101030
.
  • SötétBarom
    [URL=http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=45cf12ad8c274&car2=4890e58aecbe6]LoLz website hülye viták rendezésére [/URL]
  • RelakS
    nemigaz
    pont, hogy nincs túlnyomás, mert az áramló levegőnek kisebb a nyomása. Ez szívja föl a lada motorháztetejét, és baxa fel pl a trabiét, bár az utóbbinál mikor kicsit megemelkedik, már a szemből jövő levegőfal is rásegít :D
  • pszihopata
    a csúcs az volt kb. 10 éve mikor az akkori üzletttársam egy kis pakolódás után feltette a cég pénzét egy táskában /1.5 milla/ a kocsitetőre és elindultunk.

a duna plaza parkolóban ahogy haladunk kb. 100 métert,látom a nagy tükörfelületen hogy egy táska van a tetőnkön

azt hittem helyben megölöm!

• Csabesz6
    Hú, szép malacotok volt:)
    Én múltkor anyám levelét, meg valamilyen neki járó újságot hagytam fent a tetőn.Kanyarban kicsit meglepődtem, hogy repülnek le a dolgok...
  • pszihopata
    az se kutya hogy tegnapelőtt feltettük a metszőollót a kocsitetőre,500 méter földút meg 4 kilóméter városi forgalom után otthon vettük észre hogy fent van

hihetetlen hogy nem esett le onnan
  • Szabi1991
    bazz.. :/
  • Csabesz6
    van ilyen:)
  • Szabi1991
    grat.. :DD
  • pszihopata
    most beszéltem egy haverral,kereket cserélt a land roveren nem húzta meg aztán kiesett a balhátsó 80-nál

szétkúrta a kerék a sárvédőt,a féktárcsán csúsztak egy csomót,de nem borultak fel

visszatették a kereket hibátlan a féktárcsa kerék minden,egyedül a kasznit ütötte szét kicsit a kerék
  • Csabesz6
    Nem csuktam le rendesen, mert épp szarakodtam a sárga ladával hogy lehúzzam az udvarról, mert keresztben állt...mindegy hosszú.
    Megyek ki a faluból, erre dirr...én elüvöltöm magam hogy "doriftoooo!", és vigyorgok mint a vadalma.Még jó hogy nem ijedtem meg.Elakadásjelző, kiszállás, visszacsukás.Azóta elég huplis a géptető, valahogy kiegyengetem majd, mert nehezen záródik az eset óta.Még jó hogy nem baszta ki a szélvédőt, megfogta az ablaktörlő a felcsapódó mocitetőt.Pár perce csináltam meg a jobb első futót, lerázódott az egyik huplin a csavar, így lejött a kutyacsont és a stabilizátor találkozásánál elhelyezkedő gumival együtt(szilent?)
    Még jó hogy megtaláltam a darabokat.Pöppet balra húzott fékezéskor, egyből fordultam haza...
  • pszihopata
    azt hittem a ladánál,és a bizt. retesz?

régen mi is ralliztunk ladával,aztán annyit állítgattuk hogy már nem csuktuk le a végén,

azon is felnyílik
  • Csabesz6
    Öööö...Visánál nyílt fel, az én hibámból.
    Ennek hátra nyílik:D
  • pszihopata
    ezt mi is kipróbáltuk annó,egy idő után felemelkedik

ebből látszik milyen túlnyomás van egy kocsi alatt ,hogy széllel szemben fel tudja nyomni

gyengébbek kedvéért előre nyílik a lada:)
  • Máté94
  • Csabesz6
    Egyik nap felb@szódott a motorháztetőm, cirka 80-nál
  • N3TuddKi
    max 10 centivel. MB C Class
    azt sem értettem, hogy a 2.2es diesel motorhoz miért nem adták az automataváltót.
  • barnie1990
    Transit. :P
  • cicai
    swift xD
  • R0zs0máK
    GS?
  • CSOCSO
    miert most mennyivel nagyobb autod van?
  • CSOCSO
    uhm.... van egy olyan megerzesem hogy ez egy amerikai lista es az amerikaiaknak nem torokbol jon a yaris
  • N3TuddKi
    olyan nincs itt, de még az utcában sem.
  • SötétBarom
    Nézz ki, lehet hogy áll ott egy..
  • N3TuddKi
    az IS-t csinálhatták volna egy parazsthajszálnyival nagyobbra is. lehet akkor most olyan állna itt a ház előtt...
  • autoszimulator
    várjuk meg míg a szarkazmus kellemesen hűs szellői átszelik az ósönt a nagy ámérika felé is.
  • R0zs0máK
    Mondjuk a törökországban gyártott Yaris vicc, hogy első helyen van XDDD
  • CSOCSO
    kar hogy a 2009 es highest quality car listat 5 azsiai auto vezeti amibol van egy toyota egy scion es egy lexus.. loal

1. Toyota Yaris

2. Hyundai Elantra Sedan

3. Scion tC

4. Nissan Z

5. Lexus IS

• SötétBarom
    Nekimegyek simán.
  • R0zs0máK
    Hátazé' egy lexus az lexus :)))
  • autoszimulator
    kár hogy azóta is azon a szinten maradtak, míg más meg fejlődött
  • SötétBarom
  • R0zs0máK
    Hát izé :) Japánok huszonéve tudtak jobbat is :))
  • SötétBarom
    Vezettem F astrát, tényleg elég gyér, de semmivel sem rosszabb, mint a kategória-kor társai.
  • autoszimulator
    nekünk volt anno céges kocsi 1.6-os F, és egyiket sem vettük észre úgy igazán, talán a váltó tényleg igaz, de ettől független teljesen jó volt, és még ment is, korához képest rendesen.
  • Szabi1991
    F Astra: "Lötyögős, pontatlan váltó, döglött kormány és futómű, kelletlen motorok.".. jó tudni..
  • SötétBarom
    Idióta :D A caterham vagy az atom talán jobb? Azok ráadásul a péniszt sem hosszabbítják :DDDDDDDD
  • desigo
    Pályafutásom 10 legrosszabb járműve

5. Dodge Viper "a Viper péniszhosszabbítónak tényleg tökéletes, de autónak csak feltételesen alkalmas. Egyszerűen semmire sem jó. "

• Ronny
    persze, ha jobban megnézed, akkor oda van írva, hogy azt az 1000 dollárt is jótékony célokra költi az eladó! Dzsu-dzsu földön így mennek a dolgok...
  • Máté94
    A lényeg az volt,hogy piszok olcson kocsit szerezni:)
  • N3TuddKi
    nem értem a kérdést. ha nem kell akkor nem licitálok rá :)