101030
.
-
ezek tudnak:D -
Bizony bizony, összerakásnál esedékes! :) -
Na ja,bölcs dolog gyakran hézagolni,főleg ha sokat rugdosod a kuplungot.
Ha nagyon ráérsz érdemes a kardánkereszteket is átzsírozni. -
Toyota Corolla GT -
Milyen vasad van?

-
könyékig olaj (Y)(Y) -
Borg #66040 Nemtom ez nálad milyen fejnek számít :DD -
google a barátod :DD -
Akkor ilyen fejet vágnék? :DDD
Tökéletes állapotban van, zár is mint a veszedelem ha kell ha nem, csak kivettem hézagolás céljából, mert az nem árt neki sosem :)) Meg már elment 3000km-t a diffiolaj, aztán legalább lecserélem azt is... -
Nem tudja valaki mikor lesz a Párízsi Auto kiállítás? -
Borg #66036 Na, meghalt a difi is? -
azafej:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!444 -
házunk előtt szombathelyen engem is ez várt, diónyi jéggel kísérve
-
Jeee :D -
Mai munkám gyümölcse:
-
komoly lehetett -
Borg #66030 Volt egy kis kalandom a partnerrel :)
A kerékjárat fölé ért a víz... a telephelyünket kissé elárasztotta a víz, van néhány millió forint kárunk az üzem beázásából, raktárban minden 10 centis vízben áll... ja és borsónyi illetve diónyi jegek estek :D Fasza nap.
Kicsi paráztam, mert a hullámok felcsaptak a motorháztetőre is :) Kolléganőm ott sikoltozott mellettem, hogy meg fog állni :D -
Még jó,hogy a Nubirát hamarabb tesztelték az Insignia előtt:) -
Mindkettő GM, nem csodálkoznék ha ugyan az a padlólemezük lenne. -
Eléggé hajaz az Insigniara. -
2010 Chevrolet Cobalt/2009 Chevrolet Nubira
-
Borg #66025 Mindamellett, hogy totálisan értelmetlen fejlesztés. Nem véletlenül csak kiállítási autó lesz.
Az is baromság amit a hírbe írtak mellé, hogy majd az új autók formáinak modellezéséhez... egy ilyen vázszerkezetet meg borítást elkészíteni rettenet idő és pénz igényes, azalatt 20 modellt elkészítenek a hagyományos módszerrel, sőt megkockáztatom negyed árból. -
DJ BP #66024 a 3-as kabriót szépen megoldották, kabriók között legjobban sikerült, zárt állapotban nem látszik kabriónak -
Chris Bangle-nek még nem volt műve, ami tetszene. Arról nem is beszélve, hogy mi a nagy szám ezen? Ezt már a Csehek is tudták a Velorex-szel :P -
ehh:D ez kircsi:D
csak mar oreg.. rancosodik mint egy banya :D NIVEA-t neki. -
O.o -
-
Ide! :D -
Höhhh, hova másoltad be a BMW-s sportárs privát levelét, hogy 2 pontot kaptál? XD -
-
még senki -
Én! És Big Footot építek belőle.
De az első az lesz, hogy kivágom a motorját és Uno Turbo motort rakok bele:DDD -
Kíváncsi vagyok ki vehette meg a szürke kétajtós hacsit, ami 600ezerért volt eladó.(?) -
Lengőkarokban lévő -
mi az a "nagyszilent" ? -
Nah, elfogadnám, így látatlanban:).Bár inkább a háromajtósok felé kacsingatok, de ha a helyzet úgy kívánja megbarátkoznék vele:). -
Ezt már láttam buszról autókereskedés előtt, távolról azt hittem hogy Hacsi :D -
Borg #66009 Pl egyik haverom árul egy ilyet:
91es 4gen 1.5 4D zöldesezüst 199000km-rel. 191000nél volt levegőszürö, gyertya, üzemanyagszürö olaj olajszürö szelephézag szelepfedéltömités csere. 4 elektromos ablak hátul sötétitve, elektromos tükör, szervó. Decemberben volt müszakin és zöldkártyán, uj nagyszilent, uj hütő. Átalakitva DPFI-ről MPFI-re.
Negativum hátulja törött kb 3mm-rel nagyobb a hézag mint kellene. Ezen felül egy bontott 4gen 4D civic alkatrésznek még hozzá.
iá: 250.000,- -
Ahogy mondod:DDDD. -
Kb fél éven belül esedékes lehet a vásárlás.Engem a kicsi,idősebb(teszemazt youngtimer),nem feltétlen rwd, és kicsit egyedibb autók érdekelnek mostanában.A Ladával fene tudja mi lesz, játszani sem fogok vele szerintem, mert drága dolog lenne ha elkap a drága rendőr bácsi.Ajánlj nekem gépeket akkor, addig is gyűjtöm befele az infót legalább:).Tudom a Civic tök klafa, nekem is a szivem csücske, csak már néha unalmas mindig azokat szelektálni, így körülnéztem/nézek más irányban is...Szóval: egy olyan korábban linkelt kis Uno Turbo is nagy feeling lehet, de lévén első autó jobb lenne valami megbízhatóbb.Ez nem előítélet, inkább óvatosság.Néztem a corolla gti-ket is (ae92), azokm is tetszenek ilyen 200-500 kiló fele adják, már ha van-.-.
Tetszenek a 4. és 5. gen Civicek rohadtul, bár az előrelátható keretbe az ötös generáció nem igazán fér bele.Aztán a 3.gen Preludeok is kibaszottul bejönnek.Egy normális állapotú Ladát is lehetne venni például.Azt javítani meg még faterral is tudnánk javítani esetleg.E30-ak is tetszenek, de valahogy félk tőlük:).Szóval nagyon sokan vannak, és ez most csak pár darab volt.Kb 500.000 magyar pénz lesz az akcióra, előreláthatólag.Szóval kiváncsian várom a véleményed/véleményeitek.:)
Ha van kérdés, nyugodtan.