101030
.
-
Sztem inkább így költséghatékonyabb, hiszen az Opel is GM, a Saab is GM és a Fiatban is van GM érdekeltség... -
toretto r34 #64801 Amugy az opel sose tudott diesel motort épiteni ezt egy olyan autószerelő mondta aki megjárta németországot is ezé voltak isuzu meg az omegába bömbi motorok most meg az olaszoktol veszik a diesel motorokat ennyit az opelrol nem rossz autók de azé nem kéne isteniteni öket -
-
Én Dacia párti vagyok! Román autók a legjobbak! :-) -
éljenek az olaszok XD -
-

-
Reméljük minden csoda 3 napig tart, és 3 nap után megunod az írogatást... :-) -

-
A kérdésre válaszolj. -
én linkeltem is
le van írva az igazság
kész ennyi
aki ennek nem hisz az sztem "c" vagy megbukott matekból
ott vannak az adataok mindent értelmes ember tudja melyik a jobb -
lexikális tudásod lenyűgöző... pff... -
a lutos az brit én is tudom
de az opel-be (közösen)terveztek motort és az meg német
és a general motors tulajdonába van ami amerikai -
Maszka: Őszintén... elmondanád, hogy miért jársz ide? Gyakorlatilag mindenki hülyének néz téged itt (nem alaptalanul). Örömöd leled abban, hogy másokat idegesítesz a gyermeteg autóskártyás faszságaiddal? -
családi autókBÓL!
Nem lotec, hanem lotus omega. a lotus britt.
A veyron peidg vw konszern, és még gyorsabb is mint a sirius.. -
Öööö Veyron? :D
Hát nem gyönyörü...
-
olvasd már el
LOTUS OMEGA 3.6 BITURBO (377LE/577Nm!!!) | Nyomtatás |
Írta: Ambrus "Hemi" Zsolt
2004. április 19.
Az Opel a 90-es évek elején tuning autóival alapjaiban rengette meg és formálta át a sportkocsikról alkotott nézeteket az autós világban azáltal, hogy nagy szériában gyártott családi autókból alkotott fenevadakat. 1991-től (mikor is az 1989-ben fejleszteni kezdett Lotus Omega/Carlton sorozatgyártása 950 darabos limitált szériában beindult) már semmi sem volt olyan, mint előtte…
......... -
lotec?
LOTUS! Kérdezd már meg valamelyik ismerösöd hogy honnan származik a lotus.
Az a baj veled mint már korábban is irtam, 0 tapasztalatod van de ennek ellenére te mindenben 100%ig biztos vagy -
Yeron, az... -
hol van ilyenkor a Bugatti Yeron vagy mi a rák :D
Lotec Sirus (Germany)1334hp
-
Nemtudom miről vitatkoztok, amikor az Alfa már 1929ben DOHC motort épített.. A többiek csak homokoztak akkoriban :DDDD -
sztem te vagy hülye
le van írva a cikkbe hogy CSALÁDI autó ha elolvasnád
5 személyes
még a Lotec Omega is ami utcai változatba 450Le-s -
General Motors az amerikai tulajdon
egészen 2006-ig ők adtál el a legtöbb autót a világon
Vauxhall/Opel ugyanaz csak az angol verzió jobb kormányos -
mennyit 11-14 liter ez marha sok
M3-as BMW nem eszik ennyit
itt van 1 Opel Omega 2.5TD
http://www.atc.hu/Autotuning_Omega.htm
városban 8 liter környékén tuningolt eszik ennyit -
igaz hogy ez az omega britt, de no para -
családi autó.
Istenem de hülye vagy -
Sok köze nincs ahhoz a szar A omegához :DD -
gyorsulás 0-100 km/h: 5.3 s
gyorsulás 0-200 km/h: 18.3 s
végsebesség: 282 km/h (elektronikai leszabályzás miatt, nem maximális fordulaton!)
