Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nahmarmost.. az eu meg az usa eclipse ugyan az.. nem??? amugymeg ha nem akkor te a eagle talonrol beszelsz...

ha mas nincs akkor kuldok haza neked... majd szolj ha mar nincs mas kilatasotok
I.C.ram
Kipróbáltuk unokatesóm új BMW 530XD. Nem semmi autó. M-es elszereltséggel, azaz M futómû, kormány, belsõ, kerekek, stb. 4x4. Elég jól megy. Bár a külseje annyira nem tetszik, de aért nem rossz autó.
Kit--Kat
Tudnátok-e segiteni egy 97-99-es mitsubishi eclipse-hez, amit amerikából hoztak be, (tehát nem európai modell) ahhoz kéne egy jobb elsõ fényszóró!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Joey_The_Man
Szetm meg egyik se szép 😊)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

[Walaki]D`Lair
Sztem meg ez szebb sokkal 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ChevyG
az a vicc, hogy szerdán láttam ezt a kocsit, erre másnap találkoztasm vele a használtauto.hu-n!😄
I.C.ram
Ebbõl is milyen csúfságot csináltak. Az eredeti Morgan szebb volt sokka.
I.C.ram
League of extraordinary gentlemen a film címe.
I.C.ram
Én mindig ezt csinálom, és eddig mindig bejött 😄
desigo
Ja rémlik valami.Mentek tengeralattjáróval is😊
Egyébként nekem a Morgan jutott róla eszembe.

desigo
Ez jó.Ki kell majd próbálni😊
Magnumrolcsi
Aham... akkor azért volt ilyen ismerõs.

CSOCSO
abban a filmben szerepelt amiben a connery jatszott... osszeszedtek egy csapat "szuperhost" vagy mit es nautilussal elmentek vhova vagy mittom en mi volt mar
Magnumrolcsi
Ez milyen kocsi? Valamelyik fimben szerepelt?

CSOCSO
😄😄😄
I.C.ram
Éppen nyitom a kapunkat ma, mikor hallom, hogy közeledik valami dög, odanézek egy piros lambo Gallardo, aztán direkt úgy teszek, mintha szarnék rá, ez felidegesítette a csávót, és egy kurvanagy gázzal kigyorsult melõlem 😄 Így lehet kiprovokálni, hogy huzzassák neki 😄
I.C.ram
Fasza az a régi traktor a httérben!
I.C.ram
Photoshop 😛
DanielT
Mit?
bertino
hát pedig egyáltalán nem lehet nehéz :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ChevyG work
ezt hogyan/mivel lehet megkreálni?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CSOCSO
hat mivel az eredeti motor szinte fele ekkora.. es azert egy moci motor ketszer akkorat is tud forogni mint egy sportauto... nemhogy egy smart moci
Falconer
Hogy megy a kis szar 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Motorbicikli motor egy kocsiba? :o

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
eh.. legalabb van valami erdekesseg is a nagy unalomban
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

fifi
A lehetetlen szót kétségbeesett értelemben vedd 😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Miért lenne lehetetlen? Nem törvényszerû, hogy valami csak hosszú idõ után romoljon el.
I.C.ram
Hát passz ilyenre már nem emlékszem. Csak annyira, hogy nagyon szar autó volt. 😞 2 centis illesztési hibákkal. Viszont volt benne tolatópittyegõ, meg bivaly légkondi 😄 Ennyi maradt meg bennem 😊
fifi
azt kéne megtudni, hogy nyáron, üzemmelegen hol állt a mutató a mûszerfalon lévõ hõfokmérõn.
mert az lehetetlen, hogy a 3 napos termosztát besz@rjon...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Hát én biztos nem izzadnék bele szívesen a bõrülésbe klíma nélkül, de ízlés dolga 😄
MikX
Hidd el, hogy az érdekelne a legkevésbé, és nem feltétlenül kell csak versenypályára gondolni...
Meg nem dugóról van szó, szal menet közben nem hinném, hogy megsülne vki is, mert van szellõzés is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Tesómnak volt egy ideig kombi 😛
bobka
ha már annyira csak versenypályára akarod használni az enzot akkor 1millio euroért (vagy nem tudom most mennyi) csak nem akarsz megsülni benne az 50-60 fokba 😊

bobka.uw.hu

Kit--Kat
Hát én simán megtenném, na jó Tescoba tuti nem mennék vele, magába Tescoba nem megyek...
A kis Modenamat csak is klímával és CD-s rádióval tudnám elképzeéni😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
van itt valakinek 1. gen.-es Cordobája, esetleg 1995-körüli Poloja?
lenne egy kérdésem
Fontos!

MikX
Hát lehet, de nézd már meg a belsejét...
Akkor ott lenne vmi kiegészítõ, meg a GPS is ottkellene hogy legyen...
Meg hát én nem igen tennék ilyesmit a Ferrarimba, felesleges, mintahogy a klíma, cd-s rádió az Enzoba... Nekem egy Ferrari nem egy sima autó, hanem az az autó, ami tiszta, csak és kizárólag a vezetésre összpontosít...
Gondolj bele, hányszor parkolnál egy Ferrarival mondjuk egy tesco-ban?
Azért van, hogy tankold tele, és menj vele, nem azért, hogy a városban lavírozz, meg a dolgaid intézd, parkolj, ilyesmi...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

RelakS
Eza pofa tudhat valamit ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bertino
no comment

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Joey_The_Man
A GAZSI-1 jobb ? 😄

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Sland
SZOPJ-6 BMW M5 Piros/Feh. csik hun

egy ilyen rendszám mért jó?
én nem lennék rá büszke szvsz...

Forrás

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CSOCSO
bar lol de az elso dolgom lenne valahogy megoldatni a tolatoradart.. meg veletlenul se szeretnek semminek nekimenni tolatas kozben.. meg egy gumilabdanak se...
Kit--Kat
miért ne lehetne?!

MikX
LOL "GPS(navigáció), tolatóradar"

ChevyG work
köszi

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Lteebee
Asszem nyarigumi.hu-n, vagy a teligumi.hu-n van fasza útmutató autó/felni viszonylatban.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

fifi
a 80-asnak asszem 4X100 az osztóköre.
a TT felni nemtom hogy jön ki, de kicsi a valószínûsége, hogy 4X100-as

ChevyG work
vagy erre

ChevyG work
ezt a felnit audi 80asra (ami már gömbölyödik 88-92közötti) fel lehet rakni minden átalakitás és egyéb nélkül?

CSOCSO
<#szomoru1>