Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Annyira, hogy feleannyiba kerül, kisebb és a minõsége sem olyan. Valóban.
Az A4 kb. akkora mint egy Octavia.
próbáljon a CBR1100XX-el!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a motorokkal kapcs.:
multkor lattamegy busa-t.... nitroval az oldalan... nahmondom gyonyoru😄
amugy nem kell 1300 lovacska hogy otthagyj ilyeneket... jo persze ha amotor turbos akkor 200 helyett mar 300 felett van az ereje ami mar brutal.. de maradjunk a realitas talajan.. a sima motorok is uberul mennek es azokat siman utol lehet erni 600 lovas autokkal is.
220-at mutatott az óa, de még a motor csak 10e-t pörgött, szal 11e-n kicsivel többet ment...
Mondjuk, hogy csak egy kicsit az óra, mert ugye mindegyik csak egy kicst, akkoris 220Mph nem kevés...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Asszem már volt itt ez a videó 1 éve, de még most is tanúlságos 😊 Az óra mérföld/h-t mutat!!!!
A kamera egy R1-en van, ami 300 km/h val halad (190mph). Nem lövöm le a poént, nézzétek meg 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
biztos a dacia ajándékba adta, de akkor is szánalmas
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem hiszem el, hogy okádék Logan is van, szégyen gyalázat:oooooooooooooo
Fõleg egy Carrera...
Mondjuk láttam egy videót, amin egy 1300Le-s Skyline-t ami csúnyán odavert egy R1-et 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Van WagonR+, Dacia Logan, Smart, Golf, Niva, Vitara, és még sokan mások. Ahelyett, hogy leszerzõdnének egy gyárral, és így sokkal nagyobb kedvezményt kapnának, és a szervízelés is olcsóbb lenne jóval. De nem nekik az kell, hogy minden második rendõrautó tök más. Franciáknál csak pözsó van pl. Szlovákoknál szinte csak Skoda és így tovább.