Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Arról én is😊
Csak az ûrsikló kilövést keresgettem (21:26 asszem) de nem találtam sehol
streeter
Szerintem nem csúnyább mint pl az SLR Merci vagy akármelyik hasonló autó. A Chrysler Crossfirenél biztos szebb 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Hát jah én is csodálkoztam, hogy az Aston meg a madjnem dupla olyan erõs, najó nem dupla, de 150lóval erõsebb M6 ugyan olyan idõt ment. Lehet jobban tetszett volna nekik a száraz idõ. A mûsor elején mi volt, mert arról lemaradtam.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

desigo
Szerintem ez az Ascari KZ1 nagyon szép!
I.C.ram
Nem errõl beszélek, hanem arról, hogy ezek a kis autógyártók, nem igazán rukkolnak elõ a mûszaki teljesítményen kívül semmivel. Egyik sem túl szép. Sõt a legtöbb nagyon is ronda.
CSOCSO
bocs
MikX
hát miért baj?
Szvsz jobb, mintha lenne 2 márka a világon, úgyis az összes európai talia ugyanúgy néz ki, csak az egyik kombi, a másik szedán, a harmadik meg egy picivel nagyobb limuzin...
ebbe a nagy szürkeségbe kell az egyedi színfolt...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

desigo
Nem értem,hogy miért nem nyert az M6?
Lehet,hogy száraz aszfalton alázott volna?
I.C.ram
Reneszánszukat élik a kis autógyártók. Bár nem látok bennük túl sok fantázia 😞
desigo
jah nekem

pedig fél órája írom <#nevetes1>
MikX
nam, csak már 2-t láttál :😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
nah.. valakinek elvettem a hszet?😉
CSOCSO
jajj.. 1 hete lattam egy delorean-t...
streeter
Éppen most volt a TopGear-be. 5. lett a listán. Elég jól ment. Az egyenesbe a gumik mellett úgy ment el hogy a kamera majdnem elborult 😄

desigo
Ascari KZ1

DanielT
Ööööö, ebben van valami 😄DD
Joey_The_Man
Én csak azt mondtam: olyan..

HOnnan tudod? lehet Michael J. Fox visszavitte a DeLorent és eladta a BMW-nek.. 😄DDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DanielT
Ez egy hangyányit hamarabb volt kész mint a Delorean... úgy 10 évvel 😄
MikX
Ohh, bocs, énbenéztem, másik topic... :😄
Tuning autóba tettek egy képet, amin van egy phtoshoppos M6 :😄
De látom itt a balesetesre értette 😛

Joey_The_Man
Olyan DeLoren -es..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Az nem m6.

Magnumrolcsi
Szép!

+pár kép

MikX
nem, M6

Joey_The_Man
Mûbõr.. <#idiota>

AZ a szürke egy 5ös BMW vót valamikó?

I.C.ram
Én pl képes vagyok rá! 😊
Magnumrolcsi
Ha Ti egy szóból megállípítjátok másnak a beállítotságát akkor grat.

Magnumrolcsi
<#zavart2>

CSOCSO

ilyet lattam ma nagyjabol ilyen allapotban.
gyonyoru volt!
belul ugyan az a turkiz kekszinu borulesek meg fenyezes mint ami kivul volt.
minden megvolt benne semmi sem volt eltorve.. szal fasza volt
I.C.ram
Ne haragudj, de aki ilyen szójárással beszél, hogy "napszemcsi" az tényleg homoelektro 😄
Magnumrolcsi
Aki mondja másnak ...... <#kocsog>

Mit akarsz tulajdonképpen? Mit vársz el tõle?

Ha te 100kmh felett frontálisan karambolozol, akkor az öv, meg a lufi is csak akkor ment meg, ha kibaszott nagy mákod van. Üljél akárhány millás autóban. Van ami ellen már nincs védelem.

De ugye, ha be sem kötöd magad, mint ahogy a BMW-s...
I.C.ram
meg a minõséget...
desigo
Akkor teremtsék meg a biztonságot is.
Ne csak az emblémát kelljen már megfizetni!
Bizonyos autók megteremtik a lehetõséget a dinamikus vezetésre. És, bizonyos autók megteremtik ehhez a feelinget is, ami késztet arra hogy csináld.
Teljesen logikus, hogy ezekbõl az autókból fog kikerülni a több balesetes.
Nem a sofõrökre kell tipizálni, meg általánosítani.
desigo
ez is durva😞

lehet,hogy a BMWsek sofõrjeivel vannaj a gondok...
I.C.ram
Akármennyire is szar autónak találom a BMWt, most meg kell, hogy védjem, mert nagyon sok függ attól, hogy mik voltak a körülmények. Lehet a BMW az ütközés után még 5-6x nekivágodott valaminek stb.
desigo
Most látom a híradóban,hogy egy német BMW (asszem 5-ös) frontálisan ütközött egy elõzõ generációs Honda Civiccel.A BMW utasa meghalt a civicben pedig "csak" súlyosan sérültek de túlélték.
Úgy gondolnám,hogy nem egy kategória...
I.C.ram
szerintem rohadt stricis/buzis. Tuti, hogy nyikorog ez a mûbõr végig egy-egy kanyarnál.
CSOCSO
jajj nem is vettem eszre a piros belsos zondat. nah az mar ertelmesebben nez ki mint a sarga!!

de meg mindig fa van helyette... oedig inkabb CF kene.
Joey_The_Man
A sárga F-ben meg õ vitte a struccbõrt saját maga, hogy ezt rakjátok bele srácok... 😛PP

Joey_The_Man
Komolyan mondom nem vagytok normálisak...<#guluszem1>

Élõbe láttátok luxusautóshow-n ?? Meg az utcán ?? eszméletlen..

streeter: Az ezüst Zondát eladta, vett helyette sárga F-et <#eljen> És amúgy a Zonda F -en nincsenek annyira fent a tükrök..(bár nekem az tetszett). A szárnyat meg persze szinte mindent egyéni igények szerint lehet kérni... Alapból a Zonda F -en egybe van a szárny. PL. ami ki volt állítva Roadster F a luxusautóshown..

I.C.ram
Az! 😄
streeter
Most hogy mondod tényleg ül benne egy csávó <#vigyor2>

"napszemcsi"... <#kocsog>

Magnumrolcsi
Igen!
Az elején még a csávót sem láttam a kocsiban úgy beleolvadt a képbe 😊
Ha napszemcsi nem lenne rajta észre se venni.

I.C.ram
Unokatesómnak beszart a zsír új 530XD BMWje.... ennyit a nagy német minõségrõl. Állítólag szériahibás az egész. Kéri is vissza a pénzét. Vicc, hogy egy 16 millás autó beszarik pár hónap alatt.
I.C.ram
Ez minden, csak nem szép.
streeter
Hát igen azzal a kevés fával sikerült elszúrni kicsit. Az SLR beltere meg tényleg iszonyatszép.

CSOCSO
nemtom.. nekem tul csicsa. olyan mintha szetpimpeltek volna egy 40 eves sportkocsit. Persze minosegi a cucc mert bor meg plus meg minden van benne. De akkor is.
nekem egy SLR belso jobban tetszik.
nem is mondamam hogy szebb..egyszeruen csak odaillobb.

lehet hogy ezen a kepen csaj a fa dolgokkal van a bajom. ha akormany meg a valtot nem nezem egesz elfogadhato a cucc