101030
.
-
ZsirosKenyer #78001 jól megy ...amíg megy
-
Torque? -
éppen ezért valszeg nem is szarik be olyan könnyen... -
81 kW, 110 LE
nincs nagyon kihegyezve a motor :) -
ja én is egy lépéssel közelebb kerülök a tervhez ami ennek tükrében egy 3.3-as 7 személyes Patrol.
a Sharan/Galaxy projekt valszeg törölve... -
áhh..akkor tényleges rendőri feladatot látnának el. hogy képzelhetsz ilyet?:( -
Pont azt szívatják aki menne normálisan dolgozni
Takarodjanak ki a 8-kerbe azt ott ellenőrizzenek mindenkit
kicsit több kétes egyént találnának -
ZsirosKenyer #77994 én úgylátom 1 kategóriával feljebb kerülök :(
1600ccm-ért alig kellett vmit fizetnem, visoznt a 160lóért már többet :((
igazából jogos a változtatás, de mivel én szarabbul járok, ezért én is csak annyit tudok mondani: A JÓ KRVA ANYJUKAT! :D -
Tuti nem mennék arra, a gatyámat is lebírságolnák rólam a kocsi szabálytalanságai miatt :DDDDDDD -
statisztikák alapján számolnak, ha az ezt mutatja, akkor ez van. összesen 96 féle adatból állapítják meg a kötelezők meg a cascok díját. pl a kocsi színe is számít -
Nem is gondolnád, az a kemény :| -
"Reggel nyolc és délután kettő között a forgalmat leterelik majd..."
"Az ellenőrzés főbb feladatai, hogy kiszűrjék az ittasan vagy bódult állapotban vezetőket"
okos. délelőtt sokan basznak be
-
Itt az ideje nekem is szereznem egy 20v motort, mert kezdem hülyén érezni magam, hogy fizetek, de nem baszom át az államot :DDD -
ugyan, ráfogják arra, hogy baleset veszélyesebb a nagy teljesítményű motor. nem tudom mondjuk hogy a 200+ lovas, 1,5-2 tonnás, vagy a kisebb pacis, de jóval könnyebb kocsi a veszélyesebb... -
Ja, jönnek az egyre kisebb hengerűrtartalmú turbómotorok...ez tarthatatlan, sarcoljuk a népet!!
BÜDÖS ISTEN BASSZA MEG MINDET!
Legalább boldog vagyok, hogy a forgalmiba bejegyzett 91kW helyett 136kW-os a motorom :DDDDD -
Ez kimaradt a zárójelből: hogyan fog engem érinteni. -
"A teljesítmény alapú besorolás kategóriái a személyautóknál: 37 kW alatt, 38-50, 51-70, 71-100, 101-180 kW, illetve e teljesítmény felett."
Háhá. Elmennek ezek a kurva anyjukba. (még nem tudom pontosan, de sejtem).
Ismétlem: elmennek ezek a kurva anyjukba :D -
ez nem kérdés magyarországon,csak akkor hoznak új rendeletet ha az több bevétellel jár
dinnyés merci 3.0 D
asszem eljött az idő hogy vegyek egyet -
változik a kötelező biztosítás számítása
érdekes, én ugyanabba a kategóriába fogok esni az új szerint is, utolsó előttibe, akkor elvileg marad minden? vagy ezek legalább egy jó szaftos kis áremeléssel is járnak kategóriánként? -
akinek valami nem passzol biztos arra megy:)
ha van egy csöpp eszük a zsaruknak /nem hinném/,akkor a párhuzamos mellékutakra öszpontosítanak majd -
Ez kicsit erős nem? :| -
Hétfőn mindenkit ellenőriznek, aki Budapestre tart az M3-ason.
