101030
.
  • ZsirosKenyer
    jól megy ...amíg megy
  • SötétBarom
    Torque?
  • fifi
    éppen ezért valszeg nem is szarik be olyan könnyen...
  • desigo
    81 kW, 110 LE
    nincs nagyon kihegyezve a motor :)
  • fifi
    ja én is egy lépéssel közelebb kerülök a tervhez ami ennek tükrében egy 3.3-as 7 személyes Patrol.
    a Sharan/Galaxy projekt valszeg törölve...
  • Csabesz6
    áhh..akkor tényleges rendőri feladatot látnának el. hogy képzelhetsz ilyet?:(
  • desigo
    Pont azt szívatják aki menne normálisan dolgozni
    Takarodjanak ki a 8-kerbe azt ott ellenőrizzenek mindenkit
    kicsit több kétes egyént találnának
  • ZsirosKenyer
    én úgylátom 1 kategóriával feljebb kerülök :(

1600ccm-ért alig kellett vmit fizetnem, visoznt a 160lóért már többet :((

igazából jogos a változtatás, de mivel én szarabbul járok, ezért én is csak annyit tudok mondani: A JÓ KRVA ANYJUKAT! :D
  • R0zs0máK
    Tuti nem mennék arra, a gatyámat is lebírságolnák rólam a kocsi szabálytalanságai miatt :DDDDDDD
  • cement
    statisztikák alapján számolnak, ha az ezt mutatja, akkor ez van. összesen 96 féle adatból állapítják meg a kötelezők meg a cascok díját. pl a kocsi színe is számít
  • SötétBarom
    Nem is gondolnád, az a kemény :|
  • cement
    "Reggel nyolc és délután kettő között a forgalmat leterelik majd..."
    "Az ellenőrzés főbb feladatai, hogy kiszűrjék az ittasan vagy bódult állapotban vezetőket"

okos. délelőtt sokan basznak be
  • SötétBarom
    Itt az ideje nekem is szereznem egy 20v motort, mert kezdem hülyén érezni magam, hogy fizetek, de nem baszom át az államot :DDD
  • autoszimulator
    ugyan, ráfogják arra, hogy baleset veszélyesebb a nagy teljesítményű motor. nem tudom mondjuk hogy a 200+ lovas, 1,5-2 tonnás, vagy a kisebb pacis, de jóval könnyebb kocsi a veszélyesebb...
  • R0zs0máK
    Ja, jönnek az egyre kisebb hengerűrtartalmú turbómotorok...ez tarthatatlan, sarcoljuk a népet!!

BÜDÖS ISTEN BASSZA MEG MINDET!

Legalább boldog vagyok, hogy a forgalmiba bejegyzett 91kW helyett 136kW-os a motorom :DDDDD
  • SötétBarom
    Ez kimaradt a zárójelből: hogyan fog engem érinteni.
  • SötétBarom
    "A teljesítmény alapú besorolás kategóriái a személyautóknál: 37 kW alatt, 38-50, 51-70, 71-100, 101-180 kW, illetve e teljesítmény felett."

Háhá. Elmennek ezek a kurva anyjukba. (még nem tudom pontosan, de sejtem).

Ismétlem: elmennek ezek a kurva anyjukba :D
  • pszihopata
    ez nem kérdés magyarországon,csak akkor hoznak új rendeletet ha az több bevétellel jár

dinnyés merci 3.0 D

asszem eljött az idő hogy vegyek egyet
  • autoszimulator
    változik a kötelező biztosítás számítása

érdekes, én ugyanabba a kategóriába fogok esni az új szerint is, utolsó előttibe, akkor elvileg marad minden? vagy ezek legalább egy jó szaftos kis áremeléssel is járnak kategóriánként?
  • pszihopata
    akinek valami nem passzol biztos arra megy:)

ha van egy csöpp eszük a zsaruknak /nem hinném/,akkor a párhuzamos mellékutakra öszpontosítanak majd
  • SötétBarom
    Ez kicsit erős nem? :|
  • GregSB
    Hétfőn mindenkit ellenőriznek, aki Budapestre tart az M3-ason.

