101030
.
-
ZsirosKenyer #73236 interesting -
szerinted vak vagyok?:D -
Jah, egy régi Hacsis forma mesélte, hogy egy esti mátrás mókázáson megevett 2 liter botondot a motorja, de az úgy ment mint a huzat XDDDD -
"forgalomból végleg kivonva" -
ಠ_ಠ
Lehet venni hozzá a trélert amivel kihordod a pályára :DD -
200k -
Na ja!
Olvastam hogy az olajokat egy olyan siklócsapágyban tesztelik,ahol egy hidraulikus szerkezet folyamatosan növeli a csapágy terhelését,közben érzékeny szenzorral mérik a csésze hőmérsékletét.
Amelyik olajnál magas a hőmérséklet,az szar.-ennyire egyszerű!
/A lebegtetés stb. persze más vizsgálatok,de a cikkben arról szó sincsen./
Egy német labor táblázatát láttam még jó 10 éve,akkor a mol olajok meglepően jól vizsgáztak,a botond nevű olcsó de vastag olaj /20w-50/ meg különösen.
A high-tech vékony olajok viszont elég hamar elvesztették a filmvastagságot,ezért hamar felszökött a hőmérséklet.
A végkövetkeztetés az volt,hogy csak hibátlan újszerű autóba,és rövid távokon főleg hidegen használtakba szabad ilyen híg olajat tenni,és ahogy tellnek a kilóméterek illik elfelejteni őket!
-
Nemmellesleg egy CBR1000 az utánfutón:|) -
Pedig a motorháztetőn a jel,nem a kissebbségek szeretetéről híres! 
Inkább egy bomberdzsekis gárdista lesz sztem.
-
Ez ilyen jómunkás színesfémkereskedő kisebbségi autó... :) -
(motorháztető)
-
Eddig is lehetett tudni, de mostmár hivatalos: R.I.P. S2000. -
Nem is állít mást...írja hogy csökken az olajnyomás, de amíg megvan alapjáraton és fordulaton a kellő nyomás, addig nincs probléma. Nyilván ha akkora a hőterhelés, úgy már nem elég a 0W-30 olaj...de az pl. biztos ezek alapján, hogy olajcsere után nem rakok 10W-60 olajat a kocsiba :DD -
vélemény:
Ez a motorolajos cikk egy faszság!
A vékony olaj melegen nem ken rendesen-ez törvény!
/Az áramlási mennyiséget szajkózza,mikor az olajnyomás értéke az egyedüli lényeges dolog a siklócsapágyaknál./ -
Az új Toyota Avensis a japán autó dizájn egy újabb csődje. -
hátö
relatív, mint tudjuk. -
Viszonylag, lehetnének rosszabbak is... -
de legalább szépek -
Opel Insignia, Suzuki Kizashi, Chrysler 200C EV
Mindenki ontja magabol ezeket a keltesztabol gyurt lufikat? -
Chrysler 200C EV
végre kezdenek a dizájnra is adni a gyártók -
Új toyota Avensis Full IS lexus... -
Suzuki Kizashi
-
gondolom vitt magaval egy adag foldet is. -
ZsirosKenyer #73213 az a redva a falon micsoda?
csődött mondott a részecskeszűrő? :D
Vagy csak CSippelt pédéTÉI? -
Ronny #73212 mákja volt, hogy nem a falba sikerült beszállnia:) -
ACCIDENT FAIL :D:D
-

-
Egy templom tetejébe hajtott ma hajnalban egy autós a szászországi Limbach-Oberfrohnában. A 23 éves chemnitzi sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrségi szakértő szerint a férfi gyorsabban vezetett a megengedettnél. Nem tudott bevenni egy kanyart, helyette továbbszáguldott egy emelkedőn, majd a tetejére érve 30 métert repült, és 7 méteres magasságban a templomtetőbe csapódott.
SZEEEEVAAASZZZZZ
-
mazda 6 meg kijön dízel verzsönbe is (: -
TotokaBazs #73207 Új Mazda3 alapjárati leállítással...
http://www.testcar.hu/hu/news/090126-mazda3-alapjarat-leallitassal.html -
a keppel az a baj hogy se fule se farka.............. -
hogy lehet ilyen ronda seggel? Mint egy kinai szar. -
köszi, találtam egy két helyet, van egy két esélyes, majd holnap felhívom őket -
egy manapság kijövő autót hogy lehet ilyen kipufogóval gyártani? legalább elrejthetnék. -
vagy felnikozepnek. Ezutobbi talan nepszerubb elnevezes.
Kerdesre valaszolva probald meg pozso bontokban vagy markakereskedoknel ok szoktak tudni rendelni. Legalabbis Mercedesnel 50-es evekre visszamenoleg minden gyari alkatreszt megtudnak rendelni. -
köszönöm, megjegyeztem. :) -
felnikupaknak hivjak. -
szerintetek Peugeot 406 coupe-hoz honnan lehetne szerezni felnin lévő borító baszt? (tudom, nagyon pontos meghatározás volt. :D ) erre gondolok. elképzelésem sincs, bontóban szerintem nem úsznak a Peugeot 406 coupe alkatrészek. -
n003 #73198 nyert :) sajnos az ő versenyzésükre ez a kép nagyon is illő :(( villantottak és jól eltűntek a homályba -
Nem az én stílusom, de biztos sok divattervező búza mászkálna vele rózsaszínben...