101030
.
  • GregSB
    Nemtom, Insignia nekem élőben sokkal jobban tetszik mint képeken, szerintem nagyon szép kívül-belül.

Ebből is látszik hogy mennyire értelmetlen kikérni ilyen témában emberek véleményét fórumon, kb amennyi ember annyi ízlés.

Azt hogy melyik tetszik neked kell eldönteni, nehogy mi dönstük már el helyetted melyik a szép :)
    Nagyon mellé egyikkel sem foghatsz, nincs óriási különbség ezek között az autók között megbízhatóság terén (Talán az Alfa hátrébb kullog :)) Hú mit fogok most ezért kapni!)
  • N3TuddKi
    ez vigyázós a Comprex dieselek nem voltak igazán megbízhatóak.
  • SötétBarom
  • Revon
    Igen és írtam is, hogy info szinten mindenképpen érdekelne egy-két drágább megoldás az elképzeléseimre. Ilyet eddig még nem kaptam.
  • Adaaam
    próbáld ki mindegyiket, és amelyik a legjobban bejön azt vedd meg
    én az Alfát venném, de hát úgyis hazabeszélek :D
  • desigo
    1 millióig én vennék egy hasonlót : Honda Civic 1.5

Ha pörgeted elindul rendesen,ha nem nyomod neki akkor meg gazdaságos.
    Esetleg egy kis Audi A3-ast bár az kicsit drágább...
  • I.C.ram
    Ennyi penzert mindegyik az...

Aki olyan autot akar, ami keveset eszik, megbizhato, nincs szethajtva, annak legalabb 1.5 milliot kell raszannia a dologra kb.
  • desigo
    Szerintem a Rovert,Jaguart gyorsan felejtsd el.
    Pénznyelő mindkettő...
  • cement
    errol beszeltem a multkor. de igaza van, mintha en irtam volna. bar ha en irtam volna tobb lenne benne a karomkodas :D
  • Borg
    Jah, a BMW tesztpilótája laborkörülmények között talán tudja az 5 litert vele, de te örülhetsz ha a 7-et felülről súrolod majd :)
  • cement
    az accord is szep eloben de az insignia ha rendes 19-es gyari felni van rajta meg szep feher fenyezessel jol nez am ki.

amugy enis a mazda6-ot ajanlanam, vagy avensist. bár a mazda 6 ára kibaszottul el van szállva :( szóval avensist. viszonylag olcsó, kulso szepsege nem mindenkinek tetszik de belul gyonyoru es mentem vele, nagyon jol megy az 1.8 benzines is. 147 loero. meg kelloen sportos de kenyelmes futomu
  • Revon
    Mint mondtam, marhára nem vagyok otthon a témában, de attól még lennének igényeim külsőt tekintve. A spoiler is egyszerűen csak tetszik, pofás tőle a kocsi, ennyi, ettől még nem utcai gyorsulási versenyekre szeretnék autót venni, hanem átlagos közlekedésre. Persze lehet, hogy sokmindent akarok egyszerre, és arra nem futja pár százezerből, de ezt gondoltam is valahogy. Csak nem vmi tragacsot akarok, amivel folytonos problémák vannak, meg jó lenne egy kis biztonságérzet. Az autó súlyát azért gondoltam fontosnak, hogy ne borogasson már egy kis szél is az autópályán, de ok, tudom, hogy ahhoz LE is kell, és az magával hozza a fogyasztás növekedését is. Ugye?:D Nézegettem fogyasztásokat, de táblázatból, szal nem biztos, hogy minden igaz, amit neten olvashatsz ugye ^^ BMW 320d-hez vmi 5l-t írtak városban.
  • I.C.ram
    Te se gondolhatod komolyan, hogy ezek kozul barmelyik is 7 liter alatt fog enni....

320 BMW eszik legalabb 9-et. 320D is megeszik szerintem 7-et. Jaguar???? Azokbol a regiek 14+ litereket esznek. Roverek sem tul alacosny etvagyu autok.

Nem akarlak megbantani, de kicsit olyan "most jottem ki a mozibol a halalos iram c. filmrol es akarok egy autot"-nak tunik ez az egesz nekem :P Foleg az utolso mondat miatt. Arra egyebkent a valasz, hogy semmit nem befolyasol utcai kategoriaban.
  • SötétBarom
    Esetleg?

Amúgy elég elszálltak az igényeid. Testes nehezebb autó közepes lóerővel nem eszik jellemzően 7 litert. Maximum a dízelek, viszont a márkák, amik neked tetszenének 1 milla alatt régi szakadt szarok, főleg dízelmotorral (rovert sztem felejtsd is el azonnal..). Benzineseket már találhatsz jókat, csak azok meg inkább 10+ körül fognak kajálni..

• Revon
    Hello!

Totál kezdő vagyok auto téren, mert mostanában kezdem érezni a jogsinak egyrészt az érését, másrészt a hiányát, és ezért elkezdett érdekelni a téma. Lenne preferált márkám, típusom, és nézegettem is fogyasztást, miegymást, de gondoltam, hátha akad itt valami guru, aki tudna nekem egy kis tanácsot adni a jövendőbeli szekeremet tekintve.
    Ha hülyeséget írnék, akkor bocs... :P

Márkák: BMW, Rover, Volvo, esetleg Jaguar?:D
    BMW-ből is a 3.20-as széria, 320d, lehetőleg régebbi, kerek reflektorokkal. Többinél is ez, vagy hasonló preferált.

