Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szvsz jobb, mintha lenne 2 márka a világon, úgyis az összes európai talia ugyanúgy néz ki, csak az egyik kombi, a másik szedán, a harmadik meg egy picivel nagyobb limuzin...
ebbe a nagy szürkeségbe kell az egyedi színfolt...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HOnnan tudod? lehet Michael J. Fox visszavitte a DeLorent és eladta a BMW-nek.. 😄DDD
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Tuning autóba tettek egy képet, amin van egy phtoshoppos M6 :😄
De látom itt a balesetesre értette 😛
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
ilyet lattam ma nagyjabol ilyen allapotban.
gyonyoru volt!
belul ugyan az a turkiz kekszinu borulesek meg fenyezes mint ami kivul volt.
minden megvolt benne semmi sem volt eltorve.. szal fasza volt
Ha te 100kmh felett frontálisan karambolozol, akkor az öv, meg a lufi is csak akkor ment meg, ha kibaszott nagy mákod van. Üljél akárhány millás autóban. Van ami ellen már nincs védelem.
De ugye, ha be sem kötöd magad, mint ahogy a BMW-s...
Teljesen logikus, hogy ezekbõl az autókból fog kikerülni a több balesetes.
Nem a sofõrökre kell tipizálni, meg általánosítani.
Úgy gondolnám,hogy nem egy kategória...
de meg mindig fa van helyette... oedig inkabb CF kene.
Élõbe láttátok luxusautóshow-n ?? Meg az utcán ?? eszméletlen..
streeter: Az ezüst Zondát eladta, vett helyette sárga F-et <#eljen>#eljen> És amúgy a Zonda F -en nincsenek annyira fent a tükrök..(bár nekem az tetszett). A szárnyat meg persze szinte mindent egyéni igények szerint lehet kérni... Alapból a Zonda F -en egybe van a szárny. PL. ami ki volt állítva Roadster F a luxusautóshown..
Az elején még a csávót sem láttam a kocsiban úgy beleolvadt a képbe 😊
Ha napszemcsi nem lenne rajta észre se venni.
nekem egy SLR belso jobban tetszik.
nem is mondamam hogy szebb..egyszeruen csak odaillobb.
lehet hogy ezen a kepen csaj a fa dolgokkal van a bajom. ha akormany meg a valtot nem nezem egesz elfogadhato a cucc