Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Jaja, a sima 3asnál fényévekkel szebb, fõleg a hátulja...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Lteebee
Mindenesetre becsülendõ, ha nem nevezik majd 5személyesnek, mint mások gyakran még a kisebb autókat is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

GregSB
Ez nem annak az útnak mentén van (jobboldalt) amelyik Pilisborojenõ felé megy (Budán még Bécsi út a neve)?

GregSB
Azért nem olyan csúnya az új 3as coupe (hasonló lesz az m3 is). Nekem kifejezetten tetszik:

CSOCSO
😄
CSOCSO
randa.. inkabb clk gtr😄
DJ Bee18
sztem is, az elõzõ 3-as kupé még most is nagyon tetszik, fõleg a faceliftes, a átsó LED-ekkel nagyon állat. Az új meg jól néz ki jól van, de valahogy nem tudnék rajongani érte

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

JGTC
elõzõ szebb volt, remélem nem ez a végleges formaája

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
BMW M3 katt

"a régi hathengeres soros motort egy négyliteres V8-asra cserélik, mely több mint 400 lóerõt termel"

Nekem is volt hasonló esetem, csak annyi a változás, hogy nem annak a kocsinak a forgalmiját vittem magammal mely épp nálam volt hanem másikat.
Nem tudtam, lazán odaadtam és fültöl fülig mosolyogtam. Sztem a szerencsém csak az volt, hogy a másik autó vagy 10x értékesebb volt, amelyikben éppen ültem. Látszik, nem loptam mondták ... ehh :-))
desigo
Jó kis autókereskedés...
streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Kit--Kat
Mindíg is azt vallottam, a legszebb Lambo a Cuntach, gyönyörû autó, gyönyörû hangal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Nem. Ennek a kereskedésnek nincs köze a maffiához. 😛
CSOCSO
most neztem meg valami 60 minutes nevu tv adast (felvetelrol) amiben a lambo countachrol beszeltek. de ez egy 30 eves felvetel... hat.. gyonyoru!!
Tufa
milyen jó hogy nem a suzukis történetre reagált :/

Kit--Kat
A vontatott Ford akármire gondoltam.w

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
mi van? ember nem az övé tört össze, hanem a szembejövõ Suzukis ment az árokba. Õ csak tovább ment

Kit--Kat
Gondoltam valami saját helyre vontatták a roncsot elvégre még a tied volt, na mind1.

hykao
Persze. Az autópálya rendõrségnek esetleg. Szerinted én fényképezõvel szaladgáltam akkoriban? Mert nemigen volt még fényképezõs rádiótelefon, meg kisméretû digitális fényképezõgép.
Kit--Kat
van kép a roncsról?:p

DJ Bee18
150-es átlagot? jugó meg magyar országúton...

DanielT
Autómentõre gondolt szerintem.
hykao
Dehogy mentõzök lol, mibõl gondoltad? 😊
... van ahol meg tehát 220-at.
ChevyG
ok. legközelebb cserélj kanyarba kereket.

jo rosszul irtam. kb 150es átlagba ment, tehát vanahol csak 80al...
DJ Bee18
miért a kerékcserélõ a faszkalap? hát ha 150-nel ment, és meg tudott állni, nem lehetett olyan beláthatatlan, éles kanyar...

ChevyG
unokabátyámnak volt egy audi coupé-ja. jött éjjel jugoból, laza 150-180al és az eggyik kanyarban 1 f@szkalap kereket cserélt. az ajudi blokkolva csúszott a másik kocsiig. kb 0,5 méterre állt meg. közben a láma ugy futott be az erdöbe ijjettébe, hogy még a kerékkulcsot is a kezében felejtette... addig ki se mert jönni, még a Tomi el nem ment...
ChevyG
ehh😮
ChevyG
mért? mentözõl?
hykao
Hát ha összecsukta volna magát rendesen, akkor visszafordultam volna, de láttam, hogy nem lehetett végül komoly baja az autónak sem, mert szép simán csúszott jó hosszasan az árokban tovább, míg meg nem állt. Ha meg esetleg a kerék kilyukadt, vagy a futómú bekalácsolt, akkor azért ne kelljen már nekem lecserélni a kerekét, vagy segítségért telefonálgatni, ha nem muszáj! 😊

Ehh, egyébként most errõl a segítségnyújtásról megint eszembe jutott egy régi kaland. A változatosság kedvéért ennek is szemtanúja volt ua. a haverom, aki a Jaguarban is mellettem ült, csak ezesetben õ mögöttünk jött egy másik autóval.

