101030
.
  • ChuckyHUN
    Én pl most szemezek egy 1959-es szakadt T1-es Pannóniával:)
    Ha apu mbeszáll, lehet restauráljuk.
  • SötétBarom
    Előtte 2 sanax, mellette a túra egész ideje alatt kötelező norah jones-t hallgatni :DD
  • Borg
    Egy burgenlandi túra? Félek hogy nem bírnám ki :DD
  • SötétBarom
    Szervezzünk egyet? :DD
  • hali
    epp ezert ecotour a neve :)
  • Borg
    Mindenki a saját autóját vezette. Ha betartod a kreszt, tehát mindenhol max 50-90-el mész, és nem gyorsulgatsz, akkor ezek jönnek ki. Nyilván az átlag ember hétköznapi használatban nem így megy az autójával. De lehetne.
  • SötétBarom
    Látom mit írtál, ezt csak úgy lehet megoldani, ha ultra pro arcok vezetnek, nem előznek egyet se, és kizárólag a fordulatszámmérőt figyelve gurulnak végig. Innentől kezdve ez egy idióta teszt. Ha nagyon odafigyelek, az enyém is tud 6.5-t enni. Egyik ismerősöm dízel accordja evett stabilan 7-8 körül, itt mindegyik kevesebbet evett :D (na jó, az NSX nem ;) )

SZal, ez egy idióta teszt.
  • Borg
    Olvasd el újra amit írtam, nincs ebben semmi kamu.
  • SötétBarom
    Hát ez elég kammerszagú.. :DDD 3.2-es TL 6.26 Liter :DDD Anyám 1.0 yarisa eszik annyit :DD
  • Borg
    Honda ECO Tour eredmények, L/100km, 380km-es túra, kreszt végig betartva. (50/90kmh)

1500-ig kategória
    1. 4,56 Jazz 1,4 régi
    2. 4,6 Jazz 1,4 új
    3. 4,94 Civic 1,5 4g3d
    4. 5,29 Civic 1,5 4g3d
    5. 5,48 Civic 1,4 6g4d

1500-2000-ig kategória
    1. 4,99 FRV 1,8
    2. 5,14 Civic 1,6 7g5d
    3. 5,58 Prelude 1,6 1g
    4. 5,91 Civic 1,8 8g4d
    5. 5,98 Civic 1,6 4g4d
    6. 6,11 Civic 1,6vti 5g3d
    7. 6,3 Accord 2,0 7g
    8. 6,62 CRX 1,6DOHC
    9. 6,71 CRX 1,6iVT turbó

2000 felett kategória
    1. 6,26 Acura 3,2 TL
    2. 6,64 Accord 2,2 5g
    3. 9,16 NSX

R kategória
    1. 5,44 Acura RSX 2,0 DC5
    2. 5,75 Integra TypeR 1,8 DC2
    3. 6,39 S2000 08
    4. 6,47 Civic 2,0 TypeR 04
    5. 6,87 S2000 03
    6. 7,37 Civic 2,0 TypeR 05

Hybrid kategória
    1. 3,43 Insight
    2. 3,53 Insight
    3. 3,64 Insight
    4. 3,83 Insight
    5. 3,91 Insight
    6. 4,29 Insight
    7. 4,37 Civic Hybrid
  • N3TuddKi
    mindenkinek kell valami hobbi. szerintem megtaláltad és mindenki ott kezdi el ahol a keretei megengedik. szerintem ne hagyd magad.
  • SötétBarom
    Most mit baszogatod, ha ennek örül, hadd csinálja. Mindenkinek vannak ilyen hülye dolgai..