Szögletesebb, sportosabb, arányaiban roadster vonalú (de még mindig szögletes:D) coupé, vagy limo. Testesebb, nehezebb, közepes LE-vel, jó úttartással, elfogadható gyorsulással, max sebesség nem nagyon izgat, bár azt a többi úgyis hozza magával, ha jól tudom. Belső utastér annyira nem érdekel, csak a 2 méteremmel elférjek normálisan.
    Fogyasztás olyan 7l körül még ok, de persze minél kevesebb, annál jobb.
    Na meg a fenntartása se ártana, ha nem az eget verdesné, mert nem vagyok milliomos, csak egy pofás kocsit szeretnék normál fizetés mellett :) 1m alatt lenne jó, de info szinten drágább kocsi is érdekel, ha az lenne ezek alapján az ideális.
    Első spoiler amúgy mennyiben befolyásolja a dolgokat?

Köszi, ha segítetek!
  • autoszimulator
    van szépérzéke
  • Willi Betz
    Mazda 6 az nem tetszik? Az is piszok jól néz ki.
    pl
  • ChuckyHUN
    őőőőőőőő lófasz:D
    Mondeot ne, többi háromból igazából csak az ár dönt szerintem:)
  • pzoli00
    még a Saab 9-3 -as ami nagyon bejön

Saab 9-3 1.8i LINEAR

de a Volvo S40 sem rossz

Volvo S40 1.8 Momentum
  • SötétBarom
    Keresd fel őt, állítólag árulja..
  • Borg
    Most elszórakoztam a Insignia konfigurátorral, 11.5 millánál meguntam a béna kattintgatást hogy minden extrát belepakoljak... (próbáltam egy 2.2 dízel full-full (cosmo) összeállítást 4 ajtósra.)

Ehhez képest az Accord 2.2 dízel full-full (executive) 9.5 regadóval, metálfénnyel, feláras navival inklusive.
    Nem kérdés melyik kéne.
  • Willi Betz
    Azért picit jobb lett mint a Vectra;) Vectra egy kalap kula volt ehhez képest.
  • ZsirosKenyer
    én is beszállok ebbe az izgi vitába.

Alfa az gyönyörűű.. De az előítéleteim miatt az accordot választanám, ami képen annyira nem jött be de élőben látva irdatlanul megtetszett,
    ellentétben az Insigniával, ami a sajtófotókhoz képest viszont nagy csalódás volt.

A mondeo meg szerintem szörnyű rusnya, nem is értem hogy tetszhet nektek??!! Azokból a szögekből ahonnan fotózták tényleg nem rossz de oldalról nézve az a kibaszott nagy zsíros segg engem visszataszít.
    Sosem kéne.
  • SötétBarom
    Nem tudod mit feszengtek erre az insigniára.. Élőben zéró, kb az ami: új vectra..
  • ChuckyHUN
    ÁÁÁáááá lófasz:D
    Hiába a japánautóbuziság... Insignia MUST HAVE :D:D
  • ChuckyHUN
    Alfa, Accord
    Insignia kibaszott jó kocsi:D
    Szóval én csekély tudásommal aztmondom, mindegy, bár Fordot nem vennék.
  • Willi Betz
    Ezek közül szerintem mindegyik jó. Fehérben mégjobban ütnek szvsz. Accord is kurvajó fehérben,meg a Mondeo is. De ez alól az Insignia meg az Alfa se kivétel. Plusz! Nem kell metál felárat fizetned rá:DD Lényeg,hogy ezek közül olya mindegy melyiket veszi az ember,egyformán jók.
  • desigo
    A Mondeo elég jól néz ki.
    Én egy fekete Accordot keresnék magamnak.
  • Borg
    Jah, nekem is az Alfa meg az Accord tetszene. Az Alfa kicsit zsiráf, az Accordban viszont kellemesen csalódtam, mert élőben SOKKAL jobban néz ki mint képen.
    Az insignia viszont élőben teljesen semmilyen, a mondeo meg már régi modell ezekhez képest (bár az alfa se túl új).
  • SötétBarom
    Alfa. Az a legkevésbé logikus. Ellenben gyakran fogsz otthon az ablakban állni és bambán nézni kifelé :DD
  • pyrohun #74728
    mondjuk a mondeo is ütős :)

de insigniát tényleg eltalálták. Kicsit jaguar xf beütése van, ami perpill a kedvencem :)
  • R0zs0máK
    opelt vedd..

nem viccelek kivételesen :DD Nagyon szép az insignia :)
  • pzoli00
    nem rossz, egyébként most szeretnék új autót vásárolni, viszont nem tudok dönteni, mit javasoltok melyiket vegyem, mind a 4 nagyon tetszik:

Alfa Romeo 159 1.9 JTD 16V Progression
    Opel Insignia Cosmo 2.0CDTi
    Honda Accord 2.2 i-DTEC
    Ford Mondeo Titanium-S 2.2 TDCi
  • R0zs0máK
    ÁÁÁÁÁ mit találtam!!!! KELL KELL KELL!!! :DDD
  • ChuckyHUN
    :DDDDDDDDDDD
    Olyat max poénból tennék a kocsimra... De ha lenne kocsim, nem poénkodnék vele :D
  • R0zs0máK
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • cement
    jajjjj ne is emlitsd... a fodraszom (nő) nem reg vett egy hasznalt octaviat. nem nagy szam de menni megy, megteszi amire van. jobb mint a rothado golf III-asa volt. na most az octavian multkor latom a pörgős "króm" teszkós dísztárcsát.... bemegyek hozzá üvöltve URISTEN MIEZ A FORMEDVENY mire hangzik a valasz "szerintem tok jo!" aszittem agyonverem egy szivlapattal
  • ChuckyHUN
    15ös fekete lemezfelnire > 15ös disztárcsa ami 17" look :D:D:D
  • R0zs0máK
    akkorában nem árulnak dísztárcsát XDDDDDDDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    hahahah :DDDDD