Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ejj, elcsesztem!
Ez volt az eredeti #46149
"😄DDDDD Elfelejted, hogy attól, hogy ilyeneket mondasz, a többiek elolvassák az eddigi kommentjeidet 😄DD"
Ez volt az eredeti #46149
"😄DDDDD Elfelejted, hogy attól, hogy ilyeneket mondasz, a többiek elolvassák az eddigi kommentjeidet 😄DD"
Én nem azt mondom, hogy ne írjanak, csak ne csak feltétlenül egymásnak, ugyanazt a nótát fújva...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Igazad van. Csak én nem viselem ha valaki ekkora idióta. Bár van más eszköz ellene, de az még ráér 😊
ha nincs borg meg daniel akkor ez a topik is a sullyesztoben kotne ki.. csak kar hogy az anyazas kozben nem linkelnek valami jo kepeket is...
pls szabjuk meg hogy minden 3. hsz nal egy kepet KELL linkelni😄
pls szabjuk meg hogy minden 3. hsz nal egy kepet KELL linkelni😄
Ohh mimegy itt megint...
Hát lassan kezd ez a topic is nagyon elfajulni, kár érte...
De ha Borg, és DanielT egyszerûen nem férnek meg valami oknál fogva...
Komolyan mondom, mi lenne, ha megállnátok, hogy felvegyétek a fikázást, vagy egyéb más sértegetést, vagy mittoménmit...
Sztem meg lehetne állni...
Vagy hülye lennék, hogy én így látom?
Hát lassan kezd ez a topic is nagyon elfajulni, kár érte...
De ha Borg, és DanielT egyszerûen nem férnek meg valami oknál fogva...
Komolyan mondom, mi lenne, ha megállnátok, hogy felvegyétek a fikázást, vagy egyéb más sértegetést, vagy mittoménmit...
Sztem meg lehetne állni...
Vagy hülye lennék, hogy én így látom?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem ettõl nem kell félnem, ellentétben veled 😊
Meg kell nézni ki mióta van ebben a topikban és mi volt az elsõ kommentje... 45xxx valahánynál kell keresni 😄DDD
Mér nem akarod folytatni? Én élvezem ahogy lejáratod magad. Bár már máshol is megtetted ugye, van benne gyakorlatod...
Borg mester! Találtam neked egy idézetet a nyomaték kérdésben történt péppé p0wnolásod befejezõ akkordjaként 😄DD
Caroll Shelby: "Horsepower sells cars, torque wins races..."
Jegyezd meg jól.
(már nem akartam folytatni, de ezt most láttam meg valahol)
Caroll Shelby: "Horsepower sells cars, torque wins races..."
Jegyezd meg jól.
(már nem akartam folytatni, de ezt most láttam meg valahol)
hát kedves moderátor úr ezt csak egyféleképpen lehet értelmezni:
"1 lóerõ = 1,36 kilowatt"
egy lóerõ egyenlõ egyegészharminchatszázad kilowatt
bár én csak négyes voltam matekból, ha máshogy is lehet értelmezni akkor sry...
"1 lóerõ = 1,36 kilowatt"
egy lóerõ egyenlõ egyegészharminchatszázad kilowatt
bár én csak négyes voltam matekból, ha máshogy is lehet értelmezni akkor sry...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én meg az megjátszottan értetlenkedõ usereket.
Hát pedig valaki törölte... Ezen már kár rágódni... úgyis megszoktam a törölgetési kényszerbeteg modokat 😛
Én nem tudok róla, hogy bármit töröltem volna tõled.
Melyikkel? Melyik topikban? Mikor?
Ebben csak az a vicces ugye, hogy semmi nem lett törölve innen...
meg linkelni be szép autókról képeket -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem érdekel kicsit idegesít, hogy vannak moderátorok, akik moderátorabbak a többi moderátornál... Eddig flottul ment ez a topik mod nélkül is...
Ennek nincs értelme. Témához kapcsolódó beszólás(nem hozzászólás) szerintem abszolút belefér, de ebbõl csak baj lesz.
