Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ja, mert én hazudok, ne is törõdj vele.
Botond
A6osra negyedéves díjnak dobja azt ki amit te havinak írtál.
DanielT
Ja, nekem Bp nem a szar hely kategória. Nyilvánvaló, hogy biztosítás szempontjából persze a legrosszabb.
[Walaki]D`Lair
nemistudom

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
hehe

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
De csak tippeltem 😊)

Botond
TELJESKÖRÛ CASCO /leírás/
Biztosítók Havi díj Éves díj Önrész

Groupama Biztosító Rt. 50 113 Ft
601 356 Ft
10%|100 000 Ft

MAI CASCO 68 396 Ft
820 751 Ft
10%|500 000 Ft

Generali-Providencia Biztosító Rt. 70 255 Ft
843 054 Ft
10%|378 000 Ft

Olvasni tudni kell. Elsõ mondatom: "Hát akkor szar helyen lakik." Ezek nekem az ajánlatok,nem pesti lakos. Pesten lakom,de az állandóm nem itt van.
DanielT
Javagyúúúúgy 😊
[Walaki]D`Lair
számítógépes váltóhoz...

DanielT
Generali-Providencia Biztosító Rt.

BMW M3 Budapesti lakosra.

Havi: 116 976 Ft

Éves: 1 403 716 Ft

Önrész: 10%|210 000 Ft

Egyéb észrevétel?
DanielT
Barátom, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ezt Ferrarikba rakták gyárilag, a nyitott váltókulissza jellegzetessége volt a márkának.

Netán Ferrarija van? Akkor nem szóltam.
M@TriX
hát, ö nem is tudom melyikõtök csinál hülyét magából 😉
ami itt beszúrtam egy eredeti Ferrari váltókeret 😉
http://www.3tmotorsport.com/web2003/twest.htm

de persze ezt csak mintának szántam, de azértrávilágítok neki az általad említett problémára hátha erre nem gondolt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Botond
Hát akkor szar helyen lakik. Bemegyek a wallishoz elhozok egy M3ast akkor is csak 600k lenne az éves casco. Annyit meg megér,hogy kicsit megtöröm akkor ne kelljen 4millióért javítani, csak 400kért,arról nem is beszélve,hogy milyen lopásgátló? Felrakják trailerre és viszik,ha kell nekik.
robotnyk
3as bmw ha jól tudom
Botond
Olyan sok verzió nincs. Vagy Ferrari vagy Maserati vagy Bentley.
Lteebee
900.000.- Ft?
Milyen autó ez?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DanielT
Vagy totál hülyét csinál magából, mert ilyen gagyi szart még egy tuningverdában nem láttam.
M@TriX
egy havernak kell, õ tudja, lehet megtöri a váltórudat 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DanielT
Mi a vérnek ez neked? Kicsi esély, hogy a váltóbot pont minden fokozatban azt az utat járja be ahogy ez meg van vezetve.
M@TriX
amúgy ez egy króm váltókeret

M@TriX
hmmm valami ilyesmit keresek, nem tudja valaki hol lehet ilyet kapni?

DanielT
Jah, törésre valóban jó, és ezért is pontosítottam, hogy bizonyos autókra megéri.

Most számoltam ki, évi 900.000 Ft lenne a Cascom. Nos ennyibõl évente összetöröm, plusz futja a védelemre is.
I.C.ram
Ja és mindkétszer az volt, hogy a "teteses" elhúzta a csíkot, szóval, ha nem lett volna Casco, akkor szoptunk volna kõkeményen.
I.C.ram
De a Casco nem csak a lopások ellen véd, hanem az idióták ellen is, akik nem tudnak vezetni.

A saját céges kocsinkra is megkellett kötni a Cascot mert ugye cégesre kötelezõ. 2x meg is törték, szóval jól jártunk vele.
DanielT
A Casco egy hatalmas kényszerpálya(hitel mellé kötelezõ többnyire), kurvanagy baleknak tartom aki megköti. Ha ráköltené egy tizedét az éves Casconak a védelemre az pont elég arra, hogy ne az õ autóját válassza a tolvaj.

Jah, Suzukira meg kis autókra vidékre bejelentve talán megéri, de az én kocsimra havi 80,000 lenne, egy A6-ra meg 120,000 is akár, szóval a nagy faszt.
I.C.ram
Szerintem az egyetlen biztos védelem a Casco. Igaz a legdrágább is hosszútávon.
DanielT
Na, akkor legalább az amatõr bandák ellen védve vagyok. Az A6-os egyébként majdnem 2 darabban volt mire fél óra alatt kint volt a kommandó, annyira mégse voltak amatõrök.

