Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Majd írd meg a fejleményeket!

Barátomék ladáját az interpol moldáviában találta meg, de ott teljesen legális minden papír, szal...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Bee18
150? azért az ott túlzás 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nem bántásból mondtam, vagyunk még ilyen faszok páran 😛
hykao
Valószínûleg siettem. Ritkán van ilyen. Általában olyan 70-80 körül baktatgatok, ahol nem vészes, hogy az automata még elváltsa az 5.-et. 😛
De mondom, nem tõlem kell félteni a rokonokat, és egyéb zebrán is közlekedõ ismerõsöket.
DanielT
"általában azért ok nélkül csak úgy brahiból nem száguldozom"

És krvára okkal száguldoztál 150-nel lakott területen 😄DD
hykao
Hát lehet, hogy fasz vagyok, de általában azért ok nélkül csak úgy brahiból nem száguldozom, és még soha életemben nem okoztam olyan balesetet, hogy bárki is megsérült volna. Mellesleg meg ahol a dolog történt, kb. annyira lakott terület szerû, mint amennyire egy autópálya is az... 😛
streeter
BBC Primeon MOST Pagani Zonda F van!! Nagyon dúúúrva

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Általában zavarja õket a sárga villogás sötétben, ami valahol érthetõ is.
Persze ettõl még használnia kellene, hátha jön egy ilyen fasz 150-el lakott területen 😊
DanielT
Uhhh 😊 Kemény 😊
hykao
Ja, hát úgy igen, de az ott már a Gyáli út vagy mi...érdekes, hogy ott 3 lámpa is van azon a szakaszon, az 50-esen meg egy sem...bár gondolom a gyalogosátkelõk különbsége miatt van ez (az 50-es részen van nekik felüljáró, a 70-esen nincs) 😄

Egyébként azon a Határ úti felüljárón egyszer nagyot pördültem. Éjszaka volt, és kintrõl igyekeztem befele a belváros irányába. A felüljáróról (akkor még egy sávos volt a ráhajtás) meg szépen araszolgatott lefele a forgalommal - így velem is - szemben egy úttisztító munkagép. Ami igaz, az igaz, mentem vagy 150-nel, de a bajt az okozta, hogy a munkagép nem volt kivilágítva, s nem használta a sárga villogóját sem a marhája...kb. a felüljáró lábánál találkoztunk össze, még láttam is a sofõr ijedt fejét, ahogy gyorsan felkapcsolta a sárga villogóit...de már késõ volt, épp, hogy el tudtam kapni a kormányt, és volt rápördülés a felüljáróra. Pár flikk-flakk után a felüljáró tetején találtam magam. Szerencsére nem kaptam el egyik lámpaoszlopot sem, és az éjszakai óra miatt más autó sem járt arra épp. Csak az útelválasztó padkára ugrottam fel, de azt is a pörgés végén, így szerencsére semmi baja nem lett a kocsinak sem.
DanielT
De van 😊 Elõször jöhetsz 70-nel, aztán van az elágazás balra fel a felüljáróra a és jobbra egyenesen. Na ez elõtt kell 50-nel menni vagy 1 kilómétert, aztán a felüljáró kanyarja után megint 70.
hykao
Hát az 50-es tábla után szvsz nincs 70-es megint, elméletileg onnantól már csak 50-nel lehetne menni, de persze azt csak nagyon kevesen tartják be...
DJ Bee18
az hagyján, faterom Lada Samaráját 92-ben ellopták, és tavaly jött egy papir, hogy súlyadó tartozása van, sokat kinlódott vele, mig elintézõdött az ügy 😄DD
Abszurdisztán...

DJ Bee18
azért bár lennének olyan hülyék,
hogy kilépnének minden kamion elé 😄DDD

DJ Bee18
az, mivel szegedi vagyok, egyszer beszoptuk azt az 50-est...

I.C.ram
Unokatesómnak meg még kb 7 éve ellopták a Yamaha DT-jét, aztán kb 3 hete jelentkezett a rendõrség, hogy megtalálták, és jöjjön tanuskodni 😄
I.C.ram
Ezért szerencse, hogy a cigányok lopkodnak, mert õk kellõképpen hülyék is hozzá 😄
A hétköznapi csodák kategória.

A hondás fórumban kb 1 hete, egy srác bejelentette hogy ellopták az autóját. Egy 92-es türkiz civic. Ha valaki látja szóljon címszóval.
Néhány nappal ezelõtt egyszercsak feltût egy újreges post az adás vételben, hogy türkiz civic alkatrésznek bontásra eladó <#merges2>
Jöttek is a postok, hogy milyen érdekes egybeesés, aztán csend.
1 nap hallgatás után egyszercsak ír a srác, rámentek a hirdetõre a rendõrökkel, és megvan a kocsija 😄
Egyékét alkatrész, mint pl a szélvédõ nincs meg benne csak...

Hihetetlen.
DanielT
"de van egy 50-es szakasz is rajta."

