Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
"Ne felj egy bmw, merci fiat, seat, alfa, volvo, toyota ( kepzelj ide akarmit) elobb megpusztult volna!"

Kötve hiszem, mivel nincsenek annyira csúcsra járatva. De ha van bizonyítékod a témában, azt szívesen veszem!

Plusz ez totális általánosítás, megnézném, hogy egy szívódízel Merci végig padlógázon egész nap hamarabb döglene -e meg mint egy Ferrari.
CSOCSO
igy van! koszonom
CSOCSO
ugy ertem hogy mindakettoben ugyanugy irnak bullshitet.. a blikkben azt hogy pistike osszemelegedett tom cruiseval a masikban meg ilyenek... nem mindegy?? ha azt hiszitek hogy mashol nem irnak ugyanolyan faszsagot akkor lol
ChevyG work
tök mind, MÉDIA

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CSOCSO
nah ez megint olyan mint a filmekben mikor veszekedni kene es nem kepesek leirni / kimondani azt a mondatot amire a fohos "kussba" maradna... szoval tok szep hogy felrobban a ferrari a baj csak az hogy ez volt a lenyeg hogy halalig terhelik a gepet...

magyaran annak a kocsognek az a munkaja hogy megolje a ferrarikat.. megnezze meddig lehet oket nyuzni meddig maradnak mukodokepesek...

ne felj egy bmw, merci fiat, seat, alfa, volvo, toyota ( kepzelj ide akarmit) elobb megpusztult volna!
bertino
pláne nem ez a kettõ...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ezt pont te mondod, aki még csak nem is látja egyik lapot se minden nap ? egyáltalán nem ugyanaz mindegyik...

Tufa
nemegészen. Az egyik egy pletyka lap, a másik egy politikai napilap..

CSOCSO
lol ugye ezt nem gondolod komolyan??? mind ugyan az!!!
CSOCSO
ezt azert szeretnem tudni hogy miert nem..
amugy meg nekem akkor is elobb jut eszembe uresbe tenni az autot es nem leallitani... a dolgoknak megvan a sorrendjuk es szerintem egy atlagembernek elobb jut eszembe benyomni a kuplungot vagy uresbe tenni mint leallitgatni a motort... minek allitsam le a motort ha halal egyszeruen uresbe rakom es kesz??
amugy akkor is eszmeletlenul hihetetlen ez az egesz.. en tovabbra is azt mondom hogy ev valami bullshit amit a media felcifrazott..
ChevyG work
mért, szerinted az, hogy beragad a pedál az normális???!!!<#csodalk>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DanielT
"Ne beszéljünk már hülyeségeket."

Látom még mindig nem tanultad meg, hogy mit illik mondani és mit nem. Ne minõsítsd a mondandómat, hanem rakd mellé a tiéd és majd eldönti mindenki magában, hogy melyik áll közelebb a valósághoz.
DanielT
Jah, jogos. A 40 millás Ferrari nyugodtan felrobbanhat. A BMW nincs agyonhypeolva. A menettulajdonságokról számadatok beszélnek, a design szubjektív tényezõ, a történelem pedig megkérdõjelezhetetlen.
I.C.ram
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a túlterhelt motor berobbanása ugyanaz a tészta, minthogy beragad a gázpedál... Ne beszéljünk már hülyeségeket. Ez kb olyan mintha azt rónád fel egy kocsinak, hogyha kifogy a benzin akkor leáll a motor, ergó szar... kb ilyen kaliberû.
I.C.ram
Hát ja csak azért elvárná az emer, hogy 10 millióért olyan kocsit tesznek a segge alá, amire akár az életét is rábízhatná. Ha ez egy Fiat Unoval történt volna, legyintettem volna, de egy agyon hypeolt BMWnél... hááát.
bertino
fel is vettem 😉

