint itt, hogy hiába volt a BMW gyengébb mégis gyorsabb volt, jobban gyorsult és kevesebbet fogyasztott. Remélem most már érted mirõl szól a dolog.

"Legjobb dízeleket az olaszok gyártják."

Ebbõl a téves kijelentésedbõl indult az egész. Nem hagytam szó nélkül, mint ahogyan semmilyen téves infót sem.
PyRex
Tipikus "mindenbebelekötök" típus vagy. Részemrõl befejeztem a vitát és szerintem tedd azt te is, mert unom, hogy minden topikban van valaki, aki szétoffolja.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I.C.ram
Van egy nagy autó adatbázis, olyasmi mint a motorbase, csak sokkal jobb, de sajna elfelejtettem a címét 😞
PyRex
Nem errõl van szó. Csak Te úgy vagy fanatikus, hogy elég érdekes a stílusod, szvsz több ember próbált neked szólni finoman.

I.C.ram
Ne beszélj már hülyeségeket. Azért, mert te csak ezeket tudod megjegyezni, és ezekben látod a kötekedési alapot, arról én nem tehetek.
I.C.ram
"Nos, jöjjön egy összehasonlítás ismét, egy olyan helyzetben ahol a BMW a nehezebb, a gyengébb, és mégis mindenben nyer." Múltkor nem a BMW votl a nehezebb....
I.C.ram
Jó akkorl egyen neked igazad.

Vegyél Pezsót, meg BMW. Kb le se szarom.

Az meg a másik, hogy nem én kötöttem bele a BMWbe, hanem ki kezdtétek azzal az igen primitív berögzõdéssel, hogy olasz autó = szar. Nekem nem tetszenek a BMW-k ennyi. Nálad ez már elég a primítévség kijelentéséhez.

Most is csak leírtam, hogy láttam elõben azt a pözsõt, és szerintem baromi ronda és aránytalan, erre már is jött a leugatás.

Nem akarok belekötni ezekbe az adatokba, de az 5ös széria, és a 159es Alfa nem egy kategória. Múltkor még a 3assal vetetted össze, és ott bizony köbcm/le arányban az Alfa nyert, sõt még kisebb motorja is erõsebb volt LEben mint a BMW nagyobb motorja.

Mondom hagyjuk az egészet, te BMW-fanatikus vagy, én Alfa. Ja és érdekes, hogy csak az a gyökér, aki az Alfát szereti, aki a BMWt az tök értelmes lehet csak, ugye?
fifi
az ilyen Toledok mennyit esznek kb.?
esetelg valakinek saját tapasztalat az autóval kapcsolatban?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Hát a múltkori kis adataiddal, csak saját magadat égetted le, mert kb le sze szartad a fizika törvényeit.
KapuBen
eddig is tudtam hogy az alfa romeo szar de hogy ennyire<#wow2>
szar alfa romeo<#eplus2>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

PyRex
Na végre. Ez már érett és legalább nem nekem kellett adatokat keresgélnem 😄DDD

PyRex
Bocs, de te MINDENRE azt mondod, hogy ronda, szar, fos, stb. Te csak az alfáért rajongsz, ami egy dolog, de leszarozni az alfánál köztudottan szebb, jobb, stb. autókat... szóval rohadt unalmas...

CSOCSO
yess, feleem pls!!!!😄