101030
.
-
ezt is olvastam -
Na ez is egy nagy faszság :DDDDDDDDDDD Úristen hogy lehet ekkora hülyeséget leírni te jó ég :DDDDDDDDDDDDDDD -
-
a mai napig nem bizonyított tény hogy a 2 gyújtógyerta és az 5 szelep jobb lenne -
-
Hát az viszont tény, hogy a váltója kivétel nélkül mindegyiknek szar :DD
Oszt társamnak 145-öse van, beleültettem a hacsiba...mondom próbáld ki a váltót...hadonászik..."háááátbazmeg, ha ilyet tudna az alfa...." :DDDDD -
Elég büntetés az nekem hogy egy ivecót is hajtanom kell az öreg mazdám mellett.Abból is dől az olaj ugyanúgy,zuhog a váltó,kontakthibák stb.
Kísértetiesen ugyanaz,mint 13 éve az alfa!
-
156 volt nekünk is (jó régen, 98-ban talán, jesszus már 10 éves lenne...). Imádtam. Belseje gönyörű volt, külseje akkoriban meg szimplán egyedülálló. -
n003 #64955 hát igen :) most egy 156-a van de az 'csak' egy autó a számára .. igaz a spidere mellet valszeg énis így vélekednék -
Ja, vannak autók amiket egyszerűen használni kell,és vannak amiket muszály imádni.:) -
n003 #64953 ;) tudom .. (ahogy maszka mondaná) egy jóbarátomnak 33-a volt mesélt rémeseket róla :D de imádta azta rozsdatemetőt :D -
A benzinesen is ugyanaz a hardy-tárcsa,a kuplung a váltó stb.
/Ha csak a motorral lett volna baj!/ -
Ja mindig ez a duma!
Érdekes módon az utána jövő japánokkal amik dupla idősek voltak,fele annyi gond sem volt.:)))
-
Nyilván te is kifogtál valami leharcoltabb példányt :)) -
n003 #64949 egy alfát dízelben? :O szentségtörés :( -
Maximum szép! /nekem volt is:)/
Én inkább lebeszélnék róla mindenkit!
Bővebben. -
Nekem is a kedvenc régi alfám a 75...szép az, jó az....:) -
[URL=http://www.hasznaltauto.hu/2105661_alfa_romeo_75_1990]...tudom, tudom.Olasz.De ebben alig van elektronika ha jól tudom.Tetszenek a hetvenötösök rohadtul, és hátul hajt.Hogy maszka is örüljön.^^[/URL] -
Azért, mert amióta világ a világ az országok úgy gondolják, hogy az ő szabályaik jobbak a másikénál, és ezt igyekeznek a különbözőségekkel kiemelni. -
n003 #64944 evo9hez is teljesen más motorvezérlő program van pl európaiakhoz és a brittekhez .. nemnagyon értem mire jó ennyi fajta környezetvédelmi előírás?! a gyártóknak is sokkal egyszerűbb lenne egy követelményhez fejleszteni.. -
igazi minőségi Suzuki...
szánalom... -
"itthon kevesebbet ingáznak az emberek és kisebb fogyasztású autókkal teszik"
fantasztikus, és? Ennek semmi köze a hozzászólásomhoz. Szokásos random beböfögsz valami totál ide nem illő hülyeséget.
"amerika és kína a világon a legnagyobb környezetszennyezők"
dettó... -
itthon kevesebbet ingáznak az emberek és kisebb fogyasztású autókkal teszik
amerika és kína a világon a legnagyobb környezetszennyezők
szén+kőolaj -
#64937 -
pont hogy amerikába nem fontos a környezetvédelem :(
alá se írták az euros egyezményt amibe többek között az szerepelt hogy vissza fogják a káros gázok kibocsátását
usa gazdaságát veszélyeztetné
japánok a japánoknak kedveskednek azzal hogy jobbat kapnak ők mint más országok -
http://www.yetro.hu/
Belsőség cikk -
California miatt. Legalábbis régen California miatt. Teljesen elmebeteg követelményeket álítottak az autóknak, melyeket az európai gyártók, csak átalakításokkal tudtak teljesíteni: kisebb keresztmetszetű leömlő, oldalsó indexek, nagyob lökhárító, és a legnagyobb elmebaj: CSAK KEREK LÁMPÁJA lehet elől az autónak...
Gondolom mára kicsit visszavettek ebből, vagy a többiek igazodták hozzájuk. De ez a múlt. A jelenben szerinten me ezért gyengébbek. Szerintem szimplán azért, mert ad1 az amik nem arról híresek, hogy kitaposnák az autóik lelkét, ráadásul elég szigorúan veszik a gyorshajtást, és figyelik is. ad2: amit már írtam egyszer, hogy olcsóbb a biztosítás. Gondolom én. Talán még az is közrejátszhat, hogy sokkal nagyobb távolságok vannak, és a lefolytott autók tartósabbak lehetne ilyen szempontból. Tényleg durva, hogy milyen távolságok vannak ott a mindennapi életben. Tesóm naponta 120-150 km-t tesz meg csak otthonról a melóhelyig (kertvárosból a belvárosba) és vissza. Itthon az átlag max 50-60 körül mozog, szerintem. -
Még a hacsiból is gyengébb az amcsi verzió...:DDD Az 'csak' 112Le, mert televan mindenféle környezetvédelmi baromsággal...katalizátor, kipuff visszavezetés, lambda...az európai motorok 124lovasak, a japó motorok meg 128 :D -
Az mi? :DD -
megfigyelhetted volna mar, hogy minden amcsi piacos japan auto vissza van fogva, az amcsi modellek minden tipusbol gyengebbek egy picit, celicabol, mindenbol, ezert szoktak erre odafigyelni azok akik ilyesmit vesznek, hogy europai piacos legyen ne amcsi mert az puhanyabb. de ha regi muscle carokat is megnezed, ott is 5-6ezer kobcentibol "kisajtoltak" kemeny 250-300 loeroket, nem ertem miert ilyenek az amerikai autok -
egen...
vagy egy 599i -
csajok nem rosszak de az a kocsi.. vicc.. ugye nem gondolod komolyan, hogy egy Scion jobban mutat a csajok mellett, mint egy home tuned swift? -
mi más... -
de legalább gazdaságos :D
ha meg gyorsulni kell akkor kell 1 másik autó pl 540i -
Yetro-n hogy hogy nem voltál kint amúgy? Állítólag jó volt nagyon :) -
1.6D kadett az olyan harmatos menetteljesítménnyel bír, hogy siralom...1x próbáltam egy 1.7D kadettet, hát a gyorsulása valahol az idegtépően nem létező és az érfalrepesztően lomha között volt... -
Így is van :) Már olyan hacsi elvonási tüneteim vannak mint az áááálat :DDD 2 hete ott áll ahol hagytam :((( -
nekem 5.0 és 55Litert :D 1.6D -
fun autók ennyit esznek általában :D -
Nekem is annyit eszik a corolla :DDD