Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
számomra egyszerû: A6 Quattro, az úgy kettõ közt lehet. nem annyira sportos mint a BMW, de a mercihez képest az 😄DDDDDDDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
hát ha választani kiné nekem is, sokkal elegánsabb

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
/nem valaszol. nem reagal <#falbav> nem nem es nem teszi meg/
JGTC
nem téma a BMW százszor jobb autó!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
mindketto jo auto de nekem inkabb merci kene....
DanielT
Itt a lényeg, amire a szerzõ is jutott:

"Egy Mercedes és egy BMW összehasonlításakor nehéz objektivitásról beszélni, maradjunk inkább annyiban, hogy a két autó ugyanazt tudja, csak egészen más stílusban."

CSOCSO
ha sport auto akarok venni akkor veszek.. ha auto kell a napi eletre akkor le se szarom az 1 mp-s gyorsulasi kulonbseget.. de a merci nem is fog fenn akadni az elso budapesti katyun.. azonkivul a bmw belulrol kenyelmetlenebb es "puritanabb" nomeg iDrive rulez😄

inkabb merci
CSOCSO
hat.. inkabb a merci.. bar nekem az e es a c merci tetszik alegkevesbe.. akkor mar inkabb clk...
DanielT
"Aljának jobb védelme, magasabb építésmódja, illetve kicsit puhább és hosszabb rugói miatt."

Egyszerû a magyarázat 😄 Aminek ez a hátránya:

"A BMW 6,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, a Merci 7,4 alatt.

A különbség nem nagy, nincs egy másodperc, de ez a magabiztos elõny jellemzõ a BMW-re minden szempontból, ami az élvezetes közúton autózást illeti: egy hajszállal jobban megy, leheletnyivel precízebb a kormányzása, keményebb a futómûve, így érezhetõen nagyobb a kanyarsebessége, és jobban is uralható íven haladva. A Merci ehhez képest lomha limuzin (bár ez is hasít, hiszen nyomatéka nagyobb, teljesítménye is alig marad el a BMW-étõl: 228:235), erõs fékezésnél viszont nagyot bólint; gyors kanyarban biztosan halad ugyan, de a karosszéria kissé libeg.Papírforma: a BMW nagyon közel áll egy sportkocsihoz, mindenképpen a legsportosabb presztízsautó a piacon."

Köszi, nekem jöhet a BMW, nem a trágyában autózom az erdõben, az összekerékhajtás a limuzinban arra kell, hogy télen is fel tudjak menni a Budai villámba 😄DD
CSOCSO
"Mindet összevetve a Mercedes mutatkozott némileg kézségesebbnek offroad körülmények között"

mondhatnam hogy muhahaha... de.... nahjo.. MUHAHAHAHA!😄
I.C.ram
Igazából egyik sem fogott meg. Kívülrõl Merci, belülrõl BMW, de igazából egyik sem tetszik. Audi A4 Quattro a befutó nálam eddig a 3 német márka közül.
GregSB
A totalcarosok tuti olvassák ezt a topicot 😄

BMW 530xd vs Mercedes E 320CDI 4matic

bertino
szégyen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
Ez meg mi a faszt csinált azzal a szerencsétlen Maybachal?????
Rossz volt nézni:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Inkább az, hogy 0%tól elvihetõ 😄
Lteebee
finantator steaua

Asszem, mindent elmond.
Ha kis hazánk sportértelmiségét nézzük, nem biztos hogy sok értelmesebbet találunk.
Emlékezzünk csak az "élsportoló parkol" és a hasonló képekre!

😊)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

MikX
felszereltség: Elektromos ablak, elektromos ablak(elõl-hátul), elektromos tükör, fedélzeti computer, full extra, riasztó, állítható kormány, 0%-tól elvihetõ.

Ez eddíg a legkészebb... 😄😄

Ez a legjobb rész: elektromos ablak(elõl-hátul) LOLLER

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
jaja, azt el is felejtettem... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Ugyanaz a faszkalap adta fel.
desigo
meg hátsó oldal légzsák...
desigo
eladó ferrari 😊

Leírás: SÜRGÕSEN EL KELL ADNI!! NEM MINDENT PIPÁLTAM KI

de sok vicces ember van😊
MikX
"isofix rendszer", persze...

MikX
Ja, bár az én cégemnél azért más szerszámokkal, meg módszerekkel javítjuk ezt 😄

desigo

eladó lambó

Elado mert meguntam a gépet😊!!
desigo
jah úgy mindjárt más😊
I.C.ram
Meghúzta a kocsit asszem, és kiakarja javítani valahogy, de hogy hogyan, azt nem vágom. Lehet, hogy szorult az ajtó.

Látszik, hogy a komcsi erából jött, mikor még munkás parasztként uralkodhatott, aztán, most meggazdagodott, de a hozzá való kultúráltságot nem szerezte már meg 😄 Ehhez hasonló példákkal Oroszország tud még szolgálni 😄
MikX
Nemlátod? kijyavítani a hibát az elemen 😄

MikX
Na, ha ezt a fõnököm meglátná... 😄

desigo
mit akar egyébként csinálni?
I.C.ram
Maybach szerelés román módra 😄 (Humorosból)

http://www.youtube.com/?v=4fpM-xSrMCo
CSOCSO
a jaguar meg az evo meg megnezesre var.. az ugratast lattam mar.. a tobbi nincs mek.. de majd meglesz
DJ Bee18
Köszi, már szedem <#eljen><#eljen>

[Walaki]D`Lair
mininova

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
Honnan? URL?

GregSB
Elírtam, Volvo XC90 van benne...

[Walaki]D`Lair
Má' szedem 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
Torrenten már fentvan egyébként.

GregSB
Audi Q7 vs Volvo XC70, Jaguar XK (ami úgy néz ki mint a DB9) vs Land Rover Discovery egy befagyott tavon, jéghoki Suzuki Swiftekkel, Mitsubishi Lancer EVO rally kocsi (Solberg vezeti) vs BOB. És a végén egy régi Mini Cooper síugrása 😊

desigo
mit csapattak benne?
GregSB
Hehe, néztétek a Top Gear Winter Olympicset? 😄

[Walaki]D`Lair
Loál...látom megin ment a szpem míg nem voltam...😛P

CSOCSO
hat ezaz.. egy 600 as ugyanugy uber tud lenni....
amugy nem lehet osszehasonlitani a kettot.. autoval ugyanugy gyorsulni nem ugyanolyan feeling mint motoron...
JGTC
akik értenek hozzá azok azt mondják, hogy aki tud motorozni igazán az tudja csak kihasználni teljes egészében egy 600-as sportgép tudását, és azt is hogy egy ezres már szinte felesleges
ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki 600feletti géppel bír annak az minek, és pénzkidobás

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
szvsz meg jol nez ki a belsotere.... nem ferrarit akartak gyartani ferrari belsovel.. hanem egy audit, sportosan.. sikerult nekik!!!
CSOCSO
600 nem egy uber gep?😄

nah mindegy.. amugy ugye azt is vagod hogy nem sport autorol beszeltem hanem egy pick up truckrol...
DJ Bee18
valaki felvetette milyen kicsinek tûnik belül, én meg mondtam, hogy tényleg 😊
Meg késõbb csak A4-ként emlegettük, nem rs4-ként 😄DDD

bobka
egy rs4 esetében arról beszélni milyen nagy belül... <#sniffles>

bobka.uw.hu

DJ Bee18
Eszembe se jutott. Nagyon találó, sztem akkora lehet kb.<#eljen><#eljen>

Tufa
Jetta?

JGTC
ez durva tényleg!