101030
.
  • RelakS
    Hehe, jó szar a Valeo ablaktörlő :] egy hónapig használtam kb, és már kopott
    Vettem helyette valami FlatPro Silence-et. Csöndesnek nem csöndes (az irányváltásról megvan a saját véleménye, és közli is), de frankón töröl :]

Hazafelé még egy dolognak örülhettem... Egy fickónak olyan tökéletes volt a lámpabeállítása (vagy úgy megrakta a gép hátulját), hogy az éjszakai üzemmódra állított belső tükröm is vakított O_o
  • Csabesz6
  • SötétBarom
    Akkor a driftvideókat oda. Heti 1-2 még elmegy, de fasz kilesz, amikor a fél topik ezzel van tele :|
  • SötétBarom
    Mondjuk van benne valami :D
    Kár, hogy krixkraxos :DDD

holnap szabad vagyok, tesztelni kellene valamit. mondjuk ofp2-t. Shift egyenlőre nem működik, resit meg le kell szednem újra, mert nincs meg az image :|
  • Csabesz6
    vanmá'
  • ZsirosKenyer
    legvidámabb oldal ever
  • SötétBarom
    Ez miafasz .D?_ASD?_:?D_:D?
  • SötétBarom
    És tényleg. :)
  • ZsirosKenyer
    ajánlom figyelmedbe a DOG rovatot a hivatalos oldalon :DD
  • Borg
    Ilyen feljáró max palotacsimpiknek kell :) Egy rendes kutya alakú kutya a tetejére felugrik ha kell.
  • Borg
    Nyissatok már egy drift topikot..
  • SötétBarom
    Honda Element - Dog Friendly TM

:DDDDDDDDD
  • pajti
  • Csabesz6
    nájsz
  • Csabesz6
    ezaz:DDDröhej
  • cement
    kölcsönadási szerződés? :D mit akarnak ezek ilyen nem is létezik szerintem :D ha céges autó lenne akkor kell meghatalmazás, hogy használhatod az autót de amúgy semmi lehet a kocsi a náncsi nénié is...
  • Csabesz6
    Vidiben:
    "úúristen, összeszartam magam"
    Nagyon kéne baszki, még ha sokat is kell tanulni a terelését.Eszméletlen:)
  • desigo
    Próba: Ariel Atom

• CSOCSO
  • Csabesz6
    Öregem ezek a sündőrök...

Este fél10 fele szálltam le a vasútállomáson( ez az út se volt semmi, tele volt szép barna emberekkel a kis országunkon keresztül bukarestbe igyekvő járat), beszálltam a citromba.Szokásos melegítési rituálé, hidegen gázra fullad, stb stb.Közben látom hogy mögöttem elhalad egy fehér octavia gyök kettővel, na mondom ez 100 hogy "rendőr".Pont indultam volna, de láttam hogy megfordulnak, na mondom fasza akkor előre engedlek titeket, majd utána indulok útnak.Így is történt, eltűntek, én pedig komótosan elindultam.Beérek a kereszteződésbe, mögöttem gyanúsan közel egy fényszórópár...mondom ilyen nincs:D...mocskos ganéknak biztos gyanús lettem a gengszterverdával (lol), meg azzal hogy megvártam míg elindultak előttem.Szóval a saját csapdámba estem:p.Szóval elkanyarodtam a kereszteződésben, Citrom majdnem megállt, de azért leküzdöttük az akadályt.Pár méter után sziréna fel, a szokásos.Nincs jobb dolgotok bazz?Papirok, szonda, csomagtartó(!)LoL, meg hogy "kölcsönadási szerződés?"...pff mi van veled?Mert hogy nem az én nevemen van a autó.Persze és ha mondjuk elugrok a boltba teszem azt a haverom autójával, akkor írjunk szerződést hozzá?:DDDD vicc
    Szóval a lényeg:
    Rohadjanak meg-_-
  • cement
    ebben is van pár elég jó kör (Y)
  • I.C.ram
    Lassan már tolatva fognak driftelni, mert már majdnem 180 fok a szög :D
  • I.C.ram
    Teljesen betegek ezek a japók :D Meglátszik rajtuk a masszív Power Rangers dózis.
  • Csabesz6
    :DDDDDDD
  • cement
    impossible angle :O
  • Szabi1991
  • Csabesz6
    Nagggyoon beteeeg!!!!!!!!!!
    Köszi!:D
  • R0zs0máK
    ugyanaz több nézetből :))
  • Csabesz6
    hm
    "Ha tényleg 6,5 literes a rendszer, akkor viszont sok bele az 5 liter fagyálló-koncentrátum. Nem mindenki tudja, de a fagyálló-koncentrátumok nem hígítatlanul nyújtják a legjobb teljesítményt, azaz nem ekkor a legalacsonyabb a fagyáspontjuk. A legjobb keverési arány a 70% fagyálló-koncentrátum, 30% víz. De nem ezt javaslom, hanem az 50-50%-ot, mert a hazai klimatikus viszonyok között ez bőven elég, és gazdaságosabb, mint a 70/30."

akkor kerítek még 1 liter ilyen szart valahonnan
  • Csabesz6
    Van ilyen löttyöm egy flakonnal.Szavi elvileg tavaly lejárt, na de ez fagyálló...:D
    A hátulján a táblázatban azt írja, hogy ha 1:1 arányban desztvizezem, akkor -18 fokot bír.A citromba belemegy saccra ha jól emlékszem 4l körül.A csávó a kúton bemérte, azt mondta hogy ez -70-es, kiakadt a mérő.
    Vegyek még 1 ilyet?Hasonlót is nehéz, autósboltban 1 flakon volt kék színű koncentrátum, 5liter 3000 ft. Vagy ha nyomok hozzá 3liter vizet kibírja ezzel az 1literessel is?
  • pszihopata
    aki nem akar sokat ekecselni az beül egy ilyenbe és nyomja-ha van rá pénze megvenni

a futóműalkatrészek valszeg jóval drágábbak hozzá,és hosszútávon drága buli lehet ilyennel nyomni
    gondolom a gumi is kétszer úgy fogy,és minden a nagy súly miatt,

egy 3-as bmw v. japánt ugyanannyi pénzből sokkal magasabb szintre lehet hozni-gondolom
  • Csabesz6
    Dirr az őrült:D
  • I.C.ram
    E500 v 500E manuális váltóval simán megállja a helyét, egyéb motortuning nélkül is.
  • Csabesz6
    szerintem üdítő színfolt a sok bmw között
  • Csabesz6
    tényleg:) bocsi
  • DJ RX7
    legjobb mikor törik a kerék.
  • pajti
    Ez nem erre való! :'D vicc..
  • ChuckyHUN
    sok sikert :DDDD
  • cement
    elobb vezettem az uj faceliftes is250-et automatával á nagyon beleszerettem eddig is a kedvenc kocsim volt de mostmár biztos, hogy az lesz a következő kocsim :)
  • I.C.ram
    Ja, de ez nem 190-es. Ez 124-es. Eggyel nagyobb, mint ami a videóban volt.