Szitu: volt egy régi Ford Sierra-m, amit törötten vettem meg (de nem volt veszélyes a törés, csak az egyik küszöb, meg az ajtó alja).
Hogy minél olcsóbb legyen a szállítás, kibéreltem egy napra egy trélert, és megkértem a "nagymenõ" legázosított kockaladás haveromat, hogy vigye le nekem az autót a szerelõmhöz. El is indult a kis csapat éjjel az M7-esen Velence irányába. Elöl mi a kockaladikkal, kögötte a tréler, rajta a Ford, mögöttünk meg a szerelõ haverom egy másik autóval. Na most mondanom sem kell, hogy a gázzal hajtatott kockaladik a rakománnyal alig bírta felszenvedni magát az érdi emelkedõre...de aztán jött a lejtõ, a amdár meg nagy vidáman, felszabadulva az emelkedõ stressze alól, elkezte nyomni neki, zenét felcsavarta, s még megkért, hogy gyújtsak neki egy cigit...
100, 110, mndom neki, jó' van má' ne nyomja annyira neki bazz, mert a ladának nincs elég önsúlya, ha elkezd az egész "lélekvesztõ" lengedezni, az életben nem hozza vissza...de csak nem, megy a zene, bagózás, 120...erre érzem, hogy az ülés alattam szép lassan, jobbra-balra...aztán egyre jobban, egyre nagyobb kilengések, a madár meg elkezdett ide-oda kormányozgatni, korrigálni akart a szerencsétlen, de egyre nagyobb túlkormányzások lettek belõle, majd végül szépen bebicskázott a lada, és pördült vagy kettõt... 😊
A szerencse az volt, hogy ahogy bebicskázott, a tréler valahogy leakadt a vonóhorogról, és a továbbiakban külön életet éltünk mi a ladával (ami pördült egyet-kettõt), meg a tréler és a rakomány, ami meg úgy fejreállt, hogy a Ford cigánykerekezett egyet (még a motor is kirepült, motorháztetõ el, s végül nem maradt egy ép darabja sem, egy ajtót kivéve...), a tréler is fordítva landolt...
Szép látvány volt az biztos... A mögöttünk haladó srác utána mondta, hogy látta, hogy baj lesz, amikor elkezdett gyorsulni a lada, aztán meg himbálózni rakományostul, még akart telefonálni ránk, de aztán hamar késõ lett...azt mondta, hihetetlen volt a szikraesõ az éjszakában, amit a fémek produkáltak a betonon. 😊
Na a lada sofõrjére meg idegi alapon olyan fosás jött rá, hogy képes olt a leálló sávban visszatolatni az érdi benzinkúthoz...hiába mondtam neki, hogy most ne menjen sehova bassza meg, ha jönnek a zsaruk, én nem fogok ott egyedül állni az éjszakában, mint egy fõbuzi a szana-széjjel szóródott Ford cumókkal, meg a ronccsal és a trélerrel...de hiába, eltolatott fosni...

Na de ami miatt eszembe jutott az egész, hogy aztán sorra álltak meg az autók, ugráltak kifele az emberek, s rángatták az embert, hogy mi történt, hol a sofõr, stb....elõször nem értettem mit vakernak, de aztán kiderült, hogy olyan volt az "elrendezés", hogy azt hitték, a Ford húzta a trélert, és tisztára be voltak parázva, hogy mi lehet a sofõrrel, s miért álldogálunk ott ilyen nagy nyugodtan közben... 😊))

A nagy "olcsóskodásnak" meg az lett az ára, hogy a rendõrök végül kirendeltek valami "hivatalos" trélert oda, aztán kb. 30 ezrembe került az a huszon valahány kilóméter Velencéig...ez olyan '98-ban lehetett, és amúgy 12 körül levitték volna az autót Bp.-rõl...utólag belegondolva tuti, hogy a zsaruknak valami osztozós haverjuk volt a szállítmányozó, mert nagyon erõltették a dolgot, hogy vagy azzal szállíttatom, vagy elvitetik különben õk az egész roncshalmazt az õ telephelyükre, s akkor még drágább lesz...de ház ez egy ilyen szokásos bekényszerítõs patthelyzet volt... 😊
Lteebee
"nédd má' a madarat..."

