Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kötve hiszem, mivel nincsenek annyira csúcsra járatva. De ha van bizonyítékod a témában, azt szívesen veszem!
Plusz ez totális általánosítás, megnézném, hogy egy szívódízel Merci végig padlógázon egész nap hamarabb döglene -e meg mint egy Ferrari.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
magyaran annak a kocsognek az a munkaja hogy megolje a ferrarikat.. megnezze meddig lehet oket nyuzni meddig maradnak mukodokepesek...
ne felj egy bmw, merci fiat, seat, alfa, volvo, toyota ( kepzelj ide akarmit) elobb megpusztult volna!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amugy meg nekem akkor is elobb jut eszembe uresbe tenni az autot es nem leallitani... a dolgoknak megvan a sorrendjuk es szerintem egy atlagembernek elobb jut eszembe benyomni a kuplungot vagy uresbe tenni mint leallitgatni a motort... minek allitsam le a motort ha halal egyszeruen uresbe rakom es kesz??
amugy akkor is eszmeletlenul hihetetlen ez az egesz.. en tovabbra is azt mondom hogy ev valami bullshit amit a media felcifrazott..
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Látom még mindig nem tanultad meg, hogy mit illik mondani és mit nem. Ne minõsítsd a mondandómat, hanem rakd mellé a tiéd és majd eldönti mindenki magában, hogy melyik áll közelebb a valósághoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mindenesetre alattam egy idõben rendszeresen szarakodott egy KIA Pregio, alapjáratról lefulladozott. Kanyarodás elõtt sokszor meghalt a lassítás/váltás közben mert nem tudtam még arra is mindig figyelni hogy nyomjak neki néha kis gázt. Olyankor elég határozottan kellett kapaszkodni a kormányba de attól még minden esetben be tudtam fordulni a keresztutcába gond nélkül. Az pedig kisteher és éppencsak gurult, egy személyautót normális tempónál sokkal könnyebb kormányozni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem teszem. Ennyit ERRÕL AZ EGY AUTÓRÓL, ezt már nem venném meg az tuti. Az összes többit amivel ez nem történt meg viszont igen, mert nem szériahiba ahogy tudom.
X5 az egy gyönyörû autó!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
szerintem a sztori alapja az, hogy az ürge kicsit ivott, és meghuzzatta a kocsit, de amiko összetörte, akkor ezt adta be a zsaruknak. lehet hogy pánikolt de 26 perc az kibaszott hosszu h ne jusson eszébe semmi...
a többit pedig a médija atta hozzá. ismeritek a viccet mikor az öreg székely azt hazudja reggel a feleségének hogy éjszaka tojt 1 tojást, és nap végén a kocsmába azt hallja hogy ö 100 tojást tojt..
tehát igenis próbálta
de nemtok erre mit mondani!!!
ki kellett volan venni uresbe az autot es kesz..olyan meg nincs hogy nem lehet!!!!
semmifele elektronika nincs erre hogy ne tudja az ember kivenni uresbe.... azt megertem ha letezik elektronika hogy ne tudja az ember R be meg P be rakni mondjuk 5 kmh felett.. de uresbe??? miert lenne?
de az en automba nincs semmilyen ilyenfele elektornika... akkor teszem uresbe amikor tetszik
És ez nem jutott eszébe se neki, se a rendõrségnek akivel folyamatosan beszélt telefonon. Nem hinném.
Hát eddig se a megbízhatóságtól kellett elszállni. Akinek abból kell a legjobb, vegyen Japán kocsit.
Azért csak le kellett volna venni azt a gyújtást.😊 Nem hinném hogy a kormányzár bekapcsolna elvégre "bármikor" elõfordulhat a dolog véletlenül is (plusz ilyen megoldásról nem hallottam), a kormányt meg határozottabban fogva nyugodtan lehet tekerni rásegítés nélkül is, fõleg ha megy is az autó 40-50-et, ami bõven megvolt. Ezt is illett volna tudnia ha ráadásul hivatásos is volt. Mondjuk egyes dízeleknél a gyújtással se ért volna sokat.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.