101030
.
-
az 1.4 TDCI-k sorban szarnak be... -
Szabi1991 #75077 Mustang 3,5 milla.. :D
2005-ös,153 kW, 208 LE, 3980 cm³.. :) -
Nem tudom melyiket fogod választani, de fordból én CSAK DIESELT ajánlok, mert különben az utánfutóra feltehetsz egy benzinkutat is^^ ( tapasztalat ) -
Kia Ceedet nem néztél? -
Fiesta az gondolom meg a regi, kifuto modell, ugye?
Bravo nez ki a legjobban, ez egyertelmu, de hogy az is eri meg a legjobban, azt nem tudom.
Valaki mintha nemreg vett volna Bravo-t innen a forumrol. Ot kene kerdezni.
Hyundai-t nem ismerem.
Fiesta meg eleg jo vetel lehet, de 4 milliot kicsit sokkalom erte.
Bravo eggyel nagyobb a masik ket autonal.
Szivem szerint a Bravot vennem, mert az nez ki a legjobban, es nagyobb is a masik kettonel, ugyanakkor meg alig dragabb, sot a Fordnal joval olcsobb is. Felszereltsege nem tudom milyen. -
pekka2 #75073 Sziasztok,
ti melyik új autót választanátok a 3 közül.
- Ford Fiesta Titanium 1.4 96LE + elsőhátsó tolatóradar+váltózár+extragarancia+Tempomat 3 911 000 HUF
- Hyundai i30 Sun 109Le + Tempomat+tolatóradar+ riasztó 3 500 000 HUF
- Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic 105 LE 3 695 000 HUF
-
Ahhoz kepest Calofirnia az egyetlen hely a vilagon tudtommal, ahol mar vannak hidrogen kutak :P -
n003 #75071 :D hát ja de ha igazán komolyan vennék a környezetvédelmet akkor a hidrogénhajtást erőltetnék a tüzelőanyagcellával de persze ez nem érdeke senkinek hisz a nyugaterurópai országok sem engedhetik meg maguknak hogy eldobják az üzemanyagokból befolyó adókat .. -
n003 #75070 :( persze ez a környezettudatosság még nálunk sem nagy divat példa a szelektív hulladékgyűlytés hisz hiányzik mögüle az infrastruktúra az újrahasznosításhoz ergo nemsok értelme van mert szelektíven viszik ki a szeméttelepre
-
rokkant kartya a belso tukron :D vagy tenyleg rokkant a srac ? -
Hat lehet, hogy jovo honapban mar megyek is ki, meg nem tudom hogy lesz. Meglatjuk. -
Voltam a Ford gyarban gyarlatogatason es pont azon a heten allitottak le az F150 gyartasat. Pangott az uressegtol a gyar. Olyan volt, mint egy atomtamadas utan :P
Mondta az ottani infos ember, hogy orulnek ha a keszleteket el tudjak adni, nem hogy meg gyartani beloluk. Azt mondta hogy valoszinu kesobb folytatjak a gyartast, de ugye akkor meg szo nem volt valsagrol, szoval siman el tudom kepzelni, hogy azota be se inditottak ujra. -
nem szeretem a truckokat de ezt elfogadnam barmikor.
katt ide
sajna beszurni nem tudok mert nem jelenne meg.
itt lakik a srac mellettunk. van neki ez a piros kamionja.. egy piros 350z egy piros sportbike es egy piros challengerje. ciki -
haaaaat..ezt nemtom honnan veszed. gyartjak az uj truckokat dogivel. nehany uj amcsi auto mar a flexfuellal jon. de valszeg csak azert hogy a sok hibrid mellett had higgye azt a KFC*t zabalo feka hogy a flexfueles navigatorral mentheti a zoldet es egy uj gyonyoru jovo veszi kezdetet :D
mindenki veszi a suvokat meg a pickuptruckokat. sooot ha jol tudom a legtobb eladott autok ezek a kocsog batar autok. Csak az elmult evben mikor felment a hordo ara 100 dodo kozelebe mar nem vette senki. De azota megint viszik mint a cukrot. -
benne vagyok de ugyis osszefutunk jovo honapban.. nem? -
hiszed vagy sem az atlag amcsi sokkal jobban vigyaz a kornyezetere az auton kivul, de mar ott is nagyon fejlodnek. Nem szemetelnek, rendben tartjak a parkokat, erdoket, stbket. A nagy tavak olyan tisztak, mint a csapviz, pedig van rajtuk hajo forgalom is rendesen, es mar amcsiban is csak a fekak veszik kb a 15 MPG-s SUVokat. Szinte lehetetlen mar eladni ezeket a batar dompereket. Nem csoda, hogy a ford egyik legsikeresebb modelljet az f150-et mar nem is gyartjak, vagy csak alig, mert mar senki nem veszi, pedig regen olyan volt, mint nalunk a suzuki swift: igazi tomegauto. -
Hat jo lenne...
