101030
.
-
Azt képzeld el, hogy ezt a 10 éves fiatom is tudja :DDD -
azt en is utalom mikor a felesegem scionja sipol a vilagitas miatt. az enyem gyonyoruen kikapcsol magatol ahogy kinyitom az ajtot miutan kivettem a kulcsot a gyujtasbol. -
-
Inkább egy sakkparti steiner kristóffal -.- -
Borg #77837 Ne is mond, múlt héten majdnem szereztem már fekete betéteket a műszerfalba, de aztán csak nem jött össze :( -
ZsirosKenyer #77836 faberakás jóbarátod-e -
-
te!
*(Citroen/Lada)
én nem vagyok citroen bérenc, csak használó:DDDD -
Tényleg kurva kellemetlen lehetett :DDD -
dieselG #77832 Amúgy most cseréltem az akksit zsírújra mert nyár óta döglődött, ma reggel hidegben alig indult be melóba menet. Korábban öt percre rajtafelejtett világítás után már be kellett tolni... Meg volt egy kellemetlen élményem három nővel lemerült akksi miatt. :/ -
dieselG #77831
-
dieselG #77830 Bizony élveztem tavasszal, mikor csereautóként kapta anyum, mialatt az övé a szervízben volt egy hétig. :D És egy idő után egyáltalán nem volt fura nekem a váltója. -
ez tképpen nekem is... -
Ez kéne basszameg :DDD -
ROFL :D
Bírom, amikor valaki "lefagy", és nyomja ész nélkül a gázpedált :P -
mardal #77826 Okés,azért próbálkoztam mert a renaultos fórum kihalt mint a sivatag.De akkor mindegy. -
csak azt akarja mondani hogy itt nem nagyon van renault-s :)
btw +Alfa ;) -
mardal #77824 ??????? -
ZsirosKenyer #77823 Vehicles supported by this thread:
Mercedes
FIAT
Honda
Toyota/Scion
Suzuki
*(Citroen/Lada)
-
Ez hulyeseg -
mardal #77821 Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni,1es cliomba akarok központi zárat beszerelni,ha valaki tudna segíteni hol tudok legegyszerűbben rácsatlakozni az indexek vezetékére hogy be tudjam azt is kötni.Másik kérdés az lenne ha a magnónak a pozítív és testjét adnám a központizárnak is az úgy jó megoldás? -
Képzelőerő már nem divat? :P -
ZsirosKenyer #77819 most PS-sel kapd le róla az összes szellőzőnyílást, a kapcsolókat és meglátod hogy uyganúgy fog kinézni -
Khm
-
Azzal a váltóval paszmek csak büntetni lehet. Ha valaki már megszokta, az felér egy agymosással. Persze gurulni tök jól gurul egyenesen meg be lehet vele venni a kanyarokat is. -.- -
ZsirosKenyer #77816 azé' lefapadozni egy tanulmány autót az má vmi ;]
A fiat 500-as belseje is nagyjából így nézne ki, ha levennénk róla a sok szellőzőnyílást, különböző tartórekeszeket stb, tehát azokat a dolgokat amik a széiaautóba már kellenek.. -
Nekem is tetszett vezetni ettől függetlenül, de soha nem vennék akkor se. Inkább egy Fiat 500 Abarth-tal :P -
ezerszer mondtam már, hogy meg lehet szokni a váltóját ;)) -
Ja tök jó, mire vált, addigra lendületből elgurul vagy 1 km-t is :P -
ja, azzal mennek a Pride-ra
-
ez nem minimál, ez fapad :D -
Kibaszott jó vezetni a smartot :) Én tudom, több évig azt vezettem ^^ -
ZsirosKenyer #77809 remélem nem oda akarsz kilyukadni hogy milyen fasza vezetni a smartot, mer kb a legnagyobb FAIL a német autógyártás történetében.
Vagy ha te élvezted, akkor sürgősen 1 hét japánautó használatra kötelezlek. -
Általában mindig azok szidják, akik sosem ültek benne ;)) -
dieselG #77807 Kinek a pap...
ez pl. TETSZIK.
-
dieselG #77806 Vezettél már Smartot? :) -
ZsirosKenyer #77805
Na ez aztán maga a komolyság :D -
dieselG #77804 De a Smart az néz is ki rendesen. Nem a kicsiséggel van bajom, ha a kicsi Hondára gondolsz, hanem a kinézetével.
NEM TETSZIK. Túl komolytalan. -
Smartot is nem kevés pasi vesz... -
dieselG #77802 :DDDDDDDDDDDD Kis házi kedvenceknek ideális választás!:D