Hogy rohadna meg. 70-50-70 ugyanazon az útszakaszon, nyílegyenesen, 2+buszsávon.
hykao
Óóó, autópályáról szó se volt. Én az m5-ös bevezetõ szakaszáról beszéltem (Nagykõrösi út), ez bõven városon belül van, elméletileg 70-nel lehet menni, de van egy 50-es szakasz is rajta. 😊
Csak ugye, a KRESZ szerint nem mehet autópályára olyan jármû, ami önerõbõl nem képes a 60kmh elérésére.
hykao
LOL, ja, buli lenne, ahogy 40-nel zötykölõdnék befele az M5-ös bevezetõjén... 😊))
A belsõ sávban robognak 100-zal a madarak, a külsõ buszsáv, maradna a középsõ, de szerintem már az elsõ ilyen próbálkozásnál vagy valami baleset történne (mondjuk ahogy guta ütés közeli állapotban kivágódna mögülem valamelyik a belsõ sávba, azt' jól hátba kapná egy épp érkezõ 100-zal...), vagy pedig valami atrocitás...de szóba jöhet még az is, hogy a rendõr lemeszelne, épp amint a buszsávban feltartok 3 mögöttem feltorlódott BKV-s csuklósbuszt... 😊))
Lteebee
Megnézem, mit szólnak ha a Méta u.-n végigaraszolnak mögöttem, ha megyek a tescoba, vagy a másikba😊

Lteebee
Ha a magyar nem sávváltogatós nemzet lenne, akkor az a 40 éppen megfelelhetne a ténylegesen belvárosi közlekedésre.
Viszont klíma nélkül tutira belerohadsz és ha külvárosba is mennél, akkor feltartasz mindenkit csak.
Nem is beszélve arról, hogy ahova a sebessége miatt alkalmas, ott pont jobban jár az ember, ha kötöttpályáson zötyög.

Menni mindennel lehet, csak hogy vissza hogy jössz vele a csomagokkal, az még ezeknél is kérdéses 😊
I.C.ram
Naja, de ezeket az autókat fõleg mozgássérültek használják, meg ugye azért ezekkel lehet menni vásárolni is.
hykao
Az rendben van, de azért 40km/h az már majdnem bringa sebesség...az meg ingyen van, és még lehet fogyni is... 😊))
Ezeknek nem a robogós suttyók a célközönség 😊
hykao
LOL, hát igen, most néztem, hogy valami 4 kW-os a motor...hát az ölég karcsú...fõleg ahhoz képest, hogy szvsz bármelyik kismotorral a 70-et azért ki lehet húzatni. 😊
I.C.ram
Egyszerûen nem tud többel menni szerintem 😄 10 le körül lehet az 500-as. és kb 400 kg.
I.C.ram
Jaja mindegyiknek ott a hátsóján a 40 km/h.
hykao
Áhá! Vajon milyen módszerrel? Ki lehet iktatni a tiltást vajh? 😊
40kmh-ra limitálva vannak, azért elég a segédmotor vizsga hozzájuk.
hykao
Ok, elírtam. Szal B kat. nem kell hozzá...de mellesleg A sem, mert az meg nagymotor ha jól tudom...de jól mutatna az Isettád és a Messerschmitted mellett... 😛
I.C.ram
Ha A jogsi sem kell hozzá, akkor nem is segédmotoros 😛
hykao
LOL, nemrég láttam a használtautón ilyen Ligier vagy Aixam vagy milyen kisautókat, 2-3 literes fogyasztásal (gázolajból), és azt írják, nem kell hozzá se A kategóriás jogsi, se vizsga, se zöldkártya lol...
Na most, hogy van ez? Ha 500cm3 körüli a motorja, akkor hogyan lehet "segédmotorkerékpár"??? 😮
Galy
kicsit talán off, de talán érdekel közületek valakit:

nefotozz.hu fotópályázat "Autó-motor" témakörben

on...

bye
Lteebee
Na de az az õ kocsija volt, ez meg anyádé!

Na jó csak én 17 éves vok én nehezebben magyarázom ki sztem😄

Punker
forgalmi? anyám 30 éve forgalmi nélkül vezet mert az mindig fater táskájában van, eddig mindig kidumálta magát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jó hát biztosíthatlak, hogy tesóm kocsija nem lopott!😄
Na mind1...elöbb értem haza...kicsit meg kellett rugdosnom Anyám kocsiját...<#ravasz1>

I.C.ram
Hát az ilyen rendõrök miatt van annyi lopott autó szabadon az országban. Nagy mákja volt, hogy szar rendõrökkel futott össze. Amúgy max akkor engedhetnének el jóindulatból, ha elötte megnézik a kocsit, hogy bevan-e jelentve, nem körözik-e, stb.
desigo
Rendõre válogatja.
Sokszor jobb az õszinteség mint hazudozni.
Ha jó passzban van a zsernyák lehet,hogy elzavar...
fifi
szerencséje volt...
olyan, mintha a rendszámot "hagynád otthon"

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Azért kérdeztem rá, mert multkor tesómat megállitották és itthonhagyta a forgalmiját, és a rendörök elengedték, és mondták, hogy legközelebb ne legyen ilyen...hát igy gondoltam ezt

DJ Bee18
hát ezaz, beülök egy kocsiba, van jogsim, így ha megállítanak, simán elengednek 😄DD

I.C.ram
Nem is értem, hogy gondoltad ezt... ennyi erõvel lopott autót is vezethetsz büntetlenül.
Akkor ezt inkább nem erõltetem<#vigyor3>

DanielT
Az, hogy tövény szerint nem vezetheted, tehát megbüntetnek.
Gyerekek, ha megyek Anyám kocsijával és van nálam jogsi, de a forgalmi nincs nálam, és mondjuk megállitanak és azt mondom, hogy kerestem de nem találtam meg és mindenképpen használnom kellett a kocsit, akkor mi van?