Ha meg juliusig eladnam (eselytelen kb), akkor rogton mehetnek is amcsiba nezelodni egy gyonyoruseges 450SEL-t, vagy 6.9-est :P
Ugy nez ki, hogy iden is ki tudok menni amcsiba a nyaron (ingyen repjegy, mielott meg jonne a luxusados duma :P) szoval jo lenne, ha mar tudnek nezelodni, mert mindenkeppen kulfoldrol szeretnek behozni valamit. Itthon nem nagyon van jo, vagy kurvadraga. Itthon egy 6.9-est, ami rendben van 5-6 millioert adnak, kint meg lehet uszni 2 millio alatt, ha szerencses az ember, es meg szebb is lesz valoszinu.
CSOCSO: lehet lemegyunk iden kocsival Floridaba, osszefuthatnank :P -
Ez még szigorúbb lesz...
• 130 g/km-re kell csökkenteni az új személyautók széndioxid-kibocsátását 2012-ig, 2020-ra pedig 95 g/km-re -
Vajon miért jó hogy hátul csak egy lőrés van? O_o -
n003 #75059 az még lemaradt a végéről hogy az USA-nak nem erőssége a környezettudatosság -
Elég érdekes a hátulja, ja :)
A belseje viszont nagyon fasza, kb a legigényesebb kokpit amit a BMW eddig csinált. Remélem a sima 5-ösben is hasonló lesz és az normálisabban fog kinézni kívülről is :) -
n003 #75057 jó nektek :( sajnos itt HUN-ban sok egyéb gusztustalan lehúzásnak is szenvedői vagyunk pl: regisztrációs adó amiről eu kimondta hogy 'törvénytelen' de magyar állam ezt leszarja mert bevétel
de amúgy ezt az adót én támogatnám elsősorban mert az embereket a zsebükön keresztül lehet rákényszeríteni pl a természettudatos gondolkodásra .. üzemanyagpusztító batárod van akkor igenis fizess többet mert az jobban terheli a környezetet-infrastruktúrát .. persze lesznek szenvedő alanyai ennek mint jelen esetben ICRam de reméljük hamar el tudja adni ezt a vasat és megveheti ot-s vágyálmát ;) és akkor nem kell majd büntetőadót fizetnie
.. de persze ezeket egy USA-beli embernek nehéz megmagyarázni hisz nálatok a pazarláson alapul a gazdaság .. -
és mellé az utak, meg maga az élet egy halom kalap szar.
manapság meg egyre inkább az a tendencia, hogy a fogyasztást lenyomják úgy, hogy közben a teljesítménye a kocsiknak nő. Ebbe a 125kW-os szarba én is pont beleesek, így is kurva sokat kell fizetni a közel sem luxus számba menő kocsi után, most legalább megduplázzák. vicces eléggé. meg fizess az ingatlan után is, hogyne -
Ötös GT BMW
pfejj de otromba a hátulja...
-
az szép
szerencse,hogy nem ütközött vele senki... -
hihetetlen -
Szabi1991 #75052 ez a tipikus Fail! xD -
azt tegyük hozzá, hogy az adózott fizetésedből veszel egy autót amin adó van, és utána még mindenféle adót akasztanak a nyakadba különböző jogcímen, hogy az utolsó bőrt is lehúzhassák rólad, mert luxusban élsz, hiszen autót használsz.
jó hozzáállás... -
Nah... akkor elmeselem mi tortent velem tegnap.
