Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Hát ha rátekered maxra mint a csávó akkor egy normális moci is emelget az orrát, de ez fõnleg mert turbós is!! (200-220Km/h-nál egykeréken elõzte az Audi-t.)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
Lehet, hogy Audisoktól most kapok 😄DDD, de még az Octavia tágasabb egy picivel sztem 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
<#conf><#conf><#conf><#conf>
Annyira, hogy feleannyiba kerül, kisebb és a minõsége sem olyan. Valóban.
Az A4 kb. akkora mint egy Octavia.

Tufa
passat inkább a6 kategória szerintem...

Magnumrolcsi
Attól még nézhet jól ki.

DJ Bee18
nem csak tûnik, valóban kicsi 😄DD, Passat jóval nagyobb

I.C.ram
Baromi kicsinek tünik belülrõl. Elrontották keményen a belsõterét.
DJ Bee18
a középkonzol azért már jópár éves 😄DDD

fifi
nade a CBR600 nem egy olyan hû de nagy erõgép
próbáljon a CBR1100XX-el!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
egyik supra oldalon olvastam hogy a csavonak valami kis toyota truckja volt.. de fel volt pockolva azert... es multkor tartani tudta a sebesseget egy gyorsulo 600 cbr el....
CSOCSO
ma lattam ket suprat is... argghhhh.... no mindegy...
a motorokkal kapcs.:
multkor lattamegy busa-t.... nitroval az oldalan... nahmondom gyonyoru😄

amugy nem kell 1300 lovacska hogy otthagyj ilyeneket... jo persze ha amotor turbos akkor 200 helyett mar 300 felett van az ereje ami mar brutal.. de maradjunk a realitas talajan.. a sima motorok is uberul mennek es azokat siman utol lehet erni 600 lovas autokkal is.
Magnumrolcsi
2006 Porsche Cayenne Golf Car Prototype 😄DD

Magnumrolcsi
Audi RS4

a lényeg 😊

MikX
Hjahh..
220-at mutatott az óa, de még a motor csak 10e-t pörgött, szal 11e-n kicsivel többet ment...
Mondjuk, hogy csak egy kicsit az óra, mert ugye mindegyik csak egy kicst, akkoris 220Mph nem kevés...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

GregSB
És itt a Hayabusha, ami a sima R1-et otthagyta az elõzõ videóban. (a cím hibás)

Asszem már volt itt ez a videó 1 éve, de még most is tanúlságos 😊 Az óra mérföld/h-t mutat!!!!

GregSB
OMG ezek betegek

A kamera egy R1-en van, ami 300 km/h val halad (190mph). Nem lövöm le a poént, nézzétek meg 😄

DanielT
Ez kb 1000x durvább mint az ejtõernyõzés 😊 Hamarabb ugranék, mint, hogy ezt végigéljem 😊
GregSB
Csak gizdulából emeli meg az orrát minden kigyorsításkor, vagy akkora erõ van benne hogy nem tudja lent tartani? 😊

JGTC
R1videó kárpótlásul az autók szépen kotrecolnak lefele az út szélére <#hehe>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Nálam már ott hitelességét veszetette a dolog amikor a motor visszaelõzött, de csak az egyenes fele után érte utól és hagyta ott.

Kit--Kat
áhh kizártnak tartom hogy ezt vették

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
ócsó
Kit--Kat
neeeeeeeee ez égõ minek olyan szar a rendõrségnek???????????
biztos a dacia ajándékba adta, de akkor is szánalmas

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
pesten van, szép fehér fapados 😄DDD

Kit--Kat
Merci C osztály is van.
Nem hiszem el, hogy okádék Logan is van, szégyen gyalázat:oooooooooooooo

DJ Bee18
Sztem is úgy lett volna szabályosabb, ha külön indítják õket, mert így akadályozták egymást. Én se szeretem a motorokat, de egyenesekben jóval gyorsabb, és ez elég lett volna, hogy a motor nyerjen

MikX
tul. képp, ja...
Fõleg egy Carrera...
Mondjuk láttam egy videót, amin egy 1300Le-s Skyline-t ami csúnyán odavert egy R1-et 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
azt úgy rendezik, ahogy akarják 😛

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Nem gondoljuk, láttuk a videót 😛
fifi
azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy bármilyen Porsche ráver egy R1-re???

