Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
egybol ideg lettem.. bazz ez meg fug buntetni.. eppen egy teherauto ele eloztem be azonnal a zold lampara valtas utan....
a zsaru meg jobbrol bejott mogem.
mindegy megallitott.. elkerte a papirokat majd hatrament.
jott egy masik zsaru.. eskuszom 15 percig beszelgettek hatul meg irogattak...
odajon az ember oda ad egy zold lapot ( amire ra van irva hogy hova fordulhatok ha bajom van vagy hol vannak az irodak ahova vinnem kell a buntimanit stb.
erre visszamegy meg irogatni a ticketet.
visszajon.. aszondja elengedne de lejart a driver licensem... jaaaj van nekem masik! mondom neki..
kihuzom az ideiglenest a kesztyutartobol.
kerdezi: ezt eddig nem talaltam meg?
mondom neki elfelejtettem!
hatramegy.. tanakodnak..visszajon, visszaadja a papiromat. elveszi a zoldet tolem es elkuldott.😄
ehh megusztam.
tiszta lol... 40 feettnyit kell varni a lampa utan es csak utanna lehet savot valtani. fuck.
emlékszem 90es évek elején anyám Renault 5-ösére parkolás közben valaki ráírta, hogy hajrá fradi (mármint poros volt az ablak, és az ujjával beleírta ezt), aztán mikor mentünk haza, akkor leraktuk a kocsit az utcánkba, arra járt egy suhanc és leköpte. Apám utána rohant, és feltöröltette vele 😄 Mókás volt.
Nekem múlt héten leköpték és megkarcolták a motorháztetõm, tegnap egy kibaszott idióta rácsapott a csomagtartómra, a meccsnézésrõl hazafelé araszoltam a tömegben (szerencsére csak tenyérrel). Ja, kb 10 perce vettem észre egy 10 centis karcolást a csomagtartó hátsó részén. Nem beszélve az ajtórányitásokról és a parkolás közbeni meghúzogatásokról.
Kibaszott idióta állatok országa ez.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Ezt egyébként merre találtad?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Egy dolog számít: Van egy pálya. Lemérték ugyanazzal a sofõrrel az autókat amelyeket érdemesnek és alkalmasnak találtak az összehasonlításra. Az eredmények alább olvashatóak.
Pagani Zondába is Mercedes motor van😛P oszt mégis milyen jó dolog egy ZOnda F 😛P
Megléptek valamit, amit mások nem. Ennyi.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Érdemes átnézni ezt a listát
A negyedik helyen szereplõ Ariel cég !!!7!!! alkalmazottal dolgozik! Egy kisebb csoda amit ezek a kis gyártók véghezvisznek! Nem tudnak megfizetni menõ dizájncégeket, persze, hogy nem olyan szépek és kifinomultak külsõre mint egy F430! Van amelyik egyszerre csak 1 autót tud csinálni és annak eladásából fedezik a következõt. Szóval lesajnálni õket, hogy "nem szépek, csak mûszakilag tudnak valamit" szerintem kissé khm... izé... na... tudod.