Vicces Borg, hogy jómoderetárhoz és Honda-fanatikushoz hûen neked mindent szabad, de amint lefikázza valaki a Hondát rögtön törlöd, pedig még csak személyeskedés sem volt benne, ti meg itt személyeskedtek vice-versa és persze azt szabad 😛
Éljen az objektív moderátor! 😄
Éljen az objektív moderátor! 😄
Lent vagyok, remélem ezzel vége a felesleges kötözködésnek.
azér te is leereszkedhetnél a földre mostmár...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Na, legalább te fejlõdõképes vagy 😊
nem érted a kiszámítási mód lehet ez is: xLE=1,36xKW Osztjuk mindkét oldalt x-szel, kijön 1 LE=1,36 KW. Ez a matematikai kiszámítási mód.
A fizikai képlet valóban 1,36 LE=1 KW
Tehát helyes mindkettõ
A fizikai képlet valóban 1,36 LE=1 KW
Tehát helyes mindkettõ
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Igen így nézett ki, mert kezded felbaszni az agyam az idiótaságoddal. De gyorsan ki is szerkesztettem belõle, bár lehet úgy volt jó ahogy.
"És ha nem fejezed be a riceboyozást, meg lolozást, akkor még ki is baszlak a fórumról mostmár."
Az üzenet aminek végére ezt a kedves fenyegetést tette a Moderátor Úr, a szerkesztés elõtt így nézett ki:
Tehát õ is úgy gondolta, hogy ha leidiótáz (immáron többedjére) akkor talán nem lenne jogos a lázadása a riceboy jelzõ ellen, így kivette, de szerencsére a valóságot sikerült megörökíteni.
Az üzenet aminek végére ezt a kedves fenyegetést tette a Moderátor Úr, a szerkesztés elõtt így nézett ki:
Tehát õ is úgy gondolta, hogy ha leidiótáz (immáron többedjére) akkor talán nem lenne jogos a lázadása a riceboy jelzõ ellen, így kivette, de szerencsére a valóságot sikerült megörökíteni.
1*90LE = 1,36*66KW ld: #46120
Én nem képletet írtam fel, hanem egyenletet. Átváltási képletet te írtál, kötözködés képpen, holott ugyanazt mondtad ki vele mint én.
Ezenkívül #46120-ban le van irva, mi mennyi.
Tehát továbbra sincs halvány fogalmad se arról, hogy mirõl van szó. És ha nem fejezed be a riceboyozást, meg lolozást, akkor még ki is baszlak a fórumról mostmár.
Én nem képletet írtam fel, hanem egyenletet. Átváltási képletet te írtál, kötözködés képpen, holott ugyanazt mondtad ki vele mint én.
Ezenkívül #46120-ban le van irva, mi mennyi.
Tehát továbbra sincs halvány fogalmad se arról, hogy mirõl van szó. És ha nem fejezed be a riceboyozást, meg lolozást, akkor még ki is baszlak a fórumról mostmár.
Lol.
Vegyünk egy példát. 100 KW teljesítményû az autó.
A te képleted szerint (#46105) 1lóerõ=1,36KW, tehát jelen esetben, hogy megkapjuk a lóerõk számát, el kell osztanunk 1,36 -tal, amibõl kijön az eredmény, hogy az autó 73,5 lóerõs.
A valós helyzet azonban (#46119) úgy néz ki, hogy 1KW=1,36 lóerõ, tehát, hogy megkapjuk a lóerõk számát meg kell szoroznunk 1,36 -tal, amibõl kijön, az eredmény, hogy az autó 136 lóerõs.
Namost, ha neked a 73,5=136 akkor nincs mit mondanom riceboy.
Vegyünk egy példát. 100 KW teljesítményû az autó.
A te képleted szerint (#46105) 1lóerõ=1,36KW, tehát jelen esetben, hogy megkapjuk a lóerõk számát, el kell osztanunk 1,36 -tal, amibõl kijön az eredmény, hogy az autó 73,5 lóerõs.
A valós helyzet azonban (#46119) úgy néz ki, hogy 1KW=1,36 lóerõ, tehát, hogy megkapjuk a lóerõk számát meg kell szoroznunk 1,36 -tal, amibõl kijön, az eredmény, hogy az autó 136 lóerõs.
Namost, ha neked a 73,5=136 akkor nincs mit mondanom riceboy.
Fogalmad sincs mi a különbség egy fizikai képlet, és egy matematikai egyenlet között. De nem csodálkozok rajta.
Hogy lefordítsam neked a történteket: A felírás mindkét formája helyes volt, csak a te idiotizmusod nem. De gondolom még mindig nem fogod fel, hogy ugyanazt írtad le kötözködés képpen fizikai képlet formájában (bár még azt sem helyesen, mert a mértékegységeket nem így tüntetjük fel ugye), amit én matematikai egyenlettel.
