Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez volt a tesztben, ugyanazzal a géppel fotózva, ugyanabból a szögbõl, rakj be feketét, ha találsz, nyugodtan.
nekem hátulról is...
Az a vonal, hogy olyan meredeken megy le hátul...
Mindtha ua lenne az eleje, meg a hátulja...
Az a vonal, hogy olyan meredeken megy le hátul...
Mindtha ua lenne az eleje, meg a hátulja...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hát, jahh..
A Bömi egyértelmûen bejövõsebb...
Nem értem mit esznek ezen a Mecin?
A Bömi egyértelmûen bejövõsebb...
Nem értem mit esznek ezen a Mecin?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ja es egy ilyen is odaallt... az meg egy kocsog niga pimp volt!!! lol.. be akart parkolni a rokkant parkoloba.... lol.. mit hisz magarol az a fasz?? ja elotte levo napon meg zsir uj 2006 os escaladeval jott!...
kijafaszt erdekel a 4x4???
jeezusom.. emiatt valasztani egy autot???
az etel szaga tobbet er neked mint az ize?
CLS rulez!!! amugy tegnap allt elem az egyik bar fonoke egy cls 55 amg vel... nagyon szidtam magamban a csavot
jeezusom.. emiatt valasztani egy autot???
az etel szaga tobbet er neked mint az ize?
CLS rulez!!! amugy tegnap allt elem az egyik bar fonoke egy cls 55 amg vel... nagyon szidtam magamban a csavot
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ez meg miféle kérdés? 😊 Hogy a fenébe ne? Talán a legfontosabb. Ha nem állították vissza akkor azért, ha gyanúsan eltér akkor azért. Rengeteget elárul arról, mennyire korrekt vagy nem korrekt az eladó. Össze kell hasonlítani az állapottal és az már ad egy viszonylagos képet.
CLS és az 530XD között gondolkodott, majd az 530XD mellett döntött a 4x4 miatt, amúgy a CLS jobban tetszett neki.
Az nem tetszik benne, hogy a "vállai" össze vannak húzva, alul meg kiterül mint a lepény.. nem erõt sugároz, legalábbis nekem.
Pedig nagyon korrekt voltam és az új ML hátsóját raktam be az X5 mellé (amibõl még nincs új) pedig ha a régi ML-t rakom... nos... hátsó lámpa ügyben khm.. 😛

ocsmany az X5 lampai...
nincs mit tenni.. eskuszom az X3 lampai jobban tetszenek😄😄😄 ( tudom az meg masoknak ocsmany😄)
nincs mit tenni.. eskuszom az X3 lampai jobban tetszenek😄😄😄 ( tudom az meg masoknak ocsmany😄)
jobban veszik mint a mercit?? nem is tudtam.. amugy szvsz mar elmondtam hogys zarok a SUV okra.. nem tetszenek.. egyedul az uj toyota fj cruiserbe szerelmesedtem bele egy kicsit mert annyira fiatalos/cool/funky meg ilyenek... a bmw x rol is annyit hogy elolrol egesz jol nez ki.. de hatulrol ocsmany...
ize... meglestem a bmw es a merci oldalat.. osszevetettem az 530 as bomike es az e mercit melyik kene nekem. melyik tetszik jobban..
1)a bmw eleje markansabb...
2)a bmw segge sokkal szebb (nekem egyedul a 6os segge jon be a bmw-k ozul)
3) belulror kepeken nemtom eldonteni...
emlexem mikor kiallitason voltam. korbenyalaztam a merciket es ezekutan a bmw labdaba se rughatott nalam...
nah tokmindegy.. mindegyik jo auto.. szemely szerint nekem a merci jobban bejon kinezetre.. a tobbi meg mar ugyanugy jo mindegyik autonal
1)a bmw eleje markansabb...
2)a bmw segge sokkal szebb (nekem egyedul a 6os segge jon be a bmw-k ozul)
3) belulror kepeken nemtom eldonteni...
emlexem mikor kiallitason voltam. korbenyalaztam a merciket es ezekutan a bmw labdaba se rughatott nalam...
nah tokmindegy.. mindegyik jo auto.. szemely szerint nekem a merci jobban bejon kinezetre.. a tobbi meg mar ugyanugy jo mindegyik autonal
Semmi gáz 😊
Mindesetre az X5 -re még annyira sem lehet mondani, hogy nem szép, mint a sima 5-ösre 😊 Szerintem nagyon a lelkedbe gázolt, hogy jobban veszik mint a Mercit 😊)
Mindesetre az X5 -re még annyira sem lehet mondani, hogy nem szép, mint a sima 5-ösre 😊 Szerintem nagyon a lelkedbe gázolt, hogy jobban veszik mint a Mercit 😊)
Ford Focus ST
VS.
Vauxhall VXR
haaaat.. az astra jobban megy.... a focust jobb vezetni... plusz kivulrol jobban bejon...
inkabb focus
VS.
Vauxhall VXR
haaaat.. az astra jobban megy.... a focust jobb vezetni... plusz kivulrol jobban bejon...
inkabb focus
kulsore belsore akarmelyik jobb😄
ezen kivul mar csak az a kerdes van hogy megy-e jobban a tobbi??? de mondjuk tokmindegy ha egyszer ugly az auto..
ezen kivul mar csak az a kerdes van hogy megy-e jobban a tobbi??? de mondjuk tokmindegy ha egyszer ugly az auto..