Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
jó lehet azért nem tetszik, mert ezt a kategóriát én nem értem, hogy minek... Az A osztály egy vicc, A3 az 1,6 8V-pel, az 1-es bömös puritán alapfelszereltségû, ezért k*rva drága, de élményautónak mutatják be, elhiszem, hogy majdnem az, de minek. A Volvo S80 100x jobban tetszik, de C30, S40... 😊

Ez milyen stílusú szoba? Van benne öncélú flanc? Sok vonal? Megtörés? Nincs. Mégis mindenki felismeri, hogy Japán. Mert a stílust nem kilóra mérik barátom. Ettõl még nem semmilyen, éppenhogy elképsztõen egyedi, harmónikus és kifinomult.
Ahogyan a lakásom is 😄 Mert ilyen 😄
Tehát európaiasan semmilyen. Errõl van szó. Ha még nem fogtad volna fel, ez nem negatív értelemben van, csak egyszerûen ilyen, és ettõl még így jó.
Mások szerint is (Totalcar Karotta)
"Az S80 belseje tökéletes. Ennél egyszerûben szépet nem lehet készíteni. Sehol semmi öncélú flanc, a lehetõ legkevesebb vonal, a lehetõ legkevésbé megtörve. Ilyen szeretne lenni a germán minimalizmus, csak õk megálltak a formai játékok mellõzésénél, és elfelejtették szeretni az embert. A legszebb nyersfa és szálcsiszolt fémbetétek a történelemben, szerény, bocsánatkérõen lágy vonalak.
A mûszerfal felsõ borításának a lankáitól a szellõzést vezérlõ fémemberkéig minden a jókedélyû, gondoskodó autó koncepcióját élteti. Szép."
Az összes új Volvo beljese tetszik.
MOSMÁ' KATEGÓRIÁK IS VANNAK 😄DD ÉRTITEK 😄DDDD
Figyelj, attól, hogy elkezdesz magyarázni, attól az eredeti kommented amire reagáltam nem változik. Szépen úgy alakítgatod a mondandód, hogy közeledjen a valósághoz, de ha így írod elsõre, akkor nincs is mibe különösebben belekötni.
Az Európai autók belsõ tere olyan semmilyen. Ezt mondtad. A nevedben elnézést kérek az Alfa Romeotól, Mercedestõl, Auditól, BMWtõl, Ferraritól, Jaguartól, stb stb 😊)
Az új Civiccel lett összehasonlítva, ha egyátalán vetted a fáradságot hogy az elõzményt elolvassad. Ettõl még pont olyan jellegtelen, mint ahogy írtam, mint a többi európai. Ebben a mondatban viszont ennek ellenére sincs benne az, hogy a többi, régebbi japán meg nem az.
Pöttyet idegesít már az állandó tudálékosságod. Ami még csak hagyján lenne, ha értelmes dolgokat mondanál, és nem csak üres kötözködés lenne.
Persze ha ennyitõl felrobbansz a nevetéstõl, akkor majd még igyekszek ilyeneket írni, mert már ideje lenne... <#rolleyes>#rolleyes>
Hahaha, ezt a gyöngyszemet csak most láttam meg 😄DD A japánok életükben elõször csináltak egy olyan mûszerfalat ami feltûnik az embernek, hogy egyáltalán van, erre már az európaiak semmilyenek 😄DDD
Legenedásan szarok, jellegtelenek a japán autók mûszerfalai, ez alól kivétel az új Civic.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Most konkrétan felrobbantam a nevetéstõl 😊))
kb 350 kilóval nehezebb a Civicnél a Volvo S80 D5.
Mondjuk tuti, hogy 3-400kg-al nehezebb is lesz a civicnél, szal ugyanolyan erõs motor nem fogja annyira jól mozgatni. Futómûben meg nem nehéz jobbat csinálni az új Civicnél, bár szerintem a Volvoban is csak egy mezei mcpherson+merev hátsó hidas dolog van, nem pedig független lengõkaros. Amit a Volvoban ugyanúgy az elektronika segít ki használhatóra. Szal tipikusan ugyanaz a futómû, mint a kategória összes ilyen újabb autójánál. Kanyarban majdnem borul, már majdnem visszaveszel, de aztán valahogy mégsem. (kivéve a franciákat, mert azok borulnak is, mint a bödön víz...) Illetve talán a sportkompakt kategória valamivel feszesebb ennél, de alapvetõen a sportos kanyartartásra nem mcpherson kell, meg a független hátsó felfüggesztés is alap (lenne).
Amiben viszont egyértelmûen jobb a Civic, az a belsõ tér. Sokkal jobb a kialakítása, meg a mûszerfala is. A Volvo amolyan európaiasan semmilyen lett.
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Szerintem a Volvo C30 állati jó lett. Megkockáztatom, a legjobb ebben a kompakt kategóriában. A 220LE-s T5 motorral állat lehet 😊 Mondjuk arról nem irnak, hogy milyen nehéz, de gondolom a Volvokhoz híven bazira, tehát egy gyengébb szívó motor már nem biztos hogy elég bele. Meg hogy vajon milyen futómûvet tudtak alápasszírozni, a sok biztonságtechnika közepedte...
Hallottam érdekes történeteket egy V8as kompresszoros mercirõl is. =(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pl amikor rám akartak sózni egy Rx-8 ast amikor megjelent, elvittem tesztútra egy olyan példányt, amiért másnap ment a tulajdonosa, mert ugye rendelésre érkezett, de én elõtte azért megkínáltam a verdát, próbáltam megkeresni benne a 231 lóerõt. (volt benne vagy 20km amikor idultunk) Mentségemre legyen mondva utána tudtam meg, hogy már eladott verda, le is döbbentem, mert tudom mit éreznék ha kiderülne, hogy az enyémmel valaki mit mûvelt mielõtt megvettem.
,,egy sportos Honda túlélési esélyét már nem is százalékban adnák meg, hanem mint az amerikaiak a jelzõzászlósokét: másodpercben. Egy amerikai jelzõzászlós a partraszálló rohamcsónakok orrában villogtatta morzelámpáját, ami egy védekezõ géppuskás számára az egyetlen értelmes célpont volt egy ködös hajnalon: átlagos élettartam 38 másodperc."
😄DDDDDD