101030
.
  • pszihopata
    ismerek egy kasznist az 15 évig egy ilyennel járt
    azt mondta pont befér egy tábla lemez
  • pszihopata
    gondolom nem is a monte carlói szerpentinre tervezték:)
  • I.C.ram
    és hiába van alacsonyan a súlya, ha egyszer a stabilitási erőkarja 5 cm kb.... Kézzel felborítom.
  • I.C.ram
    Hát az már elég sok egy kb 750 kgos autónál :D
  • pszihopata
    3 japán max 150 kiló:)
  • I.C.ram
    Volt ilyenünk a 90-es években. 1 év alatt már zörgött, kopogott, esett szét :D
  • cement
    de ha beleul 2-3 ember maris fentebb van a suly :)))
  • pszihopata
    ennek a busznak az összes súlya lent van,a tető meg 20 kiló

ettől még nem biztos hogy egyből felborul
  • pszihopata
    ezt a borulást én úgy értem hogy egy körforgalomban addig gyorsítasz amíg vagy megcsúszik vagy borul

ha így nézzük akkor szinte mindegyik felboríthatatlan

persze belengetve az más
  • SötétBarom
    Ez nem autó paszmek :DD Ami magasabb mint széles az nem ér :DD
  • cement
  • SötétBarom
    "In July 2005, a "Fahrdynamik-Test" (similar to an elk-test, but not identical) conducted by the German ADAC claimed that the lack of an Electronic Stability Program by Dacia Logan makes it roll over while suddenly turning at 65 km/h"

:DDD
  • SötétBarom
    Háááááááát. A régiek között van pár, aminek olyan böszme kerékdőlése van, hogy predesztinálva van borulásra (trabant pl), de egy normális, viszonylag új (10-15 éves) autót már nem nagyon lehet, ha tényleg sima az aszfalt és jó a futómű (hibamentes, mármint).
  • pszihopata
    pl?
  • cement
    phisiques phail
    hogyne lehetne, magas sulypontu kocsikat alap hogy siman fel lehet
  • pszihopata
    elvileg egyik autót sem lehet felborítani ha sima az aszfalt és jók a lengéscsillapítók

ezeknél a franciáknál érdekesség hogy a két hátsó kerék nem is egy síkban van,mert a torziós tengelyek egymás mögött vannak,
  • SötétBarom
    Van egy ismim (nem akit lent mondtam, hanem egy másik), neki 5 darab ilyen rönója volt egymás után. Sajtá bevallása szerint nem lehet felborítani emiatt az agybeteg konstrukció miatt.. Igaz-e???
  • Csabesz6
    igen, a futóval vannak gondok, nem tudom melyik ősfrancia agyából pattant ki ez a keretes baromság, miszerint egy autónak lebegnie kell az úton...
  • pszihopata
    minden franciában 50 éve ugyanaz a torziós szarság van

15 év,aztán mehet a kukába komplett
  • SötétBarom
    Egyik spanom most újított be egy ilyet:

A hátsó futómű nagyon vadállat :DDDDD
  • pszihopata
    még azt a papír kasznit jól viheti,csak az a futómű

igaz a kacsát is próbáltuk felborítani de nem sikerült,szépen driftelt még az is-ki gondolná?-/persze előtte megdőlt vagy 45 fokban/

na ja alváz+boxermotor 30 centire a földtől
  • Csabesz6
    1.1, vizhütes, 4henger
  • pszihopata
    ez melyik motor?
  • Csabesz6
    :)
  • ChuckyHUN
    teddy hengerrel jóaz:D
  • Csabesz6
    :D
    Úgy vagyok vele, hogy ingyé' vót, elvinni elvisz.Ahhoz képest, hogy jövőre 28 éves lesz, ráadásul francia és még Visa is, ahhoz képest egy rossz szavam se lehet.5-6 literrel elmegy, ha ésszel megy az ember, városban tempót tartani elég, országúton már izgisebb a történet.Kopog a jobbos féltengely, ez most gáz.Lefújtam úgy ahogy flakonossal, foltos de szebb mint volt az fix.Olajat picit csipegeti, gondolom szelepszár szimering csere ráférne, de nincsenek vele túl hosszú távú terveim.A téltől kicsit félek(bár a fűtőventit a napokban megcsináltam) mert ahogy észrevettem a komplett szerkezet nem szereti túlzottan a hideget.Tavasz közepe óta mentem vele sacc kb 6-7 ezer kilométert, sehol nem hagyott ott.(2 esetet kivéve, de mind a kettő az én hibám volt: az ominózus blokklyukasztás, illetve egy üresre apasztott tank)
    Szal respect Citrom:D
  • Willi Betz
    Fényezőnek ne menj el szerintem:DDD
  • pszihopata
    dögös:)

