101030
.
-
Én olasz fan vagyok, de mindemellett hiszek az ilyesmiben [pogány nagyon]
Nem feltétlenül a high-tech az Zisten.. -
amúgy az amerikaiak is a németektől vitték el az autógyártás technikákat a 2. vh végén
pl General Motors olcsón megvette valahogy opel-t
ez volt a jóvátétel :(
a nácik autóversenyzője című filmet érdemes megnézni
ott az AutoUnion(Audi elődje) és a Mercedes- ellen a világon semilyen más autógyártó nem ért a nyomába
abba az időben toronymagasan a német autók voltak a jók -
primo stilus? nezzetek mar tukorbe tudalekos okostojasok...
faj ha az emberek kiakadnak a parasztsagaitokon?
belinkeltem a szoveget ha tudsz angolul olvasgass, nem csak gyorsulasrol volt szo.
mijaza prímó????
primitív akarna lenni? -
Hei :D
-
de a németek majd mindent visznek:D -
ajjaj most összecsap itália amerika meg japán :D -
NEm tudom minek az a prímó stílus kedves autó szakértők meg stb.
Te neked is annyi közöd van 1 Ferrarihoz mint nekem ülni ültem már benne hűű de nagy cucc, meg láttam már én is Corvettet és Vipert élőben.
A lényeg: ha olyan rendszerek lennének a traktor motoros Viperben mint 1 Ferrariban akkor nem 16 millió körül vágnák hozzád. Olvasgasd el a Ferrari menetstabilizáló rendszereit.
Lehet egy negyedmérföldesen lenyomja az olasz sport kocsikat, de egy Hungaroringen szvsz egy F430as is lehagyná a detroitiakat.
Mind1 nem fogok veled ezn vitatkozni. -
Hol az Opél?
-
n003 #70171 hühűű :DD talán elég is a benne levő nafta 20 munkaütemre is :D
miaza chip? :DD -
Én csak egyszer tettem be de valami szar vagy az sg-vel! Mind a két hsz száma #70166... Nem tudom, hogy ez hogy jött össze! :D -
az ár is érdekes : 777.777 Ft
lehet sokat nézte a heti 7-est :D -
kösz hogy 2x is beraktad :D
amúgy az elején az ott 1 valódi angol ICE LED :D -
amúgy hátulról jól néz ki
de mi van akkor ha a gyerek ráfékez és hátulról fejbe vágja a nitros palack amit a kalaptartón kapott?
-
"Állapot: Kitünő" = Bontásra... 
"nagyon sokat koltotem az autora, belso optika nitro palack" Képzelem hány száz font lehetett ez a drága nitro palack!
-
Nemtom... :D
Bár az Ír rendszám az elején mintha egy kicsit segítene... :D
Dehát nevicceljetek, ezzel vigyázni kell, idéznék: "kb megy 300km/orat."
Meghát gondolom nitróval mehet még 400-at is akár!

-
Borg #70164 Lehet hogy japánban nem árultak ilyen überwagent?:D -
Vag az esze nagyon. Mibol szurte le vajon? -
Azért ilyen k*rva gagyi? Egyszerűen gusztustalan ez a kivitelezés, szörnyű...
-
Borg #70161 Ez ám a logika. -
ezt angliából hozta be olcsón sztem -
Ez még a hülyének is megéri... :D
-
jezusom..... :D
amugy ennek a videonak mi ertelme? most komolyan.. -
leleptem a munkabol.. megyek haza.. majd ott folytatjuk a kedves hozzaertokkel akik meg eletukben bele se szagoltak egy ferrari belterebe, nemhogy tudjak milyen vezetni egy kibaszott vipert meg corvette-t...
es ne ertsetek felre.. nem vagyok corvette meg viper imado.. elobb vennek evo X et vagy 350z-t... csak felbasszak az agyamat mikor akkora okorseget olvasok a nagy hozzaertoktol, hogy az mar faj.... -

-
lassan már belinkelted a komplett youtubeot, spájzolj be szerintem pár videót későbbre
-
te mar megint geciokos vagy.........
ennek mi koze egy utcai ferrarihoz? tobbszaz kiloval konyebb, komolyabb felfuggesztes, teljesen mas ecu map, stb stb stb...
