Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barátomék ladáját az interpol moldáviában találta meg, de ott teljesen legális minden papír, szal...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De mondom, nem tõlem kell félteni a rokonokat, és egyéb zebrán is közlekedõ ismerõsöket.
És krvára okkal száguldoztál 150-nel lakott területen 😄DD
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Persze ettõl még használnia kellene, hátha jön egy ilyen fasz 150-el lakott területen 😊
Egyébként azon a Határ úti felüljárón egyszer nagyot pördültem. Éjszaka volt, és kintrõl igyekeztem befele a belváros irányába. A felüljáróról (akkor még egy sávos volt a ráhajtás) meg szépen araszolgatott lefele a forgalommal - így velem is - szemben egy úttisztító munkagép. Ami igaz, az igaz, mentem vagy 150-nel, de a bajt az okozta, hogy a munkagép nem volt kivilágítva, s nem használta a sárga villogóját sem a marhája...kb. a felüljáró lábánál találkoztunk össze, még láttam is a sofõr ijedt fejét, ahogy gyorsan felkapcsolta a sárga villogóit...de már késõ volt, épp, hogy el tudtam kapni a kormányt, és volt rápördülés a felüljáróra. Pár flikk-flakk után a felüljáró tetején találtam magam. Szerencsére nem kaptam el egyik lámpaoszlopot sem, és az éjszakai óra miatt más autó sem járt arra épp. Csak az útelválasztó padkára ugrottam fel, de azt is a pörgés végén, így szerencsére semmi baja nem lett a kocsinak sem.
Abszurdisztán...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
hogy kilépnének minden kamion elé 😄DDD
A hondás fórumban kb 1 hete, egy srác bejelentette hogy ellopták az autóját. Egy 92-es türkiz civic. Ha valaki látja szóljon címszóval.
Néhány nappal ezelõtt egyszercsak feltût egy újreges post az adás vételben, hogy türkiz civic alkatrésznek bontásra eladó <#merges2>#merges2>
Jöttek is a postok, hogy milyen érdekes egybeesés, aztán csend.
1 nap hallgatás után egyszercsak ír a srác, rámentek a hirdetõre a rendõrökkel, és megvan a kocsija 😄
Egyékét alkatrész, mint pl a szélvédõ nincs meg benne csak...
Hihetetlen.
Hogy rohadna meg. 70-50-70 ugyanazon az útszakaszon, nyílegyenesen, 2+buszsávon.
A belsõ sávban robognak 100-zal a madarak, a külsõ buszsáv, maradna a középsõ, de szerintem már az elsõ ilyen próbálkozásnál vagy valami baleset történne (mondjuk ahogy guta ütés közeli állapotban kivágódna mögülem valamelyik a belsõ sávba, azt' jól hátba kapná egy épp érkezõ 100-zal...), vagy pedig valami atrocitás...de szóba jöhet még az is, hogy a rendõr lemeszelne, épp amint a buszsávban feltartok 3 mögöttem feltorlódott BKV-s csuklósbuszt... 😊))
Viszont klíma nélkül tutira belerohadsz és ha külvárosba is mennél, akkor feltartasz mindenkit csak.
Nem is beszélve arról, hogy ahova a sebessége miatt alkalmas, ott pont jobban jár az ember, ha kötöttpályáson zötyög.
Na most, hogy van ez? Ha 500cm3 körüli a motorja, akkor hogyan lehet "segédmotorkerékpár"??? 😮
nefotozz.hu fotópályázat "Autó-motor" témakörben
on...
bye
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na mind1...elöbb értem haza...kicsit meg kellett rugdosnom Anyám kocsiját...<#ravasz1>#ravasz1>
Sokszor jobb az õszinteség mint hazudozni.
Ha jó passzban van a zsernyák lehet,hogy elzavar...
olyan, mintha a rendszámot "hagynád otthon"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...