Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"Egy Mercedes és egy BMW összehasonlításakor nehéz objektivitásról beszélni, maradjunk inkább annyiban, hogy a két autó ugyanazt tudja, csak egészen más stílusban."
inkabb merci
Egyszerû a magyarázat 😄 Aminek ez a hátránya:
"A BMW 6,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, a Merci 7,4 alatt.
A különbség nem nagy, nincs egy másodperc, de ez a magabiztos elõny jellemzõ a BMW-re minden szempontból, ami az élvezetes közúton autózást illeti: egy hajszállal jobban megy, leheletnyivel precízebb a kormányzása, keményebb a futómûve, így érezhetõen nagyobb a kanyarsebessége, és jobban is uralható íven haladva. A Merci ehhez képest lomha limuzin (bár ez is hasít, hiszen nyomatéka nagyobb, teljesítménye is alig marad el a BMW-étõl: 228:235), erõs fékezésnél viszont nagyot bólint; gyors kanyarban biztosan halad ugyan, de a karosszéria kissé libeg.Papírforma: a BMW nagyon közel áll egy sportkocsihoz, mindenképpen a legsportosabb presztízsautó a piacon."
Köszi, nekem jöhet a BMW, nem a trágyában autózom az erdõben, az összekerékhajtás a limuzinban arra kell, hogy télen is fel tudjak menni a Budai villámba 😄DD
mondhatnam hogy muhahaha... de.... nahjo.. MUHAHAHAHA!😄
Rossz volt nézni:o
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Asszem, mindent elmond.
Ha kis hazánk sportértelmiségét nézzük, nem biztos hogy sok értelmesebbet találunk.
Emlékezzünk csak az "élsportoló parkol" és a hasonló képekre!
😊)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ez eddíg a legkészebb... 😄😄
Ez a legjobb rész: elektromos ablak(elõl-hátul) LOLLER
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Látszik, hogy a komcsi erából jött, mikor még munkás parasztként uralkodhatott, aztán, most meggazdagodott, de a hozzá való kultúráltságot nem szerezte már meg 😄 Ehhez hasonló példákkal Oroszország tud még szolgálni 😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
amugy nem lehet osszehasonlitani a kettot.. autoval ugyanugy gyorsulni nem ugyanolyan feeling mint motoron...
ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki 600feletti géppel bír annak az minek, és pénzkidobás
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nah mindegy.. amugy ugye azt is vagod hogy nem sport autorol beszeltem hanem egy pick up truckrol...
Meg késõbb csak A4-ként emlegettük, nem rs4-ként 😄DDD