[Walaki]D`Lair
Ez bizony így van...a miénket is ki lehet tenni üresbe bármekkora tempónál...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Ó, errõl nekem is vannak élményeim 😊 Mármint a lassításkor/fordulatszám eséskor leállással. Volt egy kocsim ami benzin/gáz üzemû volt és ha nem lett rendesen kb félévente beállítva akkor produkálta. Azóta csak röhögök azokon a videókon amikor mutatják a versenyzõ lábát és a pedálkezelést a versenpályán, mert én hónapokig jártam úgy, hogy minden mûveletnél ami nem egyenesen haladás volt, folyamatosan gázfröccsökkel tartottam életben az autót, közben fékeztem, kormányoztam, váltottam stb 😊 Szóval nekem ez már nem nagy újdonság, simán lenyomnám õket 😄D
Én a CNN-en kaptam el kapcsolgatás közben 2-3 napja. Nem álltam meg meghallgatni a kommentárt, csak annyira emlékszem hogy a fickó képe volt kirakva meg alatta annyi szöveg hogy 200 km/h felett ment és nem tudott megállni. Az is csak azért ragadt meg mert furcsa volt hogy amerikai adón nem mérföldben adták meg a sebességet. Csak az itteni hír után jöttem rá hogy ugyanez az eset. De ha több nagy hírcsatornán is szerepelt akkor csak nem teljesen kamu.
Mindenesetre alattam egy idõben rendszeresen szarakodott egy KIA Pregio, alapjáratról lefulladozott. Kanyarodás elõtt sokszor meghalt a lassítás/váltás közben mert nem tudtam még arra is mindig figyelni hogy nyomjak neki néha kis gázt. Olyankor elég határozottan kellett kapaszkodni a kormányba de attól még minden esetben be tudtam fordulni a keresztutcába gond nélkül. Az pedig kisteher és éppencsak gurult, egy személyautót normális tempónál sokkal könnyebb kormányozni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ChevyG work
LOL

robotnyk
ezt a sztorit a readers digest már eladta egyszer, csak az nõvel volt, és az usában. késõbb utasokat is kapott, és megfilmesítették, a cobra 11ben meg lenyúlták egy az egyben.
DanielT
Most akkor mondjam ki, hogy: Na ennyit a nagy Ferrariról? 😊

Nem teszem. Ennyit ERRÕL AZ EGY AUTÓRÓL, ezt már nem venném meg az tuti. Az összes többit amivel ez nem történt meg viszont igen, mert nem szériahiba ahogy tudom.
Tufa
Tufa
azzal hogy leállítod a motort nem csak a szervo áll le...

Adi
LOL!
X5 az egy gyönyörû autó!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ChevyG work
biztos személyesen volt az interjú, egy NOL-ossal...

PyRex
Volt BBC rádió interjú vele, valahol megtalálta haverom. Ott is sznte ezeket mondta sírva állítólag.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bertino
népszabadság az nem blikk

ChevyG work
szal mindenki csak egy kicsit adott hozzá...

ChevyG work
ebben a sztoriban vlami nagyon sántit (eleve buliból indult, biztos tele volt mint a déli busz)

szerintem a sztori alapja az, hogy az ürge kicsit ivott, és meghuzzatta a kocsit, de amiko összetörte, akkor ezt adta be a zsaruknak. lehet hogy pánikolt de 26 perc az kibaszott hosszu h ne jusson eszébe semmi...
a többit pedig a médija atta hozzá. ismeritek a viccet mikor az öreg székely azt hazudja reggel a feleségének hogy éjszaka tojt 1 tojást, és nap végén a kocsmába azt hallja hogy ö 100 tojást tojt..

PyRex
Vagy ilyen hülyék, vagy eszükbe jutott és nem lehetett megcsinálni, akkor ezt viszont nem írták le a cikkben.

DanielT

PyRex
De 30 perce volt rá basszus. 😊 Neked eszedbe sem jutna, hogy le kéne állítani a motort? De ha neked nem is, akkor a rendõröknek, akikkel folyamatosan tartotta a kapcsolatot... Szóval nem vágom.

DanielT
Ja, ezeket így állati jól ki lehet találni egy hír többszöri végigolvasása után a fórumon, de vajon amikor totális halálfélelemben száguldasz 200 felett az autópályán, akkor is menne? 😛
bertino
"a drámai helyzetbe került sofõr az automata váltót sem tudta üresbe tenni"