És sorra vannak amiket megment a GPS, én ezekhez szeretnék inkább tartozni, mint azokhoz akik leszarják a védelmet.
Kit--Kat
De ebbe az oszlopba hogy sikerülhetett belemennie?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Amatõr bandák...

Azért sorra tünnek el a felsõ kategóriás kocsik is, amikben van GPS is, mégsem találják meg õket soha.
DanielT
Ja, elfelejtettem említeni, hogy az a GPS amin a tolvaj csak röhög, egy egész bandát buktatott le amikor a rendõrséget szépen odavezette a tõlünk elkötött A6-osra. Néztek nagyot amikor jött a kommandó.
I.C.ram
Van árnyékoló gép, amit jómagam is láttam már elõben. Azt tudja, ha bekapcsolod, hogy minden rádióhullámot árnyékol egy adott sugarú körben. GPS nem tud kommunikálni. GPS meg csak akkor küld jelet, ha valami elváltozás van, tudtommal nem kommunikál folyamatosan, tehát ha árnyékolják az fel se tûnik a központban. Egy ilyen árnyékoló párezer forint éslehet kapni akármelyik villamosmérnöki vagy mûszerészboltban, pl a BME környékén is.
DanielT
Aha röhögjön csak. Nyilván nem azt fogja mondani, hogy hú, a GPS az kurvajó, mert akkor mindenki beszereli, õ meg szop.

Nekem van GPS a kocsimban és hihetetlen nagy hasznát veszem. Ha bárki csak meglöki, már kapom az sms-t ahol írják, hogy mi történt, ha nem reagálok rá 60 másodpercen belül, akkor hívnak, ha arra se, akkor beszólnak a kocsiba, ha nem igazolja magát az ember, akkor megy a rendõrség, mert odavezeti õket a központ. Ha nem húztam fel az ablakot, vagy valamelyik ajtó nincs becsukva, azonnal csörög a telefon és rámszólnak, de sorolhatnám még az egyéb olyan szolgáltatásokat amiket csak az ismer aki használ ilyet.

Ja, arra lehnnék valami rohadtmód kíváncsi, hogy honnan tudja az a kurvaokos autótolvaj, hogy van benne GPS ha SEMMI látható jele nincs...
GregSB
a 2005ösben azért olya alacsonyak a számok, mert az május 1.én készült.

GregSB
Ehune

Top 10 2003:

Top 10 2004:

Top 10 2005:

Részletek a cikkben 😊

GregSB
Jah, volt a Totalcaron lopás-statisztika. Arra emlékszem hogy a VW az elsõ helye nvolt. A Passat asszem már 4-5 éve van az elsõ helyen. Mindjárt megkeresem.

I.C.ram
Volt annó egy riport egy autótolvajjal a totalcarban. Ott elmondta, hogy csak röhögni tud a GPS-es védelmen, mert azt az egyik legkönnyebb kijátszani.
Lteebee
Igen, de darabszámra a suzukival?

Mert abból mintha kicsit több lenne az utakon.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Bee18
A Suzukival karöltve az élen vannak sajnos (99-ben 3-ból 2 céges Passatot loptak el, amit én ismerek).

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DanielT
A lopási statisztikák élén van.
A váltózárat nem tudják lazán feltörni, nagyon hasznos.
A pajzsot nem ismerem, de egy jó GPS rendszer egy megbízható céggel a háttérben aranyat ér.
nincsen nekije motorja.....😞

de jó lenne már valami bumm....

Magnum PI
Hi!

nem tud valaki adni egy linket egy autó lopás statisztikárol. Érdekelne hogy a VW-ket mennyire lopják.

Másik: A pajzs védelem tényleg megér 132E-t? Igaz az hogy a váltózárat lazán feltugják törni?

[Walaki]D`Lair
jobb mint anno a wartburgos madár, aki 10 évet várt rá és a fél napos kocsiját totálkárra törték 😊)))

DJ Bee18
I.C Ram: akkor már inkább tötymörögjenek a városban, minthogy másokat veszélyeztessenek 😄D

DanielT
Ferrari Enzo riksa:
bertino
akkor ez szó szerint pech...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
A történet szerint 2 év várakozás után megkapta a kocsit és 9 mérföld volt benne amikor sikerült neki ezt összehozni.
DJ Bee18
ájj
Tõlem egy közönséges lambot, vagy SLR-t törhetnének, de egy ilyen formát...

bertino
wtf <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[Walaki]D`Lair
Nekem a Zonda F kéne, de nem a Roadster, hanem a zárt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hehe...ez nem Jeremy-é 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu