Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Vagy bármelyikre...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

[Walaki]D`Lair
Mondd ezt egy Calibrára...😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Opel sosem kopel! <#wave>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Lteebee
1929 sempember 30: 1st manned rocket plane flight (by auto maker Fritz von Opel)

desigo
<#nevetes1><#nevetes1>
Lteebee
Elõször a süvít mint a szél dolog jött, de azt nem tudták lerajzolni.

Aztán a gyors mint a villám-nál maradtak...

😊

Szomorú tapasztalataim szerint pedig elrohad, mint a villám😞

Rage47
Hi!
Nem tudja valaki, hogy az Opel márkajele honnan ered, mi a története?
I.C.ram
De persze ehhez tagnak kell lenned hivatalosan is, ami jár egy bizonyos tagdíjjal, de még így is jóval olcsóbban jösz ki, és kapsz csomó szervíznél kedvezményt is a tagdíj befizetése után. Ergó bõven megtérül.
I.C.ram
Attól függ milyen autód van. De az összes márkának van klubja. Ha hivatalosan bejegyzett klub, akkor tudnak kötni ilyen elég durván kedvezményes biztosítást (mert ugye csoportosan intézik, és ezért a biztosító elég durva kedvezményeket ad).

Pl a Mercedes Youngtimer klubban kb 13ezer lett volna évente a kötelezõ. A Mini Clubban pedig valami 9-10ezer évente.
ChevyG work
uhh, ezt kifejtenéd bõvebben?!PLZ

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DanielT
Jah!
Kit--Kat
3as

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
750 il?
Magnumrolcsi
530?

DanielT
BMW
Magnumrolcsi
Milyen márkáju a másik kocsid, hogy annyira vigyázol rá??
Ha nem titok.

MikX
Uhh, sry, azt hittem ,hogy egybevan az egész...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Várjámá' 😄 Ez nem GPS navigáció, hanem egy teljesen más szolgáltatás. Egyébként az is nagyon jól mûködik, amit leírtál példának nagy szar rendszer lehetett.
MikX
Így ahogy leírod nem is rossz, bár én utállnám néha, hogy tudják hol vagyok...
Na de ezt leszámítva nem rossz, mert én láttam pár tesztet, bár az inkább uticéloktat határozott meg, és mondta, hogy merre kell fordulni, mamármost azt mondta, hogy forduljon a csákó 200m múlva balra, noha legalább 5-6 Km-t ment míg odaért ahhoz a keresztezõdéshez...
Ez pedíg Németországban volt, tehát ott talán kicsit kiépítettebb a hálózat, br kitudja...
De ahogy leírod, nem rossz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Engem nem zavar egyébként, hogy szó szerint mindent tudnak rólam, merre járok stb, nincs titkolnivalóm. Viszont! Hatalmas plusz biztonságérzetet ad, hogy tudom, bármi történik, ha segítségre van szükségem, valóban van egy õrangyalom aki tudja, hogy merre vagyok, hova kell küldeni a segítséget, hova kell vezetni legrosszabb esetben a mentõket stb.

Ha eltévedek, bármikor hívhatom õket és szóban odavezetnek ahova akarom, de a legviccesebb az a szolgáltatás, amikor bemérik hogy hol vagyok én (telefonnal) és hol a kocsim a parkolóban és ha nem tudom, hogy hol parkoltam, mondják, hogy melyik irányba induljak 😄

Kb 3 hete szintén volt egy vicces helyzet, mikoris bementem valahova és csörög a telefon, hogy húzzak vissza a kocsihoz, mert nincs becsukva valamelyik ajtó. Na kislattyogok, minden rendbenlévõnek tûnik, de az operátor csak mondja, hogy valami nyitva van. Hát mondom akkor kezdjuk újra becsapkodni, jobb elsõ, bal elsõ stb még mindig mondja, hogy nem fasza, na mondom vazzeg nézzük a csomagtartót és mit látok, valóban csak félig volt lecsapva. Lenyomom rendesen, mondja a faszi, hogy na, most van csukva minden 😄 Szó szerint röhögtem magamon, hogy telefonnal a kezemben rohangálok a kocsi körül, mert valaki ki tudja hány kilóméterre mondja nekem, hogy nem csuktam be rendesen valamit 😄D

Ha eszembe jut, hogy na vajon megvan -e még a gép, küldök neki egy smst, amiben közli a kis drága utcanevekkel behatárolva, hogy merre áll 😄

GPS-t mindenkinek! 😊
robotnyk
azért ez már valahol káros. véletlenül szellentesz egyet, és a központos megírja smsben, hogy mi volt az ebéded 😄
desigo
Az nem semmi😊
DanielT
Na, tegnap említettem milyen szolgáltatásai vannak egy jó GPS elõfizetésnek. Ma reggel pl kaptam egy smst, hogy merülõben van a kocsi akkumulátora és pontosan mekkora teljesítményt tud még leadni. Mondjuk a kocsi korából kiindulva vicces a dolog, valszeg az lehet az oka, hogy 1 hete ebben a mocsok idõben a másik kocsimmal járok és észrevették, hogy alacsonyabb a feszültség. Szóval hihetetlenül meg vagyok elégedve vele.
desigo
milyen 2000-et?

