Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
😄
JGTC
még így is szép ez az autó

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
valami hülye oda tett egy oszlopot <#gunyos1><#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Haamtahk
Ezt a pechet.

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Haamtahk
Lamborghini Murcielago LP640

Haamtahk
Pagani Zonda Roadster F

[Walaki]D`Lair
Nekem személy szerint tetszik a videó😊)

ez nem egy 225lovas sima WRX?

mondjuk hogy odabassza a rajtnál 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Ez Janoék találták ki, én csak alkalmazom 😄
CSOCSO
😄
CSOCSO
<#gun><#gun><#gun><#gun>
bertino
<#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MikX
Látom a szemem elõtt, ahogy Csocso megy feléd kaján mosollyal a Suprájában, és el akar ütni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Bocs, ne múgy akartam mondani, hanem úgy, hogy gyakorlatilag elõre eldõlt a verseny már az elején lehet sejteni, én csak azt mondtam, hogy akkor lenne egy nagy szám a videó, ha pl egy 600LE-s Imprezát ver el, vagy az Impreza Veri el a Bimert.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Jatélleg, a parasztporsche az a Supra 😄DDDDDDDDDD

CSOCSO
""parasztporschenak""

...egyszer a sirba teszel...
CSOCSO
ha gazdag lennek?😄

csaladi: kleemann cls
okorkodni: abflug supra (esetleg slr)
terepre: ( nem jarok terepre... de akkor majd az uj 7 szemelyes meci gl vagy mi)

plus zilyen kivansagok mint lakobusz... meg egy jacht..
lakobuszbol nemtok markat mondani... de tudom hogy uberek vannak.,. jachtbol meg egy 106 os azimutot
DanielT
De az Impreza WRX nem egy "olcsóbb autó" hanem egy legenda! 😊 Egyszerûen nem lehet érte több pénzt kérni.
desigo
nem ritkaság
az S2000-is odaver nála nem kicsit drágább autókat
DanielT
Egyébként a 2 autó között 6 milliós különbség van, ami majdnem a felszeretségbeli különbségbõl kijön.
I.C.ram
De ritkaságba megy, hogy egy olcsóbb autó jobban teljesítsen az úton 😊 Nyilván a vezetõn is múlik, de most nem errõl beszélek, hanem arról, hogy cinkes lenne a BMW részérõl, hogy egy jóval olcsóbb BMW M3hoz képest "parasztporschenak" számító Subaru lenyomja 😊
desigo
sofõrön is sok múlik szvsz

nem az áron múlik...
DanielT
Papíron csak 2 tizedet kap az M3 -tól.
I.C.ram
Hát durva is lenne, ha a fele annyiba kerülõ Impreza büntetné az M3at 😄
DanielT
Dehogy 😊 Rengeteg helyzetben jól jön az a +2 hajtott kerék, de nem mindig elõnyös.
desigo
értem
akkor csak a ringre jó gyorsulni😊
DanielT
Hú, erre most lenne egy jó videóm, lehet hogy valaki be tudja linkelni, most láttam a napokban, de már nemtom hol. A lényeg, hogy száraz pályán a sima Porsche 911 lazán elverte a 4kerekes 911-est. A kanyarvételi tulajdonságai jó tapadási viszonyok között hátrányosabbak, mivel alulkormányozottan viselkedik.
desigo
mi a hátránya?
DanielT
Az AWD -nek ugyanannyi hátránya van mint elõnye.
desigo
😊

pedig a subaru all wd...
DanielT
Igaz, dögöljek meg, hogy belinkeltem. Tehát nincs értelme olyan versenynek, ahol az egyik résztvevõ erõsebb, hisz úgyis õ nyer.
desigo
áááá
de komoly😊
bertino
nem drasztikus szemmel kell nézni 😊
nincs ebben semmi rossz pedig...

MikX
Kicsit beteg...
Amúgy semmi...
poén

MikX
?? Mi ebben olyan extra?
Hogy egy erõsebb kocsi lenyomott egy gyengébbet?
ha fordítva lett volna, akkor lett volna jó...

bertino
miért, mi baj vele ? 😄DDD

DanielT
MikX
Hát, nem...

I.C.ram
Mókás! 😄

Bár nem ugratás közben dudált, ahogy kéne, és nem is az eredeti Dixie duda dallam volt 😊

De a kocsit jól megcsinálta 😄 Bár kár érte 😊
bertino
Easyrider öcsém! <#nyes>

DanielT
Taranov
Az óra 12 órát késik vagy siet. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ehhez már egy kis mûveltség is kell, már ha ezt annak lehet nevezni. Persze elég, ha általános iskolában figyel az ember.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Haamtahk
<#eljen><#worship><#taps>

bertino
magnum - I.C.ram

elég volt

DanielT
Ja, a magyar milliárdosok nálam nem a kõgazdag kategória 😊
Magnumrolcsi
Még a végén kiderül én vagyok a hibás mert azt mertem állítani, hogy azok nem az én regjeim! <#wilting>

DJ Bee18
Akkor felsorolom miket próbálnék ki: Quattroporte, CLS, F430, Scaglietti, Gallardo, H2, GL, ML, R, DB9, V8 Vantage, M5, M6, stb. Persze ez csak elmélet, de bármilyen gazdag lennék, hülye lennék venni 30-40 autót, csak azért, mert mondjuk tetszenek, meg csak a gond lenne velük, meg csak állnának a garázsban, meg azért a pénz is véges. Értelme lenne? Nem vagyok gyûjtõ, csak lehetõség szerint kipróbálnék minél többet, és az alapján döntenék 2-3 autó mellett. Nem értem mi ezen az elképzelhetetlen. Ja, én letojom a presztízst, meg azt, hogy mások mit szólnak. De ugye mindez csak elmélet, mert biztos nem kerülök ilyen helyzetbe. 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Hát azért szerintem elég sok autó van, ami a 40 millás álomhatár felett van. Egy magyar milliárdos tuti nem vehetné meg az összeset, még csak az ismertebbeket sem.
I.C.ram
Én kérjek elnézést, mikor te köcsögöztél? 😄
Magnumrolcsi
Várok valamiféle bocsánat vagy elnézést szót (nemis Te lennél ha megtennéd, ezért elnézem)!!
Amúgy meg tök üres szavakat dobálsz (mint általába) amiket semmivel nem tudsz bizonyítani!

befejeztem!