Elõttem van, ahogy mondod😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
Egyelõre még csak 1 tárgyaláson volt, és egy ilyen szarság elhúzódhat évekig is akár 😞
Azért ha suzukival belerongyol 100-al az árokba, akkor ne abból induljunk ki, hogy semmi baja nem lett 😊
DanielT
Ha nem lett semmi baja én még pofán is vertem volna, de az tuti, hogy 2 óráig üvöltök az arcába 1 centirõl...
Mondjuk azért megfordulni illett volna, hogy odamenj segíteni. Az emberek általában úgyis így suhannak el egy-egy baleset mellett, hogy majd valaki más úgyis megáll...
DJ Bee18
hülye állat... (mármint a Suzukis term.)

hykao
Egy öreg '88-as XJ6-os Jaguar volt amúgy. Épp valami autó-cserebere ügyben mentünk vele.
DanielT
Felétek a baromfiak és egyéb szárnyasok is kaphatnak jogsit? 😄
hykao
Hát majdnem kétszer olyan nehéz volt, amiben én ültem, de attól még nem kockáztattam volna meg egy frontálist... 😊
Amúgy amit mondtál, az a logikus, és azt is tanítják. Azonban én végül nem csináltam semmit, az erõteljes fékezésen kívül, mert valahogy éreztem-láttam, hogy a madár nagyon rántaná már a kormányt valamerre...s végül õ rongyolt bele az árokba mellettem.
Na most ha én is félrerántom, akkor lett volna frontális, az árokban... 😊
Szerencsém volt, nem állítanám, hogy rutin, meg ilyesmi. Talán ráéreztem, hogy mit akar, fene tudja.
Mindenesetre a melletem ülõ srác, majd szívrohamot kapott, mert épp olvasgatott valamit, én meg csak odaszóltam neki, hogy: "nédd má' a madarat...", erre nagy nyugodtan felnézett, és akkor látta, hogy mi a szitu, s majdnem becsokizott. 😊
Aztán, amikor a madár belerongyolt mellettünk az árokba, még percekig fogta szivét, meg anyázott, hogy forduljak vissza, megöli a madarat, meg ilyenek.
De mondtam neki, hogy hagyjuk, faszom fog forgolódni az autóúton, hogy a végén még legyen még valami okosság...no meg a madár már amúgy is eléggé maga alatt lehet ott az árokban... 😊
CeeZee
Mondd, hogy legalább egy Hummerban ültetek!<#hehe>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Hacsak nem sokkal nagyobb vasban ültél mint a suzuki, akkor árok. A frontális ütközésnél bármi jobb.
DanielT
Sok variáció nincs a helyzetbõl adódóan, így ha tuti a csatt és nincs hely, akkor irány az árok 😊
hykao
Hát ez tény. Errõl jut eszembe egy másik eset. Valamelyik vidéki autóúton zötykölõdtem az egyik haverommal, olyan 80-90-nel, amikor egyszer csak a szembesávból kivágódott egy Suzukis madár, az elõtte lévõ kispolákot megelõzendõ...
Annál is inkább fura volt a dolog, mert a kispolák elõtt is volt pár autó, illetve az én sávomban mögöttem is volt néhány, sõt közvetlenül mögöttem egy fehér dobozos teherautó. Tehát a madárnak esélye sem lett volna a mûveletet végrehajtani, semmilyen autóval sem.
Egyszerûen nem értem, hogy nézhette el ennyire a dolgot, de mindenesetre a szituáció adott volt: szûk autóút, irányonként egy sávval, a szélein nem túl mély, széles árok. ...s egyszer csak megjelenik a sávodban veled szemben valaki olyan 100-as tempóval...elég közel ahhoz, hogy ne legyen sok idõ vacakolni.
A fickó fején látod, hogy észlelte, hogy baromságot csinált, és épp jár az agya, hogy mit csináljon most...
Te mit csináltál volna a helyemben? 😊
DanielT
Egy rutintalan ember még azért tovább ronthat a helyzeten pár felesleges mozdulattal, idegességbõl gáztaposással és egyebekkel 😊
hykao
Hát az ilyen hirtelen eseményeknél szvsz mit sem ér a rutin.
CeeZee
Én azon az oldalon laktam ahol megpördültél, csak visszább kb. 200 méterrel(az elsõ gyalogos felüljáró lábánál) Az ablakunk a Nagykõrösire nézett és nem egyszer keltünk arra, hogy az ablak elõtti telefonfülkét kaszálta el valaki.
Amúgy ennyire rutinos vagy vagy csak szerencséd volt?

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"