101030
.
-
azért a köbcenti/ps egyiknél sem rossz:)
ezt kellett volna venni -
nah... munkahelyen megorultek az emberek.
egyik csavo vett egy mr2 est ( a regebbit... nem a beka kinezetut)
kuuuurvajol nez ki az auto. nem megy sehogyse mert csak 130 lovas de szep nagyon.
a masik egy rx7 est vett. az is regebbi... nem a legutobbi. lehet vele okorkodni de az se megy sehogy.
tegnap azert csinaltam egy szep visszafordulast az autoval :D -
SomebodyEra #76916 Köszönöm a segítséget! -
Bármilyen autóból mérhetnek sajnos... -
Asszem így bizony be kell tartani a vicckategóriába eső táblákat azon a környéken. -
Borg #76913 Lazán mérhettek onnan... és ha várhatóan elegendő számú autóst tudnak megszopatni ott, akkor valszeg meg is tették. -

???????????
-
-
SomebodyEra #76910 Üdv! Szeretnék némi segítséget kapni Tőletek, két kérdésem volna:
Először is, hogy a lentebb linkelt autó szabályosan várakozik, parkol, áll mittudomén. A másik pedig, hogy ha a fekete Suzuki egy régi piros Astra, melyből a rend nem éppen korrekt őrei sebességmérést végeztek, akkor azt szabályosan tették? Nincs valami olyan, hogy csak "feltüntetett" rendőrautóból lehet?
Köszönöm
Első
Második
Harmadik -
Az autó által adott kényelmet én is szeretem, és hülye lennék biciklivel vagy BKV-val kimenni elintézni a nagybevásárlást, de a belvárosban mindenféle szempontból jobb lenne ha az emberek nem kocsival ugranának át a haverhoz, hanem bicóval, villamossal, stb... (ismerek 1-2 egyedet, aki még a WC-re is kocsival megy)
Persze ehhez kéne bicikli út hálózat, és egy igényesebb tömegközlekedés. -
Nos igen, de ha a realitásoknál tartunk, ezen autók 90%-a nem hogy nem egy irányba fog tartani, a célpontok sem esnek egy egyenesre, szóval tömegesen nehezen is tudnának haladni. Aki hozzászokott az autó általi kényelemhez, hogy ott áll meg, ahova menni szeretne, nehezen felejti ezt el, hogy a tömegközlekedés előre meghatározott megállóit használja, maradék utat spórolva. Nem beszélve a nagy bevásárlásokról. -
Inkább a reaálitásokat vegyük figyelembe, és az pedig az hogy Budapesten amikor csorgok a dugóban akkor az autók 90%-ban 1db ember ül. -
XD eee' vagy verve -
Hűűűűha :DDD Ilyet én nem tudok :DDD (a murva gondolatától is szétesik a hacsi :DDDD) -
nemtom, nem ismerem 
-
-
dieselG #76903 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddadsadad -.- -
há'a Józsi
-
kijaza a Walaki? -
Mondom hogy rossz felé tapogatózol, csak szórakoztam egyet a laza talajon, ennyi:)
Szal' szimplán állat
-
akkor sok halálosiramba vagy csak szimplán állat
-
Nem jellemző, rossz ajtón kopogtatsz:) -
eléggé vadállatkert. sokat játszottá a nídforspíddel mi? 
-
Baj van?
-

-
ennyiXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 
-
dieselG #76893 még szép! :DDD -
Walaki mehet a 'csába :DDDDDDDDDDD -
költ rá a faszom:D -
meg azt, hogy minden autóban csak 1 ember ül. ha már úgyis mindenki "ugyanarra" megy, akkor 1 autóban 5en is ülhetnének akkor meg 5öd ennyi kocsi volna :)
a lényeg hogy én se fogok lemondani a kocsiról soha az életben :) -
javitgatod naphosszat költöd rá a pénzt aztán meg lehúzod a wc-n azzal hogy kézifékezgetsz a murván? :D
-
Te hülye vagy:D -
Citrom in action
-
-
És vegyük figyelembe, hogy a képen 1 emberre 1 autó jut, pedig egy autóba 5 ember is befér, így mindjárt más a helyzet. :) -
ZsirosKenyer #76884 én azért nem buszozok mert utálom az embereket :D
antiszoc vagyok keményen :D -
igen, de ott például még használható a tömegközlekedés, ha a többi városhoz hasonlítom az országban. Már pedig ha a busz nem visz el a tescoba, ha oda akarok menni, a fő térre, ha oda, a plázába, ha oda, akkor nem buszozok. Bicikli meg nem szimpatikus, esetleg motor, vagy egy elektromos kis okosság, hogy a nagy környezetünk is túléljen minket. -
ja, csak budapest utcai mar nem annyira. -
Kivéve ugye az autós, mert ott simán van annyi autó, mint ember :D -
hát nem örülnék neki, pedig előnyös lenne