-
Szerintem senki se sajnált le:) -
dieselG #77978 Áh, tudtam hogy lesajnáltok mikor kikelve írtam. -.- Nem tudok ennél a témánál viccelődni. -
jaj te:) -
Most ugye te sem gondoltad komolyan hogy komolyan gondolták? :| -
dieselG #77975 És az a vicc, hogy 5000 euróért kurvára se éri meg. -
dieselG #77974 
arra nem is gondoltok hogy egy szerencsétlen pénzkórász balfasz talán pont egy családtagjaitokat fog darabokra szaggatni a kereszteződésben. Utána nevezzetek. -
én isXD -
[nevez] -
Hírtopikból:
Kétszázzal a pirosban – orosz rulett Szófiában
Akinek sikerül 200 kilométeres sebességgel a piros lámpákon át végighajtani egy meghatározott útvonalon Szófián, annak 1500-5000 euró üti a markát.
A közlekedési „orosz rulettet” a bolgár maffia és néhány szófiai kaszinó szervezi egyre rendszeresebben.
A résztvevők SMS-ben, vagy e-mailben kapják meg a kijelölt útvonalat, ahol elő van írva a 200 körüli sebesség, csak a pirosba hajtás, és tilos a fékpedál használata.
A rendőrség egyelőre tehetetlen, mert mindig túl későn értesül a soron következő fogadásokról. Az idióta játék egyre népszerűbb, már vannak olyanok is, akik rendszeresen így oldják meg pénzügyi gondjaikat. Egy orosz rulettes elmondta, hogy már kétszer keresett a versenyen. Egyszer 1500 eurót, egyszer 5000 eurót számoltak le a markába a szervezők.
Az életveszélyes őrület terjedését mutatja, hogy már új válfajai is kialakulóban vannak. Egy másik verseny lényege, hogy hasonló nagyságú jutalomért, nagy sebességgel kell a forgalommal szembe hajtani. Az ínyenceknek találták ki a körforgalomban a menetiránnyal szemben száguldás, ami a körforgalomban elérhető sebességtől és a forgalom nagyságától függően állítólag a legizgalmasabb „játék”. -
Hát azért megnéznék egy fejet 40 menet után. :P -
szeretem a magyar találékonyságot 
-
Van ilyen "parental swap" program. Tehát pl van egy család pici gyerekkel, akkor aki a kisgyerekre vigyázik annak ne kelljen újra sorbaállni, ezért van ilyen kis cédula, amit kérni kell. Ki kell tölteni, és a menet után leadni a kezelőknek. Rajta van a papíron annak a neve, aki vigyázott a gyerekre. Bemondja a nevét, aki vigyázott, és akkor nem kell sorbanállnia. De ugye egyszer mindenképpen sorba kell állni így is, hogy egyáltalán el juss a rajthoz.
Na itt jön a trükk. Meg kell várni, ami kijön egy csoport a kijáraton, és gyorsan besurrani, és leadni a cédulát, hogy "jajj elfelejtettem leadni". Így sorban állás nélkül, soron kívül bemehetsz. :)
Egy becsületesen sorbanálló ember egy napi jeggyel max 4-5 hullámvasútra tud felülni kb. Ezzel a trükkel meg kb 40-50-re :) Csak mindig forgatni kell a dolgot. Tehát nem szabad soha ugyanoda menni rögtön másodszorra is, mert felismernek. első körben mi leadtunk kb 10 ilyen cédulát, utána kajáltunk egyet, és utána sorba végigmentünk mindegyiken :) -
Na és mi a trükk? :D -
Hát hajrá. A leghíresebb vidámpark a világon kb :) Arra készülj fel, hogy 1.5 órás sorban állások vannak. Bár trükkel nem kell várnod... :D Minket már majdnem agyonvertek a többiek, mert volt olyan hullámvasút, amire 4x ültünk fel 1 órán belül, úgy, hogy közben még sörözni is elmentünk. :D Szerencsétlenek meg még egyszer sem ültek rajta. vicces volt :) -
Tudom:) -
Ugyanaz, mint az enyém :)) -
:)))) -
hallod tuti beszarok clevelandbe akarok menni egyetemre:D ki nem hagyom ezt a cuccot