Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Nekem ebbe a kocsiba a tükör elhelyezése a szárny kettéosztása meg a kipufogók nem tetszenek. A beltre viszont az egyik legszebb amit láttam.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
cat back exhaust meg ilyen olyan leomlo meg ez meg az... egybol gyonyoru hangja van az autonak
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mellesleg köze nincs a sport kipuffhoz 😄😄😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Zonda F video dunaujvaros
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Bár a 4kerék meghajtása is elég vicces úgy, hogy hátra max 50%-ot tud tenni...
Olvasói szavazás:
Kéne 612 <- Kik ezek az emberek??? 😄
Nem kéne 86
Én minden cikket elolvasok, de ez az autó nekem még így is annyira unalmas, hogy ezt nem tudtam végigszenvedni.
Inkább verjenek agyon, minthogy 9.3 milliót adjak ezért az autóért.
De a motor jellemzõ hangját nem ez határozza meg, mivel a szívó és kipuff hangok ezt bõven elnyomják. Max a rezonancia kelt majd különbözõ érzést.
Lesznek olyanok amelyek szinte megkülönböztethetetlenek és lesz egy kettõ olyan aminek jellegzetes, a többinél jobb hangja, kifinomultabb járása lesz. Ezekbõl születnek a "legendák".
"A V6-os 3/3.2 meg csak egy a sok közül."
Az az egy ami még õriz valamit a mítoszból. A töltelékmotorok kommersz szarok ugyanúgy mint a többi ebben a kategóriában.
"Miért, szerinted azonos fordulaton mi lesz a különbség köztük, ha nem számítod a kipufogó és a szívó hangot?"
Van a motornak néhány alkatrésze azért ami mûködése során hangot ad ki és meggyõzõdésem, hogy a VTI simább kiegyensúlyozottabb járását azonos fordulatszámon pörgetve is simán ki lehet hallani.
Itt nem 0.1 decibelekrõl volt szó, hanem hallható különbségrõl ugye, ami felett hümmögnek a nagyonhozzáértõk.
Két sor4-es, ugyanolyan köbcentis, vezérmûves szelepelt /OHC motor között pontosan annyi különbség van, mint két V8-as, ugyanolyan köbcentis, nyomórudas szelepelésû /OHV motor között. Még ha a konstrukció egykét ponton különbözik is, elhanyagolható. A motorok jellemzõ hangját, karakterét mindig a szívó oldal (rezonátor, szûrõ, szívócsonk), és a kipuff rendszer (leömlõ, kat, középdob, hátsódob) kialakításával határozzák meg, mivel a gázáramlás ezeken a helyeken tudja valamilyen módon megszólaltatni a motort.
Magának a motornak max akkor lesz különbözõ hangja, ha sor4-est hasonlítasz boxer6-hoz, vagy V8-hoz, tehát lényegesen más a hengerek száma, köbcenti, stb.
Amúgy te írtad, hogy VOLT szokás a motorhangjukon hümmögni... amikor még boxerek voltak.
Tehát most akkor ne kanyarodjunk már el ilyen gyorsan a mai motorjaik mellõl, hamár errõl volt szó. A V6-os 3/3.2 meg csak egy a sok közül.
Jó hang egy motornál 6 hengernél kezdõdik és 12-16 hengernél végzõdik. 4 henger a zümmögés nem motorhang.
2. Hát igen persze, tegyél egymás mellé két sor4-es 1.6-os motort légszûrõ és kipuff rendszer nélkül, meglátjuk mekkora különbség lesz a hangjukban 😊 Biztos jelentõs eltérés lesz a benzin robbanásában, meg a szelepek kelepelésében 😄D
2. <#wilting>#wilting> Mert a motor járásának nincs ám hangja, csak a szívó meg a kipufogónak ugye? Ehhhh. Az utolsó mondatot remélem nem nekem írtad mint újnak szánt infót.