101030
.
  • n003
    baszus nézzétek a Rönónál az üveget mit kell elviselnie :O :))
  • gyemant04
    Hello!

Vki nem tudja, hogy Fiat Stilo-ba mennyi egy motorbak? me eltört-.-
  • Máté94
    Az EuroNCAP megint jött és tesztelt!
    Daihatsu Coure:

Hyundai i30:

Lancia Delta:

Renault Koleos:

Mercedes-Benz M-osztály
  • Csabesz6
    Hmm...na jó majd meglátjuk.Az a baj szerintem, hogy a Zsigánál nem igen férsz oda a főtengelyhez hogy csak úgy tekergesd, pláne kézzel.Mindegy nagyapának van kurblija tutira:).
    Egyébként már jó régen mentem vele.
  • GregSB
    Ehh, ezt benéztem, ott van a Fiesta képei alatt de ez nem az, valami Verve Concept...
  • GregSB
    Ha ez tényleg így fog kinézni, akkor asszem megvan a legszebb puttonyos kisautó. Ha valaki nem vágná akkor a Thaila-val, Clio sedannal és ezekkel van versenyben.. amik mind egytől egyik broáf kategóriát képviselik :D
  • Máté94
    Eltünt Magyarországról a Dacia Logan
  • R0zs0máK
    Múlt héten cseréltem vezérműtengely szimeringet és simán kézzel tekergettem a főtengelyt...aztán finomhangoláshoz meg racsnival...
  • Csabesz6
    Racsnival?Hát az ékszíjtárcsára sehogy se.A vez. tengelyre esetleg, bár ilyen módszerről még nem hallottam.Kézzel?:DDDDDd az kemény.
  • R0zs0máK
    Minek a kurbli? Ráfogsz racsnival az ékszíjtárcsa csavarjára vagy a vezérműtengely csavarjára és eltekered...vagy akár kézzel is...
  • Máté94
    2009 Ford Fiesta
  • szieszáj
    opció :)
  • n003
    aza hátsószárny szerintem katasztrófa :((
  • öregember
    evo_X
  • Csabesz6
    Nah megjöttem fatertól.
    1.Állítottam a kuplungon a kiemelővillánál.(Eléggé csúszott már)
    2.Húztam a kéziféken, mert elég agyhalott volt szegény.Érdekes akkor feszül meg, hogy ha teljesen behúzom.(Most ez 5 kattanás, eddig 8 volt ha nem több.)
    3.Leszedtem a bal hátsó "ajtókárpit"ot:D, hogy megnézzem mitől döglött az ablakemelő.Elengedett a hegesztés első ránézésre.(Az üveget tartó fém és az azt mozgató fémlap között.Aztán lehet hogy szimplán szétrohadt:D)
    4.Faterral beállítottuk az előgyujtást( jel alapján most 5fok).Még jó hogy korábban kiszedtem a balelsö indexet, az volt a próbalámpánk:D.Van 2 patent húszforintos Lada könyvem, minden benne van:).Nagypapától, ki mástól lennének a könyvek.Az volt a jó buli, amikor a kurva megszakítót kellett nyitott állásba hozni , persze kurbli nélkül.De sikerült.
    5.Beállítottam a karbit, zsiguli.hu-s leírás alapján:).

A következő a szelephézag állítás lesz, addigra beszerzek egy kurblit is a nagypapámtól, mert ehhez tényleg kell.Jah meg egy generátort is kunyizok tőle:).Remélem egy generátorcsere megoldja a bajomat.(Úgyse fogja...)
    Nah egyelöre ennyit haladtunk kb.
  • R0zs0máK
    Nem, csak magamnak :))
  • SötétBarom
    Good job :D
  • CSOCSO
    gratulalok. te csinaltad a gumicseret az osszes drifternek?:D
  • R0zs0máK
    Nekem a rekord eddig 1nap alatt 30 gumicsere :D:D (kocsiemeléssel minden szarral együtt :DDD)
  • R0zs0máK
    És utána tartósan beállnak 40-re...amikor meg elmegyek 50-el a rendőr mellett akkor volt már rá precedens, hogy kiemelnek a forgalomból ánusz ellenőrzésre (izzókészlet, eü csomag, láthatósági mellény, biztosítékcsomag, gumióvszer, kutyafasza...)
  • SötétBarom
    Asszony ma szétküldte a jobb lső gumimat btw. :S
    Rájöttem, hogy utálok kereket cserélni :D
  • SötétBarom
    Ugye vágod a szitut, amikor a sok birka rendőrautót lát, beleugrik a fékbe??? :DDDDDDD $_$
  • Borg
    Jól hangik, de szerintem kivitelezhetetlen szabályozás. Nem fogják tudni megfogni ezeket a tetüket, mert akkor és ott úgysincs rendőrautó. És tipikusan nem olyan helyen megy a bénázás, ahol trafi is van.
  • cement
    én már többet is láttam, magyarorszagon meg kulfoldon is, de olyan mint a zsiráf.
  • R0zs0máK
    Én szombaton (is) láttam...valami eszméletlen módon tetszik
  • fifi
    b+ pont ma láttam egyet itthon, egy régi ismerősömé... Svájci rendszám van rajta... :)
  • szieszáj
    látom te is nézted :)
  • R0zs0máK
    X6-ot nem lehet még konfigurálni :((
  • SötétBarom
    Dicsak?
  • cement
    hat igen nevetsegesen draga
  • szieszáj
    most állitottam össze egy bmw-t ami tetszik nékem kiváncsi voltam mennyi lenne . :) csak az ár meginn:
    BMW 318i limousine
    alapár: 7 947 000-
    opciok: 2 698 800-
    végár : 10 645 800- :)

• SötétBarom
    Új autópálya-rekordot mértek gyorshajtásban az M7-es autópályán. Egy Mitsubishi Lancer 254 km/h-val hajtott, amikor bemérték, de elkapni nem tudták.

Rekordba illő sebességet mértek az M7-es autópálya fonyódi szakaszán; egy rendszám nélküli gépkocsi óránként 254 kilométeres sebességgel hajtott a hét végén Fonyódnál. A történtekről a Sonline.hu [1] adott hírt kedden, s a mért sebességet egyben új "autópálya-rekordnak"

A Somogy megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, a gyorshajtónak nyoma veszett. Bíró Gábor százados közölte, szinte fizikai képtelenség a gyorshajtó nyomába eredni, és mivel a rendszám nélküli Mitsubishi Lancer Evo-t [2] nem tudták azonosítani, ezért eljárást sem tudnak a sofőr ellen indítani.

A rendőrség ugyanígy tehetetlen a gyorshajtó motorosokkal szemben is, ugyanis a lézeres sebességmérő a járművet szemből fényképezi le, a motorokon pedig hátul rögzítik a rendszámtáblát.

Ha gyorshajtasz, akkor legalább csináld rendesen
  • Máté94
    2009/2010 Chevrolet Beat:

• szieszáj
    na kapsz majd a pofádba
  • cement
    olvass! Facelift
  • CSOCSO
    ezen mi az uj?? honapok ota ilyenekkel maszkalnak az emberek... amugy kuuuuuuurvajol nez ki.. egyik ismerosnek ilyenje van hofeherben.. Carlson vagy mittom hogy irjak
  • szieszáj
    bárcsak az lennék...
  • szieszáj
    :)
  • DJ BP
    mondjuk nem vagyok célcsoport :)
  • szieszáj
    nekem pont az tetszik benne, ettől különleges szvsz :) nomeg gyönyörű