101030
.
-
ZsirosKenyer #76597 ez tevaty
-
Borg #76596 Nekem 12 centi, ikea garázsba még lazán be tudok menni. Az árkádot már nem vállalnám be :) -
az infrastruktúra csúcsa 

de amúgy tényleg tele van most szombathely környéke frissen felújított 2-4 sávos utakkal, tele egyenessel, nehéz nem nyomni neki :D -
ismerősöm már akadt el pesten egyik mélygarázsban, nem tudom megmondani hol volt, nem bevásárlóközpont/pláza. Időbe észrevette, de a kocsi már semerre sem tudott magától mozogni, visszalökködték a garázsba, és trélerrel, amivel felemelték a kocsi elejét, (olyan mint a "lopóautó") azzal kivontatták :D -
Szabi1991 #76593 ilyen f/s képet csinálnak a trafipaxok ? o.0 -
Mélygarázsa válogatja, nekem pont aláfér a kocsinak az öklöm akkora a hasmagasság a legalacsonyabb ponton (8-10 centi) és az aréna plázában nem akadtam el a mélygarázsban...többit még nem próbáltam :DD -
alap-ha van esze nem áll meg ez utólag nem bizonyítható mert nincsen a rendszámról kép -
Nos? :DDD
-
Meredek és szűk, de nincs benne nagy szügű "törés". -
Borg #76588 Nemtom, nekem már a lejárata is neccesnek tűnik... -
"why cant u fuck off and die like in 9/11 i hope every american gets killed by terrorists and your mam gets beheaded by them while they fuck her wriggling sloppy cum filled corpse while shoving guns up your dads arsehole and firing them. i hope you die of aids that your mam gave up and you get filled with your mams vagina juices that smell like cheese , shit and american people"
Ez egy eléggé epic komment valóban :DDDDDDDDD -
Szerintem bőven. Az ilyeneket úgy építik, hogy egy lambo is le tudjon menni.. -
ZsirosKenyer #76585 hogy elszabadultak az indulatok a kommentekben :DDDDDD -
Ki hogy van vele én a régebbi vagy oldtimer autóknál a peres gumik ugyanúgy tetszenek mint a hagyományosak.
Tény, hogy az újabb autók már környezetbarátabbak meg könnyebb szervizelni, de ha csak kocsikázni kell valakinek és ért hozzá. :) -
ZsirosKenyer #76583 mélygarázs vállalható ültetéssel? nem mertem megjátszani, hátha soha nem tudok kijönni onnan :CC -
ZsirosKenyer #76582 Szombathelyen, mivel a komcsik pumpálták az infranstruktúrát, nem nehéz 150-et menni. Tele van a hely külvárosi 2 sávos utakkal, ahol még lakóépületek sincsenek csak puszta.
-
Közzétették a júliusi Vas megyei rekordokat, lakott területen kívül 171 km/óra volt a csúcs.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya nyilvánosságra hozta július legkirívóbb szabálysértéseit.
Szombathelyen egy motoros a megengedett 50 km/óra helyett 146-tal száguldott. Vasszécsenyben, a 87-es főúton pedig 129-cel mért be a rendőrség egy BMW-t. Mindkét sofőr 300 ezer forintos bírságra számíthat.
Városban 150 = WIN -
Ráadásul az is hátul hajt, szal a szomszédod az élet császára. (5000-ig)
:DDD -
:D -
5000-ig a szomszéd szétrohadt 120L-je ugyanilyen -még a színe is:) -
XD aztakurva
Minnyá lemegyek, megbőgetem a Citromot azt felteszem youtube-ra.Kész. -
Ez üti.. -
-
besza behu
-
Jogos. Nem kéne katalizátor nélkül szaladgálni :PPPPPPPP -
öhhőőő mer' a zenyém nem ?:DDDDD -
Borg #76571 Ezzel mondjuk nekem semmi bajom nincs.
Csak a TÜV engedélyezett dolgokat ne baszogassák, meg alufelnit meg ilyeneket. -
De az én autóm simán átmenne (elvileg..) :DD -
Szerinted nekem?
-
"Hallottunk egyszerűbb rendszerről is: a reggel leadott forgalmiba délutánra új zöldkártya kerül - anélkül, hogy az autó akár csak jelen lett volna az ellenőrzésen."
Nekem a legutóbbi pont így történt :DDD -
"Sőt, egy olyan féket is beépítettek a némán őrködő rendszerbe, hogy ha a rendőrök kiérkezése előtt befejeződne a vizsgáztatás, akkor a számítógép valami kitalált okra hivatkozva még nem adja ki a papírt (mondjuk, kiírja, hogy meg kell ismételni a fékpados ellenőrzést). Mindezt azért, hogy továbbra is ott tartsa a lopott autót és gazdáját. A vizsgáztató és a tulajdonos számára a riasztás ténye csak az után derül ki, amikor megérkeznek a rendőrök."
Na ez az amit a sündőrökről nem tudok elképzelni, még hogy kimennek ezért:D....anyátok, ha mégis.
"Hallottunk egyszerűbb rendszerről is: a reggel leadott forgalmiba délutánra új zöldkártya kerül - anélkül, hogy az autó akár csak jelen lett volna az ellenőrzésen."
ááááá:)))))))
"Miközben az autósok jól járhatnak a komplex vizsgával"
ja nagyon jól járunk.
Összességében nagyon blöff szaga van az egésznek, meg ez se lesz olyan kurv@ biztos alapokon álló, megrendíthetetlen rendszer. -
ZsirosKenyer #76566 egyre reménytelenebb a helyzete annak aki fasza verdát akar építeni magának
-
Tökmindegy, csinálj amit akarsz
-
Ki mondta,hogy Opelek? -
Nekem nem hiányoznak a koncepció opelek. -
Neked folyton kötekedni kell pedig tudod,hogy simán törölhetik:/ -
-
Hülye!Az te vagy.Csak feldobni:) -
maszka alreg?
-
Eláraszthatom a topicot ilyen képekkel?:D