101030
.
-
[URL=http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=45cf12ad8c274&car2=4890e58aecbe6]LoLz website hülye viták rendezésére
[/URL]
-
nemigaz
pont, hogy nincs túlnyomás, mert az áramló levegőnek kisebb a nyomása. Ez szívja föl a lada motorháztetejét, és baxa fel pl a trabiét, bár az utóbbinál mikor kicsit megemelkedik, már a szemből jövő levegőfal is rásegít :D -
a csúcs az volt kb. 10 éve mikor az akkori üzletttársam egy kis pakolódás után feltette a cég pénzét egy táskában /1.5 milla/ a kocsitetőre és elindultunk.
a duna plaza parkolóban ahogy haladunk kb. 100 métert,látom a nagy tükörfelületen hogy egy táska van a tetőnkön
azt hittem helyben megölöm!
-
Hú, szép malacotok volt:)
Én múltkor anyám levelét, meg valamilyen neki járó újságot hagytam fent a tetőn.Kanyarban kicsit meglepődtem, hogy repülnek le a dolgok... -
az se kutya hogy tegnapelőtt feltettük a metszőollót a kocsitetőre,500 méter földút meg 4 kilóméter városi forgalom után otthon vettük észre hogy fent van
hihetetlen hogy nem esett le onnan -
Szabi1991 #76113 bazz.. :/ -
van ilyen:) -
Szabi1991 #76111 grat.. :DD -
most beszéltem egy haverral,kereket cserélt a land roveren nem húzta meg aztán kiesett a balhátsó 80-nál
szétkúrta a kerék a sárvédőt,a féktárcsán csúsztak egy csomót,de nem borultak fel
visszatették a kereket hibátlan a féktárcsa kerék minden,egyedül a kasznit ütötte szét kicsit a kerék -
Nem csuktam le rendesen, mert épp szarakodtam a sárga ladával hogy lehúzzam az udvarról, mert keresztben állt...mindegy hosszú.
Megyek ki a faluból, erre dirr...én elüvöltöm magam hogy "doriftoooo!", és vigyorgok mint a vadalma.Még jó hogy nem ijedtem meg.Elakadásjelző, kiszállás, visszacsukás.Azóta elég huplis a géptető, valahogy kiegyengetem majd, mert nehezen záródik az eset óta.Még jó hogy nem baszta ki a szélvédőt, megfogta az ablaktörlő a felcsapódó mocitetőt.Pár perce csináltam meg a jobb első futót, lerázódott az egyik huplin a csavar, így lejött a kutyacsont és a stabilizátor találkozásánál elhelyezkedő gumival együtt(szilent?)
Még jó hogy megtaláltam a darabokat.Pöppet balra húzott fékezéskor, egyből fordultam haza... -
azt hittem a ladánál,és a bizt. retesz?
régen mi is ralliztunk ladával,aztán annyit állítgattuk hogy már nem csuktuk le a végén,
azon is felnyílik -
Öööö...Visánál nyílt fel, az én hibámból.
Ennek hátra nyílik:D -
ezt mi is kipróbáltuk annó,egy idő után felemelkedik
ebből látszik milyen túlnyomás van egy kocsi alatt ,hogy széllel szemben fel tudja nyomni
gyengébbek kedvéért előre nyílik a lada:) -
-
Egyik nap felb@szódott a motorháztetőm, cirka 80-nál
-
max 10 centivel. MB C Class
azt sem értettem, hogy a 2.2es diesel motorhoz miért nem adták az automataváltót. -
Transit. :P -
swift xD -
GS? -
miert most mennyivel nagyobb autod van? -
uhm.... van egy olyan megerzesem hogy ez egy amerikai lista es az amerikaiaknak nem torokbol jon a yaris -
olyan nincs itt, de még az utcában sem. -
Nézz ki, lehet hogy áll ott egy.. -
az IS-t csinálhatták volna egy parazsthajszálnyival nagyobbra is. lehet akkor most olyan állna itt a ház előtt... -
várjuk meg míg a szarkazmus kellemesen hűs szellői átszelik az ósönt a nagy ámérika felé is. -
Mondjuk a törökországban gyártott Yaris vicc, hogy első helyen van XDDD -
kar hogy a 2009 es highest quality car listat 5 azsiai auto vezeti amibol van egy toyota egy scion es egy lexus.. loal
1. Toyota Yaris
2. Hyundai Elantra Sedan
3. Scion tC
4. Nissan Z
5. Lexus IS
-
Nekimegyek simán. -
Hátazé' egy lexus az lexus :))) -
kár hogy azóta is azon a szinten maradtak, míg más meg fejlődött 
-
-
Hát izé :) Japánok huszonéve tudtak jobbat is :)) -
Vezettem F astrát, tényleg elég gyér, de semmivel sem rosszabb, mint a kategória-kor társai. -
nekünk volt anno céges kocsi 1.6-os F, és egyiket sem vettük észre úgy igazán, talán a váltó tényleg igaz, de ettől független teljesen jó volt, és még ment is, korához képest rendesen. -
Szabi1991 #76084 F Astra: "Lötyögős, pontatlan váltó, döglött kormány és futómű, kelletlen motorok.".. jó tudni.. -
Idióta :D A caterham vagy az atom talán jobb? Azok ráadásul a péniszt sem hosszabbítják :DDDDDDDD -
Pályafutásom 10 legrosszabb járműve
5. Dodge Viper "a Viper péniszhosszabbítónak tényleg tökéletes, de autónak csak feltételesen alkalmas. Egyszerűen semmire sem jó. "
-
Ronny #76081 persze, ha jobban megnézed, akkor oda van írva, hogy azt az 1000 dollárt is jótékony célokra költi az eladó! Dzsu-dzsu földön így mennek a dolgok... -
A lényeg az volt,hogy piszok olcson kocsit szerezni:) -
nem értem a kérdést. ha nem kell akkor nem licitálok rá :)