Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha mas nincs akkor kuldok haza neked... majd szolj ha mar nincs mas kilatasotok
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mert az lehetetlen, hogy a 3 napos termosztát besz@rjon...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Meg nem dugóról van szó, szal menet közben nem hinném, hogy megsülne vki is, mert van szellõzés is...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
bobka.uw.hu
A kis Modenamat csak is klímával és CD-s rádióval tudnám elképzeéni😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
lenne egy kérdésem
Fontos!
Akkor ott lenne vmi kiegészítõ, meg a GPS is ottkellene hogy legyen...
Meg hát én nem igen tennék ilyesmit a Ferrarimba, felesleges, mintahogy a klíma, cd-s rádió az Enzoba... Nekem egy Ferrari nem egy sima autó, hanem az az autó, ami tiszta, csak és kizárólag a vezetésre összpontosít...
Gondolj bele, hányszor parkolnál egy Ferrarival mondjuk egy tesco-ban?
Azért van, hogy tankold tele, és menj vele, nem azért, hogy a városban lavírozz, meg a dolgaid intézd, parkolj, ilyesmi...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
egy ilyen rendszám mért jó?
én nem lennék rá büszke szvsz...
Forrás
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
a TT felni nemtom hogy jön ki, de kicsi a valószínûsége, hogy 4X100-as