GregSB
Biztos az is közrejátszott, hogy aki az egészet megszervezte (Jeremy), köztudottan utálja a motorokat 😄

Ez eddig oké, de 1-2 tizedmásodperccel nyert a Porsche, annak meg bõven a többszörösét hagyta bent a körben a motoros az autó közelsége miatt. Persze nem lehet tudni hogy mennyire vigyázott az autós, valszeg õ is hagyott bent idõt. De érzésem szerint külön-külön menve a motor erõlködés nélkül nyert volna. Még így is ha hosszabb a célegyenes egy kicsit a cél elõtt. Persze ez utóbbi lényegtelen, az autónak feküdt jobban a pálya és kész. De én mint motoros ragaszkodom hozzá hogy csalás történt.😊)))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Haamtahk
Maserati GranSport MC Victory

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Haamtahk
Audi R10 diesel!!!

Magnumrolcsi
Nálunk is van skoda octavia 1000 db. és még lehet jön hozzá még 2000 db.

GregSB
5.2 a gyorsulása asszem, de ti nem figyltek mit mond a kommentátor a verseny közben? A Porschen 4 atomszéles gumi van + 4 kerék meghajtás, kanyarokat sokkal jobban(nagyobb sebességgel) tudja venni a motornál. Egyenesben le is hagyja 2x a motor, de több a kanyar a pályán mint az egyenes.

PyRex
<#guluszem1><#wow1><#wow2>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

The FlashBack
fogajunk..
lesz :-))

I.C.ram
Ez Volga 😊 Oda van írva a rendszámtáblájára is 😛
Haamtahk
GAZ 3111

JGTC
én is így láttam, meg a gyorsítások elég hihetetlennek tûntem, nem tom hogy gyorsul az a Porsche de biztos nem jobb 4,5mp-nél szóval már akkor itt bukott az egész

DJ Bee18
de több nagy cég is hülye, amelyiket most én ismerem, van ott 307, focus, megane, astra, Passat, Vectra, 407 stb. stb. Ráadásul annyire nem értenek hozzá, hogy évekig azért rendelték a drágább 307 SW-t, mert nem is tudták, hogy van sima kombi. Meg amit egyszerûen nem értek, az ottani autók úgy 40-70e km-t futnak évente (dolgozóktól függõen 😄DD), és nem fogják föl, hogy dízel kellene, mert az összes benzines...<#falbav> Mondjuk nekünk mindegy, csak hiányzik a nyomaték 😄DDDD

I.C.ram
ja pár lepukkant szar, amik legalább 12 évesek... húú dejó!
Tufa
van bmw-nk is 😊

DJ Bee18
Opel Astrákra (F) leszerzõdtek egyszer ugye, de azóta..., én sem értem miért jó ez, hogy ugye mostanában vettek sok Octaviát meg G Astrát, Szegeden vannak Borák is pl. Össze-vissza

I.C.ram
Magyar rendõrségi jármûpark a legszarabb jelenleg szerintem a környezõ országok közül.

Van WagonR+, Dacia Logan, Smart, Golf, Niva, Vitara, és még sokan mások. Ahelyett, hogy leszerzõdnének egy gyárral, és így sokkal nagyobb kedvezményt kapnának, és a szervízelés is olcsóbb lenne jóval. De nem nekik az kell, hogy minden második rendõrautó tök más. Franciáknál csak pözsó van pl. Szlovákoknál szinte csak Skoda és így tovább.
DJ Bee18
Fogadjunk lesz majd Swift Sport is 😄DDD

The FlashBack
ez sem rossz:-))

DJ Bee18
jó gép volt egy hétvégére, csak lehetne nagyobb, és kicsit könnyebb 😄D

DJ Bee18
nekünk ez jutott: 😄DD