Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
gondolom a keresztezõdésbe volt ez.. ? lehet zebra is volt. ?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

ChevyG work
volt idejje lemérni... és még ketten is votak😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

I.C.ram
Gondolom egy kamion pont ilyen hosszú 😊
CSOCSO
halvany lila fingom sincs
Punker
12 méter? ezt hogy a f@szba találták ki? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Joey_The_Man
megúsztad 😛

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
megallitott ma a sheriff......

egybol ideg lettem.. bazz ez meg fug buntetni.. eppen egy teherauto ele eloztem be azonnal a zold lampara valtas utan....
a zsaru meg jobbrol bejott mogem.
mindegy megallitott.. elkerte a papirokat majd hatrament.
jott egy masik zsaru.. eskuszom 15 percig beszelgettek hatul meg irogattak...
odajon az ember oda ad egy zold lapot ( amire ra van irva hogy hova fordulhatok ha bajom van vagy hol vannak az irodak ahova vinnem kell a buntimanit stb.
erre visszamegy meg irogatni a ticketet.

visszajon.. aszondja elengedne de lejart a driver licensem... jaaaj van nekem masik! mondom neki..
kihuzom az ideiglenest a kesztyutartobol.
kerdezi: ezt eddig nem talaltam meg?
mondom neki elfelejtettem!

hatramegy.. tanakodnak..visszajon, visszaadja a papiromat. elveszi a zoldet tolem es elkuldott.😄
ehh megusztam.

tiszta lol... 40 feettnyit kell varni a lampa utan es csak utanna lehet savot valtani. fuck.
ChevyG
még a mentõbe is ütném
I.C.ram
BMWkkel csak a baj van 😊

emlékszem 90es évek elején anyám Renault 5-ösére parkolás közben valaki ráírta, hogy hajrá fradi (mármint poros volt az ablak, és az ujjával beleírta ezt), aztán mikor mentünk haza, akkor leraktuk a kocsit az utcánkba, arra járt egy suhanc és leköpte. Apám utána rohant, és feltöröltette vele 😄 Mókás volt.
DanielT
Részvétem.

Nekem múlt héten leköpték és megkarcolták a motorháztetõm, tegnap egy kibaszott idióta rácsapott a csomagtartómra, a meccsnézésrõl hazafelé araszoltam a tömegben (szerencsére csak tenyérrel). Ja, kb 10 perce vettem észre egy 10 centis karcolást a csomagtartó hátsó részén. Nem beszélve az ajtórányitásokról és a parkolás közbeni meghúzogatásokról.

Kibaszott idióta állatok országa ez.
ChevyG
képzeljétek, van 1 polskim, aminek a hátuljába volt 1 kulcs (mint a kis, felhuz6o autokon), müszerfalról kapcsolhato volt, hogy forogjon. és 1ik nam kinthagytam az utcán, és valami kretén majom letörte😞
Keresek Tavria alkatrészeket. Ha valaki tud keressen meg plz.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Kit--Kat
én is😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
hat visszamennek abba az idobe mikor ilyenekkel maszkaltak az emberek
ChevyG work
dodge custom royal lancer (sztem 58as)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

I.C.ram
Szia Borg rég láttalak már :-)))

Ezt egyébként merre találtad?
Kit--Kat
Jó persze, hogy ronda, de azért így se 1szinten van ezzel a csõvázas csodával.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
De a keddi és pénteki az ismétlés? Én úgy tudtam új részek vasárnap szoktak lenni a BBC2-õn.

streeter
BBC Prime

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

GregSB
Melyik csatornáról beszélsz? Mert a BBC2-n vasárnap esténként szokoot lenni új rész...

I.C.ram
Maserati szép, viszont a Pagani szvsz kifejezetten ronda.
DanielT
Ok. Ugyanez igaz a világ összes autójára. Ami könnyebb erõsebb az a gyorsabb.
Én nem a többi autóról beszéltem, hanem az Atomról.
Kit--Kat
Hát ez azért nem 1 szinten van 1 Maseratival vagy Paganival.

DanielT
Aham. És a többi autó miért szerepel jobban mint ellenfeleik? Csak nem azért mert könnyebbek vagy erõsebbek vagy jobb a futómûvük stb, vagy ezek kombinációja?

Egy dolog számít: Van egy pálya. Lemérték ugyanazzal a sofõrrel az autókat amelyeket érdemesnek és alkalmasnak találtak az összehasonlításra. Az eredmények alább olvashatóak.