erről eszembe jut a citroen kacsám,amivel kispolszkik simán lenyomtak,de az igazán megalázó az volt mikor bevállaltam egy 6 hengeres ifát betongerendákkal a dombon,de ő tartotta a sebességét én meg belassultam mellette és vissza kellett állni mögé

az ifás arcán meg a diadal mámora:)

kb. 4 perc alatt érte el a 100-at,de szembeszélben max 70 volt a vége:)
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDD
    Szabi fiam:

Alig foltos=]
  • DJ Skyline
    "mohazöld metál"
  • SötétBarom
    Mert legbelül tudod hogy elkennék a szádat
  • Szabi1991
    képet :D
    (verdádról)
  • Csabesz6
    Nálam meglátják a vadi új, foltmentes(!) szuper mohazöld metál kasznit, és már ki se mernek állni.Egyébként múltkor szerintem a BX-es azt hitte hogy versenyezni akarok vele, pedig csak muszáj volt pöcögtetni a gázt, mivel hidegen ohne alapjárat.A marha meg elkezdi kenni neki zöldnél, mondom okLoL
  • I.C.ram
    Mellém mindig a kopaszok jöttek A6-tal meg A8-cal, 5-össel stbvel, hogy cseréljünk már autót :D
  • autoszimulator
    nálunk átszólsz a kopasznak a másik kocsiba, kiszáll, kirángat, és megver, hogy miaz hogy nem aláztalak le kcsg?
  • R0zs0máK
    Nekem b+ állandó jelleggel bepróbálkoznak hondák, swiftek, opelek...áll mellettem a pirosnál és túráztat meg néz át. Tökéletes mértékben ignorálom az ilyen szarokat...
  • CSOCSO
    nah tegnap jottem haza a munkabol hajnal 1 korul.. 50 el mentem (mph) 5osben.
    Bertem a civic si-t. Csako meglatta az automat, azonnal visszacsapta neki es elkezdte nyomni. Hurra. le se szarom. valszeg ugyis gyorsabb a kozel 200 loerejevel. erre bevart es tartotta a fordulatot magasan. oke akkor legyen!
    visszacsaptam -na gyere apa-
    nyomtam neki o is jott de csak nem hagyott le. negyesben akkorat melle valtott hogy a kipufogom duborgese mellett hangosan recsegett a valtoja.
    wow. lol
    Erre megint feljon mellem es mar nyomta is. ugyhogy fel autonyival kesobb kezdtem el neki nyomni de 1 centit nem maszott el tolem! buszke is voltam a kocsikamra hogy jol birta az erosebb auto ellen.
    Megalltunk a pirosnal. probaltam baratsagos lenni, kerdeztem hogy mi volt azzal a valtorecsegessel erre megszolal hogy nekem tobb kell ennel es hogy lealazott.
    azt hittem rosszul hallok. u did wha'? i killed you!

nah itt pofanrohogtem es elorebb huzodtam. erre atjon ket savot hogy ne a fordulo savban legyen. probalkozott meg egyet de mar le se szartam. mikor visszafordult meg uvoltottem neki hogy nyomjad neki tigris!

ennyi. ilyenek amcsiban a hondasok. azt hiszik nekik van a legjobb shit es ha le se tudom nyomni de fej-fej mellett vagyunk az mar neki automatikusan egy KILL....
  • SötétBarom
    Use it well. :D
  • Csabesz6
    Beállt a "helyemre" ez a kócsóg szembe szomszéd.Asszem bevetem a szelepkitekerő herkentyűmet
  • öregember
    video