Csabesz, hajrá! :D
  • Csabesz6
    Jogos, gondolhatod hogy én is inkább a sárgát(2101) csinálnám, de mint lentebb olvashattad most ez a szitu.És mint mondtam egyáltalán nem szörnyű ez a konstrukció.Igen, elég esetlen a "dizájn", és rengeteg agyament ötletet és megvalósítást tartalmaz, de nagyon szerethető, és nem hagy cserben.Ezt most én b@sztam el, és igyekszem helyrehozni.Hidd el, elég szar érzés így is.
  • I.C.ram
    Szenvedelyt ki lehet elni arra erdemes auton is :P Ezerszer inkabb egy hatul kaparos zsiga, mint egy ilyen szornyu francia torzszulott :D
  • ChuckyHUN
    Ezt hívják úgy, hogy szenvedély:)
  • Csabesz6
    Jó, az a te egyéni problémád hogy mit tartasz gáznak:)
    Ha tényleg megtudom oldani bagóból, miért ne?Azt a donort ha sikerül megvenni, akkor elleszek vele.Ezen legalább kiélhetem magam.Kell pénz igen, ezzel én is tisztában vagyok.
  • I.C.ram
    Igen, csak amikor egy szaladgalos autora mar tobbet koltesz javitgatas/foltozas gyanant, mint amennyit er, az mar gaz. Ehhez is kell penz, nem csak az "uj" autohoz.
  • Csabesz6
    1. nem szar, de nem foglak győzködni erről
    2.nem blown engine, egy kurva kő leb@szta az alját, letörött egy öntvénydarab, és most egy apró háromszög alakú lyukon levegőzik a forgattyúsház, természetesen a szintjéig kinyomta az összes olajat.
    40ért találtam donornak is fasza 1.4 GT-t (ilyen volt nekünk anno).Külön motor is van 10ezer forintért, leírás alapján 1.1, de a képen egy boxer van.És azért nem veszek SEMMIT helyette, mert nincs miből.Nincs önálló keresetem, ezt az autót ingyen kaptam hogy használjam, mindent ki lehet tanulni rajta az utolsó részletekig, lehet bütykölni stb.Anyám is össze vissza vackozza szerencsétlen autót, szerintem a lelke mélyén örül hogy most mozgásképtelen."Jaaj azzal akarsz elmenni xy helyre?Messziről kell majd vontatni!"...utána emlékeztettem rá hogy nemrég a Fabia állt egy helyben, mivel bedöglött az önindítója.Azt is hiába pofázom, hogy azon cserés a kormányszög jeladó, mindegy.
    Szóval egyáltalán nem vacak, már beletettem majd egy hónap alatt 800km-ert, egy rossz szavam nem lehet rá.Apróbb hibák vannak, meg kopik, de ez teljesen normális.És erre én baszom oda, elég szar érzés, plusz még mások is ugatnak hogy kacat.(Tisztelet a kivételnek)
    Na uff
  • ZsirosKenyer
    blown engine?
  • I.C.ram
    Te most komolyan egy ekkora szarba akarod olni a penzed? Miert nem veszel egy ladat inkabb?
  • REPS0L
    vicces :D
  • Csabesz6
    Nem jósolok magamnak eredményességet, de azért ide is beírom:
    Citroen Visa 1.1/1.4 blokk érdekelne, bár kétlem hogy közületek bárkinek is lenne ilyesmi.Közben persze keresgélek a megfelelő helyeken, de sose lehet tudni.Nem, nem az autó adta meg magát, én voltam figyelmetlen és hülye.
    Köszi
  • I.C.ram
    minek?
  • REPS0L
    hát ilyet tuti veszek a motorra :DDD
  • I.C.ram
    Minden adminsiztraciot a vevo szokott fizetni, hacsak mashogy nem egyeznek meg.
  • RelakS
    A vevő, nem? Ha mégis az eladó, akkor belekalkulálja az árba
  • Benel
    Megbeszélés alapján megy, úgytudom
  • pekka2
    az eredetiségvizsgálatot ki szokta általában fizetni? A használt autó eladója, vagy inkáb a vevő?
  • ChuckyHUN
    Kinek mi:)
  • autoszimulator
    első és főleg a negyedik pofás, többi felejthető...
  • Borg
    Ezt bizony. Lazán lecserélném rá az Accordot.

Egyébként még egy nyomós érv: a hibrid hajtásláncra 8 év vagy 160e km gar van az Insightban.

Nekem elég lenne. Nyilván nem megy majd lazán 200-at, meg nem is 8 alatt van 100-on, de ezekről le tudnék mondani. Max lenne mellé egy játszós autó is, ha annyira hiányzik...
  • GregSB
    Najó, felejtsük el ezt a számlálósdit, tényleg f@sság :DD Inkább arra válaszolj amit kérdeztem: Te az Insightot vennéd, vagy egy jobban felszerelt hecsbekket?
  • GregSB
    "De aki kicsit minosegibb dizajnt akar, az nem fog japo kocsit venni. Ez teny."

Tény, persze :D Linkeld azt az európai közvéleménykutatást, amivel alátámasztod ezt a "tényt" :))))

Aki kicsit minőségibb dizájnt akar az talál a japánok között is:

• R0zs0máK
    Viszont akkor vonjuk ki belőle az alacsony fogyasztása miatt megspórolt benzint a kutakra szállító tankerek/kamionok CO2 kibocsátását...

remélem átérzed a mondandóm súlyát...XDD
  • GregSB
    Egyébként most mindenki tegye a kezét a szívére, és válaszoljon: Ti ezt az autót vennétek 5.5 milláért?

Ebből a pénzből már kijön egy nagyon gazdagon felszerelt dízel Civic, Corolla, Focus, Golf, Ceed, Astra, stb... hasonló fogyasztással. Tudom, a dízel jobban szennyezi a környezetet. De szerintem úgy lenne igazságos, ha az Insight-nál mérnék azoknak a teherhajóknak is a CO2 kibocsájtását, amik a nikkelt szállítják kanadából japánba a hibrid motor előállításához ;)
  • I.C.ram
    Nem veletlenul irtam, hogy az atlag izlesnek megfelel. De aki kicsit minosegibb dizajnt akar, az nem fog japo kocsit venni. Ez teny.

Nekem ennel tobb kell egy autoban, minthogy legyen negy kereke, meg ezust szine.

Nagyon keves japo auto van, amire azt mondom, hogy kifejezetten szep.

De persze lehet jonni ezzel a szoveggel, hogy szubjektiv velemeny stb. Biztos tetszik valakinek a panelhaz is...
  • GregSB
    Kijavítanálak: Rohadtul ronda a te szemszögedből. Azért a saját ízlésedet nem kéne rávetíteni egy egész kontinensre, htx :D
  • cement
    sztem jo. mivel elegansra nehez volna csinalni mivel a kocsi olcso kategoria es nem premium, ezert inkabb high-tech kinezeture csinaljak ami jobb mintha gagyi luxus-imitácio lenne
  • Borg
    Nem kell általánosítani, nem mindenkinek van olyan sznob szeme mint neked :)
  • I.C.ram
    Ennek a belseje is ugy nez ki, mint Tokyo belvarosa... Nagyon hi-tech, nagy modern, csak rohadtul ronda europai szemmel. :P