101030
.
-
Édesanyám főnöke leadta az 599 Fioranot szervizbe, erre a pár napra kapott a Warm-Up-tól egy ilyet:
Nagyot lép a kis mocsok, eszméletlen hangja van. -
Nem hullik az, ha törődnek vele. -
Es ez meg eleg szep szerintem! -
Dacia Duster
-
ja hát azt hallottam h a wankel az hullik könnyen, de azért énis kiprobálnám a vasat, de venni nem vennék énse -
:)
ANNYIRA nem brutális(mármint az ereje), hanem inkább az összkép az, ami hatásos.A kormány nagyon közvetlen, a futóműve nekem eddig etalon(mondjuk nem mentem vele sokat, illetve nem vagyok azon a szinten hogy ítélkezzek róla, de nekem nagyon tetszik), a kuplung útja hihetetlenül rövid volt elsőre, nagyon pöpec!A wankel hangja meg egészen érdekes, kicsit kávédaráló feeling...az hogy elforog a halálba, külön plusz pont, imádom a magas fordulatú motorokat:P
Fogyasztás az szörnyű, de nem egyáltalán nem meglepő.Ha lassan mész akkor is zabál.Ami nagyon nem tetszik, hogy a sebességérzet nagyon nem olyan, mint amit én favorizálok.Ergo könnyen ott vagy, hogy 150+... és hamar jön a baj.
Sajnos nagyon el van hanyagolva, váltó nagyon nehezen jár(1, 3, rüki szinte lehetetlen elsőre, a dupla kuplung se segít rajta), olajnyomás sűrűn felvillan(szar, vagy csere kéne).Mondhatni ilyen aki akarja viszi autó, képzelhetitek...
Lényeg a lényeg, megérte rágni haver fülét, nagy élmény volt:D -
hallod irigyellek...:D -
Haverom golfja megadta magát, megkapta 2 napra főnöke volt feleségének (...) Mazda RX-8-át.Több mint egy napon át rágtam a fülét, hogy hadd menjek vele, de végül sikerült.Bűn lett volna egy ilyen alkalmat kihagyni, felemelő élmény.
-
Nem vagyok kigyúrt állat
-
ZsirosKenyer #79476 kínaiak megadták neki.
mit vártál mégis attól a néptől? -
haha
felénk is hasonló
az autósok meg simán széttúrják... -
Ma összegyűjtötték a rothadó avart az utcában.
Hogy hova rakták utána? A lehető leglogikusabb helyre -_-'
Ide...
Magyarország 2009, hurrá... -
hát így :)
lopjál Chrysler 300c lámpát meg koppintsd le a trendy Audi rácsot és már mehet is X'D -
Szabi1991 #79472 ám ha érdekel vkit, van még pár jó képe 288GTO-nak... -
Hogy lehetett elbaszni ennyire a Rover 75-öst?!
-
Ma húgom Charmant-ja megkapta a téli papucsokat...holnap enyém van soron, már csak hó kellene :))) -
Mint a kipuff dobomra, mi? :DDDDD
Astóriától elhallatszok a blaháig XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
jól áll neki a piros mikulás csomag:D -
árulni árulhatod ha fel van tüntetve hogy közúti forgalomban nem használható.. -
Ha egy képpel kéne bemutatni k. európát, akkor az ez lenne :P -
Bátor :D -
Szabi1991 #79464 -
20 Dacia ara!
-
dieselG #79462 A hátulja borzasztóan tetszik, bár halvány japán koppintást érzek rajta. :D -
-
hozzám a motorosboltba évente kétszer jön egy tag a szombathelyi kpm-től,a xenon az első amit keres a polcokon
mondjuk nálam nincsen -
Vagy kicsit drágábban, mint egy gagyi xenon felraksz két brutál szúrót és szarsz a rendőrökre :DD -
"jobban mutatni" - hihetetlenül hangozhat, de van pár ember, aki nem azért teszi bele a xenont, hogy menő legyen a kocsi, szimplán azért, mert jóval nagyobb a fénye, és aki sokat közlekedik este, forgalmas úton, nem tud reflektorozni, sokat segít ez neki. És normál esetben nem vakít. Mi kell ahhoz, hogy ne vakítson? Először is egy emberi kelvinszámú szett. Aki arra megy, hogy szép kék legyen, azt büntetgessék is csak a rendőrök. Aki mindenféle agyonkarcolt, ezer éves búra mögé teszi be, ami ezer fele szórja a fényt, azt is. Aki magasra állítja kézzel, azt is.
