Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Aztán a gyors mint a villám-nál maradtak...
😊
Szomorú tapasztalataim szerint pedig elrohad, mint a villám😞
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Pl a Mercedes Youngtimer klubban kb 13ezer lett volna évente a kötelezõ. A Mini Clubban pedig valami 9-10ezer évente.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Na de ezt leszámítva nem rossz, mert én láttam pár tesztet, bár az inkább uticéloktat határozott meg, és mondta, hogy merre kell fordulni, mamármost azt mondta, hogy forduljon a csákó 200m múlva balra, noha legalább 5-6 Km-t ment míg odaért ahhoz a keresztezõdéshez...
Ez pedíg Németországban volt, tehát ott talán kicsit kiépítettebb a hálózat, br kitudja...
De ahogy leírod, nem rossz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha eltévedek, bármikor hívhatom õket és szóban odavezetnek ahova akarom, de a legviccesebb az a szolgáltatás, amikor bemérik hogy hol vagyok én (telefonnal) és hol a kocsim a parkolóban és ha nem tudom, hogy hol parkoltam, mondják, hogy melyik irányba induljak 😄
Kb 3 hete szintén volt egy vicces helyzet, mikoris bementem valahova és csörög a telefon, hogy húzzak vissza a kocsihoz, mert nincs becsukva valamelyik ajtó. Na kislattyogok, minden rendbenlévõnek tûnik, de az operátor csak mondja, hogy valami nyitva van. Hát mondom akkor kezdjuk újra becsapkodni, jobb elsõ, bal elsõ stb még mindig mondja, hogy nem fasza, na mondom vazzeg nézzük a csomagtartót és mit látok, valóban csak félig volt lecsapva. Lenyomom rendesen, mondja a faszi, hogy na, most van csukva minden 😄 Szó szerint röhögtem magamon, hogy telefonnal a kezemben rohangálok a kocsi körül, mert valaki ki tudja hány kilóméterre mondja nekem, hogy nem csuktam be rendesen valamit 😄D
Ha eszembe jut, hogy na vajon megvan -e még a gép, küldök neki egy smst, amiben közli a kis drága utcanevekkel behatárolva, hogy merre áll 😄
GPS-t mindenkinek! 😊
felmondja a szolgálatot...
Asszem, ebben volt sima 1.8 16V ha már Corrado én tuti olyat vennék...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Most néztem ki egy Volkswagen cCorrado-t. 1990-es 120 ezer km van benne, van vkinek ilyesmi autóval vmi építõ tapasztalata amit megosztana velem? elõre ei kösz na eszt most jólleírtam de azé remélem értitekEZAZ
a dodge stratusomra.. amiben 2.4 es moci van. arra valami 25...30 ezer?...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kellemes csalódás.
most egy polskim van. ez kb havi 2300ft
qrvanagy kib@szás ez a biztositás, akár hogy variálják a lényeg hogy fizzess. még nem kelett igénybe vennem kár miatt, de gyanitom hogy szarnak mindenre csak lényeg h a csekkük meglegyen<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Vagyis nagyon hasonló volt a szitu...
A csákó 230-al, vagy mennyivel "kicsit" megzúzta a verdát...