101030
.
-
Nem tudom hogy te mennyire jól vezetsz, de képzeld el nem vagyunk egyformák, vannak kakik nem születnek jó reflexekkel, nem rendelkeznek megfelelő térlással (pl: nők többsége, idősebbek), fiatalok nagy részének nincs megfelelő helyzetfelismerése, nincs bennük rutin, és igen mari néninek is szüksége van autóra, és ha ezen múlik hogy a fiam túléljen egy ilyen szitut, akkor lelke rajta had szóljon. Lassan 15 éves a jogsim még soha nem volt és nem is okoztam balesetet, vezetem már szinte minden a nyergesvontatótól a 30 millás sportkocsiig, de mégsem merném kijelenteni hogy én nem hibázhatok. -
ZsirosKenyer #74597 semmi nem segít úúúcssse.
Az egyetlen megoldás, ha nem adnak az embereknek lehetőséget a száguldozásra, pl. lakott területen belül automatikusan korlátozza a sebességet az elektronika, hőkamera organikus szervezet észlelése esetén lefékezi az autót, stb.
Amíg ez nincs, addig a legjámborabb emberből is bármikor előjöhet az állat ha mondjuk vki provokálja.
Nekem is volt olyan hogy siettem, megelőztem egy stock ford focust, benne brutálkocka informatikussal meg feleséggel, nem akartam balhét csak tényleg oda kellett érnem vhova. Erre egyszercsak azt veszem észre hogy tapad rám mint a disznó és minden kanyarban sodródott keményen a focussal, majdnem péppé zúzták magukat. Ennyi.
Aztán persze ott vannak a tényleg tompa arcok akik teljesen bután nyomják, de a mai élethez szinte alapfeltétel az autó,sok munkánál követelmény és nem lehetne ennyire hátrányos helyeztbe hozni vkit mert egyszerűen ilyen ökör.
Ami még értelmes lenne, esetleg az életkor határt feljebbtolni 20 év fölé, ami megint nem optimális, hisz akik 18 éves koruktól már dolgoznak szintén sok munkalehetőségtől esnének el (pl. pizzafutárkodás stb.) -
az a baj hogy a kocsikat olyan hülyebiztosra csináljuk hogy a mari néni biztonságban érzi magát azt hiszi nem kell figyelni mert majd a kocsi szol ha baj van... ez a rengeteg "vezetést-segítő" rendszer amiket újabban kihoznak teljesen elhülyíti az embereket. pedig kurva egyszeru lenne a megoldas. nehezebbre kene csinalni a jogositvanyszerzes folyamatat, nem kene minden idiota kezebe adni papirt arrol h tud vezetni. persze ez az autogyaraknak nem biznisz, de az emberek eletet igy lehetne megmenteni, nem ilyen lufikkal a motorhazteton -
6 milliárd ember él a földön ebből kb 3-4 milliárdnak van autója, ha ezeknek csak a 1/5-e nem figyel oda a gyalogosokra, már van létjogosultsága ennek a megoldásnak. -
de most tenyleg jarjunk negykereku gumilabdakkal aztan akkor nem lesz senkinek baja. oda kell figyelni a gyalogosokra, nem az auto elejet kell komfortosabbra csinalni -
Megdönthetetlenek az érveid. -
egy bizonyos sebesseg felett lehet szivacsbol is a kocsi eleje akkor is meghal a muki... nem kell elutni senkit ilyen egyszeru -
:D
Látom sikerült megfognod a dolog lényegét. Az hogy nem loccsan ki az agya az elütött delikvensnek a szélvédődön gondolom huszadrangú dolog, a lényeg hogy minél gyorsabban be tudd venni a kanyart és odaérj 2 percel előbb :P -
jovan bazmeg nem eleg nehezek igy is az uj kocsik tegyunk meg az elejebe 150 kilot -
A Fiat tárgyal az Opellel is a Chrysler mellett.
Na az érdekes lenne ha ők így összeállnának.
-
U.K.-based team develops hood-mounted airbag for pedestrian safety
Még pár év, és ha a kocsik orrában lévő radar (ami akkor már sztenderd lesz a Dácsiában is) azt észleli hogy elütünk valakit, az egész kocsi orra át fog alakulni egy lufivá :D -
Önnek 3 új üzente érkezett...
-
Chevrolet Camaro "Death Race stílusban" a moszkvai tuning kiállításon.
-
Pedig de :D Valami szmötyi volt a naftában, miután leállítottam itthon, nem nagyon akart újraindulni.. -
Borg #74584 Aligha, mivel omv benzint visznek oda is... -
Az egyszer egy tankolással hazatette a vectrát, azóta nem voltam ott :DDD -
Borg #74582 Nem, mostanában avian tankolok. -
Nyilván nem egy betervezett kiadás volt.Senkinek sem jön jól.
Mondhatni most elesel az esedékes tuningtól.
Azért leírhatnád,hogy hogy történt.
tc-sek most kiutáltak vagy mit szóltak? -
lehet raja csamcsogni hogy mennyit keresek de hidd el hogy maga a megeles is tobbe kerul!! es nem csak 1000 dodot kell kiadnom mostansag... nincs ra keretem egyaltalan... sot! -
Borg:
Még mindig tesco '98as benyát tankolsz? -
1000 dollár miatt sírdogálsz?
ugyanmár...
Mennyit is keresel egy hét alatt? -
hat azert jobb ha a cuccos nem csavarodik meg a kocsi alatt. nekimentem egy masik tc nek.. szvsz minimum 1000 dodo. onero is 1000 plusz felmenne a biztositasom.... szal zsebbol megy a cuccos -
Amúgy picit összetörni autót szerintem szarabb, mint nagyon. Ha teljesen lezúzod, legalább remegő lábbal hálálkodhatsz, hogy túlélted.. Viszont ha csak kicsit csukod meg, majd szétbasz az ideg :DDD -
jovan nem viccelodunk de mivel itt beszelgetsz velunk nem valoszinu h nagyon sulyos hala istennek, en is tortem mar parszor ugyhogy tudom milyen :D -
biztosito fizet? egyedul torted meg vagy valakinek nekimentel? -
Sounds fucked up :/ -
"A javítási költségeket olyan bruttó 300 ezer forintra becsülik"
Ez a Mase gazdájának akkora kiadás lesz mint nekünk 300 Ft... -
öregember #74571 maseratival kocc -
nem viccelodnek ezzel szal komolyan megtortent. kep majd holnap. lokos.lampa kerek iv panel, cf mocihazteto -
Nem kell a defekt miatt aggódni
-
Truck meet :D
-
Szabi1991 #74567 ehh.. :/ -
Screenshot or it didn't happen!!!!!444 -
képt
hogy sikerult -
nah gyerekek... osszetortem a scion elejet a legnagyobb scion tali fele vezetve.......... -
Vazz ez mit kibír! -
hát ez kellemetlen 
könnyen jött könnyen ment... -
Bővebb info. -
en egy fekezesnel is mondjuk 200-rol allora. -
hat igen nagy sebessegu kanyarvetelnel megneznem...