Joey_The_Man
nyilván.. Többi nem számít.. Igazából autótgyártani mindenki tud ennyierõvel..

Igen, konkrétan azért, mert a könnyû kasztni + erõs motor miatt jól gyorsul.
Joey_The_Man
Ez sztem nem olyan egyszerû, hogy összerakod és akkor szuper autód van. Ahoz kell valami plusz, amiért mindenki isteniti, hogy mennyire élvezetes vezetni..

Joey_The_Man
A legtöbb "kis" cég ugyebár nem kezd el saját motort.. stb.. építeni. Arra ott van a Toyota, BMW, stb..

Pagani Zondába is Mercedes motor van😛P oszt mégis milyen jó dolog egy ZOnda F 😛P

Szerinted mi akkora mûvészet azon, hogy egy kompresszoros ivtec motorral (ami már kompresszor nélkül is 6 körül megy 100-ra), összepárosítanak egy gyakorlatilag semmibõl álló extra könnyû csõvázat, futómûvet? Teljesen logikus, hogy jobbat fog gyorsulni az autók nagy részénél. Azon autók nagy részénél, amiben komfort, és dizájn is található.
DanielT
Jajó. Valóban én értékeltem túl az autót, hisz a Pagani Zonda F, A Maserati MC12 és a Ferrari Enzo is megveri, bár az is igaz, hogy egyik sem tud 1 sec -et adni neki. Áh, a barmai. Ha má' megléptek valamit amit mások nem, legalább elverhették volna a világ 3 leggyorsabb szupersportkocsiját is, nem csak az összes többit. Amatõr seggfejek.
Attól ugye, hogy nem próbálkoznak ilyesmivel sokan, még nem "csoda".
Megléptek valamit, amit mások nem. Ennyi.
DanielT
Jah. Végülis bárki képes rá. Hisz százezrével állnak a hasonló képességû verdák.
Ráadásul ugye õk még a mûszaki szinten sem alkottak csodát, hanem csak mások vívmányaiból összeraktak egy jó kis fun szerkezetet. A CTR 2 literes motorja + kompresszor + jó könnyû "karosszéria", aztán kész is a "csoda".
streeter
Van kedden este 8-kor pénteken este 10kor meg vasárnap 9kor talán?<#fejvakaras>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

GregSB
Ma (tegnap) volt Topgear? Azt hittem csak jövõ7en lesz...

I.C.ram
áhh nem lehetl inkelni arró la szarról.

I.C.ram
I.C.ram
gúgli!!!

I.C.ram
gúgli!!!

Kit--Kat
képet errõl a "csodáról"!!!😊

I.C.ram
-n
I.C.ram
ja az kimaradt, hogy akármelyik profi formatervezõ örömmel ugranna egy állásajánlatra egy ilyen cégtõl.
DanielT
Jó.
I.C.ram
Nem kell ám ahhoz menõ dizájn cégeket fizetni, hogy szép legyen. A formaterveket is ugyanolyan emberek csinálják, mint a mernökök, akik a mûszaki részét. Elég 1 azaz 1 jó stílusérzékkel megáldott tehetséges és jó grafikus, és máris szép az autó. Láttam én már gyönyörû autóterveket MIE egyetemistáktól. Az egy ilyen srác most a Mercedes busz részlegénél dolgozik, mint formatervezõ, szóval nem lehetetlen a dolog.
DanielT
Mégis mit vársz ezektõl a cégektõl? Mindenben péppé alázzák a sokmilliárdos tõkével rendelkezõ óriási autómogul cégeket?

Érdemes átnézni ezt a listát

A negyedik helyen szereplõ Ariel cég !!!7!!! alkalmazottal dolgozik! Egy kisebb csoda amit ezek a kis gyártók véghezvisznek! Nem tudnak megfizetni menõ dizájncégeket, persze, hogy nem olyan szépek és kifinomultak külsõre mint egy F430! Van amelyik egyszerre csak 1 autót tud csinálni és annak eladásából fedezik a következõt. Szóval lesajnálni õket, hogy "nem szépek, csak mûszakilag tudnak valamit" szerintem kissé khm... izé... na... tudod.
I.C.ram
<#nemtudom>
DanielT
LOL! "A mûszaki teljesítményen kívül semmivel" 😄DDDDD