2-3 páldát kell írni ami hozzá hasonlóan sportos és kb egy milla körül van
I.C.ram
Beírod szépen az évjáratot használautó.hu-n meg az árkategóriát, és tádááám!! valogass.
DanielT
Persze, majd felsoroljuk azt a 2000 alternatívát, mindenki ízlése szerint. Jó program lenne a következõ 5 évre!
desigo
Ne csak mondjátok,hogy mit lehetne hanem írjátok is le!!!!!!!
Jah és azt is,hogy miért.
I.C.ram
Én ennyiért biztos nem vennék Corradot. 1 milláért sokkal jobb 90 körüli autókat is lehet kapni.
DanielT
Ez az új Rav4 határozottan kevésbé buzis mint elõdje, sõt!
fifi
ja
felmondja a szolgálatot...
Asszem, ebben volt sima 1.8 16V ha már Corrado én tuti olyat vennék...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Bekúl? 😄 Az mi a bél? Elromlik?
Írják is 2-en a népítéletben, hogy behalt náluk.
fifi
jáájjj, ha bekúl a G töltõ... az suxxx

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Motorikusan 2000 ccm ig bezárólag valóban jó, de a külsõ/belsõ design nem nekem szól. Mondjuk ez igaz az majdnem az összes japánra és azok közül viszont már a Hondát választanám, kivéve a Civic, ahelyett a Corolla kellene.
desigo
Én is olvasgatom és csak egy dologra jutok:
Honda rulez😊
DanielT
Én sem biztos hogy eszt veszem, csak eljaccottam a gondolattal.
CSOCSO
szep ez a corrado ami linkelve lett... deszep magyaros..😄
desigo
hát milyet vennél?
DanielT
Rohadt nagy kockázat szerintem ilyen kocsit venni, mert ezeket nem tisztes családapák használták kíméletesen, azt pedig, hogy törésmentes, nagyon erõsen kétlem, meg kell alaposan nézni és fõleg mérni. Ha mégis minden rendben van vele és tetszik is, akkor nagy gáz nem lehet(alkatrész lesz hozzá), mindenesetre ennyi pénzért biztos nem ezt venném.
heló all!

Most néztem ki egy Volkswagen cCorrado-t. 1990-es 120 ezer km van benne, van vkinek ilyesmi autóval vmi építõ tapasztalata amit megosztana velem? elõre ei kösz na eszt most jólleírtam de azé remélem értitekEZAZ
CSOCSO
a celicankra havonta majdnem 60 ezer...

a dodge stratusomra.. amiben 2.4 es moci van. arra valami 25...30 ezer?...
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
Ma teendõim elszólítottak a cégtõl és a kocsikáztam ide-oda intézni dolgokat/cégautóval/. Egy 993CCm-es 3hengeres Swiftet kaptam, és igen kellemeset csalódtam... Kb 4,5-5 literrel jöttem ki vele 100as tempóval, de tökörésztem városban is. 17óra felé szorított az idõ, így odaléptem, és óra szerint 155-öt tudott az a kis here.
Kellemes csalódás.

I.C.ram
Egyszerû a képlet. Belépsz egy klubba, és õk tudnak "youngtimer" biztosítást kötni, ami kb 13ezer forint évente.
fifi
pl ez is, de a többi is szopó... e szerint, ha töröd a verdát, minimum 500 001Ft értékben törd, mert különben téged terhel minden. 10%-100Ezer amit pl mi kötni szoktunk autókra/használtra is/.

ChevyG work
akarttam venni 1 renault 25öst (87es 2100td) és még nem vagyok 25 ezé kb 13e kett vona a biztositásom!!!
most egy polskim van. ez kb havi 2300ft
qrvanagy kib@szás ez a biztositás, akár hogy variálják a lényeg hogy fizzess. még nem kelett igénybe vennem kár miatt, de gyanitom hogy szarnak mindenre csak lényeg h a csekkük meglegyen<#violent><#boxer><#falbav>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DanielT
Jaja, asszem ez az 😊
MikX
Húú, ezt asszem láttam nemrég vmeik amcsi hírmûsorban...
Vagyis nagyon hasonló volt a szitu...
A csákó 230-al, vagy mennyivel "kicsit" megzúzta a verdát...

Botond
Szintén a lakcím miatt.