Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kompromisszumkész vagyok.
Inkább ülök egy kevésbé látványos autóban, ami viszont nem romlik el.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
hol találok ?
köszike <#finom>#finom>
Egy S Mercedes 1000000%, hogy többet romlik el mint egy elõzõ generációs Swift.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
én is mondhatnám sokmindenre, egy két olasz márkára is...
kitárgyaltad te már ezt 100x mással
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A legjobb autó szerintem egy Alfa Brera lenne, egy B18C7 motorral 😄 (és persze made in japan)
De már a CRX-nél is megmondták: "Csinálj valami olyat, ami mindenkinek elfogadható külsejû: az teljesen átlagos. Csinálj valami olyat, ami néhány embernek állatira bejön, néhánynak meg hányni kell tõle: Na itt alkottál valami maradandót."
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
És akkor a Subarut pl. drága fenntartani?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De ha elolvasod, a rangsor nem a megbízhatóságot tükrözi. Pl ha a VW és a Skoda azonos megbízhatóságú, akkor is elõrébb kerülhet a Skoda, ha azt meg olcsóbb megvenni/fenntartani.
Ugyanígy, lehet egy autó olcsóbb a másiknál, de ha kevésbé megbízható, akkor végezhet alatta. Sõt, lehet jobb minõségû, presztízs autó is, ha egy vagon pénzbe kerül minden vele kapcsolatban, akkor az a súlyozott pontszámban már ki is egyenlítõdött.
1. Japán
2. Japán
3. Skoda <- milyen jól néz ki ez itt köztük 😄
4. Japán
Ha nem tudnánk, hogy ez a lista minek alapján készült egészen érdekes találgatásokra adna okot 😄
A lexus viszont kifejezetten nagy különbségeket mutat.
Nyilván, ha csak az lett volna az egyetlen szempont, hogy ki tudja a legböszmébb luxusautót csinálni, akkor nem ez a sorrend alakul ki, és nem is ilyen kis különbségekkel.
Egyébként pedig döntsd el, hogy neked mi a jó, vagy a nem jó. 1000 fõbõl hányan elégedettek az általuk válsztott márkával, nyilván az átlag alatt már annyira nem oké a helyzet.
Vagy honnantól mondható nemjónak?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
amúgy tisztába vagyok vele, hogy az a pár tized annyira nem számít.. és hogy ez a Stig is mennyire "hiteles".. csak mégis :-) Meg nekem No.1 carrera GT.. KOenigsegg-et eleinte nem szerettem..de pozitívan változott a vélményem..
szerk.: amúgy utólag elolvasva, tényleg értelmetlen dolgokra válaszoltam, mert nem olvastam el rendesen mit írtál.. bocs <#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
kisse viccesnek erzem mondjuk ez az alazos dolgot.. biztos vagyok benne hogy ha bekotnenk a szemed nem ismerned fel a kulonbseget egy slr sem egy ccx+wing kozott... marmint erzesre.. szal ez a 1-2 mp kulonbseg csak mondva sok..erzesre ugyanugy HUBAZZ
koenigsegg uber.. mar ultem is benne.. de SLR amugy jobban tetszik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztan most a koenigsegg visszaadta neki a CCX et a seggen egy szarnnyal oszt egybol rekordot allitott fel. megverve a zondatol kezdve mindent!!!
valaki tud friss listat amugy?