101030
.
-
Szabi1991 #76839 Geely tervezte ?
-
öregember #76838 Új Bentley -
jah ez az egyhelybe megfordulos limited edition :D:D:DD -
Borg #76836 Ráadásul 4WS :D -
lopnak a papírjaira egyet,alvázszám áthegeszt -
ez az igazi eldurvult rat custom style :DDD -
Szabi1991 #76833 jófajta tuing szett, ez mien style ? too hot road ? xD -
Valakinek újfajta x5-öt olcsón?
BMW X5 4.8i E70 M-Sportpaket-Vollausstattung-Mod.08!
15,900 EUR
ehhez már kell egyfajta hülyeség :D:D:DD -
fail. -
-
Ez a Szécsény-Tar-Galyatető-Parád nevű szakaszcsoda elég faszányos a Mátrában 

-
Akkor sem biztos, hogy kifárad a biztos, mert az őrsön lehet, van légkondi, vagy már elfogyott a benzinpénz :D
Mellesleg a körút másik oldalán folyamatosan (!) áll kb 10-12 kocsi a megállni tilos tábla mögött, ezzel szépen akadályozva a kanyarban a kilátást, pedig 50m-re ott a félig szinte mindig üres parkoló -_-' Még nem láttam őket büntetve ez alatt a 9 év alatt, hogy itt lakom -
Borg #76827 A rendőr csak akkor kezd vele bármit, ha pl kint van megállni tilos tábla (amely nem házilag a garázsajtóra kiszerkesztett). -
esetleg rendőrt hívni... -
Ja :D
Előtte másfél óráig ott mostam a verdát (miatta a járdán), de nem jött ki :D Úgy látszik, amelyik lakásban a kisgyerek megjegyezte, hogy mossák a kocsit, nem ott volt a tulaj. Vagy meglátott, oszt gondolta, randával nem kötexik
-
Borg #76824 Vagy pl nem azt irod a cetlire, hogy "FASZ VAGY", hanem hogy legközelebb legyenszives máshova parkolni, köszönettel xy :) -
a 13 lakásból bármelyikben lehetett. Már ha abba a lépcsőházba ment az ipse (?), amelyik elé parkolt
Ja, végig is csöngethettem volna mindegyiket, hogy ugyan már tolja ki a képét, és tolja el a tragacsát. Majd lehet, legközelebb...
Azt azért jó lenne megtudni, mi vesz rá valakit arra, hogy garázsfeljáróba álljon O_o -
Borg #76822 Próbáltál pl beszélni vele? -
:D
Egyébként úgy néz ki, már elállt a pofa. Majd megyek, megnézem, díjazta-e az ablaktörlők felemelését, és a "FASZ VAGY" táblafilccel felírt szöveget
(Ja, tudom, többre nem telt)
-
Szelepkulccsal eltávolítod legalább 2 (kettő) szelepét. Lehetőleg hétvégén, mert akkor nehezebb szelepet szerezni. Ezzel okozol neki megközelítőleg 48 ft anyagi kárt, meg egy jó nagy adag idegeskedést. :D De jobb, ha kiszeded mind a négyet, mert kettőt még könnyű szerezni (egy a saját pótkerékből, egy a haveréből).
Először azt fogja hinni, hogy defekt, megpróbálja felfújni, majd miután leszedi a pumpát, kiömlik az összes zoxigén :DDDD -
Autókijáróba beállt jóemberrel mi jót lehet kezdeni szerintetek, ami eltántorítja a legközelebbi rossz helyre állástól, és nem rúgja be cserébe a garázsajtót? -
Borg #76818 Itt sem a merészség volt a gond, hanem a lendület (meg a kuplungkezelés) :D -
Ezér jó a brava. Nem lát ki belőle, ezért a teljesen egyszerű helyeken kívül sehová sem mer vele beállni :DDD (mondjuk sokszor én se
)
-
Borg #76816 Jah, őszülök is rendesen :D
Pl a múltkor mikor az egyetemmel szembeni parkolóban úgy beállt tolatva, hogy felrakta a kipufogódobot meg a leffentyűket a padkára. Aztán hív telefonon, hogy gond van, nem tud lejönni róla. Na itt már eleve tincsekben szedtem ki a hajam. De várjak, megpróbálja...neeeeeeeeeeeeeee.... na ekkor telefonban végighallgattam, ahogy lejött róla. Nagygázzal... -
Veszélyesen kell élni :DDD -
Mindig is csodáltam azon bátor ifjakat, kik nőnek adnak autót a kezére. -
én így jártam az alfa 75-tel,az autópiac bejáratánál darálta szét a kardán /állandóan forog-váltó hátul/ a kocsi alját
haza tréler 200 kilóméter! ,megjavít 100 ezerért, elkészül majd barátnő összetöri
elkészül,pár kilóméter után kiderül hogy a hátsó főtengelyszimmering nem bírta a rángatást újra szét
elkészül-pár kilóméter után a kormányszervó hullott szét
/egy horrorfilm mesedélután ehhez képest/ -
dieselG #76812 Köszi a tippet ;) -
Borg #76811 Csak a béna weboldalt reklámozza, már a sokadik nevén.. -
Na ha ezt csajomnak megmutatom...:DDDD -
szerintem meg de. -

-
slammer #76807 Opel corsa B optikai tuninng azé nem rossz...
részletek -
Ez tenyleg igy van. Mikor eladtam a Mercit, elottem teljesen elszallt az alapjarat, es fordulaton is szarul jart. Aztan, amint elment az erdeklodo, megint megjavult. Iszonyat ideg voltam. :D De nem tudtam ra haragudni, inkabb csak magamra, hogy nem tudom megtartani :( -
szerelot=szeretőt :) -
el akartak adni ezert egyszeruen megsertodott. de tenyleg. nem szabad ilyet. egyes autoknak lelkuk van. ugy viselkedik ahogy bannak vele. komolyan. az enyem is ilyen, de mivel tudja hogy szeretem nem rosszalkodik. ha veszek ujat egyszer ezt megtartom mert a szivemhez nott. nem dobom ki mint egy szerelot, megőszülök vele, szépen, nyugodtan, méltó öregkora lesz. -
Ouch :DD -
Elektromos Trabi Frankfurtra:) -
innentől már a Volvo-ra, és a jövőjére már csak úgy lehet tekinteni mint kínai fosra.
-
Tudod 1964 ben még nem ismerték, a 0,7es lemezt és "krómmal" díszített műanyagot...
Igy nem tudtak előállítani annyi szar autót mint manapság...
#76782 Köszi
#76788 Na ne már, te tennék egy öreg Mustangra ilyen foliát? Szeritem nem, legalábbis bízok benne