Hogy lefordítsam neked a történteket: A felírás mindkét formája helyes volt, csak a te idiotizmusod nem. De gondolom még mindig nem fogod fel, hogy ugyanazt írtad le kötözködés képpen fizikai képlet formájában (bár még azt sem helyesen, mert a mértékegységeket nem így tüntetjük fel ugye), amit én matematikai egyenlettel.
Borg #46105
"(1 lóerõ = 1,36 kilowatt)" <-Elírtad, de ahelyett, hogy bevállalnád, magyarázol össze-vissza.
DanielT #46119
"1 kilowatt = 1,36 lóerõ" <-Ez a helyes.
Borg #46120
"1kW = 1.36LE-vel. Igy helyes." <-Ahogy el is ismerted egy hatalmas adag hablatyolás után.
LOL. Majd gondolod hagyom, hogy félreinformáld kedves fórumozótársaimat.
"(1 lóerõ = 1,36 kilowatt)" <-Elírtad, de ahelyett, hogy bevállalnád, magyarázol össze-vissza.
DanielT #46119
"1 kilowatt = 1,36 lóerõ" <-Ez a helyes.
Borg #46120
"1kW = 1.36LE-vel. Igy helyes." <-Ahogy el is ismerted egy hatalmas adag hablatyolás után.
LOL. Majd gondolod hagyom, hogy félreinformáld kedves fórumozótársaimat.
Istenem... <#gonosz1>#gonosz1>
Lássuk csak, megint nekiállok elmagyarázni neked valamit.
(1 lóerõ = 1,36 kilowatt)
1*90LE = 1,36*66KW
Míg a te értelmezésedben
1*66Kw = 1,36*90LE
Melyik stimmel szerinted? <#rolleyes>#rolleyes>
De ha ugye mértékegységgel szeretnénk kifejezi fizikailag, akkor 1kW = 1.36LE-vel. Igy helyes.
Egyébként a fentebb felírt képzõdményt egyenletnek hívják.
Kérlek - a saját érdekedben - ne akarj folyton bizonyítani, meg kötözködni velem.
Lássuk csak, megint nekiállok elmagyarázni neked valamit.
(1 lóerõ = 1,36 kilowatt)
1*90LE = 1,36*66KW
Míg a te értelmezésedben
1*66Kw = 1,36*90LE
Melyik stimmel szerinted? <#rolleyes>#rolleyes>
De ha ugye mértékegységgel szeretnénk kifejezi fizikailag, akkor 1kW = 1.36LE-vel. Igy helyes.
Egyébként a fentebb felírt képzõdményt egyenletnek hívják.
Kérlek - a saját érdekedben - ne akarj folyton bizonyítani, meg kötözködni velem.
hat meg nem... de remelem hamarosan gozerovel elkezdhetem a gyujtest!! de kitudja mit hoz a jovo
idekint csak biztositas van szerintem...
ha jol tudom nekem a kocsira olyan 25 ezer ft biztositas van de mar az elmult evek alatt ment lefele.. es meg fog is egy kicsit
anyamnak a celicara mar dragabb 50 ezer
kozosen meg valami 100.000
hallottunk mar sokmindent.. allitolag 3 ev utan olcsobb lesz minden ( marmint miota jogsid van) es nekem 25 eves korom utan lehetne ertelmes biztositassal supram.. elotte csak horribilis osszegert lehetne biztositasom
ha jol tudom nekem a kocsira olyan 25 ezer ft biztositas van de mar az elmult evek alatt ment lefele.. es meg fog is egy kicsit
anyamnak a celicara mar dragabb 50 ezer
kozosen meg valami 100.000
hallottunk mar sokmindent.. allitolag 3 ev utan olcsobb lesz minden ( marmint miota jogsid van) es nekem 25 eves korom utan lehetne ertelmes biztositassal supram.. elotte csak horribilis osszegert lehetne biztositasom
Ahogy eddig is.
Eddig sem súlyadónak hívták hivatalosan, hanem gépjármûadónak.
és ehhez mi módon járul még hozzá az autó tömege ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem feltétlen 😊
Egyik srácnak õskövület V6 omegája van, 12k helyett 25k-t fog tejelni 😊
Egyik srácnak õskövület V6 omegája van, 12k helyett 25k-t fog tejelni 😊