tehát igenis próbálta

PyRex
De én nem ezen vagyok kiakadva, hanem azon, hogy a gyújtást miért nem vette le. Húha, nincs szervo, te jó ég és és ki nem szarja le? Nehogymár valaki (pláne aki teherautókat vezetett elõtte) egy 318-as BMW-t (merthogy az volt) ne tudjon szervó nélkül kormányozni, pláne nagy sebesség mellett, ráadásul autópályán, ahol sokat nem kell kanyarodni. Mert ha mondjuk egy 2,5 tonnán autóról van szó vastag gumikkal és szinte álló helyzetben, akkor azt mondom: ha nincs szervo az gáz. De így? Ez nem kifogás szvsz. A másik dolog a kormányzár. NA ÉS? Bazzeg ha az életem függ tõle, akkor szépen finoman kimegyek a leállósávba és gyújtás le. Még ha be is kattan a kormányzár, akkor is megáll az autó elõbb-utóbb (mondjuk ha nem bassza el a fékeket elõtte, akkor le is lehetett volna fékezni, stb.) kormányzár ide vagy oda, lehet meghúzom a kocsi oldalát a korláttal de nem leszarom?? Csak egy egyenes szakaszt kellett volna választania (autópályán sok van). És nem igaz, hogy nem volt rá ideje, mert majdnem 30 percen keresztül tartott a dolog. Szóval én is sok mindent nem értek, de hát ez van.

DanielT
Kizártnak tartom, hogy ne jutott volna eszébe, ne próbálta volna meg.
CSOCSO
profinak meg nem neveznem foleg ha szar se jutott az eszebe...
CSOCSO
ezen vagyok kiakadva en is!!!!!
de nemtok erre mit mondani!!!

ki kellett volan venni uresbe az autot es kesz..olyan meg nincs hogy nem lehet!!!!

semmifele elektronika nincs erre hogy ne tudja az ember kivenni uresbe.... azt megertem ha letezik elektronika hogy ne tudja az ember R be meg P be rakni mondjuk 5 kmh felett.. de uresbe??? miert lenne?

de az en automba nincs semmilyen ilyenfele elektornika... akkor teszem uresbe amikor tetszik
DanielT
"profi gépjármûvezetõ, hiszen korábban teherautó-sofõr volt"

És ez nem jutott eszébe se neki, se a rendõrségnek akivel folyamatosan beszélt telefonon. Nem hinném.
CSOCSO
nem kell ezzel szarakodni.. ki kell venni uresbe.. olyan mintha manualis valtonal benyomnad a kuplungot!!!!! ilyen nincs hogy nem lehet attenni mert 100 felett megakad a valto vagy valami... ott veszed ki ahol akarod!! amikor akarod!
CSOCSO
ott veszed ki ahol akarod... ez nincs megszabva az automatanal.. az mar mas hogy P be sehol nem lehet rakni😄
bertino
épp ezaz, hogy nem lehetett...

DanielT
Egyébként egy ilyen esetbõl ezt levonni elég vicces, de mindegy. Végülis igazad van, mert olyat még soha senki nem hallott, hogy pl egy Ferrari valaha is elromlott volna. Ha mégis tud valaki ilyen esetrõl, akkor ossza meg velünk, gyorsan kiderül majd, hogy ennyit a Ferrariról, illetve nem kell elszállni tõle.
DanielT
"A lényeg, hogy nem kell elszállni a BMW-tõl."

Hát eddig se a megbízhatóságtól kellett elszállni. Akinek abból kell a legjobb, vegyen Japán kocsit.
GregSB
*gyújtást

GregSB
Egyébként ha leállítja motort és visszaadja gyújtát akkor nincs kormányzár, + ahogy Cvd is írja ekkora sebességnél servo nélkül is elboldogult volna. De gondolom sokkos állapotban volt és alig tudott gondolkodni <#szomoru1>

GregSB
Automata váltot 230nál ki lehet tenni üresbe? <#fejvakaras>

CSOCSO
lol mi az hogy nem lehet kivenni uresbe?? akarmikor ki lehet venni uresbe a valtot!! ez szanalmas ez a sztori.. el se hiszem!! ez egy kamu sztori!!!
"motort pedig nem merte leállítani, attól tartva, hogy akkor mûködésbe lép a kormányzár, vagy elvész a rásegítõ hatása."
Azért csak le kellett volna venni azt a gyújtást.😊 Nem hinném hogy a kormányzár bekapcsolna elvégre "bármikor" elõfordulhat a dolog véletlenül is (plusz ilyen megoldásról nem hallottam), a kormányt meg határozottabban fogva nyugodtan lehet tekerni rásegítés nélkül is, fõleg ha megy is az autó 40-50-et, ami bõven megvolt. Ezt is illett volna tudnia ha ráadásul hivatásos is volt. Mondjuk egyes dízeleknél a gyújtással se ért volna sokat.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.