• Csabesz6
    Szerintem senki se sajnált le:)
  • dieselG
    Áh, tudtam hogy lesajnáltok mikor kikelve írtam. -.- Nem tudok ennél a témánál viccelődni.
  • Csabesz6
    jaj te:)
  • SötétBarom
    Most ugye te sem gondoltad komolyan hogy komolyan gondolták? :|
  • dieselG
    És az a vicc, hogy 5000 euróért kurvára se éri meg.
  • dieselG

arra nem is gondoltok hogy egy szerencsétlen pénzkórász balfasz talán pont egy családtagjaitokat fog darabokra szaggatni a kereszteződésben. Utána nevezzetek.
  • Csabesz6
    én isXD
  • cement
    [nevez]
  • SötétBarom
    Hírtopikból:

Kétszázzal a pirosban – orosz rulett Szófiában

Akinek sikerül 200 kilométeres sebességgel a piros lámpákon át végighajtani egy meghatározott útvonalon Szófián, annak 1500-5000 euró üti a markát.

A közlekedési „orosz rulettet” a bolgár maffia és néhány szófiai kaszinó szervezi egyre rendszeresebben.

A résztvevők SMS-ben, vagy e-mailben kapják meg a kijelölt útvonalat, ahol elő van írva a 200 körüli sebesség, csak a pirosba hajtás, és tilos a fékpedál használata.

A rendőrség egyelőre tehetetlen, mert mindig túl későn értesül a soron következő fogadásokról. Az idióta játék egyre népszerűbb, már vannak olyanok is, akik rendszeresen így oldják meg pénzügyi gondjaikat. Egy orosz rulettes elmondta, hogy már kétszer keresett a versenyen. Egyszer 1500 eurót, egyszer 5000 eurót számoltak le a markába a szervezők.

Az életveszélyes őrület terjedését mutatja, hogy már új válfajai is kialakulóban vannak. Egy másik verseny lényege, hogy hasonló nagyságú jutalomért, nagy sebességgel kell a forgalommal szembe hajtani. Az ínyenceknek találták ki a körforgalomban a menetiránnyal szemben száguldás, ami a körforgalomban elérhető sebességtől és a forgalom nagyságától függően állítólag a legizgalmasabb „játék”.
  • barnie1990
    Hát azért megnéznék egy fejet 40 menet után. :P
  • autoszimulator
    szeretem a magyar találékonyságot
  • I.C.ram
    Van ilyen "parental swap" program. Tehát pl van egy család pici gyerekkel, akkor aki a kisgyerekre vigyázik annak ne kelljen újra sorbaállni, ezért van ilyen kis cédula, amit kérni kell. Ki kell tölteni, és a menet után leadni a kezelőknek. Rajta van a papíron annak a neve, aki vigyázott a gyerekre. Bemondja a nevét, aki vigyázott, és akkor nem kell sorbanállnia. De ugye egyszer mindenképpen sorba kell állni így is, hogy egyáltalán el juss a rajthoz.

Na itt jön a trükk. Meg kell várni, ami kijön egy csoport a kijáraton, és gyorsan besurrani, és leadni a cédulát, hogy "jajj elfelejtettem leadni". Így sorban állás nélkül, soron kívül bemehetsz. :)

Egy becsületesen sorbanálló ember egy napi jeggyel max 4-5 hullámvasútra tud felülni kb. Ezzel a trükkel meg kb 40-50-re :) Csak mindig forgatni kell a dolgot. Tehát nem szabad soha ugyanoda menni rögtön másodszorra is, mert felismernek. első körben mi leadtunk kb 10 ilyen cédulát, utána kajáltunk egyet, és utána sorba végigmentünk mindegyiken :)
  • barnie1990
    Na és mi a trükk? :D
  • I.C.ram
    Hát hajrá. A leghíresebb vidámpark a világon kb :) Arra készülj fel, hogy 1.5 órás sorban állások vannak. Bár trükkel nem kell várnod... :D Minket már majdnem agyonvertek a többiek, mert volt olyan hullámvasút, amire 4x ültünk fel 1 órán belül, úgy, hogy közben még sörözni is elmentünk. :D Szerencsétlenek meg még egyszer sem ültek rajta. vicces volt :)
  • Csabesz6
    Tudom:)
  • R0zs0máK
    Ugyanaz, mint az enyém :))
  • Csabesz6
    :))))
  • maffioso
    hallod tuti beszarok clevelandbe akarok menni egyetemre:D ki nem hagyom ezt a cuccot