De azért az utólagos xenonokat sem kellene leírni, vannak köztük olyanok, melyek konkrétan szériaként kerülnek más, akár prémium márkák kocsijaiba. Ezeket persze nem a 10 ezres kategóriában kell keresgélni, de vannak ilyenek, és sokan ezeket is használják. Másik dolog az autó, nem tudom miért gondolja azt valaki, hogy a 10-15 éves, fapados kocsijáról a yard el fogja hinni, hogy gyári xenon? Sőt, ha ezt kétségbe vonja, hát tegye, sok köze nincs hozzá. De jogosan feltételezi, hogy nincs automata szintszabályozás, esetleg látja, hogy nincs lámpamosó, akkor intézkedik ellened, és nem tudsz mit tenni, mert igaza van, beletrafált.
Engem például ne nagyon büntetgessen egyik sem, kivonatni a kocsit a forgalomból emiatt meg főleg meg ne próbálja, mert aki ezt hagyja ezek után, az hülye. A kresz alapból félkarú, nem különbözteti meg a lámpákat kelvin alapján, csak egy tág intervallumot ír le, napfénytől a fehérig. Na szép, és akkor ennek most hány kelvines xenon felel meg? Ergó ez alapján nem basztathat, 6000K-ig kb nyugi van. Van mosód, automata szintállítód, onnantól nem lehet belekötni a rendszerbe, még akkor sem, ha esetleg vakít. Ha pedig ezek egyike nincs meg, akkor igazoltatáskor szépen sunyulás, vagy marad a halogén. -
Ha ez ekkora vétek akkor takarodjanak el a gagyi tuning boltokba és szedessék le a polcokról...
Ha forgalomba került akkor ne szóljanak már bele,hogy ki használja vagy ki nem. -
nem is baj, hulyet kapok a szarul beallitott gagyi xenonoktol. nekem is jobban mutatna a kocsim, megse rakok bele, mert szerintem gaz. vagy legyen eredeti xenon, vagy legyen halogen - normalisan beallitva. -
Borg #79455 Ezen a héten Sopronban is volt akinek 30e Ft bírság + forgalmi bevonás, irány a műszaki...
Döntsd el mennyire fake :) -
"Sajnos a szabálysértési feljelentést nem lehet megúszni!"
persze.... :) na meg látom ez a forgalmi elvétellel való büntetés is nagy divat lett. majd elmúlik ez is. -
Pontosabban inkább úgy mondanám hogy nem a xenont kéne büntetni hanem a szarul beállított -akár halogén- fényszórósokat. -
Két ismerősömet szedték ki utólagos xenonnal a talán 2 hete történt szerdai giga razzián, simán elengedték őket, egyiknek még a ködösben is volt. Előző héten egy másik ismerős, szintén nem volt büntetés.
Nem mondom, az ótvar kékxenonosakat kiszedhetnék, de aki csak egy kicsit is foglalkozik a lámpával, és neadjisten még egy lámpamosót is rak be, nemhiszem hogy rettegnie kellene.. -
Akkor csak fake? :(((( -
ismét egy üzenet ami bejárja a magyar internetet. Idén ez már a 4. mindig más és más büntetésekkel. Januárban már kivégzésről fog valaki írni :D -
Hála a jóságos istennek! -
Borg #79448 Jobb ha vigyáz, akinek utólagos xenonja van.. -
á-á :) -
Tartsd az autót anyád nevén. =)