Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez szar volt 😄

Fater is jön reggel (320d), mondom neki de jó mély hangja lett. Ja, kilyukadt a kipufogó alul a flexi csõnél 😊 Javítás a BMW szerviz szerint: 160e Ft, kompletten cserélik a kipuffot.

Hiába. BMW - Freude am Zahlen
fifi
Bring Mich Werkstadt

<#vigyor1><#hawaii>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
<#csodalk>
DanielT
Miért? Van más is amit autónak lehet nevezni a BMW-n kívül? 😛PPPPPPPPPPPP
[Walaki]D`Lair
Bizony, az AE86-nál inkább olyan extrák vannak, hogy Sperr difi, meg állítható oldaltámaszos kagylóülés...😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
Hát még szép, a 1-1,5 misi van köztük, és ez méretben nem jelenik meg...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Biturbo HDI?

DJ Bee18
a tied 6 hengeres? 😄DD

DJ Bee18
ja, sima karabolnál átbukfenceznek a másik autón... lol

I.C.ram
Ja csak míg egy jó állapotú AE86-ot nem nagyon találsz itthon, addig Pezsó 205 gti-bõl van jó pár nagyon szép. Az meg a másik, hogy az AE86hoz nincsenek olyan alap extrák, mint a panoráma tetõ, meg a tûzpiros kárpit 😊
[Walaki]D`Lair
Bár végülis...kis súly az csak jó lehet 😊 Mondjuk ha választanom kéne akkoris az AE86-ot választanám, mégha az majdnem 100 kilóval nehezebb is 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Egy 90-es évek elejei autóról beszélsz... 7,6 alatt van 100-on.

Bõven jó az.
[Walaki]D`Lair
Hát az elég halvány...

I.C.ram
130
[Walaki]D`Lair
Az hány lovas? 160?

I.C.ram
mekkora szánalom ez a golf reklám német szar film 😛
I.C.ram
Pezsó 205 1.9 GTi meg 880 kg 130 cheval-vapeur 😛
[Walaki]D`Lair
Ahogy érzed....amúgy a BMW E30 az 1120kg 😛PP

[Walaki]D`Lair
De amúgy kurvára igaza van 😊)

ja, max bmw-kbõl 😄
DanielT
Jajj, tudtam, hogy jössz 😊)

1-1,3 tonna alatt bevásárlókocsik vannak nem autók 😊 (nem számítva a lekönnyített versenyautókat persze)

Legalábbis az 1-1.5 tonnánál nehezebbeké 😊
fifi
akár...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bertino
"leírva"

fifi
igen...
nincs sehova leírni, hogy nem lehet...

DanielT
Naja! 6 hengernél kezdõdik a személygépjármû mozgatására alkalmas hajtómû! 😊)
desigo
ez se😊

Kit--Kat
látom szokás szerint megint kötözködsz....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Na ez már nem varrógépmotor!

fifi
igen
ennek az autónak a vásárlóközönségét minden bizonnyal az érdekli legjobban, hogy 17 vagy 20mp a 0-100 gyorsulása...

biztosan...

GregSB
Egyébként ez a belsõ is szép, és csak remélem hogy minél töb dolog át fog kerülni a koncepcióból a sorozatgyártásban lévõ modellbe (mint a civicnél), de szerintem nagyon nagy baromság összehasonlítani (kinézet szempontjából) a Volvo C30 belsejével, mert teljesen más stílus. Azon pedig igen nagy baromság veszekedni, hogy kinek melyik stílus jön be.

GregSB
Ez csak koncepció, kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a végleges sorozatgyártásban lévõ Aurisnak a belseje. (van egy olyan érzésem hogy "ólcsóbb" fílingû lesz)
Egyébként nem tudom ültél e már mostani Corollában, de a belsejében használt (mû)anyagokat nem lehet egy lapon emlegetni még az S40es Volvban használtakkal sem.
Már elõre látom hogy a négyzethálós mintájú részekbõl sima nagy szürke felületek lesznek, a mûszerfalat körülõlelõ mûanyag burok meg kõkemény kopogós lesz.

DJ Bee18
valszeg 😄D

Kit--Kat
Gondolom dynon futotta ezt zárt térben<#hehe>
Kint az utcán van ez 20 is😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
igazából hétszemélyes kombinakvan megadva. 😊 Épp én is a Berlingot meg Doblót hoztam föl, a méretei miatt, de azoknál sztem hosszabb <#wow2>. Állítólag a dízel csak 17,7 alatt gyorsítja 😊

I.C.ram
ezen már csak te meg lolman tudtok kacarászni 😛
I.C.ram
Yaris mindenidõk legrondább kisautója, a 2. gen fejlõdött egy kicsit, de még így is az egyik legvisszataszítóbb kisautó 😊 Ez a corolla se nagy szám kívülrõl. Ha belegondolok az utóbbi idõkben a Toyota gyártotta a legocsmányabb közép kategóriás autókat 😛
I.C.ram
De ez nem is kombi, hanem kishaszon inkább.
DJ Bee18
hátulról még egész jó, de szembõl 😄DD

Kéne belõle GT, mint a Laguna kombiból <#eplus2><#eplus2>

Iszonyat bután néz ki, dehát ez egy olcsó munka-autó. Annak meg lényegében tökéletes.
bertino
omg

DJ Bee18
Dacia kombi: (hatalmas 2,9 m tengelytáv)

Hát egy Berlingo/Doblónál biztos olcsóbb lesz (és nem sokkal igénytelenebb), csak a dízel nagyon gyenge bele 😊

A volvo külseje, meg ennek a belseje, és lenne egy nagyonfasza új compact 😊
CSOCSO
pfff... tiszta alfa koppintas

😄😄😄😄 kene ilyen gyorskomment button😄

amugy allatul nez ki.. soooooot nagyon jol nez ki
DJ Bee18
ezt írták mellé: 😄DD

,,Leginkább az új Yaris felpumpált változatának látszik, némi avensises beütéssel. Az orr-részt leszámítva a forma nem különösebben jellegzetes, de ezt már megszokhattuk a Toyotától, viszont elölrõl meglehetõsen szerencsétlen arckifejezéssel bámul ránk a jármû."

DJ Bee18
kívülrõl tiszta Yaris, belül viszont állat, mondjuk NAVI nélkül megnézném, meg a sebváltó körüli sárga rész olyan lesz-e szériában, na meg a mûszerfal

Itt a Corolla utód is, a Toyota Auris:

Hát ennyit a Volvo belsõ "dizájnjáról" 😄
Magnumrolcsi
Hülye vicc

I.C.ram
Ez a Volvo 480-nak a "remake-je", nem?