101030
.
-
n003 #68688 baszus nézzétek a Rönónál az üveget mit kell elviselnie :O :)) -
Hello!
Vki nem tudja, hogy Fiat Stilo-ba mennyi egy motorbak? me eltört-.- -
Az EuroNCAP megint jött és tesztelt!
Daihatsu Coure:
Hyundai i30:
Lancia Delta:
Renault Koleos:
Mercedes-Benz M-osztály
-
Hmm...na jó majd meglátjuk.Az a baj szerintem, hogy a Zsigánál nem igen férsz oda a főtengelyhez hogy csak úgy tekergesd, pláne kézzel.Mindegy nagyapának van kurblija tutira:).
Egyébként már jó régen mentem vele. -
Ehh, ezt benéztem, ott van a Fiesta képei alatt de ez nem az, valami Verve Concept... -
Ha ez tényleg így fog kinézni, akkor asszem megvan a legszebb puttonyos kisautó. Ha valaki nem vágná akkor a Thaila-val, Clio sedannal és ezekkel van versenyben.. amik mind egytől egyik broáf kategóriát képviselik :D -
Eltünt Magyarországról a Dacia Logan
-
Múlt héten cseréltem vezérműtengely szimeringet és simán kézzel tekergettem a főtengelyt...aztán finomhangoláshoz meg racsnival... -
Racsnival?Hát az ékszíjtárcsára sehogy se.A vez. tengelyre esetleg, bár ilyen módszerről még nem hallottam.Kézzel?:DDDDDd az kemény. -
Minek a kurbli? Ráfogsz racsnival az ékszíjtárcsa csavarjára vagy a vezérműtengely csavarjára és eltekered...vagy akár kézzel is... -
2009 Ford Fiesta -
szieszáj #68677 opció :) -
n003 #68676 aza hátsószárny szerintem katasztrófa :(( -
öregember #68675 evo_X -
Nah megjöttem fatertól.
1.Állítottam a kuplungon a kiemelővillánál.(Eléggé csúszott már)
2.Húztam a kéziféken, mert elég agyhalott volt szegény.Érdekes akkor feszül meg, hogy ha teljesen behúzom.(Most ez 5 kattanás, eddig 8 volt ha nem több.)
3.Leszedtem a bal hátsó "ajtókárpit"ot:D, hogy megnézzem mitől döglött az ablakemelő.Elengedett a hegesztés első ránézésre.(Az üveget tartó fém és az azt mozgató fémlap között.Aztán lehet hogy szimplán szétrohadt:D)
4.Faterral beállítottuk az előgyujtást( jel alapján most 5fok).Még jó hogy korábban kiszedtem a balelsö indexet, az volt a próbalámpánk:D.Van 2 patent húszforintos Lada könyvem, minden benne van:).Nagypapától, ki mástól lennének a könyvek.Az volt a jó buli, amikor a kurva megszakítót kellett nyitott állásba hozni , persze kurbli nélkül.De sikerült.
5.Beállítottam a karbit, zsiguli.hu-s leírás alapján:).
A következő a szelephézag állítás lesz, addigra beszerzek egy kurblit is a nagypapámtól, mert ehhez tényleg kell.Jah meg egy generátort is kunyizok tőle:).Remélem egy generátorcsere megoldja a bajomat.(Úgyse fogja...)
Nah egyelöre ennyit haladtunk kb. -
Nem, csak magamnak :)) -
Good job :D -
gratulalok. te csinaltad a gumicseret az osszes drifternek?:D -
Nekem a rekord eddig 1nap alatt 30 gumicsere :D:D (kocsiemeléssel minden szarral együtt :DDD) -
És utána tartósan beállnak 40-re...amikor meg elmegyek 50-el a rendőr mellett akkor volt már rá precedens, hogy kiemelnek a forgalomból ánusz ellenőrzésre (izzókészlet, eü csomag, láthatósági mellény, biztosítékcsomag, gumióvszer, kutyafasza...) -
Asszony ma szétküldte a jobb lső gumimat btw. :S
Rájöttem, hogy utálok kereket cserélni :D -
Ugye vágod a szitut, amikor a sok birka rendőrautót lát, beleugrik a fékbe??? :DDDDDDD $_$ -
Borg #68666 Jól hangik, de szerintem kivitelezhetetlen szabályozás. Nem fogják tudni megfogni ezeket a tetüket, mert akkor és ott úgysincs rendőrautó. És tipikusan nem olyan helyen megy a bénázás, ahol trafi is van. -
én már többet is láttam, magyarorszagon meg kulfoldon is, de olyan mint a zsiráf. -
Én szombaton (is) láttam...valami eszméletlen módon tetszik -
b+ pont ma láttam egyet itthon, egy régi ismerősömé... Svájci rendszám van rajta... :) -
szieszáj #68662 látom te is nézted :) -
X6-ot nem lehet még konfigurálni :(( -
Dicsak? -
hat igen nevetsegesen draga -
szieszáj #68658 most állitottam össze egy bmw-t ami tetszik nékem kiváncsi voltam mennyi lenne . :) csak az ár meginn:
BMW 318i limousine
alapár: 7 947 000-
opciok: 2 698 800-
végár : 10 645 800- :)
-
Új autópálya-rekordot mértek gyorshajtásban az M7-es autópályán. Egy Mitsubishi Lancer 254 km/h-val hajtott, amikor bemérték, de elkapni nem tudták.
Rekordba illő sebességet mértek az M7-es autópálya fonyódi szakaszán; egy rendszám nélküli gépkocsi óránként 254 kilométeres sebességgel hajtott a hét végén Fonyódnál. A történtekről a Sonline.hu [1] adott hírt kedden, s a mért sebességet egyben új "autópálya-rekordnak"
A Somogy megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, a gyorshajtónak nyoma veszett. Bíró Gábor százados közölte, szinte fizikai képtelenség a gyorshajtó nyomába eredni, és mivel a rendszám nélküli Mitsubishi Lancer Evo-t [2] nem tudták azonosítani, ezért eljárást sem tudnak a sofőr ellen indítani.
A rendőrség ugyanígy tehetetlen a gyorshajtó motorosokkal szemben is, ugyanis a lézeres sebességmérő a járművet szemből fényképezi le, a motorokon pedig hátul rögzítik a rendszámtáblát.
Ha gyorshajtasz, akkor legalább csináld rendesen
-
2009/2010 Chevrolet Beat:
-
szieszáj #68655 na kapsz majd a pofádba
-
olvass! Facelift -
ezen mi az uj?? honapok ota ilyenekkel maszkalnak az emberek... amugy kuuuuuuurvajol nez ki.. egyik ismerosnek ilyenje van hofeherben.. Carlson vagy mittom hogy irjak -
szieszáj #68652 bárcsak az lennék...
-
szieszáj #68651 :) -
DJ BP #68650 mondjuk nem vagyok célcsoport :) -
szieszáj #68649 nekem pont az tetszik benne, ettől különleges szvsz :) nomeg gyönyörű