NEM!! !nem a verseny gepekrol beszelek te agyhalott, hanem az utcaiakrol.. nehogy elkezdjel nekem linkelgetni hillclimb suzukikat meg uberbazmeg geciallat kihalt opelokat amik anno dejok voltak...
toroltem a hszeidet mert nagyon rossz uton haladsz... -
amerika legnagbb automagazinja ( a foszerkeszto Csere Csaba) Car and Driver:
"For various reasons, Ferrari couldn't provide us with a car because the company was at full stretch with the launch of the 599GTB, but we suspect it was gun-shy about putting its car up against the Corvette. However, Gerrit Schumann, an Internet entrepreneur we know in Germany, generously lent us his car for a couple of days." :D:D:D
"Vette and Viper are pretty much even (and impressive) in roadholding, lane change, and braking distance, but the Viper wins on the track. It's easier to drive around the road course as well, thanks to great feel from the quick steering and solid brake pedal. The Viper is more benign than you would think. There's so much rear-end grip that it's difficult to get a little back-end slide using the gas pedal, although the Viper is harder to manage once it does go sideways.
"On paper, the Z06 Corvette is the best car here. It accelerates as quickly as the 911 Turbo through the quarter and wastes both the Porsche and Ferrari at speeds above 120 mph. How about 0 to 150 mph in 17.7 seconds? That's up there in Ford GT territory, if not as stupid fast as a McLaren F1. The Z06 has the most grip at 1.01 g and the best braking performance. On an autobahn, it was still accelerating while the Ferrari was topped out in sixth gear at 186 mph. Around our road course, it was an easy victor, 1.7 seconds quicker than the Porsche on a near-76-second lap. It does all this for about a third of the Ferrari's price. The Z06 is the best performance value in the world, period. "
van meg kerdes autoszakerto barataim???
-
ez milyen verseny?
és milyen autók nyernek? :D -
me' a lamborghini anno mashogy nyomta, iga'?
amugy meg akarmilyen hulyen allitod be de ez van... lehet hogy egy picit gyorsabb kanyarokban a ferrari de versenypalyan egy kicsit jobb driver siman lealazza a ferrarit amit nem egy sumakker gyerek vezet....
videot meg linket keressetek magatoknak... raertek nem? google a baratod... -
verseny pályán sztem a Ferrari a jobb -
Ahha, ne mond, már, hogy egy F1ben kifejlesztett cuccokkal teli veersenyautóval partiban van egy teherautóból kifejlesztett motoros sportkocsi. -
viszont legalább van hozzá viszonylag olcsón bontóban dögivel alkatrész
és alkatrész autó sem drága -
nem olyan rossz mint gondolod :) én mindennap használom,nincs vele bajom. de persze nem egy rakéta,de igazság szerint pestre reggel 70-80nál többet nem nagyon megy a sor,így nem nehéz előzgetni :) fogyasztása kedvező mint mondtam,és nagyon megbízható. de persze ha szarik rá az ember,persze h széthullik mint minden. viszont egyszer majd nyugdíjba fog vonulni,és egy benzines tesó jön a helyére,nagyobb motorral :) motorvezérlőt ma már tényleg nem nagy ügy találni,régen meg az volt,nálunk régen a váltó volt szar,és akkor még németből kellett hozatni elég drágán...igazából sztem a piacon kínált autól 80%-a simán alkalmas lenne napi használatra,ha rendesen karban lennének tartva. sajnos a Bmw-ket,vw-ket,opelokat ma már erősen sötétbőrűek használják,főleg a régieket,és ott valljuk be,még igénytelenebbek a kocsijukkal mint az átlagmagyar :( -
Remek,most ajándékból húzz el a picsába! -
Pár népitéletet most elolvastam kiváncsiságból,több helyen említík a motorvezérlőt-sztem az lehetett.
Most már nem ügy beszerezni,de 10-15 éve csak újat lehetett.
Na ja az adagoló-turbó-hengerfej szinte mindegyik ítéletben szerepel,de szerintem az is mazohista aki 20 éves td-vel akar járni,pláne bmw-vel.
-
ajándék videó csak nektek! :D
-
linket,videót... -
nezz mar egy par tesztet.. kezitcsokolom... -
kussoljál már faszkalap nem latod h senki nem kivancsi rad? huzzál a retkes picsába -
értem én csak lexarom :D
ha bosszantani vagy az eszedet akarod játszani itt akkor legalább BMW-s videót linkelj be