Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
"A fékek azonban hamar leégtek, és a drámai helyzetbe került sofõr az automata váltót sem tudta üresbe tenni a nagy sebesség miatt, a motort pedig nem merte leállítani, attól tartva, hogy akkor mûködésbe lép a kormányzár, vagy elvész a rásegítõ hatása."

ne hidd már hogy csak neked jutott eszedbe 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

CSOCSO
gratulalok a hulye faszmadarnak meg az egesz countrynak....

talan kurvara ki kellett volna venni uresbe a kurva valtot es nem lett volna baj... JEEEZUSOM!!!
franc0
háthallod nem piskóta...
pár hete nekem is beragadt egy húsz másodpercre, be is voltam szarva rendesen. csoda hogy nem szívrohamot kapott 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

I.C.ram
Na a nagy BMW 😄 Német megbízhatóság 😛 Beragad a gázpedál pff... legalább a fék ragadt volna be. A lényeg, hogy nem kell elszállni a BMWtõl. Egyre gyakrabban hallok olyat, hogy ilyen meg olyan elektronika mondja fel a szolgálatot. Ismerõsnek is volt már balesete az elektronika miatt, bár az Audi volt, de egykutya.
Wsxde
uhhh :c

PyRex
Mondjuk túlélte de ez tényleg csak valami csoda lehet. Állítólag sírva adott interjút a BBC-nek és elmondta, hogy bár fizikailag semmi baja, de lehet, hogy az életben többet képtelen lesz vezetni.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

desigo
szegény srác...
PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

[Walaki]D`Lair
fekete😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

desigo
Hát igen! Nehéz autó😊))))))
I.C.ram
Azt nem mutatták, hogy végül kitudták-e húzni, de a helyi legények nem nagyon bírtak vele 😊
I.C.ram
Nem. Csak próbálták kihúzni emberi erõvel a helybéliek, de nem bírták. A csaj meg a csávó, meg bent nézték bambán... Vicces volt. 😄
desigo
otthagyták?
I.C.ram
Sejtettem, mert Sárga-szürke volt a Smart, neked meg világos szürke-sötétszürke van nem?
[Walaki]D`Lair
Neménvótam😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Hehe láttam a hírekben, hogy valaki (Walaki?) Smarttal dagonyázott a balatoni sárban, és beragadt 😄 Nem bírták kihúzni.
DanielT
Szíved joga, nekem nem fáj 😊
CSOCSO
nekem nem jon be a segge.. leginkabb a lampai miatt...
MikX
Ezt azért nem mondtam volna, de tény, hogy egy GT-R jobb lett volna, mert ez nem a "legenda" ez csak egy Coupé, mint most ugye Infiniti G35/Skyline Coupé...
Hangján viszont egy kicsit azért hallani a skyline jellegzetes "porszívóhangját"

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tibor
szerintem is jól néz ki, amikor mentünk haza az apartmanba a síelésbõl akkor az osztrák pályán ott jött mellettünk egy sima X5-ös és tök jól nézett ki úgy is

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

desigo
Rtlen meg Bugatti Veyron bemutató.
zico87
Ja nem egy nagy szám ez a Skyline, a dublaturbós változatot kéne bemutatni !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

desigo
Jah😞
DanielT
Jó nagy szar. 1 turbós R33 250 LE. Kár volt az elektromosságért amit a TV üzemeltetésére pazaroltam.
desigo
megy a skyline teszt a Tv2-n
DanielT
Szerintem tökéletes úgy ahogy van és ezt nem az elfogultság mondatja velem. Ami külsõre ocsmodék szemétláda az az X3 (technikailag viszont annyira jó, hogy már szinte fáj).
CSOCSO
a lenyeg hogy a pirosat azert elfogadnam😄
CSOCSO
szerintem rohadt gusztustalan a segge.. a tobbivel nincs gond...

ez minden csak nem szep...

en pedig ilyet lattam.. aminek szinre volt fujva az also resze

1 fokkal ertelmesebben nez ki de akkor is.. de ezek az elbaszott bandzsa, dizajntalan lampak.....

DanielT
Atyaég, pedig az X5 -re még soha nem hallottam senkitõl, hogy ne azt mondta volna, hogy gyönyörû 😊
CSOCSO
ma lattam egy x5 ot... eletem elso x5je ami nem tunt csunyanak... korbe volt spoilerezve.... de nem foldig.. csak egy szolid sozknya volt rateeve de nagyon dizajnos volt
DanielT
310
Tibor
Mennyit megy egy BMW M5?(elektronikus folytás nélkül)

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

JGTC
Ha van aki tud olyan helyet ahol lehet jó áron használt gumit/felnit venni BP-en, és környékáén az dobjon már egy privátot. Köszi!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Rage47
Majd leirom, ha elmondta, nyugi...😊)
ChevyG work
jahh, pitsába, mért nem tudta benyögni a tnöd?!<#falbav>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Rage47
Sztem Ti nem figyeltek... szted miért kérdeztem meg, hogy mi a története?? - azért, mert én sem tudom, és mivel a tanárnö mondta, h utánanézhetünk, gondoltam megkérdezem itt.
I.C.ram
Sokkal izgalmasabb az Alfa Romeo jele pl 😄
I.C.ram
Karika egyértelmûen a végtelenség jele, mint a Mercedesnél. A nyíl meg a gyorsasásg, dinamika, stb jelképe. Semmi extra történet 😄
desigo
Az egyik totalcarban teszeltek régebben egy Saabot.
Ott összekombinálták az Opel meg a Saab jelet.
Ha jól emlékszem ott mondtak róla valamit.
ChevyG work
h milyen érdekes az Opel embléma története....

nem figyelsz?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

desigo
h milyen érdekes az Opel embléma története....
Rage47
Mit fejtsek ki?
ChevyG work
erre kiváncsi lennék, kifejtenéd nekünk is?

Rage47
ennyi?😊hát ez nem túl érdekfeszitö történet😊) csak mert a közlekedésröl beszélgettünk németen, s mondta a tanárnö, h milyen érdekes az Opel embléma története, s nézzünk utána...
DJ Bee18
ezaz én végigéltem 92-tõl lássuk csak 4-5 F Astrat, azután egy G-t, jelenleg két Classic II van a családban (szülõk). A 4-5 F Astra 100.000 km-eket ment 13-15 hónapok alatt, cégesek voltak. Tették a dolgukat, nem hagyott ott senkit sem soha a szarban. A második F 3-szor tört, 4-edik után már lettek volna bajok vele 😊. Meg az egyik motorja ment tönkre a végén, de akkor sem robbant le, csak 120-nál rázott, mint állat 😊. Nem exkluzívak, nincsenek túlbonyolítva.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Jajj, de unalmas már ez az Opel lehúzás...

I.C.ram
Opel mindig a német autóipar alja volt. Gyakorlatilag, majdnem a létezése óta amcsi kézen van.
ChevyG work
igaz, nem kopik el (mert elötte megeszi a rozsda)

Lteebee
Igaz.
A kockacorsák egész jók voltak ahhoz képest.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DanielT
Erõs púzás.