Megyek egy 5 savos uton ( 2 ide 2 oda egy kozepen egy lassito/kanyarodo sav)
Szoval megyek a bal oldali savban mikozben eleg komoly tomeg volt, ugyhogy voltak elottem nem messze. hatam mogott es mellettem is.
Egyik pillanatban azt szurom ki hogy valami szokatlan kozeledik felem. azaz ket dolog. Az egyik egy sima ford suv amit a kepen is latni majd viszont amit probalt utolerni ami szinten halal pontosan felem robogott tetlenul az egy faszom hajo volt a vontaton!!!! AZ EMBERUNK ELHAGYTA A FAXOM HAJOJAT!!! Igazsag szerint egy par masodpercig el se akartam hinni hogy mi tortenik. kb az jatszodott le bennem hogy: mit keres a hajo az uton? miert gurul felem a hajo? dejo.. oldalkocsis vontatoja van a fordnak... ja megse.. tunjunk innen! es akkor mentem volna at a kozepso kanyarodo savban de ez a fasz abban robogott felem... szal nem tudtam mast csinalni athuztam a szembe levo savokba ahol nem jott senki mivel azok mar lattad a bajt :D
megalltam a masik savban es neztem hogy kit szexual meg a hajo de szerencsere mindenki ki tudta kerulni.. az meg csak robogott a mcdonalds fele :D:D:D:D
itt egy kep:
egy fa allitotta meg -
en mar azt se ertem hogy miert kene barkinek fizetnie azert mert autoja van.. azert nem szamolnak fel adot mert az eterbe fingasz? mekkora uberbaromsag mar ez az egesz?
en a full biztositasra fizetek 100 dolcsit. ebben benne van a szemelyi serulestol elkezdve minden. es semmi mast nem fizetek az autora. be is szarnek ha meg kene. el se akarok kepzelni milyen lehet HUNban az egyik havi fizetesedet ilyen baromsagokra kolteni. -
próbáld meg használtautó.hu-n beállítani sérült autókra a szűrést, biztosan kiad párat :) -
attila0429 #75047 Eladó törőt sérült autók érdekelnek. Halotam olyan oldarol ami tele van ilyen autókal de nem találom segítene valaki. Nagyon megköszönném -
Köszi szépen!
-
tessék -
Valaki betudná linkelni, azt az oldalt ahol meglehet nézni h a zöldkártya meddig érvényes, ill h hol csinálták?! Köszi -
Szabi1991 #75043 jó kis bolt :))
Impulse
leginkább ilyenekkel foglalkoznak
-
n003 #75042 arányosítás soha nem működött ebben az országban :( meg ott bukik a dolog hogy egy családban hány autó egy főre mikor 'millerék' cégnéven futtatják az autóikat .. sőőt manapság egyregyakrabban külföldi cég nevén .. szal ez pont olyan lenne mint az adózás hogy neked eleve szar és nem tudsz mit ellene tenni de millerék még segélyt is kapnak -
OT-zni meg nem akarom, mivel el akarom adni, es nem akarok mar erre a kocsira tobbet kolteni, majd a kov veteranomat mar OTztatni fogom, de az meg odebb van. -
Ki mondta, hogy hozzam huzzak meg a hatart?
En azt mondtam, hogy ERTEK aranyban szedjek az adot. Nonszenz, hogy egy 200 lovas 15-16 millios felso kategorias dizelre ugyanannyit kell kb fizetnie a millernek, mint nekem... -
n003 #75039 125kw szerintem meg több mint elegendő a mai utakra és sebességkorlátozásokhoz .. az hogy speciel te neked ez pont kellemetlenül jön ki sajnálom de valahol meg kell húzni a határt és azt ugye te sem gondolod komolyan hogy majd egy ország pl hozzád képest fog meghatározni egy elméleti határt akkor ilyen alapon soha semmien szabályt nem lehetne meghozni mert valakinek pont kellemetlen..
amúgy mért nem ot-zteted le? :)