A fenti adatok a Porsche Carrera Turbo és a Ferrari Testarossa adataival egyeznek! (A tovább izmosított Lotec 500 lóerővel 4 s alatti gyorsulást tudott elérni!!!)
ez már valami
Opel és BMW sose volt szar
Lotec Omega 500Lóerővel családi autó az nem semmi teljesítmény majdnem 2 évtizede
-
nekem a 2.5 td omega evett 11-14 között. a lexussal normál tempóban ellehet járni 12-13al.
Inkább fizetem adókba a pénzem és használom az autót minthogy havonta 1 hetet autó nélkül közlekedjek -
egy cikk érdemes elolvasni
LOTUS OMEGA 3.6 BITURBO (377LE/577Nm!!!) -
itt a legjobb Omega
Lotus Omega 300LKe
Lotus Omega 0-300 km/h -
én is elmondanám akkor a tapasztalatiankat.nekünk most ez a 2vw a családban.az elsőben egy 1.9-es tdi dolgozott(még a 130pacis)130ezerkm-t tettünk bele gond nélkül.ill. egyszer a turbónál 1 cső elrepedt.most a 2literes tdi (140pacis) már 3x állt meg alattunk.először talán a vezérlés adta meg magát(de ebben nem vagyok biztos),utánna az üzemanyagszivattyú,most pedig a vezérműszíj rendezte le a szelepeket 112-ezer km-nél.(120ezres szervíznél kéne cserélni elvileg,de a szerelő srác azt mondta hogy már 90ezernél cserélni kellett volna,mert nem bírják ki addig).na de ismerősünknek is ilyen vw-e van.ebből a 3 hibából valószinü,hogy kettő nem fog bekövetkezni nála már.mivel az üzemanyagszivattyút már kicserélték benne 1 kötelező szervíznél,mert tudták ,hogy meg fog állni.ugyanakkor a vezérmúszíj is ki lesz cserélve időben,így elvileg emiatt sem lehet gond.csak arra akarok kilyukadni míg mi elég keserü száj ízzel fogjuk eladni a sajátunkat valamikor,addig nekik nem lesznek rossz "élményeik" veleszóval nagyon relatív szerintem ez a jó autó-rossz autó téma....jó kis rövid hszlett ez -
konkért példát keress
ha 4000ccm-es a motor akkor a fentartása drága nagyon
látod épeszű ember azért nem vesz ilyen Lexus-t akinek csak családi autó kell
ha nem javítatásra akkor adóként kifizeted
azt meg nem tudod bemagyarázni a 4000ccm-es motor kevesebbet eszik mint a 2500ccm Turbo Diesel BMW Omega
amúgy a B Omega a ketegória legnagyobb autója -
mert sokan félnek a 4literes motortól pl hogy sokat fogyaszt, illetve kevés is van belőle.
normális omegát 1.5m alatt nem nagyon kapsz, ami tényleg szép állapotú és nem rohad. Lexus ugyanennyi.
Szerintem 100x több omega jár szervizbe akkor mint lexus. -
akkor miért nem azt veszik ha jobb?
írj árat is
sztem omegából 100x többet adtak el európába -
De egy méret, azt hasonlítsd össze.
Megbízhatóságról kezdtél el vitatkozni természetesen hozzáértés nélkül, ismerös ezmegaz szöveggel.. Mindenben jobb a lexus ls400 mint akármelyik omega, erről felesleges vitázni.
a sima verzió lehet, sport nem, +le lett kezelve, nem fog. -
micsoda vita van itt kérem szépen:) -
Neked nem véleményed van, hanem dogmáid, amiket szentül hirdetsz. Nagy különbség van a kettő közt. Nekem is van közvetlen rokonságban BMW, ő meg azt mondja, hogy szar, és soha többet. Akkor most én is kezdjem el azt terjeszteni, hogy a BMW szar autó, és kész? -
attól még hogy nekem nincs bármiről lehet saját véleményem
isminek van 120d-je eddig meg van elégedve vele 163LE
csak egekbe szökött a gázolaj ára -
a LExus 2x annyiba kerül mint 1 omega!
csak megbízhatóságba jobb az kevés
egyébként én nem a megbízhatóságra gondoltam
amugy a suzuki rohadni fog a csomagtartó ajtón