Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"a régi hathengeres soros motort egy négyliteres V8-asra cserélik, mely több mint 400 lóerõt termel"

Nem tudtam, lazán odaadtam és fültöl fülig mosolyogtam. Sztem a szerencsém csak az volt, hogy a másik autó vagy 10x értékesebb volt, amelyikben éppen ültem. Látszik, nem loptam mondták ... ehh :-))
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
jo rosszul irtam. kb 150es átlagba ment, tehát vanahol csak 80al...
Ehh, egyébként most errõl a segítségnyújtásról megint eszembe jutott egy régi kaland. A változatosság kedvéért ennek is szemtanúja volt ua. a haverom, aki a Jaguarban is mellettem ült, csak ezesetben õ mögöttünk jött egy másik autóval.
Szitu: volt egy régi Ford Sierra-m, amit törötten vettem meg (de nem volt veszélyes a törés, csak az egyik küszöb, meg az ajtó alja).
Hogy minél olcsóbb legyen a szállítás, kibéreltem egy napra egy trélert, és megkértem a "nagymenõ" legázosított kockaladás haveromat, hogy vigye le nekem az autót a szerelõmhöz. El is indult a kis csapat éjjel az M7-esen Velence irányába. Elöl mi a kockaladikkal, kögötte a tréler, rajta a Ford, mögöttünk meg a szerelõ haverom egy másik autóval. Na most mondanom sem kell, hogy a gázzal hajtatott kockaladik a rakománnyal alig bírta felszenvedni magát az érdi emelkedõre...de aztán jött a lejtõ, a amdár meg nagy vidáman, felszabadulva az emelkedõ stressze alól, elkezte nyomni neki, zenét felcsavarta, s még megkért, hogy gyújtsak neki egy cigit...
100, 110, mndom neki, jó' van má' ne nyomja annyira neki bazz, mert a ladának nincs elég önsúlya, ha elkezd az egész "lélekvesztõ" lengedezni, az életben nem hozza vissza...de csak nem, megy a zene, bagózás, 120...erre érzem, hogy az ülés alattam szép lassan, jobbra-balra...aztán egyre jobban, egyre nagyobb kilengések, a madár meg elkezdett ide-oda kormányozgatni, korrigálni akart a szerencsétlen, de egyre nagyobb túlkormányzások lettek belõle, majd végül szépen bebicskázott a lada, és pördült vagy kettõt... 😊
A szerencse az volt, hogy ahogy bebicskázott, a tréler valahogy leakadt a vonóhorogról, és a továbbiakban külön életet éltünk mi a ladával (ami pördült egyet-kettõt), meg a tréler és a rakomány, ami meg úgy fejreállt, hogy a Ford cigánykerekezett egyet (még a motor is kirepült, motorháztetõ el, s végül nem maradt egy ép darabja sem, egy ajtót kivéve...), a tréler is fordítva landolt...
Szép látvány volt az biztos... A mögöttünk haladó srác utána mondta, hogy látta, hogy baj lesz, amikor elkezdett gyorsulni a lada, aztán meg himbálózni rakományostul, még akart telefonálni ránk, de aztán hamar késõ lett...azt mondta, hihetetlen volt a szikraesõ az éjszakában, amit a fémek produkáltak a betonon. 😊
Na a lada sofõrjére meg idegi alapon olyan fosás jött rá, hogy képes olt a leálló sávban visszatolatni az érdi benzinkúthoz...hiába mondtam neki, hogy most ne menjen sehova bassza meg, ha jönnek a zsaruk, én nem fogok ott egyedül állni az éjszakában, mint egy fõbuzi a szana-széjjel szóródott Ford cumókkal, meg a ronccsal és a trélerrel...de hiába, eltolatott fosni...
Na de ami miatt eszembe jutott az egész, hogy aztán sorra álltak meg az autók, ugráltak kifele az emberek, s rángatták az embert, hogy mi történt, hol a sofõr, stb....elõször nem értettem mit vakernak, de aztán kiderült, hogy olyan volt az "elrendezés", hogy azt hitték, a Ford húzta a trélert, és tisztára be voltak parázva, hogy mi lehet a sofõrrel, s miért álldogálunk ott ilyen nagy nyugodtan közben... 😊))
A nagy "olcsóskodásnak" meg az lett az ára, hogy a rendõrök végül kirendeltek valami "hivatalos" trélert oda, aztán kb. 30 ezrembe került az a huszon valahány kilóméter Velencéig...ez olyan '98-ban lehetett, és amúgy 12 körül levitték volna az autót Bp.-rõl...utólag belegondolva tuti, hogy a zsaruknak valami osztozós haverjuk volt a szállítmányozó, mert nagyon erõltették a dolgot, hogy vagy azzal szállíttatom, vagy elvitetik különben õk az egész roncshalmazt az õ telephelyükre, s akkor még drágább lesz...de ház ez egy ilyen szokásos bekényszerítõs patthelyzet volt... 😊
Elõttem van, ahogy mondod😄
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Amúgy amit mondtál, az a logikus, és azt is tanítják. Azonban én végül nem csináltam semmit, az erõteljes fékezésen kívül, mert valahogy éreztem-láttam, hogy a madár nagyon rántaná már a kormányt valamerre...s végül õ rongyolt bele az árokba mellettem.
Na most ha én is félrerántom, akkor lett volna frontális, az árokban... 😊
Szerencsém volt, nem állítanám, hogy rutin, meg ilyesmi. Talán ráéreztem, hogy mit akar, fene tudja.
Mindenesetre a melletem ülõ srác, majd szívrohamot kapott, mert épp olvasgatott valamit, én meg csak odaszóltam neki, hogy: "nédd má' a madarat...", erre nagy nyugodtan felnézett, és akkor látta, hogy mi a szitu, s majdnem becsokizott. 😊
Aztán, amikor a madár belerongyolt mellettünk az árokba, még percekig fogta szivét, meg anyázott, hogy forduljak vissza, megöli a madarat, meg ilyenek.
De mondtam neki, hogy hagyjuk, faszom fog forgolódni az autóúton, hogy a végén még legyen még valami okosság...no meg a madár már amúgy is eléggé maga alatt lehet ott az árokban... 😊
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Annál is inkább fura volt a dolog, mert a kispolák elõtt is volt pár autó, illetve az én sávomban mögöttem is volt néhány, sõt közvetlenül mögöttem egy fehér dobozos teherautó. Tehát a madárnak esélye sem lett volna a mûveletet végrehajtani, semmilyen autóval sem.
Egyszerûen nem értem, hogy nézhette el ennyire a dolgot, de mindenesetre a szituáció adott volt: szûk autóút, irányonként egy sávval, a szélein nem túl mély, széles árok. ...s egyszer csak megjelenik a sávodban veled szemben valaki olyan 100-as tempóval...elég közel ahhoz, hogy ne legyen sok idõ vacakolni.
A fickó fején látod, hogy észlelte, hogy baromságot csinált, és épp jár az agya, hogy mit csináljon most...
Te mit csináltál volna a helyemben? 😊
Amúgy ennyire rutinos vagy vagy csak szerencséd volt?
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"