101030
.
  • MaSzKa
    ezek tudnak:D
  • R0zs0máK
    Bizony bizony, összerakásnál esedékes! :)
  • pszihopata
    Na ja,bölcs dolog gyakran hézagolni,főleg ha sokat rugdosod a kuplungot.
    Ha nagyon ráérsz érdemes a kardánkereszteket is átzsírozni.
  • R0zs0máK
    Toyota Corolla GT
  • LaszloLedzenyi
    Milyen vasad van?
  • cement
    könyékig olaj (Y)(Y)
  • Borg
    Nemtom ez nálad milyen fejnek számít :DD
  • R0zs0máK
    google a barátod :DD
  • R0zs0máK
    Akkor ilyen fejet vágnék? :DDD

Tökéletes állapotban van, zár is mint a veszedelem ha kell ha nem, csak kivettem hézagolás céljából, mert az nem árt neki sosem :)) Meg már elment 3000km-t a diffiolaj, aztán legalább lecserélem azt is...
  • Máté94
    Nem tudja valaki mikor lesz a Párízsi Auto kiállítás?
  • Borg
    Na, meghalt a difi is?
  • Csabesz6
    azafej:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!444
  • autoszimulator
    házunk előtt szombathelyen engem is ez várt, diónyi jéggel kísérve
  • broman191
    Jeee :D
  • R0zs0máK
    Mai munkám gyümölcse:

• kemszi2
    komoly lehetett
  • Borg
    Volt egy kis kalandom a partnerrel :)

A kerékjárat fölé ért a víz... a telephelyünket kissé elárasztotta a víz, van néhány millió forint kárunk az üzem beázásából, raktárban minden 10 centis vízben áll... ja és borsónyi illetve diónyi jegek estek :D Fasza nap.

Kicsi paráztam, mert a hullámok felcsaptak a motorháztetőre is :) Kolléganőm ott sikoltozott mellettem, hogy meg fog állni :D
  • Máté94
    Még jó,hogy a Nubirát hamarabb tesztelték az Insignia előtt:)
  • GregSB
    Mindkettő GM, nem csodálkoznék ha ugyan az a padlólemezük lenne.
  • Willi Betz
    Eléggé hajaz az Insigniara.
  • Máté94
    2010 Chevrolet Cobalt/2009 Chevrolet Nubira

• Borg
    Mindamellett, hogy totálisan értelmetlen fejlesztés. Nem véletlenül csak kiállítási autó lesz.
    Az is baromság amit a hírbe írtak mellé, hogy majd az új autók formáinak modellezéséhez... egy ilyen vázszerkezetet meg borítást elkészíteni rettenet idő és pénz igényes, azalatt 20 modellt elkészítenek a hagyományos módszerrel, sőt megkockáztatom negyed árból.
  • DJ BP
    a 3-as kabriót szépen megoldották, kabriók között legjobban sikerült, zárt állapotban nem látszik kabriónak
  • I.C.ram
    Chris Bangle-nek még nem volt műve, ami tetszene. Arról nem is beszélve, hogy mi a nagy szám ezen? Ezt már a Csehek is tudták a Velorex-szel :P
  • CSOCSO
    ehh:D ez kircsi:D

csak mar oreg.. rancosodik mint egy banya :D NIVEA-t neki.
  • GregSB

O.o
  • kemszi2
  • I.C.ram
    Ide! :D
  • Kit--Kat
    Höhhh, hova másoltad be a BMW-s sportárs privát levelét, hogy 2 pontot kaptál? XD
  • SötétBarom
  • R0zs0máK
    még senki
  • Kit--Kat
    Én! És Big Footot építek belőle.
    De az első az lesz, hogy kivágom a motorját és Uno Turbo motort rakok bele:DDD
  • Csabesz6
    Kíváncsi vagyok ki vehette meg a szürke kétajtós hacsit, ami 600ezerért volt eladó.(?)
  • R0zs0máK
    Lengőkarokban lévő
  • fifi
    mi az a "nagyszilent" ?
  • Csabesz6
    Nah, elfogadnám, így látatlanban:).Bár inkább a háromajtósok felé kacsingatok, de ha a helyzet úgy kívánja megbarátkoznék vele:).
  • broman191
    Ezt már láttam buszról autókereskedés előtt, távolról azt hittem hogy Hacsi :D
  • Borg
    Pl egyik haverom árul egy ilyet:

91es 4gen 1.5 4D zöldesezüst 199000km-rel. 191000nél volt levegőszürö, gyertya, üzemanyagszürö olaj olajszürö szelephézag szelepfedéltömités csere. 4 elektromos ablak hátul sötétitve, elektromos tükör, szervó. Decemberben volt müszakin és zöldkártyán, uj nagyszilent, uj hütő. Átalakitva DPFI-ről MPFI-re.
    Negativum hátulja törött kb 3mm-rel nagyobb a hézag mint kellene. Ezen felül egy bontott 4gen 4D civic alkatrésznek még hozzá.

iá: 250.000,-
  • Csabesz6
    Ahogy mondod:DDDD.
  • Csabesz6
    Kb fél éven belül esedékes lehet a vásárlás.Engem a kicsi,idősebb(teszemazt youngtimer),nem feltétlen rwd, és kicsit egyedibb autók érdekelnek mostanában.A Ladával fene tudja mi lesz, játszani sem fogok vele szerintem, mert drága dolog lenne ha elkap a drága rendőr bácsi.Ajánlj nekem gépeket akkor, addig is gyűjtöm befele az infót legalább:).Tudom a Civic tök klafa, nekem is a szivem csücske, csak már néha unalmas mindig azokat szelektálni, így körülnéztem/nézek más irányban is...Szóval: egy olyan korábban linkelt kis Uno Turbo is nagy feeling lehet, de lévén első autó jobb lenne valami megbízhatóbb.Ez nem előítélet, inkább óvatosság.Néztem a corolla gti-ket is (ae92), azokm is tetszenek ilyen 200-500 kiló fele adják, már ha van-.-.
    Tetszenek a 4. és 5. gen Civicek rohadtul, bár az előrelátható keretbe az ötös generáció nem igazán fér bele.Aztán a 3.gen Preludeok is kibaszottul bejönnek.Egy normális állapotú Ladát is lehetne venni például.Azt javítani meg még faterral is tudnánk javítani esetleg.E30-ak is tetszenek, de valahogy félk tőlük:).Szóval nagyon sokan vannak, és ez most csak pár darab volt.Kb 500.000 magyar pénz lesz az akcióra, előreláthatólag.Szóval kiváncsian várom a véleményed/véleményeitek.:)
    Ha van kérdés, nyugodtan.